به احتمال زیاد اصلا فعال نمیشه که بعد دنبال رایگان باشیم
وقتی حذف شده بسته
Printable View
به احتمال زیاد اصلا فعال نمیشه که بعد دنبال رایگان باشیم
وقتی حذف شده بسته
من هنوز دارم، بسته ی سه ماهه ای که رزرو شد به جای بسته های قبل و قرار بود بیام پست خودم رو نقل قول کنم که حالا قسمت بود با نقل قول پست شما اطلاعش رو بدم.نقل قول:
هرچند دیگه نه دانلودی دارم نه اون ساعت ها مثل سابق بیداری و کارم میفته که برام استفاده ای داشته باشه.
چند شب هم استفاده کردم و امتحان کردم و نه هزینه ای دادم و نه از ترافیک بسته کم شد، حالا ممکنه همین پست باعث بشه بیان خفتمون کنن.:n09:
تنها راهی که هرکسی داره اینه که خودش امتحان کنه ببینه چی به چیه تو این مملکت بی صاحب خراب شده، که اگه اینجوری نبود کسی اصلا محتاج این مسخره بازی های دانلود و دری وری ها نبود... .
یعنی شما یه بسته رزرو داشتید که از قبل بوده و بعد اینکه همراه اول اعلام کرد اینترنت رایگان شبانه حذف شده این بسته رزرو فعال شده و اینترنت رایگان شبانه رو داره؟ درست متوجه شدم؟نقل قول:
بله درست متوجه شدید. پست های چند صفحه قبل رو هم بخونید توضیح کامل رو دادم قبلا.نقل قول:
بسته اصلی من دو روز پیش تموم شد و چون موجودی نداشتم رزروش که 10 گیگ 38000 تومان 6 ماهه هست (این بسته الان حذف شده برای خرید) فعال نشد. ولی هنوز اون بسته قدیمی رزروه و منم حذفش نکردم که با افزایش اعتبار به اندازه 38 هزار + 9 درصد مالیات این بسته باید فعال بشه طبق اس ام اسی که خود همراه اول بهم داده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی طبق این عکسی که گذاشتم اگر الان موجودیمو شارژ کنم اون بسته رزرو قدیمی 6 ماهه فعال میشه که اینترنت رایگان 3 تا 7 رو هم داره. درسته؟نقل قول:
واقعا نمیدونم. سیم کارت من دائمیه، هیچ ایده ای ندارم که در مورد شما چه جوری میشه، نهایتا اگر دیدید نشد میتونید شارژ رو با کمی تخفیف به کس دیگه ای بدید، البته اگر بشه هنوز، چند وقته از سیم کارت اعتباریم استفاده نکردم.نقل قول:
طبق اطلاعاتی که شما دادید اگر رزرو قبل حذف شبانه الان فعال بشه دانلود رایگانو داره. این سوالی بود که من صفحه قبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردم چون حدس زدم باید دانلود رایگانو داشته باشه و همراه اول خر تو خر تر از این حرفاس ولی دوستان جواب اشتباه دادن گفت نمیشه، دانلود رایگان حذف شده برای همین منم موجودی شارژ نکردم و این رزرو فعال نشد.نقل قول:
بنابراین الان سوال اینجاست در این حالت که موجودی نداشتم و این رزرو فعال نشده ایا الان شارژ کنم این بسته رزرو فعال میشه یا نه؟ کسی تجربه ای در این مورد داره لطفا بگه
خب من موجودیو 40 تومن شارژ کردم خودکار بسته مورد نظری که از قبل رزرو بود (بسته بلند مدت 10 گیگابایت 6 ماهه) برام فعال شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان تعرفه های جدیدو نگاه کردم 3 ماهه 10 گیگ همین قیمت شده بدون دانلود رایگان شبانه :n38:
تا اینجا که خوب پیش رفته. :n10: حالا باید ساعت 3 دانلود رایگانو تست کنم ببینم از حجم کم میکنه یا نه. :n17:
دوستان این همراه اول چند ساعت طول میکشه قبضش آپدیت شه؟
وقعا مسخرست کنترل مصرف آزاد نداره!
یه فایل ۱۳۵ مگی دانلود کردم، برگشتم دیدم پیامک اتمام بسته اومده و فایل هم دانلود شده
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان در مورد این قضیه باید اعلام کنم بسته های رزرو که مال قبل حذف دانلود شبانه هستن از دانلود نامحدود شبانه ساعت 3 تا 7 برخوردار هستن. اگر شما هم از بازماندگان این طرح هستید و بسته رزروی مال قبل دارید میتونید با فعال کردنش از دانلود رایگان شبانه استفاده کنید.نقل قول:
دانلود دیشب من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]