-
avril
----------------
سلام
به،نوکرم،همین روزا به جمع فعالین می پیوندی...از همین حالا تبریک:11:
1. ie یا fire fox ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش هنوز بین علمای درونم اختلافه،خب تو سرعت ff عالیه (البته میگن opera بهتره،ولی هنوز اعتماد ندارم بهش)،در عوض خب ie واسه من یه چیزایی داره که الان مجابم می کنه ازش استفاده کنم،مصلا" تمام فروم های vb بر اساس ie هستن و این خیلی خوبه،همه چیز به طور کامل و واقعی نشون داده میشه،همه چیز باز میشه و ... (گفتم،شاید ff من خرابه! [خب در بزنین] شاید واسه شما همه چی خوب باشه!)
در عوض،واسه دو چیز در حال حاضر از ff استفاده می کنم:
1-google toolbar که من دیوونشم،به دلایلی از تو ie م پاک شده،رفتم ff با گوگل تولبار دانلود کردم که تولبار داشته باشم! :31: الان چون حال ندارم برم سایت google یه ff باز می کنم و سرچ می کنم!
2-تو سرچ 4shared فایرفوکس بی نظیره،خیلی ردیفه،با ie می زنم بسرچه،نتایج رو بعد حدود 20 ثانیه یا کمتر میده،ولی ff همون لحظه میده!
2. لینوکس یا ویندوز ؟
میگن لینوکس خوبه،ولی متاسفانه تا حالا نتونستم امتحانش کنم،باید به تجربه اش بیرزه:8:
3. لذت بخش ترین کار تو کامپیوتر ( اینترنت نداری) ؟
PES،صبح تا شب یا تو نتم یا دارم pes بازی می کنم!
4. چه سبک بازی دوست داری ؟
ورزشی بیشتر...اکشن استراتژی هم بد نیست،ولی ورزشی ها یه چیز دیگن
5. متال یا راک ؟؟
راک،با این که قبلش گفتم متالیکا:27:
6. تا حالا حیوانی داشتی ؟؟ ( سگ و گربه و پرنده و........)؟؟
چه سوال باحالی! تا حالا حیوون داشتم: سگ،گربه،پرنده!
سگ؛
نام:اسپیدی
علت جدایی: مذهبی شدن ییهویی سرپرست خانواده! و اعلام مبنی بر نجاست آن و در نتیجه پرتاب کردن آن به کوچه! (البته بردیم فروختیمش،حیف بود،کلی سرمایه رو بندازیک دور)
عواقب: خیلی دوسش داشتم،کلی هم رو بغل می کردیم (منحرف ها،فکر بد نکنین!) خلاصه خیلی ناراحت شدم.
گربه؛
نام:ملوس!:31: (والا خر نبود،گربه بود!)
علت جدایی: کمی تا قسمتی بی اعتنایی به دلیل همان دلایل مذهبی! (مثلا" من خونه نبودم،می زاتنش بدبخت رو رو پشت بوم یا خرپشته ساختمون!) و در نتیجه خیابانی شدن آن طفلک!
عواقب: این یکی رو خیلی خیلی ناراحت شدم:19:واقعا" از ته دل دلم واسش تنگ شده:19:
پرنده؛
نام: فنچ!
علت جدایی: اول مرگ نر،در ادامه دق کردن ماده! (وای،چه شاعرانه!)
عواقب: یه کم دلم واسشون تنگ شد،ولی وقتی به پرواز با شکوهشون فکر می کنم یادم میره!
7. کدومو بیشتر دوست داری؟؟
شب کنار دریا بقل آتیش - جنگل - کوه ( پایین دوست داری باشی یا بالا ) - خواب - مسافرت ( کجا ) - خرید
هر کدوم از اینا اگه در کنار کسی که دوست داری (دوسش داری نه!) باشی،بی نهایت لذت بخشه! (البته به جز خواب!) ولی فکر کنم مسافرت رو انتخاب کنم،چون یه سفر به شمال همه اون قبلیا رو شامل میشه:27:
موفق باشی
ممنون
مخلصیم عزیز دل:40:
-
خوب ، نوبت منه سوال بپرسم ، قدر مسلم سوالاتم گرافیکی تشریف دارند !!
1 یک روز میای پی سی تا کمی کارت اینترنت سوخت کنی ( اگه دایل آپی ) ، ناگه متوجه آواتارت میشی :
چه حالی میشی ؟
2 بعد از دوندگی های فراوان و دست به دامان ادماین های گرام شدن ، القصه به درخواستت رسیدگی میشه و اطلاعاتت به این شکل در میاد :
اکنون تو را حس و حال چگونه خواهد بود ؟
3 خلاصه کار به سازمان ملل و شکایت و گرو و گرو کشی می کشه ، این ادماین ها هم که کم نمیارن ، میزن این جوریت می کنن :
حالا چی کار می کنی ؟
-
سلام:11:
امیدوارم که صندلی را زیاد داغ تحویلت نداده باشم ، از تمام تلاشهات در انچمن موسیقی بسیار بسیار قدردانی می کنم.:31:
سوالات :
1- چرا سنتو نمی گی؟؟؟؟؟
2- وقتی کسی درخواست موسیقی میکنه، تو کدوم سایتا سرچ میکنی؟
3- نظرت در مورد ----- شدن سایتهای موزیک چیه؟
4- به جز انجمن موسقی تو کدوم بخشا فعالی؟
5- به چز موسیقی انجمن مورد علاقه ات چیه؟
6- همه این آهنگ ها بچه ها درخواست می دن خودت دانلود میکنی؟
7- دنبال کدوم آهنگ گشتی و پیدا نشده؟؟؟
8- خداییش این آواتور مو کوتاهت خیلی نازه :35::35:
بذار همین بمونه :46:
-
blackfox
--------------------
خوب ، نوبت منه سوال بپرسم ، قدر مسلم سوالاتم گرافیکی تشریف دارند !!
1 یک روز میای پی سی تا کمی کارت اینترنت سوخت کنی ( اگه دایل آپی ) ، ناگه متوجه آواتارت میشی :
هوووووووووی:18: چرا این جوری کردی بچمو؟
چه حالی میشی ؟
داغون:19:خیلی دوسش دارم:40:
2 بعد از دوندگی های فراوان و دست به دامان ادماین های گرام شدن ، القصه به درخواستت رسیدگی میشه و اطلاعاتت به این شکل در میاد :
باز این جوری بهتره:20: پست مهم نیست،کاربر فعالیم هم مهم نیست،بچم خوب باشه،همه چی خوبه! حالا این سری فقط موهاش رفت،بیشتر از این دیگه نا مردیه! همون موهاش رو هم به زور دل کندم ازش!:13:
اکنون تو را حس و حال چگونه خواهد بود ؟
امیدوارم که دوباره موهاش در بیاد!
3 خلاصه کار به سازمان ملل و شکایت و گرو و گرو کشی می کشه ، این ادماین ها هم که کم نمیارن ، میزن این جوریت می کنن :
حالا چی کار می کنی ؟
از این انجمن میرم! چیه این بابا؟ بچمو نصف کردن،خون داره ازش میاد! پلاکمون رو هم که پرت کردن طرفش! پستامون رو هم که به فنا دادن! دیگه چی می مونه ازم؟
-------------------------------------
اصلا" تو خجالت نمی کشی؟ :5: یعنی که چی؟ بچه مارو آلت دستت کردی باهاش ملتو می خندونی؟
------------------------------------
ایول،باحال بود:11:
-
archi-girl
------------------------
سلام:11:
سلام،خوبی؟
امیدوارم که صندلی را زیاد داغ تحویلت نداده باشم ، از تمام تلاشهات در انچمن موسیقی بسیار بسیار قدردانی می کنم.:31:
هنوز درجه اش بیشتر از 100 درجه نرفته،هنوز مونده تا حرارت خورشید! (6000 درجه!)
ممنون،وظیفه اس،مگه خودت از این کارا نمی کنی؟:31:
سوالات :
1- چرا سنتو نمی گی؟؟؟؟؟
هویجوری! ولی علتشو گفتم که! تو جواب سوال اول علی
2- وقتی کسی درخواست موسیقی میکنه، تو کدوم سایتا سرچ میکنی؟
مگه من بهت میگم از چه دیکشنری هایی استفاده می کنی؟ (البته چیز خاصی نیست که! انگار چند تا دیکشنری داریم!)
Google ،مهمترین جستجوگر دنیا،هر چیزی میشه توش یدا کرد،ولی اگه نشد،اول سرچ 4shared و چند راه دیگه! و دیگه در نهایت هیچ جا گیر نیومد سایت esnips که ماشالله تمام آهنگای خارجی دنیا توش هست! فقط واسه این آخر از همه میرم سراغش که واسه دانلود ازش کاربر اول باید عضو شه!
3- نظرت در مورد ----- شدن سایتهای موزیک چیه؟
تو یه تاپیک دیگه اینو گفتم،راستش اصلا" قصد توهین ندارم،به هیچ کس...
ولی شما قضاوت کنین،دلیل عمده ای که آوردن رعایت نکردن حق کپی رایت توسط این سایتائه،آخه یکی نیست بهشون بگه،آخه مومن،اگه اینا میان آلبومای محسن چاووشی و محسن نامجو رو می زارن،خب حق با شماست،این بدبختا زحمت می کشن،مجوز می گیرن:20:! شما می تونین واسشون واسطه شین،ولی وقتی آلبومای داریوش و ابی رو می زاره،مگه وکیل وصی اونایین؟
خیلی کار نامردی ایه،بیشترین ضرر رو ما می کنیم دیگه! فکر کنم تا چند وقت دیگه مجبور باشیم کل آهنگا رو خودمون آپلود کنیم، اگه نداشتیم هم مجبوریم کاری رو که چند روز پیش علی (Eshani) انجام داد بکنیم،اومد آهنگ آنلاین رو با کیفیت 128 از پارسی موزیک ضبط کرد،بعد آپلودش کرد!
4- به جز انجمن موسقی تو کدوم بخشا فعالی؟
انجمن سرآغاز:31: تقریبا" هیچ جا
5- به چز موسیقی انجمن مورد علاقه ات چیه؟
اول متفرقه،بعد فیلم،بعدش انجمن مقالات (خوب چیزایی یاد گرفتم تا حالا!)
6- همه این آهنگ ها بچه ها درخواست می دن خودت دانلود میکنی؟
نه اصلا"،هیش کدوم رو.راستش امکانش رو ندارم،اگه داشتم حتما" می کردم،اگه دانلود کنم دیگه مشکلی مثل اونی که تو جواب "سوتی ای که دادم" پیش نمیاد.
7- دنبال کدوم آهنگ گشتی و پیدا نشده؟؟؟
خیلی زیادن،ولی یکی از دوستان،آهنگ ملاممد جان رو انقدر درخواست داد که دیوانه شدیم! پیدا نمی شد،به هیچ وجه من الوجوه،هیچ کس هم نداشت آپلود کنه،آها راستی یکی داشت،ولی گفت چون دایل آپیم نمی تونم،یکی نیست بهش بگه آخه ما مگه adsl داریم،این همه آهنگ آپلود می کنیم؟
8- خداییش این آواتور مو کوتاهت خیلی نازه :35::35:
بذار همین بمونه :46:
آزاده جان:46: از تو انتظار نداشتم،اون که خیلی بهتره،کلی همه جا پز موهای بچه مو می دم،اون وقت این blackfox نامرد اومد گند زد به موهای ناز بچه:13:
----------------------------------
مرسی از سوالات:11:
-
به به سلام کورش عزیز :40:
میبینم که روی صندلی داغ نشستی.
اکشال نداره من هم یه چندتا سوال بپرسم؟
1- فکر میکنی خوشبختی واقعی وجود داره؟ شاید بهتره بپرسم که واقعا خوشبختی وجود داره؟
2- ظاهرا خیلی به بچه ها علاقه داری! غیر از این بچت( آواتارت) بچه ی دیگه ای هم داری؟ دی:
3- گواهینامه داری؟
4- تا حالا با کسی دعوا کردی؟ کار به کتک کاری هم کشیده؟ البته انقدر بچه خوب و مهربونی هستی، من که بعید میدونم.
5- کنسرت بزرگداشت فردی مرکوری در چه تاریخی و کجا برگذار شد؟ چه خواننده هایی در اون بودند؟
6- پرنسس دایانا کی بود؟ ما که بالاخره نفهمیدیم آدم خوبی بود یا آدم بدی؟ شما فهمیدی؟ کدوم خواننده ی مشهور،دوست صمیمی پرنسسه؟
7- کنسرت بزرگداشت دایانا کی برگذار شد؟ کدوم خواننده ها در اون حضور داشتن؟
8- بیشتر اهل موسیقی ایرانی هستی یا خارجی؟
9- چرا معمولا برای دست آوردن هدف، باید چیزهای دیگه ای رو از دست بدیم؟ ( به عبارتی چیزی رو بدست نمیاری، مگر اینکه چیزای دیگه ای رو از دست بدی؟)
10- هدفت برای آینده چیه؟ یعنی زندگی ایده آلی که تو ذهنته چیه؟
11- اگه امکانش بود که در کنسرت تنها یک خواننده ( ایرانی یا خارجی فرق نمیکنه) شرکت کنی چه کسی رو انتخاب میکردی؟
12- تا بحال از این بازیا کردی؟!
فعلا دیگه نمیپرسم که خسته نشی
ممنون که به اینا جواب دادی
-
سلام
يكي را انتخاب كن.(تو مايه هاي روانشناسيه)
گرگ يا يوزپلنگ؟
سگ يا ببر؟
موش يا سوسك؟
جن يا شيطان؟
پري يا فرشته؟
اينترنت يا تلوزيون؟
مبل يا فرش؟
-
فرض کن داری تو خیابون قدم میزنی چند متر اونور تر داداشتو دارن کتک کاری میکنن! چه میکنی؟
دوست داری تو خیابون به صورت عابران اسید بپاشی؟
اگه از گشنگی بمیری حاظری گوشت آدم بخوری؟
الان خوشحالی که اسم تاپیکو برات عوض نکردن؟
نظرت در مورد آواتار نفر پایینی من؟
تو چند تا فروم عضوی؟
به کتاب علاقه داری؟
چند روز میتونی دور از کامپیوتر به سر ببری؟
منو می شناسی؟
از Ramstein خوشت میاد؟
نمره چشت چنده؟
-
سلام
نظرت درباره كارت اهداي اعضا چيه؟
ممنون
بهروز
-
بازم سلام
کوروش جان لطف داری ممنونم ازت
چند تا سوال دیگه
1. میدونید اولین زبان برنامه نویسی کامپیوتر چطوری ساخته شد؟؟؟
2. ضد حال یعنی؟؟
3. متولد چه ماهی هستی ؟؟ ( روز و ماه )
4. شاسخین رو میشناسی؟؟
5. ماریجویانا یا کوکایین ؟؟
6. تو مدرسه تقلب میکنی؟؟
7. مهمترین عامل خوشبختی ؟
راستی چرا خواب هم خوبه همیشه که نمیتونی ببینیش ولی خوب خوابشو میبینی
فعلا
موفق باشی