256 محدود سرعتش 100 است
Printable View
256 محدود سرعتش 100 است
سرعت دانلود سرویس های اندیشه از 128 تا 512 محدود 110 هستش... همه رو 1مگ بسته...ضمنا سرعت دانلود به حجم ربطی نداره چه 2 گیگ چه 5 گیگ چه 8 گیگ همه رو 1مگ هست... :11:نقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خط 4 معوملا پرت خالی داره و زیر یک هفته وصل میکنه اندیشهنقل قول:
128 کیلو بیت رو یک مگه و معمولا روزا بین 90-120 کیلو بایت سرعت داری شبانه هم میانگین رو 70 هست یعنی تا یه ساعیت 50 بعد از اون دوباره میشه 100
نامحدود هم بین 25-30 فیکس هست شب و روز هم فرقی نداره و قاونو fup هم نداره ولی مشکل با پینگه که تو این خط هیچ پایدار نیست الانم چند روزه دانلود سرعتش خوبه ولی صفحه بزور باز میشه ،باز امروز بهتر شده ولی باز خوب نیست
الان یکی از بچجه های خیابون سعدی میشینه پینگ سرور اکراین گرفت 120 بود :31:
اگه خواستی بیا یاندیشه یه پی ام بهم بده :21:
ممنون از توضیحت !! بنابراین 2 برابر شاتل بهتره با این توضیحاتی که دوستان دیگه و شما دادی :20:حتما تا اخر ماه اگه اوضاع ببینم ادامه داره میرم اندیشه ... راستی من بخوام بگیرم احتمالا 128 با محدودیت 5 بگیرم :20:512 و 256 هم طبق معمول هیچ فرقی نمیکنه سرعتشون ؟!نقل قول:
.
یه سوال مهممو یکی لطفا جواب بده :31:ایا مودمی که الان استفاده میکنم و برا شاتل هست ! رو اندیشه هم بگیرم میتونم استفاده کنم و ایراد نداره ؟! و اگه نه !! این مودم رو شاتل ازم پس میگیره ؟! :2::27:
سرعت سرویسای محدود اندیشه با هم فرق نمی کنه.... مودم رو هم همه جا می تونی استفاده کنی. احتمالا مودم زیکسل هم هستش. داشته باش بد نیست....
نقل قول:
اخه پولشو دادم و لعنتی ها اگه 5 روز زودتر سرعت دانلود شبانه رو 5 کیلوبایت میکردن دیگه مرض نداشتم برم تمدید کنم :2:الان مثلا فردا برم فسخ کنم پس فردا میزنن اینترنت رو قطع میکنن ؟!
.
یعنی چی 2 هفته !:2:! اشنا تو مخابرات کجا بود :13::41:
عزیزان سلام
وقثی می خوام برای بررسی زمان باقی مونده از سرویسم وارد امور مشترکین سایث اندیشه بشم، بعد از وارد کردن user و pass و شماره مشترک ، با پیغام زیر مواجه میشم :
Injection not allowed
مشکل چیه؟
برای بررسی زمان باقی مانده باید وقتی وارد سایت امور مشترکین شدی با شماره مشتری و رمز عبور دوم وارد بشینقل قول:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
نقل قول:
هیچ فرقی نداره
فقط مودم رو ریست کن و با تنظیمات شرکت جدیدت کانفیگ کنش
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
دیگه سیستم تخفیف معرف اندیشه کار نمی کنه ها .:25: جهت اطلاع :31:نقل قول:
[QUOTE=hamed_totally;6616327]برای بررسی زمان باقی مانده باید وقتی وارد سایت امور مشترکین شدی با شماره مشتری و رمز عبور دوم وارد بشی
عزیز، مشکل اینه که من نمی تونم وارد شم.میگه شناسه کاربری اشتباه است.
رمز عبور دوم رو از کجا بگیرم.تماس بگیرم اندیشه؟