ممنون میلاد عزیز......
من کارم با اینترنته بخواد حجمی بشه....دیگه فاتحه ام خوندس.....
برای شهرستان ها چی...اونا رو هم یعنی برنداشتن؟؟؟؟؟
Printable View
ممنون میلاد عزیز......
من کارم با اینترنته بخواد حجمی بشه....دیگه فاتحه ام خوندس.....
برای شهرستان ها چی...اونا رو هم یعنی برنداشتن؟؟؟؟؟
اقا میلاد 1مگ نامحدود بگیری 160 گیگ در ماه رو برات تضمین میکنن 2مگ هم 300 گیگ و تضمین میکنننقل قول:
شهرستان چون زیر ساخت ها یکم ضعیف تر هست سرویس محدود هم دارن ولی بازم بستگی به شهر داره .اینطور که شنیدم و دیدم سرویس محدود هم داریم ( تو ثبت نام سرویس مخابرات سرویس محدود هم هست ) ولی خوب من الان با یک مگ 130 تا سرعت دانلودم هست البته من بیشتر مهم واسم سرعت پینپ هست که خوش بختانه خیلی خوبهنقل قول:
+
من برنامه du meter رو نصب کردم. موقع دانلود کردن ؛ دانلودم میره رو 1مگ ولی در حالات عادی بین 80 90 کیلوبایت هست!
من یک مگ دارم و ماه قبل 250 گیگ دانلود کردمنقل قول:
نه شایعه اس.
من تازه ثبت نام کردم . سرویسم هم 1 مگ نامحدوده. فک نکنم برداشته باشن ولی واسه دانلود حد 100 گیگ در ماه رو گذاشتن. بهرحال من 1 دهم اون هم دانلود ندارم! واسه همین واسم فرقی نداره
دوستان ،سایت مخابرات داره باشگاه مشتریان رو آماده میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم از همه بچه هایی که از مخابرات نت دارن بخوام ؛ بعد از این که راه افتاد با ثبت نام در این سامانه مشکل مسیر دهی و پینگ رو مطرح کنن تا رسیدگی بشه و مسیر همه بیاد رو ترکیه و آذربایجان و پینگ تایم کمتر از 100 بشه . با یه هماهنگی درست میتونیم نسبت به این مسئله موفق شیم .
(روز های اول هم هست خوب به کار ها میپردازن )
هر موقع هم که سامانه آماده شد من خبرشو میزارم تا همه بچه ها بتونن مشکلشونو مطرح کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شک دارم برا شهرستان ها رو بر داشته باشن صدا همه در میادنقل قول:
همش شایعست:n02:
برید تاپیک مبین نت رو بخونید حجمی کرده
هیچ کس دیگه تمدید نمیکنه اگه این کارو کنن میشن مبین نت ورژن 2 بای بای مخابرات:n02:
دوستان این خبر رو تو سایت مخابرات دیدید؟ :
کاهش قیمت اینترنت مشترکان مخابرات آغاز شد
منظورشون چیه بیش از 20% کاهش قیمت داشتن؟! یعنی مثلا 512 که ماهی 24 تومن بود چند شده الان؟! :|
اینکه مشخصه دیگه
256>>> 15 تومنه میشه 12 تومن ( 3000 تومن تخفیف )
512>>24 تومن میشه 19 یا 20 تومن ( 4800 تومن تخفیف )
یک مگ >>43 تومن میشه 35 این حدودا ( 8600 تومن تخفیف )
دومگ >> 74 تومن میشه حدودا 60 تومن( 14800 تومن تخفیف )
خلاصه هرچی میدی ضرب در 0.2 دو دهم بکنید تا مقدار تخفیف رو بهتون بده
روی بیشتر از 20 درصد هم حساب باز نکنید ، اگر این تخفیفات اعمال بشه من برمیگردم همون یک مگ :n05: چون ارزش داره ، فعلا 512 دارم
آدم ماهی دو تا بازی و 10 تا فیلم و 9 قسمت سریال بخواد از بیرون بخره همین 30 تومن میشه تازه منهای کارای بانکی و ارتباطی و کاری و... که با نت میکنم
فقط یک نکته ای هست : اونم اینه که تو ایران ، همیشه اجناس قبل از نزول بلای آسمونی ارزون میشه . امیدوارم این کاهش قیمت به حذف سرویس نامحدود ختم نشه .:n24:
دوستان امروز مخابرات برای کرج
پینگ شما هم ناگهانی روی 1200 می ره و ثابت بمونه؟:|
بعد 1 دقیقه دوباره برگرده به وضعیت عادی؟
چند ثانیه پینگ میره روی 1600 !! ! بعد 5 ثانیه درست میشه.