کاکا از تعداد بی سابقه ی هواداران برای مراسم معارفه اش تحت تاثیر قرار گرفت.
"نمی توانم باور کنم!"
مراسم معارفه ی کاکا باعث به جا ماندن عکس های به یاد ماندنی بسیاری شد.که به همراه شعار"امید و هیجان بازمی گردد" همراه بود.قابل توجه ترین صحنه عکسی بود که به وسیله ی سایت رئال مادرید گرفته شده بود که در آن عکس کاکا در حالی که از تعداد هواداران تحت تاثیر قرار گرفته آنها را از میان سوراخی نگاه می کند.
در سالهای گذشته این استقبال کثیر از سوی هواداران هرگز صورت نگرفته بود.این نکته به کاکا تذکر داده شده بود اما او واقعا این لحظه را هنوز باور نمی کرد.
کاکا برای اولین بار در رختکن مادریدیستا
کاکا از رختکن بازدید کرد.
لحظه ای که کاکا وارد رختکن شد گفت:"من با رختکن آشنایی داشتم اما نه این یکی."ما به او گفتیم که تمام رختکن ها مشابه یکدیگر هستند اما این بازیکن برزیلی که قبلا هم احساسی مانند بودن در خانه را داشت مخالف بود و گفت:"نه،این یکی بزرگتر و بهتر است."
کاکا مشتاقانه حاضر شد تا برای سایت رسمی رئال مادرید 15 دقیقه قبل از معارفه ی رسمی عکس بیندازد.سپس او با دقت زیاد لباسش را برداشت و با حوصله لباس جدیدش را پوشید.
سپس خورخه والدانو و فلورنتینو پرز وارد شدند تا به بازیکن برزیلی خوش آمد بگویند.آنها به او گفتند این لباس واقعا به تو می آید و او با لبخند پاسخ داد:"من این علامت جدید را دوست دارم و قبلا هم گفته ام که این نشانه ی احترام به استادیو است."او انگشتانش را بر روی حروف حرکت می داد و می گفت:"بلیسیمو،درست مانند رختکن."
در حالی که کاکا منتظر ورود به زمین بود به هم عکس های هم تیمی های آینده اش نگاه می کرد.او درباره ی هر کدام از آنها حرفی زد و هنگامی که به مارسلو رسید گفت:"ما او را مارسلینیو صدا می زنیم."