هم تمدید زمانی هم حجمی,البته احتمالا به خاطر گرونتر شدن سرویساست و شاید باز بعد از تموم شدن طرح فعال فعلی و خرید طرح جدید درست بشه....نقل قول:
Printable View
هم تمدید زمانی هم حجمی,البته احتمالا به خاطر گرونتر شدن سرویساست و شاید باز بعد از تموم شدن طرح فعال فعلی و خرید طرح جدید درست بشه....نقل قول:
دوستان چرا نمیان نظر بدن ؟ فکر کنم همه تو شوک هستن :دی
الان 81تومن میدی اگه 6گیگو تو 1 ماه تموم کردی برای 6 گیگه دیگه باید 81 تومن بدی ! :دی
81 تومن 6 گیگ . گیگی 13600 ! خدا بده برکت :دی
دوره قبل هم برا من اینطور شد بعد از تغییر تعرفه گزینه های تمدید زمانی و حجمی باز برگشت.نقل قول:
ولی در کل با این همه مشترک مخابرات و این پشتیبانی و سامانه پر از مشکل واقعا غیر قابل باوره ...
و بدینگونه 20 درصد کاهش قیمت به سبک مخابرات !
خوب برو امیدوار باش یه طرح بذان 30 تومن با نیم گیگ بعد گزینه شارژ هم بیاد و ما خوشحال بشیم ببیایم اینجا ده تا ده تا تست بذاریم :دینقل قول:
این ساعت تاپیک پی سی ورلد چرا هنوز یک ساعت عقبه ؟اینا رو دست مخابرات زدن ! :دی
مخابرات خیلی شیک ١٠ درصد کاهش قیمت داده فقط قیمت ترافیک اضافه رو...نقل قول:
اما بعد از شاهکار همه شرکتا با افزایش ترافیک برای طرح های قبلیشون و فروختن با همون قیمت سابق...مخابرات با اوج توانمندیه خودش در غافلگیر کردن ما با افزایش قیمتای قبلی بدون ذره ای تغییر در ترافیک هاشون باعث شد واقعا با مفهوم کاهش آشنا بشیم.
ما که سالهای سال با مفهوم کاهش به سبک مخابرات آشناییم ولی نمیدونم چرا بعضیا هنوز به مخابرات امیدوارن!نقل قول:
من ٣ ساله از مخابرات اینترنت میگیرم...نقل قول:
خطم فیبر نیست اما بقیه شرکتا هم خیلی بهتر از مخابرات نیستن...از مخابرات دفاع نمیکنم ولی واقعا سرویس نامحدودش عالی بود.
همین الان هم اگه طرحی بذاره با قیمت همین طلایی پاییزه بدون دانلود شبانه و حداقل 15 گیگ حجم خیلی عالیه برای من...
که همچین قیمتی فقط یه رویاست...