Gita
-----------------
به به سلام کورش عزیز :40:
چه عجب بابا،داشتم ازت نا امید می شدم!:20: سلام گلم
میبینم که روی صندلی داغ نشستی.
آره دیگه،تن به حرارت دادیم!
اکشال نداره من هم یه چندتا سوال بپرسم؟
اشکال؟:31:شما جون بخواه:20:
1- فکر میکنی خوشبختی واقعی وجود داره؟ شاید بهتره بپرسم که واقعا خوشبختی وجود داره؟
اوه اوه! سوال جدی! :31: نه راستش! من که تا حالا هیچ زندگی ای رو تو کمال خوشبختی ندیدم:46: شاید من زندگی های زیادی ندیدم،ولی خب،تو هر زندگی ای وجود یه مشکل لازمه! اصلا" دروغ میگن که بچه نمک زندگیه! این مشکلاته که نمکه! خب باالاخره یه چیزی باید باشه تا مردم حلش کنن دیگه! اگه همیشه خوشبختی حاکم باشه که زندگی مسخره میشه! (چقدر جدی شدم یه لحظه! خودم کفم برید!)
2- ظاهرا خیلی به بچه ها علاقه داری! غیر از این بچت( آواتارت) بچه ی دیگه ای هم داری؟ دی:
آره،آواتار یاهوم هم هست،اونم خیلی نازه،می زارمش ببینینش! ولی خب کلا" فقط بچه های ناز رو دوست دارم:21:
3- گواهینامه داری؟
نه
4- تا حالا با کسی دعوا کردی؟ کار به کتک کاری هم کشیده؟ البته انقدر بچه خوب و مهربونی هستی، من که بعید میدونم.
شیطون فهمیدی ها! آره راستش،تو عمرم یه بار هم دعوای اون جوری نکردم! همه دعواهام لفضی بوده :31:
5- کنسرت بزرگداشت فردی مرکوری در چه تاریخی و کجا برگذار شد؟ چه خواننده هایی در اون بودند؟
بابا تو رو خدا سوال تخصصی نکنین،من یه قرون سواد موسیقیایی ندارم!
تقلب کردم یه کم،همش رو یادم نبود: 20 آوریل 92 استادیوم ومبلی لندن:
اجراها در قسمت اول: Metallica , Extreme , Def Leppard & Guns N'Roses ،
قسمت دوم:اجرای سه عضو باقی مانده گروه Queen، اسماشونو نمیگم! :31:
یه قسمت هم داشت که کلی خواننده مهمان اومدن افتخاری حال دادن به ملت رفتن: مثلا" Elton John , George Michael , James Hetfield و خیلی های دیگه
6- پرنسس دایانا کی بود؟ ما که بالاخره نفهمیدیم آدم خوبی بود یا آدم بدی؟ شما فهمیدی؟ کدوم خواننده ی مشهور،دوست صمیمی پرنسسه؟
پرنسس ولز!:31: منم زیاد از این چیزا حالیم نیست! ولی کتابشو که خوندم،خوشم اومد ازش! بچه باحالی بود!
کدوم خواننده؟! چه سوالایی می کنی گیتا؟ داداشم بهم رسوند: Bryan Adams البته مطمئن نیست!
7- کنسرت بزرگداشت دایانا کی برگذار شد؟ کدوم خواننده ها در اون حضور داشتن؟
1 جولای 2007 تو ومبلی لندن باز! ،خیلیا توش بودن،Elkton John 2 تا آهنگ خوند،Nelly Furtado اجرا داشت و خیلیای دیگه که الان خاطرم نیست
8- بیشتر اهل موسیقی ایرانی هستی یا خارجی؟
بر عکس توام،به شدت ایرانی گوش میدم:8:
9- چرا معمولا برای دست آوردن هدف، باید چیزهای دیگه ای رو از دست بدیم؟ ( به عبارتی چیزی رو بدست نمیاری، مگر اینکه چیزای دیگه ای رو از دست بدی؟)
این نظام روزگاره آبجی! واسه دست یافتن به هر چیزی باید تاوانش رو هم پرداخت،این یه قانونه،همه باید قبولش داشته باشن
10- هدفت برای آینده چیه؟ یعنی زندگی ایده آلی که تو ذهنته چیه؟
آینده آیندس،زیاد به این پیش نگری ها اعتقاد ندارم،ولی خب من هم مثل بقیه یه آرمان شهری ساختم واسه خودم:10:
11- اگه امکانش بود که در کنسرت تنها یک خواننده ( ایرانی یا خارجی فرق نمیکنه) شرکت کنی چه کسی رو انتخاب میکردی؟
Tiesto ،واسه هیجان و nonstop بودنش،البته زو این سوال واسه پیدا کردن شخصیتم زیاد حساب نکن،چون اصلا" عاشق Trance و این جور هیجان ها نیستم،ولی Tiesto خیلی جالبه کنسرتاش!
12- تا بحال از این بازیا کردی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دارم! تا حالا ولی آدمش نبوده! وگرنه من پایم!
فعلا دیگه نمیپرسم که خسته نشی
عرق داره از سرو روم می ریزه! :19: اون وقت میگی خسته نشی؟:20:
ممنون که به اینا جواب دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو از کجا می دونستی جواب میدم یا نه؟:27:
-----------------------------
می تونستم حدس بزنم از اینا می پرسی:21:
مرسی،یه کم محک خوردم!:11:
البته بقیه نیان از این سوالا بپرسنا!