مگه محمد ماناماد نبود؟ o_Oنقل قول:
از شانس تو احتمالا همینجوری بشه :-)
Sent from my ST15i using Tapatalk
Printable View
مگه محمد ماناماد نبود؟ o_Oنقل قول:
از شانس تو احتمالا همینجوری بشه :-)
این هفته حضوری رفتم ماناماد گفت شبانه رو برداشتیم من گفتم خداحافظظظظظ
تو سایتش هنوز سرویسای با شبانه رو داره بدون شبانه هم اضافه کرده مثلا 1مگ با 2گیگ همون قبلیس ولی 1مگ با 3گیگ همین جدیدسنقل قول:
نمیدونم فکر کنم ضحی بود:n13:نقل قول:
بابا شما هم تخلیه کنید، من میمونم، اگر نامحدود آوردن میگم :-D
اگه خطم pcm شد چی؟:n22:نقل قول:
دیگه به هر شرکتی زنگ میزنی تا اسم دانلود شبانه رو میاری میفهمه از مخابراتی!:n02::n08:
دیشب اینترنت تموم نشد نمیذاشت 1 مگ شارژ کنم.زنگ زدم پشتیبانی گفت صبح زنگ بزن قسمت فروش یا برو نمایندگی برات شارژ کنه.قبلا بهشون مدرک و جواز کسب داده بودم.او آقایی که گفت میشه نامحدود گرفت و راهشو بلده اگر میشه بگید راهش رو
این شرکت سرویس 5 و 10 مگ هم داره با شبانه ؟نقل قول:
سری قبل هم پرسیدم نگفتی !!! :n02::n15:ساعت شبانه سرویس های 20 گیگ ضحی چند تا چنده ؟؟ :n13:
از وقتی که خطم رو از مخابرات تخلیه کردم کلا طلسم شدم !!!! ( مخابرات نفرینم کرده !!! )
اون از لقمان که میگه منطقه مخابراتی گلستان پورت خالی نداریم ، اینم از های وب :
امروز برام از طرف های وب یک SMS اومده با این محتوا که مشترک گرامی ، بر اساس اعلام شرکت مخابرات درخاست رانژه خط تلفن شما انجام پذیرفته است. منم خوشحال رفتم مودم رو روشن کردم اما با کمال
تعجب دیدم که چراغ DSL مودم ثابت نمیشه ، زنگ زدم به پشتیبانی ، گفت براتون پیگیری میکنیم ، خلاصه 15 دقیقه بعد با من تماس گرفتن و گفتن که مرکز مخابراتی شما ، کمبود تجهیزات داره !!!! و باید چند روزی
صبر کنید تا براشون تجهیزات رو ارسال کنیم !!!!
الان اعصابم کلا خط خطیه
دوستان الان بهترین ISP که وایرلس ارائه بده و بشه رادیو رو هم از خودش تهیه کرد کدوم شرکت هست ؟