اره اون جواب رو من دادمنقل قول:
یکی از دوستانم مدل جدیدترشو داشت مدلی که صفحه نمایش داشت و اذیتش میکرد اخر هم فروخت
چیزی نمونده که بتونم با امتیاز و هزینه کم بخرمش
فکر کنم منطقی باشه اینجوری خریدش
Printable View
اره اون جواب رو من دادمنقل قول:
یکی از دوستانم مدل جدیدترشو داشت مدلی که صفحه نمایش داشت و اذیتش میکرد اخر هم فروخت
چیزی نمونده که بتونم با امتیاز و هزینه کم بخرمش
فکر کنم منطقی باشه اینجوری خریدش
سلام... دانلود 1 تا 11 برای هفتگی و ماهانه به چه صورت هست؟
مثلا هفتگی زده 150 گیگ یعنی 150 گیگ تقسیم بر 7 روز میشه روزی 21 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد؟
یا منظورش اینه هر شب 1 تا 11 150 گیگ میده؟
* ماهانه هم همینطوره؟ کل ماه فقط 450 گیگ میشه دانلود کرد یا هر شبش تا 450 گیگ بازه؟
دوست عزیز در هفته گذشته بیش از ۱۰ بار در صفحات قبل توضیح دادبم چرا انقدر سوال تکراری میپرسید؟ یه سرچ ساده نمیتونید بکنید؟ ۱۵۰ گیگ مصرف منصفانه یعنی به محض دانلود ۱۵۰ گیگ شما اتصالتون قطع نمیشه چون نا محدود هستید اما سرعت سرویستون چندین برابر کاهش پیدا میکنه تا قوانین اس-ال-ای رو زیر پا نگذاریدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان همراه عنتر گویا کلیه هدیه هاش رو قطع کرده
یه سیم دارم هنوز یوسیم نکردم همراه من نصب کردم1گیگ رو نداد پیغام اومد که قبلا گرفتی ولی من تابحال فعال نکردم!!!
دوستان من یه سرویس 10 گیگ همراه اول 6 ماهه دارم که امشب تموم میشه. بعد رزروش رو هم زده بسته بلند مدت 10 گیگابایت 38000 هزار تومان یعنی همین بسته ای که 6 ماه پیش خریدم رزروشه. این بسته قدیمیه و دیگه توسط همراه اول ارایه نمیشه. اگر اینو بذارم تمدید بشه ایا دانلود رایگان 3 تا 7 که قبلاً همراه اول داشت براش فعاله یا نه؟ کسی تا حالا مشابه این رو امتحان کرده؟
خیر دوست عزیز دیگر در ساعات مورد نظر دانلود رایگان نخواهد بودنقل قول:
دوست عزیز میدونم اون طرح دانلود رایگان برای بسته های جدید وجود نداره دیگه ولی برای بسته های قدیمی هنوز برقراره و افرادی که از قبل دارن هنوز میتونن از 3 تا 7 رایگان دانلود کنن. سوال منم همینجاست از اونجا که این طرح 10 گیگ 6 ماهه مبلغ 38000 تومان مال قبله میخوام بدونم اگر الان فعال بشه ایا اون دانلود رایگان 3-7 رو داره یا نه طبق مشخصات بسته های جدید فعال میشه. سوال اینهنقل قول:
دقیقا منم همین سوالو دارم و مال منم یه مدت دگه تموم میشه اگه به نتیجه ای رسیدی اطلاع بدید لطفانقل قول:
تکرار میکنم وقتی بسته شما به پایان رسید دانلود رایگان شما تمام میشه و ارتباطی به این موضوع نداره که بسته رزرو داشتید برای تمدید، برای بار چندم میگم خیر نامحدود نداریدنقل قول:
نیاز به نتیجه نیست به محض به پایان رسیدن بسته شما دانلود رایگان شما به اتمام میرسهنقل قول: