دوستان کسی مشکلی با آپدیت و دانلود اکستنژن های کروم نداره؟
واسه من نه آپدیت میشه نه دانلود حتی با فیلتر شکن.
Printable View
دوستان کسی مشکلی با آپدیت و دانلود اکستنژن های کروم نداره؟
واسه من نه آپدیت میشه نه دانلود حتی با فیلتر شکن.
یوزر وپاس رو خودشون میدن؟یا میشه انتخاب کرد؟میشه نحوه تنظیم رو هم بگید کدوم صفحه هست؟با مودم اکسس پوینت کار نمیکنه؟نقل قول:
پس مودم رو میگیرم خودم نصب میکنم
شما وقتی باهاتون تماس میگیرن که نتتون وصل شده میرید و یوزر و پسورد رو از دفتر مخابرات ( مرکز مخابراتی منطقه ) میگیرید.نقل قول:
بعد میاید و میرید مدم رو به خط وصل میکنید و تو مراحل تنظیمات مودم از داخل تنظیمات مودم قدم به قدم پیش میرید. خود مودم بهتون میگه . معمولا آموزش نصب فارسی هم دارن .
اگه شما منظورتون از اکسس پوینت فقط وایرلس هست خوب خود وایرلس نیاز به یه روتر داره که ازش دیتا بگیره . در غیر این صورت همون هم جواب میده
دفعه قبل کِی سرعتت رو تغییر دادی؟نقل قول:
میگم نکنه درخواست تغییر سرعت بدم ، قبول کنن ولی حجمی بشم؟
صبر کن 1 ماه بشه بعد دوباره درخواست بده.....
+
نه قیمتش بین 2 تا پهنای باند تقسیم میشه :دینقل قول:
اون وقت هزینش رو چجوری حساب میکنن؟ از وسط ماه سرعت رو زیاد کنیم پول کل ماه رو میگیرن؟
مثلا 15 روزز سرعت 512 بوده رو 12 تومن حساب میکنن و 15 روز 1 مگ رو 24 تومن.12+24 = 36
+
برای ما نصف روز طول کشید اینترنت رو وصل کنن:n09: (صبح ثبت نام کردیم غروب وصل شد......)
+من فکر کردم همین تازگی ها تغییر دادی............نقل قول:
دفعه قبل اگر اشتباه نکنم یک سال قبل بود که اینترنتم شد یک مگ....ولی این دفعه خیلی سریع جواب دادن و تایید نکردن.ساعت 10 درخواست رو ثبت کردم ساعت یازده زدن عدم تایید.
این یک ماه فاصله زمانی برای زمانی هم هست که عدم تایید میدن یا که نه؟
نمیدونم چرا زده عدم تایید یا شایدم اشتباهی زده باشن :|
دفعه قبل اگر اشتباه نکنم یک سال قبل بود که اینترنتم شد یک مگ....ولی این دفعه خیلی سریع جواب دادن و تایید نکردن.ساعت 10 درخواست رو ثبت کردم ساعت یازده زدن عدم تایید.نقل قول:
دفعه قبل کِی سرعتت رو تغییر دادی؟
صبر کن 1 ماه بشه بعد دوباره درخواست بده.....
این یک ماه فاصله زمانی برای زمانی هم هست که عدم تایید میدن یا که نه؟
اینم سرعت 1 مگ مخابرات امروز خداروشکر همه چیز نرمال شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..............................نقل قول:
نقل قول:
بعیده میدونم مخابرات یه بیت هم بیشتر سرعت بده،
( این ای اس پی معمولا کور میکنه، شفا نمیده ) شما زیاد به سرعت سنج های دانلود منجیر ها اعتماد نکن،
به جاش نرم افزار du meter رو نصب کن، نتیجه رو با ماهم در میون بزار.
سلام دوستان........
ببخشید من تو جریان تاپیک نبودم...اگر سوالم تکراریه شرمنده......
این که میگن سرویس های نامحدود مخابرات حذف شده درسته؟؟؟؟چون مثل اینکه برای شهرستان ها رو برداشتن......
یعنی من الان 256 نامحدود دارم.....در این صورت حجمی میشه؟؟؟؟
نقل قول:
نه شایعه اس.
من تازه ثبت نام کردم . سرویسم هم 1 مگ نامحدوده. فک نکنم برداشته باشن ولی واسه دانلود حد 100 گیگ در ماه رو گذاشتن. بهرحال من 1 دهم اون هم دانلود ندارم! واسه همین واسم فرقی نداره