این طرح ۳۰ گیگ ها هم که ۲۰ تومن میده ۳-۴ تومن گرونتره برید ۱۵ گیگ ۵ روزه بگیرید گیگی ۶۰۰ تومن میشه ولی با این میشه ۶۶۰ تومن
Printable View
این طرح ۳۰ گیگ ها هم که ۲۰ تومن میده ۳-۴ تومن گرونتره برید ۱۵ گیگ ۵ روزه بگیرید گیگی ۶۰۰ تومن میشه ولی با این میشه ۶۶۰ تومن
دوستان یه شات از کل فشفه های وب از پنلتون بزارین لطفا
نقل قول:به نظر من همین فشفشه اش می ارزه به کل تعرفه های دیگه، دبگه وقتی مهمون میاد هر کاری خاس میکنه رو کاری متم تاثیری ندارهنقل قول:
برای چی میخوایی؟!نقل قول:
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
تو سایت کمتر هستن و مثل اینکه خیلی متنوع ترننقل قول:
میخوام ببینم اگه به صرفن برای یکی از دوستام های وب ثبت نام کنم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
- - - Updated - - -
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
شدیدا پینگ بالا با تایم اوت و تک کانکشن ضعیف. فشفشه ها باعث شده در طول 24 ساعت پهنای باند درگیر باشه در صورتیکه شرکت های دیگه پیک مصرف در ساعت شبانه رایگان فقط دارن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من با مساله تک کانکشن ضعیفش مخالفم، حداقل برای من که اینطوری نیست، و پینگ بالا رو هم تایید کردن...نقل قول:
های وب از دیشب باز داغون تر شده با جیمیل مشکل داره تایم اوت شدید. تک کانکشن افتضاح 7/8 کیلوبایت !!!
کدوم شهری؟!نقل قول:
من تو بوشهر هیچ مشکلی ندارم
احتمالا توی شهرت های وب خیلی شلوغ شده
واقعا الان چند روز میشه که های وب داغون که بود بدترم شده , حتی دریغ از یک لود کردن پیج :n15: