سلام
من دو هفته پیش قبل از این افزایش قیمت ها به دلیل کمبود پهنای باند 24 ساعته و کم بودن حجم درخواست تخلیه رو به صورت آنلاین فرستادم .که از همون اطلاعات درخواستی تو فرمش هم معلوم بود که به این راحتی ها نمیخوان تخلیه کنند . یه دلیل دیگه برای تخلیه هم نویز و کشش پایین خط بود .من رو این خط از های وب و فن آوا 12Mb رو بدون مشکل داشتم ولی با شاتل رو 8Mb قطعی داشتم که شاتل هم طبق معمول میگفت ما مشکلی نداریم . بعد از دو روز با من تماس گرفتن که چرا سرویس رو تمدید نکردی ؟!! که گفتم من که درخواست تخلیه خط رو دادم ! 10 روز شد و خط تخلیه نشد ،منم صبح شنبه یه شکایت تو 195 نوشتم . ساعت 5 عصر از شاتل استان با من تماس گرفتن که چرا میخوای تخلیه کنی ! فرداش یعنی یکشنبه هم از شاتل تهران و نمایندگی شهرمون با من تماس گرفتند و خلاصه ساعت 10 صبح درخواست تخلیه رو فرستادند و یه یکی دو ساعت بعد هم خط تخلیه شد !
طبق تجربه من این شرکت به صورت عمدی اصلا اهمیتی به درخواست های تخلیه خصوصا درخواست های آنلاین نمیده در حالی که خیلی راحت میتونه در کمتر از یک روز به درخواست شما رسیدگی کنه . پس چون طبق آخرین مصوبه درخواست وصل و تخلیه باید 24 ساعت طول بکشه بعد از گذشت یک روز حتما در سایت 195 ازشون شکایت کنید وگرنه اصلا خط رو تخلیه نمی کنند مگه اینکه تو اون مرکز کمبود پورت داشته باشن و بخوان پورت شما رو به کس دیگه ای بدن . من حتی چندین ماه قبل برای استفاده از جشنواره یه شرکت دیگه درخواست تخلیه رو از طریق نمایندگی دادم ولی بعد از 10 روز خطم تخلیه نشد و ظرفیت اون شرکت هم تو مرکز ما پر شد و مجبور شدم دوباره تمدید کنم !!! با این قیمت های جدید هم که دیگه اصلا ارزش نداره از این دزدها سرویس بگیری . حالا رفتم یه شرکت دیگه و خطم دوباره بدون هیچ تغییری 12Mb رو بدون مشکل جواب میده .