فرقش اینه که تراواین بازی بچه هاستنقل قول:
ولی تریبال برای اونایی هست که به بلوغ رسیدن :31::31::31::31::31:
Printable View
فرقش اینه که تراواین بازی بچه هاستنقل قول:
ولی تریبال برای اونایی هست که به بلوغ رسیدن :31::31::31::31::31:
نقل قول:
این دیگه به میزان اکتیویتی لیدر بستگی داره. یادش بخیر من تو ورلد 12 نوب خالص بودم. ولی از لیدر و ترایبمون خیلی چیز یاد گرفتم
خب طرف يه فول نيوك دفاعي داره اونوقت 100% بايد رم داشته باشي وگرنه خود كشي محض هستنقل قول:
اتفاقا من 4 5 تا روستامو (از 17 تا) بدون فرستادن رم گرفتم. (اینجوری 3 4 روز تو ساخمون سازیش جلو افتادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کلا باید خودت بسنجیش. طرف اگه زیاد نیرو دفاعی نداره پایین اوردنش اصلا ارزش نداره
بعدشم من كه نميتونستم همه ي حالات رو در نظر بگيرم !!
حالات كلي رو در نظر گرفتم ، كسي كه اينارو بفهمه راحت حالات رو درك ميكنه
بعدشم اول بازي كه براي كلير كردن كسي رم نداره !! بالاخره همش بستگي به موقعيت داره
مرتظي جون من در باره ي منجنيق اطلاعات وسيعي نداشتم اما طبق اموزشي كه صفا نوشت و تجربه ، منجنيق رو به عنوان نيروي ثابتي در حمله نميشناسم !نقل قول:
کی گفته بی مصرف هست؟ منجنیق قدرت فوق العاده ای در دفاع داره ( البته فقط تو ورلد هایی که پالی با ایتم دارن) در ضمن مهمترین استفاده منجنیق پایین اوردن فارم طرفه که عملا طرفو فلج می کنه. و هیچ کاری نمی تونه بکنه
بيشتر فارم پر كن هستش ، درصورتي كه خراب كردن فارم طرف به ضرر خودت هم هست چون بعدا نوبلش ميكني
بعدشم تو وقتي كلير ميكني طرف فرصت زيادي نداره كه بخواد بازم نيرو بسازه و از فارمي كه داره استفاده كنه !
مگر اينه فاصلت بالاي 10 ساعت باشه !!
ليدر سعيد نبود ؟ :دينقل قول:
این دیگه به میزان اکتیویتی لیدر بستگی داره. یادش بخیر من تو ورلد 12 نوب خالص بودم. ولی از لیدر و ترایبمون خیلی چیز یاد گرفتم
نقل قول:تو کوردینیت اتک ها به درد می خوره. (حمله گروهی ). موقعی که نوبل ترین نداشته ب اشی به درد می خوره.نقل قول:
بيشتر فارم پر كن هستش ، درصورتي كه خراب كردن فارم طرف به ضرر خودت هم هست چون بعدا نوبلش ميكني
بعدشم تو وقتي كلير ميكني طرف فرصت زيادي نداره كه بخواد بازم نيرو بسازه و از فارمي كه داره استفاده كنه !
مگر اينه فاصلت بالاي 10 ساعت باشه !!
موقعی که نیروی کافی برای کلیر و نوبل کردن نداشتهب اشی به درد می خوره و ...........
می دونستی با چند تا دونه کت ( دقیق نمی دونم) ولی کمتر از 20 30 تا
می شه اکادمی را از لول 3 اورد به صفر؟
یعنی با 7 8 کا سرمایه گذاری رو کت می تونی حدود 200 کا به طرف ضرر برسونی؟
ميدونم !
مثلا ورلد 38 بود فكر كنم يه نيوك ميفرستادم بعدش با فاصله يك ثانيه ( كم از يك ثانيه ) 10 تا كت ميفرستادم آكادميش ميومد پايين 500 پوينتش كم ميشد !
امروز روستای یکی رو گرفتم.
قبلش طرف کلی خواهش و این حرفا کرد که نگیرم ولی گرفتم!
حیف که پاک کردم میل هاشو وگرنه میزاشتم یکم می خندیدیم : دی
+
آره این منجنیق خیلی خوبه!نقل قول:
تو کوردینیت اتک ها به درد می خوره. (حمله گروهی ). موقعی که نوبل ترین نداشته ب اشی به درد می خوره.
موقعی که نیروی کافی برای کلیر و نوبل کردن نداشتهب اشی به درد می خوره و ...........
می دونستی با چند تا دونه کت ( دقیق نمی دونم) ولی کمتر از 20 30 تا
می شه اکادمی را از لول 3 اورد به صفر؟
یعنی با 7 8 کا سرمایه گذاری رو کت می تونی حدود 200 کا به طرف ضرر برسونی؟
میگم حاجی منو بیار تو تریابتون : دی
كسي اكانت اضافي نداره بده به ما داغون كنيم اكانتشو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نظرمو (خیلی خلاصه تر ) در مورد اینایی که ممد و مرتضی گفتن میگم:
نیزه دار :
ممد:
یک یونیت تدافعی نه چندان خوب که در اوایل بازی برای فارم ( غارت ) روستا های نزدیک استفاده میشه
مرتضی:
حاجی که گفته که این یونیت دفاعی نه چندان خوب هست؟
اتفاقا بخش اصلی هر دفاع را اسپیر ها تشکیل می دن. سورد ها به همون اندازه مهم هستن که اسپیر ها مهم هستند.
نه بیشتر نه کمتر. نیروی ضد ال سی هست
من:
100% مخالف نظر ممد و موافق نظر مرتضی.
مهمرین نیروی دفای نیزه دار هست چون هم ارزون تر از شمشیر زن هست هم اول بازی نقش تاععی کنده ای داره (برای فارم کردن) و هم سرعتش بیشتر از اسورد هست.
فارم با نیزه دار :
اینجا با ممد موافقم با مرتضی مخالف.
تو وردایی که پالی نیست حتما حتما باید با نیزه دارات چندتا شمشیر زن بفرستی تا کشته ندی (کمتر کشته بدی)
حمله شمشیر زن خیلی از حمله نیزهدار یشتره (یکمی کمتر از حمله تبر دار هست !!! )
پس ممد درست میگه.
RAM & Cat :
به شدت علاقه به رم و کت دارم و تو همه روستاهای حمله ایم(و حتی بعضی دفایی ها)(حوصله دلیل گفتن واسه دفاییارو ندارم) من رو و کت میسازم.
مخصوصا کت.
من کلا رم فقط تو روستای اولم میسازم وگرنه بقیشون 100% کت.
230 تا کت میسازم تو روستاهام.
اولین حمله دیوار و بقیه ساختمونا...
در مورد حرف مرتضی که میگه کت بعد از جنگ میزنه و رم قبل شک دارم. یعنی 98% فکر کنم اشتباه باشه.
به هر حال من کتهام کاره رمها رو میکنن.
البته تو بعضی وردا مثلا 100 تا رو میسازم و 100 تا کت.
اینجوری احساس میکنم بهتره(تست نکردم فقط احساس میکنم)
فکر کنم بهتره هر کی روش بازیشو بنویسه و محمد به پست اول اضافه کنه.
فكر خيلي خوبيهنقل قول:
فکر کنم بهتره هر کی روش بازیشو بنویسه و محمد به پست اول اضافه کنه.
روش هاي بازيتون رو از اول بازي و نقطه شروع تا 20 روستا بنويسين و بدين بهم بزارم توي صفحه ي اول يا بدين همكار ها ( البته من به زور اينو گزاشتم صفحه اول ... علي كه نميگذاشت دادم به مسعود اون داد به حسين اون گذاشت صفحه ي اول ! )
و مورد رم و كت بگم كه هركي يك سليقه اي داره
اگه اموزش صفا رو خونده باشين از كت تعريف زيادي نكرده ...
گفته به درد بخور نيست و بعضي ها مثل من ( صفا ) بي خيال كت ميشن
منم با صفا موافق هستم
البته بقيش به خودتون و استراژيتون برميگرده
البته اينم بگم نظر ها كاملا با هم فرق ميكنه و منم انتظار ندارم همه مثل اموزشي كه من نوشتم بازي كنن و پيش برن
من توي اين دوران تريبال بازيم با افراد خيلي مختلفي برخورد كردم و هر كدومشون هم يه غولي بودن براي خودشون
مثلا يكي رو ميشناسم كه اول بازي فقط دفاعي ميسازه و تا آخر دفاعي ميسازه ولي رنك ورلدش هميشه دو رقمي هست
يكي ديگه رو ميشناسم كه از دوستاي نزديكم هستش و اول بازي فقط هجومي ميسازه و اونم رنك دو رقمي هر ورلدي هست
يكي ديگه رو هم ميشناسم كه از بچه هاي پي سي هست و اول بازي فقط پوينت بالا ميبره تا همه بترسن بعدش يهو ميره توي كار ساخت يونيت و رنك يك رقمي رو ميزنه و همرو شل و پل ميكنه !
كلا ميشه اين نتيجه رو گرفت كه هركسي ميتونه رنك يك رقمي و دو رقمي باشه ولي بايد روي اصول باشه نكنه
نه اينكه يه روز بزنه ساختمون بسازه يه روز بزنه نيرو بسازه چند روز اصلا انلاين نباشه و امثالهم
مثلا من اسپير رو اصلا به عنوان نيروي خوبي نميشناسم ولي براي يه فول نيوك دفاعي يه چيز خيلي توپيه اگه همراه اسورد و ارچر باشه ولي براي فارم اصلا روش حساب نميكنم در صورتي كه يكي مثل مهرداد ( اونجور كه من ديدم ) فقط اسپير ميسازه و موقعي كه همه 50-60 تا ال سي دارن اون 1000 تا اسپير داره و با اونا فارم ميكنه
از نظر من كه ال سي خيلي بهتر از اسپير هست و كسي كه به ال سي برسه از نظر فارم نونش توي روغنه البته مستر هم براي خودش يه غولي هستش و نظر اون هم اين وسط يه نظر كامل و درست و حسابي به حساب مياد همينطور نظر سعيد جان كه هركدوم يه پا پروفشنال هستن و استراژي هاشون با هم فرق ميكنه با اين حال هر كدومشون توي هر ورلدي كه هستند يكي از ابر قدرت هاي اون منطقه به حساب ميان و بقيه ازشون ميترسن ...
بازم نتيجه ميگيرم توي تريبال فقط دو عامل در پيشرفت موثر هست :
1. مدت زمان آنلاين بودن
2. فكر و استراتژي
كسي كه خواب هست رو ميشه بيدار كرد ولي كسي كه خودشو به خواب زده رو نميشه بيدار كرد ...
تريبال هم همينه ، كسي كه نوب هست رو ميشه پروفشنال هست ، نمونش همين حسين عادلي كه يك نوب به تمام معنا بود ولي بعد يه مدت شد رنك 3-4 ورلد 25 !!
ولي يكي كه خودشو به نوب بودن ميزنه ديگه بايد چيكار كرد .... هرچي آموزش و ... هم بنويسي تاثيري نداره و نخواهد داشت !
يه جمله ديگه هم صدق ميكنه كه اينجا بگم :
اگه همون كاري رو بكني كه قبلا ميكردي همون نتيجه اي رو ميگيري كه قبلا ميگرفتي !
من چند نفر رو ميشناسم كه مثلا توي ورلد 42 يه استراتژي رو به كار گرفتن و شكست خوردن ، حالا رفتن ورلد 43 باز هم از همون استراتژي استفاده ميكنن و باز هم شكست ميخورن و باز هم ... !!!
من مظمئنم که کت بعد از حمله ساختمونو میزنه. یه جایی تو فروم تریبال خوندم دقیق یادم نیست کجاستنقل قول:
برای همین تو سیمولاتور برای کت قسمت وال نذاشتن.
چون بودن و نبودش فرقی بر تعداد کشته هات نداره. دیگه با کت به دیوار حمله نکنین ها :31::31::31::31:
اول بازی من اینجوزی بازی می کنم
ریسورس ها را (مخصوصا چوب) 3 4 لول میبرم بالا
مثلا اینجوری می برم. 1-3-6 (اینا را تو یکی دو روز انجام می دم بستگی به سرعت ورلد داره)
بعد میرم تو کار باراک. به محض اینکه 11 تا اسپیر ساخته شد فارمو شروع می کنم. تا 110 تا اسپیر می سازم و باهاش فارم می کنم (ویلیج هایی که مطمئنم تروپ ندارن. از رو پوینتشون می شه فهمید) . و بعد میرم تو کار اکسه.
حدود 200 300 تا که ساختم. میرم تو کار اصطبل و اسکات. بعدش دیگه نونم تو روغنه :31::31::31::31:. چون من معمولا اولین نفری هستم به اسکات می رسه تو محدوده خودم. راحت اطرافیانمو اسکات می کنم ( هر روستا 1 دونه اسکات) . اونایی رو که می تونم سریع با اکسه هام روش می ریزم و با اسپیر فارمش می کنم. (اینجوری اول بازی راحت میشه روزانه 6 7 کا فارم کرد). بعد اصطبل لول 3----------- ریسرچ ال سی------------ بعد فقط ال سی می سازم با اکسه
البته ریتیو اکسه به ال سی هام 1 به 1 هست اون موقع :31::31::31::31::31:. در حالیکه من دیدم بچه ها مثلا 1 کا اکسه دارن. ولی همش 200 تا ال سی
بعد فارم. ساختن نیرو. فارم . ساختن نیرو. فارم . ساختن نیرو
یعنی من کلا تو روستا ی اول 110 تا دفاعی بیشتر نمی سازم که اونم اول بازی 110 تا اسپیر هست.
اینم بگم اول بازی اکتیویتی مهمترین شرط. اگه خوب اکتیو باشی تا یه ماه. دیگه نونت تو روغنه (البته اگه منطقی بازی کنی). دیگه ماه 2 3 هم زیاد اکتیو ننبودی مثله سابق موردی نداره
این ورلد اخری. من دیگه به سیم اخر زده بودم :31::31::31::31::31:.
3 تا روستای اول فول تهاجمی بود. یعنی اصلا دفاعی نداشتم. بعد با همین 3 تا حدود 6 7 تا روستا گرفتم. شایدم بیشتر. بعد تازه شروع کردم دفاعی بسازم. به نظر من رتیو روستا تهاجمی به دفاعی هم 2 به 1 باید باشه
حالا فهمیدین چرا می گم سورد به درد فرستادن با اسپیر برای فارم کردن نمی خوره؟
خب مستر تو 110 تا نيزه دار ميسازي بعدش 200-300 تا اكس ميسازي بعدش هم اولين نفري هستي كه به اسكات ميرسي؟! :دي
لول. اشتباهت همینه دیگهنقل قول:
لوبه با 110 تا اسپیر می شه راحت بیشتر از 10 کا تو روز فارم کرد و فکر کنم این کافی باشه برای 200 تا اکسه
یعنی یک روز فارم کردن 200 تا اکسه. برای اصطبلم مگه چقدر ریسورس می خواد؟ شاید به 10 کام نرسه.
بعدشم دقت نکردی. من همون اول فقط چند تا لول ساختمون هامو اپ می کنم مثلا تا لول 6. دیگه تا رسیدن فارمم به لول 30 به اونها دست نمی زنم. در حالیکه که اکثر بازیکن ها خصوصا نوب ها همون اول شروع به اپ کردن ریسورس ها می کنند. برای همینم اگه سرعت 1.5 باشه. 2 روز اول صرف منابع با باراک میشه.
2 روز دوم صرف 110 تا اسپیر میشه.
و طی 3 روز شایدم کمتر اصطبل ساخته میشه. در حالیکه که تو هفته اول اکثر بازیکن ها به جز اپ کردن ممنابع کار دیگه ای هم می کنن؟
برای همین می گم معمولا اول بازیکنی در محدوده ی خودم هستم که به اصطبل می رسم
تا لول 30 ساختمون فارم ، ريسورست 6-3-1 ميمونه ؟ :دي
پيشرفتت هم خيلي سريعه ... فكر كنم توي ورلد 42 بودم كه بعد استارت اور يه مدت خيلي كوتاهي در ركابت بازي ميكردم
پس اول ريسورس 6-3-1 بعدش باراك و 120 تا اسپير و 200-300 اكس و ال سي ... ؟
اجراش به نظر سخت مياد !
من كه روزاي اول ( بيكار باشم ) 16-17 ساعت آنلاينم :دي
اگه روشت بگيره راحت رنك دو رقمي ميشم نه ؟!
ریسورس ها به نظرمن همین کافیه. چون من اصلا به معدن ریسورس به عنوان تامین کننده ریسورس هام نگاه نمی کنم. من 100 تا معدن تو روز می بینم که ریسورس هاش ماله منه:31::31::31::31::31:نقل قول:
خب این یه روش خوبیه به نظر من. ولی بستگی به خیلی جیز ها داره.
می بینی که کناریت یهو بدون هیچ ذلیلی به عقلش زد و نصفه شب بهت حمله کرد (مثله ماله اون چیزی که اوایل برای من اتفاق افتاد و از 200 تا اکسه و 100 تا اسپیرم حدود 200 تا یونیت کشته شد).
به شانست بستگی داره که دوروبرت کیا باشن. (اگه پلیر های حرفه ای دوروبرت باشن این جواب نمیده مگر اینکه 24 ساعته ان لاین باشی) و خیلی چیزای دیگه
بذار یه نصیحتی بهتون بکنم.
هر وقت که ورلدی باز شد همون روز اول نرین تو. بذارین دو سه روزی بگذره بعد برن توش (اینجوری خیلی به نفعتونه). الان همه رنک های بالای این ورلد از روز 3 4 شروع کردن (به حز یکی دو نفر)
براي تابستون قراره بازم ورلد بدن نه ؟
خداكنه با اول خرداد ورلد ندن !
منم اول بازی شبیه تو بازی میکنم ولی نمیدونم چرا به 15 کا پوینت که میرسم از دیگه زیاد شوق بازی ندارم و روزی یه ساعت بیشتر پاش نمیشینم!نقل قول:
اول بازی من اینجوزی بازی می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روستا رو بگیرم بزرگترین روستایی هستش که تا الان گرفتم : دی
دقيقا منم همينطورنقل قول:
منم اول بازی شبیه تو بازی میکنم ولی نمیدونم چرا به 15 کا پوینت که میرسم از دیگه زیاد شوق بازی ندارم و روزی یه ساعت بیشتر پاش نمیشینم!
مستر تو چيكار ميكني از بازي خسته نميشي :دي
من پشتکار و جدیت دارم (البته نه تو درس خوندن :31::31::31::31::31:)نقل قول:
ولی بی شوخی. من موقعی می بینم که برای خودم تو محدوده ی خودم غولی شدم. دیگه انگیزم میره برای رنک 1 کانتینت. بعر میره رنک یک ورلد
الان رنکم 160 عست. فک کنم تا 3 هفته دیگه رنکم دو رقمی می شه :10::10:
خب پس مستر اول 6-3-1 بعد 100 اسپير بعد 300 اكس بعد استبل .... ؟
اوكي ! ايه بار تو اسپيد تست ميكنم ببينم چي ميشه !
اسپید چون سرعتش زیاده فک کنم با اسپیر کمتر نتیجه ی بهتری می گیری.نقل قول:
اینو ولش کن. می خوام یه چیزی جالب بهتون بگم
mcahillwv FU 244.684
Riffler KT 200.218
cabo003 Nyuk 162.376
immortal.master Nyuk 157.885
حالا او دی رو نگاه کنید
mcahillwv 474.902
Riffler 289.456
cabo003 471.850
immortal.master 509.448
این از ماله کانتینت 62
بذار او دی رنک 1 ورلد را هم براتون بذارم
Sneezy Dwarf 1,47 Mio. ولی اسنیزی 60 تا روستا داره
یعنی اگه تقسیم بر 3 کنی که بشه 20 تعداد تا روستای من من او دم پوینتم ازش بیشتره :31::31::31::31::31::31:
این دو چیزو می رسونه
یکی نهایته بدشانسی من. که به هر کی حمله کنم تا خرخره ساپورتش می کنن
یکی دیگه من چقدر اتکر هستم
خب من 45 هم جوین شدم . افتادم کا 73
اگه خواستین بیاین. سرعت پایینی داره. 0.5 سرعتشه. بنابراین به زندگی تونم می تونین برسین
ریسورس لول 30 اش 1200 تا تو هر ساعت می ده دی:
الان رنك 2ش رفيق منه ( همون دختره :دي ) امروز رفتم پوينتش 1.7 كيلو بود !!!! اصلا حال نميده سرعت خيلي پايينه !!! بهش گفتم چيجوري خفن بشم كلي برام توضيح داد :دي
اينم جواب رنك دو هه به من ، چه دوست خوبيه :دي
on this world-no mines upgrade at all. keep it 6/6/6 for 12 days or so..
1) recruiting 80-100 spears and farming low lvl villages+abandoned ones. Rushing into scouts and after that-LC. don't waste any resources on any building that you don't need now (mines, higher HQ, too big warehause etc)
2) recruiting LC-when you will finally research it-i guess you did-take care to recruit them 24hrs/day. important as hell ;] i have 170 only, as i'm not too active here, i'm just to help. Anyway, my low LC number let's me to get quite a decent hauls-axes and LC are recruiting for 2 days ;)
3) when you will have too many resources-i do ;)-keep building HQ and farm-you need HQ lvl 20 as soon as possible, farm let's you spend resources on troops so you won't have problem with your warehause. you can keep putting them into que even if they are already are in progress of one week recruiting :)
4) when you will have HQ 20, i'd recommand to keep upgrading farm, stable and barracks. It's not good decision to rush into academy and noble low village on world with ss 0.5...
تقریبا همونیه که من گفتمنقل قول:
راستی من گواهینامه مو گرفتم. هر کی باید 10 پوینت به عنوان پریموم بهم شیرینی بده :13::31::31::31::31:
و بازم پست ها پاک شد :41::41::41::41::41::41::41:
می گم چه گیری دادین به این تاپیک. بابا این همه اسپم تو تاپیک های دیگه میدن. تازه اونجاها پست ها هم شمارش میشه
اونوقت ما حق نداریم 4 تا دونه اسپم بدیم؟
خيلي محدوديت ها زياده ... به خدا فروم هاي همسايه كلي اسپم ميديم بعد روش يه پست مفيد ميديم تشكر هم ميكنن !
اينجا كه تشكر نداره ... پست مفيد هم كه ماشالا ميديم ! ميريم دو تا اسپم بديم پاك ميكنين !
هم...
شیوه ی منم تقریبا مثل مرتضی هست با خیلی تفاوت : دی
امیدوارم حوصله داشته باشم کامل توضیح بدم.
کی بوردم خوب نیست :(
مثلا ورد اسپید 2 :
نکته : روزای اول اصلا ساختمونی که نیاز نیست ساخته نشه !!! (خیلی مهم)
فارم تا پره پر نشده اپگرین نشه. انبار تا فکر میکنین بهش میرسین که پر نشه اپ نکنین.دیوار نسازین اگه هجومی هستین(اول بازی 4-5 خوبه)- مارکت نسازین سعی کنین از تک تک رس هاتون روزای اول استفاده مفید کنین.
چوب 1
کلی 1
اهن 1
چوب 2
کلی 2
چوب 3
کلی 3
چوب 4
خونه پالی( پالی میسازم) و با خودش تنها شروع به فارم : دی !!!
چوب 5
کلی 4
چوب 6
اهن 2
خونه اصلی 2
خونه اصلی 3
باراک 1(ساختن اسپیر کم کم شروع میشود و همراه پالی (100% همراه پالی) فرستاده میشه واسه فارم باربارین و کسایی که بازیو ول کردن و لول دیوارشون پایینه. - در عین حال چوب رو آپ میکنم.
کلی 5
چوب 8
چوب 9
کلی 6
اهن 3
منابع فعلا کافی تا 1-2 روز آپ نمی کنم.
*** از ایجا بستگی به فعال بودنت تو روز داره. اگه روزی 2-3 ساعت به بالا آن میشین باید هجومی بازی کنین. (من 100% مواقع هجومی شروع میکنم و همیشه دوست دارم ایرانیا و دوستام هجومی بازی کنن-چون واقعا آدم لذت میبره و باعث میشه همسایهات هرگر فراموشت نکن و قدرت عمل تو منطقه تو دست کسیه که هجومی بازی میکنه)
ا
گه کمتر از این مدت آن هستین دفاعی بازی کنین.( روستای دفاعی از نظر من باید 300 اسپیر و 300 شمشیر زن بسازه و بعد 100 ال سی- بعد نیزه وشمشیر 700 و ال سی 350 و دیگه همش شمشیر و نیزه- از ال سی ها واسه فارم استفاده میکنین) من اصلا دفاعیو ترجیح نمی دم.
(فرض هجومی)
*** از اینجا بستگی به اطراف داره. اگه احساس کردی که اطرافیات خیلی خوب هستن یا خیلی زود پوینتشون میره بالا(منظور نجومی) یا اینکه دارن اسپیر میسازن بایــــــــــــــــــــــ ــد برین تو کاره تبر دار.
اگه احساس کردین اطرافیاتون زیاد اکتیو نیستن. بعد از ساختن حدود 100-150 نیزه دار برین واسه ساخت اصطبل.
من با فرض اینکه اطرافیاتون معمولی هستن( و قاعدتا تا اینجا پوینت همشون از شما بیشتره پیش میرم)
خوب الان که 150 تا نیزه دار دارین میخوایم بریم سراغ ال سی
پس
از فارماتون 100% استفاده کنین که به این لول ها برسین.
(اصلا نگران رنکتون نباشین- بزودی 2 رقمی میشین : دی )
خونه اصلی 10
باراک 5
اسمایتی 5
اینا رو که ساختین
اصطبل 1
اصطبل 2
اصطبل 3
حالا اسکات رو ریسرچ میکنین.(5-10 تا اسکات میسازی)(با هاش بازیکنایی که بازیو ول کردن شناسای میکنی و فارم میکنی با اسپیر و منتظر ال سی می مونی)
* تا کسی اسکات نساخته سعی کنین 30-40 تا روستای کناریتونو اسکات کنین تا بفهمین چی به چیه- این باعث میشه یه ترس واسه همیشه تو وجودشون بمونه)
بعد ال سی رو ریسرچ میکنین(این شاید یکم طول بکشه)
از الان 100000000% منابعتون فقط و فقط و فقط باید خرج ال سی بشه. همینجوری 1 دونه یه دونه ال سی بسازین.
* امون ندین ال سی ها تو روستا بمونن ، با اسکات روستاهای اطراف رو که رس دارن شناسایی کنین و 24 ساعته با ال سی فارمشون کنین. ( این رمز موفقیت هست نقطه تمام)
حالا ...
اگه اطرافیات بیشتر دفاعی ساختن و دارن با نیزه و شمشیر روستاهای اطراف تورو فارم میکنن.تو باید یه مقدار شمشیر زن و نیزه دار بسازی و فارمها رو باهاشون ساپورت کنی وقتی اونا حمله کنن همه دفاعیاشون کشته میشن و تو با خصارت کم اونو کلیر میکنین و به این ترتیب یه فارم جدید واسه خودتون میسازین : دی )
همینجوری همه رو فارم میکنین.
وقتی بارباری ها و بازیکنان کوچیک ارضاتون نکرد میرین تبر دار میسازین و تلاش میکنین برین واسه یه فول نیوک.( کم کم باید کسایی که فک میکنین شاخ منطقه میشن باهاشون دوست بشین)
باید نسبت تبر دار به ال سی تقریبا 2 به یک باشه
مثلا 600 تبر دار و 350 ال سی (بستگی به سلیقه هم داه منیتونه تغیر کنه ولی همین حدود)
اگه دیوار دشمنها به بالا تر از 7-8 رسیده باید برین تو کاره ساختن رم.
حالا که به یه ثبات رسیدین منابع رو میبرین رو 20-20-20 (البته من هرگر به 20 نمیرسم قبل نوبل روستاهای بعدی)
********** لول اصطبل و باراک رو ببرین تا آخـــــــــــــــــــــــ ر (این بهترین روشیه که من تو تریبال بلدم)
من مطمعنم تو هر وردی باشم لول باراک و اصطبلم زودتر از همه بالا میره !!! (همه)
من وقتی پوینتم 2500-3000 هست تقریبا روستام اینجوریه:
خونه اصلی 15
باراک 19
اصطبل 17
خونه رم 10
اسمایتی 12 (بخاطر ساختن کت)
چوب 17
کلی 15
اهن 21
مارکت 10
فارم (خیلی : دی : آخه تا اینجا باید بیشتر از یه نصف نیوک داشته باشم)
انبار زیاد("آخه خیلی ال سی دارم و فارم میکنم)
انبار پنهان 10
دیوار 10-11
اگه حالتهای دیگه ای به فکرتون میرسه بپرسین تا جواب بدم.
سری بعدی چند تا استراتژی بازی(حمله-دفاع و ... رو می زارم)
سعيد عالي بود ، حالا نوشته ي مستر دو خط بيشتر نيست با اون بازي خفنش :دي
مستر تو وقتي ريسورست پايينه و كلا فقط نيرو ميسازي كي ساختمون ميبري بالا كه رنكت هم خوب باشه ؟
من تو 42 با پوينت 700 نيروهام اين بود :نقل قول:
من وقتی پوینتم 2500-3000 هست تقریبا روستام اینجوریه:
خونه اصلی 15
باراک 19
اصطبل 17
خونه رم 10
اسمایتی 12 (بخاطر ساختن کت)
چوب 17
کلی 15
اهن 21
مارکت 10
فارم (خیلی : دی : آخه تا اینجا باید بیشتر از یه نصف نیوک داشته باشم)
انبار زیاد("آخه خیلی ال سی دارم و فارم میکنم)
انبار پنهان 10
دیوار 10-11
يك كيلو تبرزن
نيم كيلو ال سي
40 تا رم
و ...
ولي سر يه بد شانسي محض كلير شدم
لول 20؟نقل قول:
لبته من هرگر به 20 نمیرسم قبل نوبل روستاهای بعدی)
من معمولا ساختمون های رسورسم تا 10 بیشتر نمیره (در بدترین حالت) . بعد از اون فقط فارم، باراک و اصطبل
در اخر که همه ساختمون ها به لول مورد نظر رسیدن بعد اون موقع می رم سراغ ریسورس ها
یعنی موقعی که من ریسورس هامو اپ می کنم پوینتم 6 7 هزار هست :31::31::31::31::31::31:
مستر چقدر شوخ طبع هستي :دي
اينجوري هيچكي هم روستاتو نوبل نميكنه كي اين روستاي لول 5 ريسورسي رو ميخواد !!!
حالا تو وقتي ميري سراغ باراك و باراك رو ميسازي ديگه هيچي نميسازي بجز 100 تا نيزه دار و بعد يه راست 200 تا اكس و بعد ال سي ؟
هيچ چيز ديگه اي نميسازي ؟
خب نيروي بدون پوينت كه معني نداره !
من با روش سعید مخالفم :20::20::20:نقل قول:
کلا ریسورس سعید خیلی می بره بالا.
در ضمن نیرو ها هم با توجه به پوینتش کمه
به نظر من وقتی به 4 کا رسیدی باید یه فول نیوک داشته باشی
من معمولا رنک هم خوبه به خاطر اینکه سریع با ریس های اضافه ام اچ کیو ام رو می برم بالا
باراک و اصطبل لول بالا هم نقش مهمی در تعیین رنک دارند
خب مستر جان وقتي فقط سه تا ساختمون رو بالا ببري از پوينت عقب ميوفتي ها ... !!
با اين حال توي ورلد 42 پوينتت هم خوب بود !!
تو يه كار ديگه ميكني به ما نميگي ... !! حد اقل توي وصيت نامت بنويس :دي
شوخ طبعی چیه؟نقل قول:
من جدی می گم
باورنداری برو اکانت ورلد 45 رو نگاه کن
با اینکه یک یا دو روز ساختمش و سرعت ورلد هم 0.5 هست (ریسورس لول 30 = 1200 تا) 50 تا اسپیر دارم با اچ کیو 6 و اسمیتی یک
تا فردا هم اسپیر هام به 110 تا می رسن و اچ کیوم به 10
بابا به پیر به پیغمبر من ریسورس هامو اپ نمی کنم.نقل قول:
تو می دونی کسی که فقط اچ کیو اپ کنه چقدر از نظر پوینت جلو میوفته؟
اگه باور نداری برو از علی ( پرشیا ) بپرس
من موقعی که 3 تا فول نیوک داشتم با 2 تا روستای دفاعی اون اکانتمو دید. (اونم باورش نمی شد که منابع من خمون 10 اول بازی باشند :31::31::31::31::31: )
وقتیم دید کپ کرد و اخرش به من گفت تو که همش اف هستی. حیفف که کنار من نیستی وگرنه خ.دم کلیرت می کردم :31::31::31::31::31:
مرتضی جان.نقل قول:
من هم فکر میکنم تو الان کمی داری اغراق میکنی....
آخه من همیشه بازیتو دیدم...
لول منابعت کمه ولی 10 نیست.
منم می دونی لول منابعم زیاده ولی 20 نیست.(اینجا یکم بالا گفتم که اومایی که کمتر فارم میکنن ....)
البته فارم 98% رس میده و منابع 2%
...
نیرو ها ...نقل قول:
اولا که ساختن نیروها به صورت 100% از 3000 شروع میشه (واسه من) و وقتی من 3000 پوینت دارم بی شک او دیم تک رقمی یا دو رقمی هست(یعنی تا اینجا خیلیا رو نابود کردم(گردن کلفتای منطقه رو و تا این پوینت 2 تا تارگت بزرگتر از خودم واسه نوبل دارم با این وجود باید نذارم نیروهام از نصف نیوک کمتر شه.)
باراک و اصطبل که به لول بالا رسید دیگه چیزی واسه آپ نمی مونه و فقط باید نیرو بسازی و تارگت آماده کنی.
این درسته...نقل قول:
البته پوینت واسه 1-2 تا روستای اول اصلا مهم نیست.
لول من نمی دونم چرا هیچکی حرفمو باور نمی کنه :31::31::31::31::31:نقل قول:
لول منابعت کمه ولی 10 نیست.
بابا علی دید روستامو از اون بپرسین. حالا اگر اونم باور ندارین کافیه دو هفته بعد به اکانت ورلد 45 ام نگاه بندازین
الان لول ریسورس هام اونجا 8-7-6 هست من تا 8 - 8 - 8 می کنم و تا اخر دستشون نمیزنم. دو هفته صبر کنین و به چشم خودتون ببینید
مستر جان دارند مزاح ميكنند :دينقل قول:
لول من نمی دونم چرا هیچکی حرفمو باور نمی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون اوايل تابستون امسال كه رفته بوديم ورلد جديد زيادي بيكار بودم ! مينشستم صفحات هزار به بعد اين تاپيك رو ميخوندم
معمولا به چيز هاي خيلي جالبي بر ميخوردم
ولي مثلا يه سوال رو اين صفحه ميپرسيدن ، دوباره همونو صفحه ي بعد ميپرسيدن :دي
ولي اين چند صفحه به نظرم مفيد تر از اون 500-600 صفحه اي كه خوندم هستش !
--
مستر در كل روزي چقدر وقت براي تريبال ميزاري ؟
به دلیل تند بودن توسط خودم ویرایش شد :46::46::46::46::46::46::46:نقل قول:
من عر دو ساعت حدود 20 30 دقیقه بهش سر میزنم
این اواخر حس فارم کردن رفته. و پیشرفتم محدود شده :41::41::41::41::41::41::41: