ممنون . یه سوال دیگه و اونم اینکه میشه وایسم این سرویسم کامل تموم شه و مثلاً بعد از یه هفته سرویس جدید بگیرم ؟ منظورم اینه تو این یه هفته سلب امتیاز نمی کنند که ؟!نقل قول:
Printable View
ممنون . یه سوال دیگه و اونم اینکه میشه وایسم این سرویسم کامل تموم شه و مثلاً بعد از یه هفته سرویس جدید بگیرم ؟ منظورم اینه تو این یه هفته سلب امتیاز نمی کنند که ؟!نقل قول:
توی پنل کاربری ، دانلود و آپلود جداست.نقل قول:
من فقط درباره دانلود صحبت می کردم :
دانلودی که نشون میده ، حدود 10 درصد بیشتر از حجم واقعی هست. :31:
نه داداش اینکارو نکن،من یبار همینکارو کردم،پورتمو خالی کردن،اینترنتم قطع شدنقل قول:
۳،۴ روز طول کشید تا دوباره وصل شه
دوست عزیز. بستگی به خیلی چیزها داره. مثلا در روز سرعت دانلود 128 در اهواز 16 هست. واسه بعضی ها 140نقل قول:
یا خیلی از دوستان هر شب 1 تا 6 . حدود 2.3 گیگ دانلود میکنن. من از 1 تا 7 دانلود رایگانم به زور به 300 مگابایت میرسه.
حتما اگه مناطق نزدیکتون افرادی هستن که پارس انلاین دارند. سرعت رو با اونا چک کنید.
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
دوستان. امشب من تعرفه ام تموم میشه .به نظرتون همین سرویس حجمی رو تمدید کنم یا نامحدود بگیرم؟؟؟
میترسم سرعت نا محدود در روز خیلی کم باشه. به مشکل بخورم.
من منطقه ی افسریه هستم کسی از این منطقه داره اگه داره سرعتش چطوره؟
فوری breaking news
رییس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای در واکنش به اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که اپراتورهای ارایه دهنده ADSL را از هرگونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارایه خدمات به کاربران اینترنت منع کرده است تاکید کرد:تا زمانی که قیمت اینترنت کاهش پیدا نکند امکان اجرایی کردن این طرح غیرممکن است.
منبع خبر :
---------------------------------------------------------------------------کد:http://itanalyze.com/archives/2011/09/post_9302.php
نتیجه :
لطفاً فعلاً دلتون رو صابون نزنید ، این قصه سر دراز دارد و اگه من خواب رفتم منو بیدار کنید ...
اقا خواهشا یکی راهنمایی کنه یکی که تجربش زیاده توی پارس انلاین من توی یه منطقه ای هستم که کسی زیاد
از adsl استفاده نمیکنه...
حالا من میخوام بیام پارس انلاین به نظرتون بیام یا نه....
سیاست کاریش چطوریه ؟
جوری هست که سرعت کابرا رو به عمد کم کنن یا موارد مشابه؟
ممنون میشم کامل برام توضیح بدید من همین 128 نامحدود رو میخوام بگیرم...
کدوم طرح را میگه؟نقل قول:
تا زمانی که قیمت اینترنت کاهش پیدا نکند امکان اجرایی کردن این طرح غیرممکن است.
یعنی حالا حالا ها سرویس نامحدود ارائه نمیشه؟
نه سلب امتیاز نمیشهنقل قول:
ممنون . یه سوال دیگه و اونم اینکه میشه وایسم این سرویسم کامل تموم شه و مثلاً بعد از یه هفته سرویس جدید بگیرم ؟ منظورم اینه تو این یه هفته سلب امتیاز نمی کنند که ؟!
اسم و سوابق شما محفوظه / دلیلی برای سلب امتیاز یا قطع سرویس نیست
من نمی دونم چه مشکلی برای این دوستمون پیش اومد ولی منطقأ نباید این مشکل پیش بیاد / شما هم کاش از پشتیبانی جویا می شدی علت رونقل قول:
نه داداش اینکارو نکن،من یبار همینکارو کردم،پورتمو خالی کردن،اینترنتم قطع شد
۳،۴ روز طول کشید تا دوباره وصل شه
شما از حجم سایتهایی که باز می کنید مطمئن هستی ؟ :20:نقل قول:
توی پنل کاربری ، دانلود و آپلود جداست.
من فقط درباره دانلود صحبت می کردم :
دانلودی که نشون میده ، حدود 10 درصد بیشتر از حجم واقعی هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترس من هم دقیقأ از همینه / ترجیح می دم تا وقتی که امکانش هست از همین حجمی ها استفاده کنمنقل قول:
دوستان. امشب من تعرفه ام تموم میشه .به نظرتون همین سرویس حجمی رو تمدید کنم یا نامحدود بگیرم؟؟؟
میترسم سرعت نا محدود در روز خیلی کم باشه. به مشکل بخورم.
شما از مرکز فعلیت راضی نیستی ؟؟نقل قول:
اقا خواهشا یکی راهنمایی کنه یکی که تجربش زیاده توی پارس انلاین من توی یه منطقه ای هستم که کسی زیاد
از adsl استفاده نمیکنه...
حالا من میخوام بیام پارس انلاین به نظرتون بیام یا نه....
سیاست کاریش چطوریه ؟
جوری هست که سرعت کابرا رو به عمد کم کنن یا موارد مشابه؟
ممنون میشم کامل برام توضیح بدید من همین 128 نامحدود رو میخوام بگیرم...
پارس گاهی سرعتش خوبه / برای من سرعت دانلودم در طول روز به 200 یا 300 هم رسیده ولی دانلود شبانه گاهی 2 kb بوده سرعتم
پینگم افتضاحه / در بهترین حالت 400 به 1400 هم می رسه :دی
ضمن اینکه پارس قطعی زیاد داره / مخصوصأ این اواخر
یکی از دوستای من که هم از پارس استفاده کرده / هم از شاتل می گه شاتل بهتره
این تجربیات ماست :دی تصمیم با خودتونه
منطقو ولش کن دوست عزیز،این اتفاقیه که عملا واس من افتاد،البته من همون موقع خیلی پیگیر این قضیه شدم و جوابشون(نمایندگی فروش) این بود که دست ما نیس،و مخابرات به صورت خود جوش :27:اگر تا یه هفته از خط استفاده نشه،پورت رو خالی میکنند(به علت کمبود پورت)،به نظر من احتیاطه واجب:31: اینه که این دوستمون زودتر تمدید کنه و یا حداقل قبلش بشون بسپاره که پورتشو خالی نکنندنقل قول:
من نمی دونم چه مشکلی برای این دوستمون پیش اومد ولی منطقأ نباید این مشکل پیش بیاد / شما هم کاش از پشتیبانی جویا می شدی علت رو