چرا در مغزت فرو نمیشود:|نقل قول:
نمیتونی بقیه هم نمیتونن
بلدی بخری یا مشکلت اینه که سرویست کمتر از ۳۱ روزه؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
چرا در مغزت فرو نمیشود:|نقل قول:
نمیتونی بقیه هم نمیتونن
بلدی بخری یا مشکلت اینه که سرویست کمتر از ۳۱ روزه؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
آرامش خودتون رو حفظ کنید دوست عزیزنقل قول:
من فشفشه خریدم ، تموم شده تا ۲۶ روز دیگه نمیتونم بخرم . حالا اگر کسی میتونه فشفشه ۴۰ تهیه بکنه ، ممنون میشم زحمتش رو بکشه و این لطف رو در حقم بکنه . هزینه ش رو هم پرداخت میکنم . من نیاز به کد فشفشه ۴۰ گیگ دارم .
با تشکر:n12:
- - - Updated - - -
آرامش خودتون رو حفظ کنید دوست عزیزنقل قول:
من فشفشه خریدم ، تموم شده تا ۲۶ روز دیگه نمیتونم بخرم . حالا اگر کسی میتونه فشفشه ۴۰ تهیه بکنه ، ممنون میشم زحمتش رو بکشه و این لطف رو در حقم بکنه . هزینه ش رو هم پرداخت میکنم . من نیاز به کد فشفشه ۴۰ گیگ دارم .
با تشکر:n12:
دوستان من تازه ميخوام ثبت نام كنم اما ميخوام ١ ماه بگيرم اگ خوب بود بيشتر تمديد كنم
راهي هست فشفشه ٤٠ گيگ بگيرم؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اینطور که شنیدم با خرید سرویس نیترو امکانش وجود دارهنقل قول:
اما محض احتیاط زنگ بزنید بپرسید
لیست فشفشه ها کجاست؟ من هنوز خطم وصل نشده برای بعد نیاز دارم.
راه دیگه اش اینه که یه سرویس سه ماهه یا شش ماهه یا یکساله بخری و بعدش فشفشه رو فعالش کنینقل قول:
اگه اینم نمیتونی ببین فشفشه های هرروز 3 گیگ هم دقیقا عین فشفشفه سی روزه اس حتی از لحاظ قیمت باصرفه ترم هم هست(خودت بشین حساب کن تا بفهمی)
اگه دوتا کاری که بهت گفتم رو نمیتونی گزینه آخرت همینیه که گفتم
اگه اینا رو هم نمیتونی بهتره با خود پشتیبانی های وب تماس بگیری شاید اونا بتونن مشکلت رو حل کنن...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
تو صفحه اول های وب هستنقل قول:
وقتی سرویست هم راه بیوفته به همش دسترسی داری
حتی اگه فشفشه هدیه یا کد تخفیف هم داشته باشی تا سی روز آینده نمیتونی فشفشه داشته باشی...نقل قول:
واقعا تعرفه ها مسخره هستن , اخه یعنی چی که فقط تا سرعت 1 مگ تایم فری داره ! پینگ و استریم هم که واقعا داغون ... تنها مزیت فقط همین فشفشه ها هستن .
واقعا خیلی بالا برده تعرفه ها رو های وب اصلا صرفه اقتصادی نداره پینگ هم که افتضاحه الان پارس انلاین و شاتل طرح های خیلی خوبی دارن فقط فشفشه ش بدرد میخوره