با هم ally هستیم تو 42 فروم شیر هم داریم که :31:نقل قول:
Printable View
با هم ally هستیم تو 42 فروم شیر هم داریم که :31:نقل قول:
سعید بالاخره زدی این بازی رو.
ایول.
میگم بای اونور مای اف سی هلند رو بچسب :دی
آقا يكي بي زحمت يه يوز با نام M-Pro براي من بسازه لعنتي براي من وارد سايت نميشه
نظرتون راجع به این چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
86 كيلو در سه ماه نيم !!
رشد نزولي !! :27:
مستر چيجوري با 5 تا مولتي بازي ميكني ؟ :27: يه مولتي ديگه داشتي ميشدي 90 كيلو ، علي هم حال ميكرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.5 ماه چیه؟ 3.5 هفتهنقل قول:
تا 3.5 هفته ی پیش من 3 تا روستا داشتم با 15 کا پوینت
ولی چون افزایش پوینت خیلی بوده اینجا مثله این می مونه که از 0 شروع کرده باشم
من موقعی که 3 تا روستا داشتم فقط یک هفته با 10 روز کامل رو تروپ سازی تمرکز کردم
طوری که بعد از 10 روز سه تا فول نیوک کامل با یه نوبل ترین داشتم
منم با این سه تا فول نیوک حداکثر استفاده رو بردم. الانم 2 تا فول میوک
2 تا نصفه نیوک و دو تا 1/10 نیوک دارم با دو تا نوبل ترین
مولتی اکانتم کجا بود؟ خدا شاهده من حتی یک دونه ریسورس نگرفتم از اون اکانت ها
فقط برای گرفتن ساپورت ازشون استفاده می کردم. (الانم همشون نوبل شدن به جز یکی که از اون به عنوان اکانت جاسوسی استفاده می کنم
منظورم همون سه هفته و نيم بود !نقل قول:
3.5 ماه چیه؟ 3.5 هفته
---
ورلد جديد براي تابستون مياد ؟
سلام
خبر ندارید کی ورلدی با اسپید 2 میاد؟
نه !
شما خبر نداري ؟!
کسی توی ورلد 10 هست؟ اگه هست لطفا یه پیغام خصوصی به من بدید
salam.
man zendam....
tabestun miam world.................
eyval morteza...
بازی KhanWars که از این خیلی بهتر هم از لحاظ گرافیک بازی از فارسی بودنش که کل سایت فارسی و تعداد فارسی زبانان خیلی زیاده. حتما به این سایت سر بزنید اسم من توی این بازی mohsenkhan هستش اگه کمکی خواستید در خدمتیم
khanwars.ir
نقل قول:
سعيد ...
ليدر ...... ؟
ديسبند ...... !!!
پستامون همزمان شد محسن جاننقل قول:
آره به نظر بازيش خيلي جالب تره مخصوصا اينكه ايرانيه و كلا بيشتر حال ميده ولي تريبال هم يه چيزه واسه خودش !
من اون اول با خان وارز بودم ولي خوشم نيومد ... ديروز دوباره اومدم ثبت نام كردم و ديدم كه خيلي جالب تر شده
كدوم سرور هستي ؟
آره خيلي باحاله اما يه زره براي من سرعتش كمتره تريباله:13:نقل قول:
گرافيك خيلي بالايي هم داره ... حالا اگه بريم اينجا پس 50 پوينت پريميومي كه من دارم چي ميشه :دي
توي ورلد 42 كجايين منم بيام؟
تريبال رو كه اكثرا ول كردن فكر كنم فقط مستر و علي بازي ميكنن !
جدي!!!:41:نقل قول:
پس بريم همون خان وارز:31:
آره خان وارز باحال تره
سرور چندين ؟
من كه 4. بقيه رو نميدونم.
يوزرت توي 4 چيه
منم 4 هستم
درضمن بهتر نيست بريم تو تاپيك خان وارز بحث كنيم ؟
اينجا يكم نامربوطه به تاپيك !
یعنی تو واقعا 50 کا پریموم داری؟نقل قول:
یا داری خالی می بندی
:D
عمرا اگه داشته باشینقل قول:
داری خالی می بندی
:دی
جدي دارم ! خب باور نكن !
پس ازت می خرمنقل قول:
بگو چند؟
بچه ها صفحه ي اول تاپيكو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخري چيه خودم ميخوام !! براي تابستون !!
صفحه اولو دیدم . بابا اینکاره ! ولی یه سوتی قشنگ دیدم که نمی تونم نگم :
آکادمی
برای ساخت این ساختمان باید دارای ساختمان اصلی لول 20 ، آهنگری لول 20 و مغازه لول 10 دارید .
ممد نمی دونم یا تو سوتی دادی یا آق صفا !
جمله سازیو داشته باش :))))):27:
پست 45270
رابر كاملب ايرانيه؟
:دي
صفا و دو تا از بچه هاي ديگه اون اموزش PDF آخر ( كسره :دي ) آخر پست رو نوشتن ، اون آخري كه پيوست شده !!
بقيه رو من نوشتم !
البته اموزش علي رو هم دادم كه بزارن پست اول ولي لينكش خراب بود ... فكر نكنه خواستم تو چشم بيام !!
كلا 2 تا آموزش از منه ديگه !! يكي يونيت ها ! يكي ديگه هم ترايب
سلام
اگه بخواین خلاصه بگین
فرق این بازی با ترائین چیه؟
چون پست اول تاپیک رو که دیدم انگار خیلی شبیه بود به تراوین
اين فوق حرفه اي تر و فوق هيجان انگيز تر از تراويانه
يه تريبال وارز هيچ وقت تن به تراويان نميده !!
فکر میکنم اگه از واژه ی اطلاعی ندارم استفاده میکردی بهتر بود :)نقل قول:
دوستان دیگه میتونن جواب من بدن ؟
!!!
فكر كردم منظورت از ترائين ، تراويان هست و يو اشتباه نوشتي !!
ترائين چيه ؟
نه عزیزم
منظورم همون تراوین بود
اما جواب تون برام عجیب بود !!
یعنی چی!!!نقل قول:
اين فوق حرفه اي تر و فوق هيجان انگيز تر از تراويانه
خوب اگه فرقی دارن که شما میدونید
به کسایی که فقط با تراوین آشنایی دارن هم بگین :)
خب من فكر كردم بازيه ديگه هستش و اشتباه كردم !!
ببين تريبال وارز خيلي هيجان انگيز تره ، همينطور خيلي حرفه اي تره و كسي كه تريبال وارزو ياد بگيره ، عمرا تراويان بازي كنه
كلا تراويان انگشت كوچيكه ي تريبال وارز هم نميشه
مثلا تريبال وارز انقدر به فكر و استراژي هاي جديد نياز داره كه همين هيجان بازي رو چند برابر ميكنه و همينطور اينكه امكاناتش بيشتره
ولي يه چيز خيلي مهم تر :
توي تريبال وارز سكه يا اعتبار ( پريميوم ) هيچ تاثيري توي پيشرفت نداره براي همين عده ي زيادي جذب تريبال شدن و همه ساله تابستون ها دور هم جمع ميشن و بازي ميكنن و لذت ميبرن ! ( البته با يه سري جانگولك بازيها كه هيجان بازي رو بيشتر ميكنه )
توي تريبال وارز وقتي به بالا 20 تا روستا برسي كه ميتوني توي يك و نيم ماه برسي ، براي آسون تر اداره كردنشون نياز به پريميوم هست و اين پريميوم هيچ نقشي توي پيشرفت نداره
نقل قول:
لیدر دیسبند ؟؟؟
آره این یه اتفاق عادیه ...
بازی کن قوی می خواد یک ترایب ...
لیدر مهمه ولی افراد ترایب مهمترن ...
42 ما ترایبمون عالی بود.
من و مرتضی خوب اداره می کردیم ترایب رو ...
اما وقت نداشتیم .
افراد ترایب کم بودن و واقعا لویال ...
بیخیال.
تابستون هممون میریم یه ورد سرعت 2 که بیشتر از 1-2 ماه از اومدنش گذشته باشه و ...
پایه این که ؟ :دی
يادته اون موقع كه جوگير بودي گفتي من يكيو ميشناسم كه از 10 تا بازيكن نوب و خنگ يه مشت حرفه اي ساخت ؟نقل قول:
من نميدونم چرا هميشه نوشته هات برعكس هم هستن :27:
حاجی که گفته که این یونیت دفاعی نه چندان خوب هست؟نقل قول:
نیزه دار :
یک یونیت تدافعی نه چندان خوب که در اوایل بازی برای فارم ( غارت ) روستا های نزدیک استفاده میشه
اتفاقا بخش اصلی هر دفاع را اسپیر ها تشکیل می دن. سورد ها به همون اندازه مهم هستن که اسپیر ها مهم هستند.
نه بیشتر نه کمتر. نیروی ضد ال سی هست
2 .
یه سوتی دیگه دی :نقل قول:
در صورتی که در اوایل بازی قرار دارید توصیه میشه در فارم هایی که با نیزه دار انجام میدهید تعدادی شمشیر زن قرار دهید تا در صورت درگیری با دشمن از تعداد کشته هاتون کم بشه .
کی گفته تز سورد به عنوان حمله و فارم استفاده کنیم؟ اینجوری فقط و فقط به ضرر خودت تموم میشه. چون نیروی تهاجمی سورد تقریبا به ضعیفی نیروی تهاجمی اسپیر هست.
در ضمن سرعت نیرو هاتو میاره پایین. بنابراین اصلا نباید تو فارم استفاده شه. ( اگه می خواین استفاده ی مفید بکنین. اول بازی باربارین ها رو 20 تا 20 تا با سورد و اسپیر ساپورت کنین. نیرو های فارم کننده به باد فنا میره و به نفع شما میشه . چون دیرتر رشد می کنن. البته من خودم اصلا بهش اعتقادی ندارم دی: )
4 .یک نکته رو ننوشتی. این نیرو خیلی کارامد هست. برای مقابله با کسانی هست که به ورلد کلاسیک عادت کردن (مثله من :31:). و سوارکار کمان دار نمی سازند. کلا اگه سوارکار کمان دار نداشته باشی در مقابل سورد خسارت خیلی بیشتری می بینینقل قول:
کمان دار
یک یونیت تدافعی بسیار عالی و کار آمد که در بعضی ورد ها وجود دارد و توصیه میشود در ورد هایی که وجود دارد حتما ساخته شود زیر نقش عمده ای در دفاع های شما دارد .
در هر فارم تنها 3.2 عدد ریسورس حمل میکنه .
اتفاقا من 4 5 تا روستامو (از 17 تا) بدون فرستادن رم گرفتم. (اینجوری 3 4 روز تو ساخمون سازیش جلو افتادم :10::10::10:. کلا باید خودت بسنجیش. طرف اگه زیاد نیرو دفاعی نداره پایین اوردنش اصلا ارزش ندارهنقل قول:
دژ کوب
یک واحد بسیار مفید که توصیه میشود حتما در حمله هایتان از این نیرو استفاده کنید .
دژکوب قابلیت خراب کرد و خرد کردن دیوار رو داره و توصیه میشود که حتما در حمله هایتان 200 تا 250 عدد از این واحد به کار برید .
حمله کردن به روستایی با دیوار در سطح 20 و بدون دژکوب خودکشی هست زیرا دیوار قدرت نیروهای تدافعی رو به صورت چشم گیری افزایش میده به همین منظور از دژکوب استفاده میکنند تا قدرت نیروهای حریف رو کم کنن و از تلفات زیاد جلوگیری کنن .
چون فرق بودن و نبودنش از داست دادن 400 500 تا اکسه میشه که در مقابل ساختنش خیلی جزئیه
اینم خیلی مهمه که بدونین فرق رم با منجنیف اینه که رم قبل از درگیری دیوارو میاره پایین ولی منجنیق بعد از درگیری. بنابراین اگه فقط می خواین دیوار بیارین پایین فقط و فقط رم بسازین.
چون اگه با منجنیق حمله کنین بود و نبودش فرقی بر کشته هاتون نمی ذاره
کی گفته بی مصرف هست؟ منجنیق قدرت فوق العاده ای در دفاع داره ( البته فقط تو ورلد هایی که پالی با ایتم دارن) در ضمن مهمترین استفاده منجنیق پایین اوردن فارم طرفه که عملا طرفو فلج می کنه. و هیچ کاری نمی تونه بکنهنقل قول:
منجنیق
یکی از نیروهای بی مصرف بازی جنگ های قبیله ای !
توصیه میشه در روستاهایتان فقط 10 عدد از این نیرو بسازید و در حمله هایتان Rally Point طرف رو هدف بگیرین تا حریفتون نتونه پس از حمله ی شما به شما حمله کنه . ( حتما این کار رو بکنید )
خود من از کسانی هستم که بیشتر از 10 تا از این یونیت توی روستا های حجومیم نمیسازم .
از نظر فارم نمیتونه هیچ ریسورسی رو حمل کنه و ظرفیت زیادی رو در فارمتون اشغال میکنه .
بنابرایم منجنیق هم اهمیت خیلی زیادی داره
کلا نریبال خیلی پیچ و خم داره. مقدار زیادی هم به شانس بستگی داره
من خودم دیدم که طرف نوب کامل بوده ولی رنکش تک رقمی بوده در حالی که طرف از نظر دانش تریبالی خیلی مطرح بوده ولی رنکش سه رقمی بوده.
خب اینم از ایرادات
ما الان داریم میریم بع قصد روستای 18 ام. امیدوارم که تا اخر هفته به 25 تا برسونمش