داداش من همون مشکل باز نشدن سایت هاست منم این مشکلو دارم متاسفانه ...نقل قول:
شما 5 6 بار که تند تند اینتر کنی و ریفلش بزنی اون موقع باز میشه
میشه هم از هیتلر شکم (!) استفاده کنی :n41:
Printable View
داداش من همون مشکل باز نشدن سایت هاست منم این مشکلو دارم متاسفانه ...نقل قول:
شما 5 6 بار که تند تند اینتر کنی و ریفلش بزنی اون موقع باز میشه
میشه هم از هیتلر شکم (!) استفاده کنی :n41:
صفحه پلوتو باز میشود ولی منوهای گزارشگیری حذف شده است!!!!!
خیلی از منوهای پلوتو حذف شده . مثل ریز کارکرد و تغییر رمز عبورها . شارژ هم خواستم انجام بدم اما نشد . خطا داد . انگار هنوز کار داره .
متاسفانه پلوتون هنوزم به شدت قطعی و خرابی داره . چند دقیقه درست میشه . اما دوباره خراب میشه . بعد از سه روز من نمیدونم پس اینا داشتن چکار میکردن !!
سلام دوستان
به من گفتن:
لینک قراردادی که این مورد داخلش ذکر شده رو کسی می دونه از کجا میشه پیدا کرد؟؟نقل قول:
با سلام و احترام مشترك از طرح زرين استفاده مي نمايد و تهعد شركت مخابرات براي سرعت اين سرويس تا 128 كيلو بيت (16 كيلو بايت) مي باشد.
بعد از اپدیت پلوتو حدود 1 گیگ از حجمم کم شده
باز هم دزدی...
بابا خوب شاید استفاده کردی؟!نقل قول:
من خبر ندارمـ
ولی خو دیگه از حق نگذریم اینقد پشت سر مخابرات حرف زدیم خد مخابراتم دیگه تعجب کرده والا !!!
-مخابرات : هان ؟! واقعا ؟! من این کار هارم کردم ؟! :n04: ایول من کیم دیگه ! :n20:
+ البته شایدم واقعا کم شده :n41:
من که کلا 900 مگابایت داشتم هنوزم تموم نشده ++++++++ :n19:
البته دوبار از صبح تا حالا قعطی و وصلی در حد 1 دقیقه داشتمـ که یکیش دقیقا الان که دارم پست میذارم رخ داد ! ( اینجایی که مثبت میزارم - قبل شکلکه :n38: )
بچه ها کسی میدونه تمدید طرح ها چطوره ؟!
من طرح کمپین تابستانی بودم تا مهر ماه قرار داد یکساله تمام میشه ، میتونم دوباره این طرح بگیرم؟:n41::n41::n41:
بعد من از ساعت1 تا ساعت7 صبح دانل.د رایگان داشتم الان چطوری میشه؟!:n13::n13::n13::n13:
سلامـ داداش از لینک زیر اول برو تعرفه هارو ببین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت : طرح حرفه ای ها و طرح شباهنگ
هر کودومو که خاستی انتخاب کن و بعد اگه یوزر و رمز عبورت یادته برو تو سامانه یکیشو بخر
اگه هم یادت نیست خودتو به زحمت ننداز برو مخابراتتون ( همونجایی که نت خریدی ) بگو این سرویسو میخام خودشون برات تمدید میکنن
هیچ فرقی نداره فقط یه پول تاکسی برات میوفته یه 2 تومنم پول ثبت نام !
موفق باشی :n16:
پیش پرداخت 12 ماه 52 گیگ 99 درصد تخفیف 3 بامداد الی 9 صبح 1500000 طرح شباهنگ
پیش پرداخت 12 ماه 24 گیگ 99 درصد تخفیف 2 بامداد الی 7 صبح 1020000 طرح حرفه ای ها
اینمـ 2 نوع سرویس 12 ماهش
ممنون دوستم ولی خودم طرح ها و تعرفه هاش دیدم ...
اما از طرحی که خودم استفاده میکنم خوشم میاد دوست دارم همون تمدید کنم ...قبلا طرح جشنواره نوروزی بودم بعد ک خواستم تمدیدش کنم گفت میشه جشنواره را تمدید کنی و یا میتوی بیای ی طرح جدید برداری ک رفتم طرح کمپین گرفتم
الان سوالم اینه : باز مینونم خود طرحم تمدید کنم یا باید حتما یکی از این طرح جدیدا را انتخاب کنم ؟!:n13::n13:
امیدوارم منظورم درست رسونده باشم :n18: