-
/حاشيه ديدار تيم هاي ملوان و استقلال /
اعتراض قلعهنويي به مرادي
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال بين دو نيمه از مسعود مرادي به دليل اعلام پنالتي براي ملوان اعتراض كرد.
به گزراش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي از پنالتي اعلام شده به سوي ملوان در نيمه اول ناراحت بود و بين دو نيمه سوي مرادي رفت و از او بابت اين تصميم اعتراض كرد اما مسعود مرادي بدون توجه به اعتراض سرمربي استقلال به سمت رختكن داوران رفت.
*در بين دو نيمه از نادر عزتالهي مربي تيم نوجوانان ايران تقدير شد.
* امير قلعهنويي پس از به ثمر رسيدن گل دوم ملوان به شدت بازيكنان خود اعتراض كرد و آنها را بابت اشتباهشان ملامت كرد.
* در دقايقي از بازي خسرو حيدري به تصميمات داور مسابقه به شدت اعتراض داشت.
* عليرضا عباسفر كه پس از مدتها فرصت بازي را پيدا كرده بود پس از به ثمر رساندن گل تساوي استقلال در دقايق پاياني بازي پيراهن خود را به نشانه شادي درآورد و با كارت زرد داور روبرو شد.
انتهاي پيام/ز
-
بنظر شما بهترین بازیکن زمین کی بود؟
من که میگم جان واریو
-
جباری: به شایعه سازی های برخی رسانهها اهمیتی نمیدهم.
هافبک طراح تیم فوتبال استقلال که هفته هاست در اوج به سر میبرد،دچار مصدومیت از ناحیه زانو شد و همین آسیب دیدگی مانع از حضور او در دیدار استقلال- ملوان گردید.
* مجتبی جباری در اوج مصدوم شدد؛ خیلی ها معتقدند استقلال از این مصدومیت شما لطمه می خورد.
- خدا را شکر تیم ما مهره های زیادی دارد که با وجود آن ها خلاء یک بازیکن احساس نمی شود.
* از وضعیت آسیب دیدگی خود بگویید؟
- قبل از بازی با ذوب آهن از ناحیه زانو کمی احساس درد داشتم،اما زانوی خود را گرم کردم و به زمین رفتم و هیچ مشکلی هم برایم به وجود نیامد.فردای بازی احساس کردم که در زانویم درد دارم؛به همین دلیل عکس گرفتم و مشخص شد مینیسک زانویم کمی آسیب دیده،اما خدا را شکر پاره نشده است و با فیزیوتراپی می توانم پس از چند روز استراحت بازی کنم.
* پس از آسیب دیدگی شما برخی از رسانه ها این موضوع را با مشکلات مالی استقلال مرتبط دانسته و مدعی شدند مشکل شما مصدومیت نیست و بحث های مالی می باشد.
- دیگر به این حرف ها و شایعه سازی ها اهمیتی نمی دهم،چون شایعه سازان دنبال این هستند که من عصبانی شوم و واکنش نشان دهم. بالاخره آن ها باید پیش وجدان خود پاسخگو باشند.برخی رفتار این افراد باعث شده که مردم حرف راست و دروغ را نتوانند تشخیص دهند.
* پیش بینی تان از بازی فردا (پنج شنبه) ملوان-استقلال چیست؟
- وضعیت بدنی تیم ما خیلی خوب است و می توانیم با دوندگی زیاد بازی را به نفع خود تمام کنیم.
-
-
بدن شك جانواريو بود ، از ديگرا كار خاصي نديديم .
نمي دونم كي قلعه نوعي مي خواد دست از لج بازي برداره ، اين بازيكن هايي كه به بازي اومدن ( امير آبادي و عباس فر ) مي تونند جاي عليزارده و منيعي رو به خوبي پركنند . بهتره براي بيشتر شدن رقابت يه چند وقت به اين دو بازيكن بيشتر بازي بده
-
درخواست مدیرعامل استقلال برای برخورد با رسانههای زرد
مدیرعامل باشگاه استقلال امروز در نشست با مسئولان مطبوعاتی وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی درخواست برخورد با رسانه های زرد ورزشی را مطرح کرد.
محمدرضا واعظی آشتیانی امروز با مسئولان مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشست داشت.
در این نشست، مدیرعامل استقلال از مسئولان مطبوعاتی در خواست کرد با رسانههای زرد ورزشی که اخلاق رسانه ای را رعایت نمی کنند، برخورد کند.
واعظ آشتیانی از برخی از روزنامه ها گلایه دارد.
-
امیرآبادی: مثل بشکه باروتی هستم که اگر رهایم کنند منفجر می شوم.
مهدی امیرآبادی، هافبک استقلال در آستانه دیدار تیمش مقابل ملوان انزلی شرایط تیمش را خوب توصیف کرد و گفت: ملوان تیم بسیار خوبی است. آنها در انزلی بازی می کنند و با توجه به شرایط میزبانی تنها به ۳ امتیاز این مسابقه فکر می کنند. با این حال ما هم فقط برای پیروز شدن به میدان می رویم و نهایت تلاشمان را هم به کار خواهیم گرفت. ما باید در جدول رده بندی بالاتر بیاییم و برای محقق شدن این امر به ۳ امتیاز این مسابقه نیاز داریم. امیرآبادی در خصوص بازی نکردن خود اظهار داشت: من اعتراضی به نیمکت نشینی ام ندارم اما مانند بشکه باروتی هستم که اگر رهایم کنند منفجر می شوم. من سرشار از انگیزه هستم و هر وقت قلعه نویی به من میدان دهد به خوبی پاسخ اعتماد او را خواهم داد. هیچ بازیکنی از نیمکت نشینی خوشش نمی آید اما من یاد گرفته ام که در فوتبال حرفه ای سرمربی حرف آخر را می زند. فقط امیدوارم قلعه نویی به من هم میدان دهد. وی ادامه داد: من چند سال است در استقلال حضور دارم و در اکثر مواقع نیز خوب بازی کرده ام اما هیچ گاه نتوانسته ام در تیم ملی کشورم حضوری ثابت داشته باشم. اگر امیرخان به من اعتماد کند می توانم نظر مساعد مربی تیم ملی را هم جلب کنم.
وی افزود: امیدوارم در بازی با ملوان بتوانیم با انجام بازی خوب پیروز میدان نیز لقب بگیریم و خودمان را در جدول بالا بکشیم.
-
مهم ترین عناوین مطبوعات ورزشی صبح کشور
مهم ترین عناوین مطبوعات ورزشی صبح روز پنج شنبه ۱۵/ ۸ / ۸۷ به شرح زیر است:
جهان فوتبال :
*نیکبخت : جدال من وشیث همیشه جذاب است
*فیروز کریمی : دی کارمو هم ازدواج کند تا گل بزند
*استقلال گرگ باران دیده
*قطبی،فردا ایران را ترک می کند
*جدایی قطعی علوی با رضایت کتبی قطبی
*برهانی رقیب ما زمین انزلی است نه ملوان
پیروزی
*قطبی : پرسپولیس با ۴ برد قهرمان نیم فصل می شود
*نسیم صبا طوفان پرسپولیس
*شیث یار دوازدهم پرسپولیس
گل
*مصطفوی : یک مربی هر بازی را باید آخرین فرصت خود بداند
*جنگ فیزیکی در انزلی
*پوست موز عمو فیروز زیر پای قطبی
*ترابیان : موفقیت فوتسال در جام جهانی مدیون جوراندیرو بود
ایران ورزشی
*استقلال – ملوان : جهنم گل آلود
*احمدزاده : امیدوارم از داوری مرادی ایراد نگیرند
*قلعه نویی : احمدزاده تیم خوبی دارد ولی می بازد
*نیکبخت : امروز من برنده ام نه شیث
*شیث : باید مقابل خاطراتم بایستم
نود
*باتلاق زیر پای استقلال ، حاشیه پیش چشم پرسپولیس
*قربانی مدیران استقلال طلب بازیکنان را بپردازند
*فاصله لوکا با سپاهان :یک موی باریک
البرز ورزشی
*روز تسویه حساب شیث وقطبی
*مصطفوی : ما مربی داریم لوکا را می خواهیم چه کار
*بیک زاده : از کیانشهر تا پاسداران ، از استقلال تا آرسنال
خبرورزشی
*بازگشت اژدهای سرخ
*جباری همه چیز روز شنبه مشخص می شود
*حجازی صاحب نیمی از باشگاه ابومسلم شد
*فیروز کریمی : امیدوارم داور بهترین بازیکن میدان باشد
*دی کامو می خواهد زنده بماند
هدف
*احمدزاده زمین انزلی جای تکنیکی ها نیست
*شیث ،مجلس گرم کن جشن تولد کریمی
-
استقلال شرایط یک تیم پیروز را نداشت
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، محمد احمدزاده، پس از بازی مقابل استقلال تهران در هفته چهاردهم لیگ برتر و كسب تساوی 2 - 2 گفت: نیمه اول، از بازی اعضای تیم رضایت نداشتم و به همین علت، در رختكن با آنها برخورد كردم.
احمد زاده، به پتانسیل خوب این تیم اشاره كرد و افزود: برخورد من در رختكن سبب شد وضع در نیمه دوم، بهتر شود و بازی در اختیار ملوان قرار گرفت.
سرمربی ملوان بندرانزلی ادامه داد: استقلال در این بازی، شرایط یك تیم پیروز را نداشت و مستحق گرفتن این یك امتیاز نبود.
احمدزاده گفت: این تیم، یك تیم جوان است و به همین علت، با كم تجربگی یك امتیاز به این تقدیم كردیم.
-
مرادی بر چه اساس برای ملوان پنالتی گرفت
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، امیر قلعه نوعی، پس از توقف مقابل ملوان بندر انزلی در هفته چهاردهم لیگ برتر گفت: استقلال در نیمه نخست، موقعیت های زیادی را از دست داد و بازی را در اختیار گرفت.
سرمربی استقلال تهران گفت: ملوان در نیمه دوم، بهتر كار كرد و دستورات من در زمین مسابقه اجرا نشد.
قلعه نوعی با انتقاد از داور مسابقه گفت: نمی دانم آقای مرادی بر چه اساس برای ملوان، پنالتی گرفت؛ در بین دو نیمه ناظر داوری، فیلم مسابقه را دید و به من گفت، "این صحنه پنالتی نبوده است".
سرمربی استقلال تهران افزود: البته كادر داوری در كل به خوبی قضاوت كردند و از آنها تشكر می كنم و تنها صحنه مشكوك، همان پنالتی بود كه این هم به علّت دور بودن چند وقته آقای مرادی از قضاوت در ایران بوده است.
قلعه نوعی درباره جبّاری هم گفت: این بازیكن به علّت مصدومیت در این بازی به میدان نرفت.