منم قبلا پینگم با 4.2.2.4 96 بود ! البته مسیر ترکیه فقط انقدر خوب بود.نقل قول:
اگه خواستی سیم بکشی یدونه هم برای من بکش باهات حساب میکنم :n08:
Printable View
منم قبلا پینگم با 4.2.2.4 96 بود ! البته مسیر ترکیه فقط انقدر خوب بود.نقل قول:
اگه خواستی سیم بکشی یدونه هم برای من بکش باهات حساب میکنم :n08:
دوستان الان سرویسای نامحدود حذف شدن؟ کاربر جدید!
سرویس 256 نامحدود میخوام که کلا با سرعت 32 دان کنه! همچین چیزی هست؟ اگه آره قیمتش چنده
من از امروز به مخابراتیا پیوستم. اینم تست امروزم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینکه کسی 2 مگ داره؟ سرعت دانلود 2 مگ چنده؟؟؟
دوستان مخابرات برای دادن اینترنت دو مگ مدرک خاصی میخواد؟
من 256 داشتم و از طریق سایت درخواست دادم و شد یک مگ.بنظرتون اگر درخواست دو مگ بدم قبول میکنن؟
اونوقتی که 256 داشتیم مدرک دانشجویی ارائه کرده بودیم ولی از اون موقع دو سالی میگذره.
نقل قول:
والله مخابرات محل ما که مدرک نمیخواد شاید باسه شما بخواد:n02:
نه مدرک نمیخواد،از همون سایتشم درخواست بدی هم مشکلی نداره............(فقط اینکه توی هر 30 روز 1 بار میتونی درخواست تغییر پهنای باند بدی....)نقل قول:
دوستان مخابرات برای دادن اینترنت دو مگ مدرک خاصی میخواد؟
من 256 داشتم و از طریق سایت درخواست دادم و شد یک مگ.بنظرتون اگر درخواست دو مگ بدم قبول میکنن؟
اونوقتی که 256 داشتیم مدرک دانشجویی ارائه کرده بودیم ولی از اون موقع دو سالی میگذره.
میگم نکنه درخواست تغییر سرعت بدم ، قبول کنن ولی حجمی بشم؟نقل قول:
یعنی مخالفت کردن درسته:n03:نقل قول:
درخواست افزايش یا کاهش پهناي باند شما در وضعیت عدم تایید می باشد
بنظرتون کی دوباره درخواست بدم؟
دوستان من برای پردیس بومهن ای دی اس مخابرات گرفتم.یه مودم اکسس پوینت دارم با این کار میکنه یا مودم مخصوص میخواد؟الان 1 مگ سفارش دادم 1 هفته گفتن میارن نصب میکنن هنوز نیوردن
کنترل پنل کاربری داره؟دوستان راضی هستید؟
من دو سه روزی هست 1 مگ گرفتم .البته اینطور که مشخصه جا با جا فرق داره من الان سرعتم بین 125 تا 130 نوسان داره جتی بیشتر هم میشه .نقل قول:
در مورد مودم یه مودم روتر وایرلس میخواد حالا هر برندی که تو بازار هست. بهترینش D-link هست.
کی بیاد نصب بکنه؟؟؟
چرا گفتین کسی بیاد نصب بکنه؟؟
تنظیمات رو که بچه ها اینجا گفتن. مودم رو وصل میکننید. یوزر و پسورد رو فقط میگیرد اونجا وارد میکنید تو پنل مودم. تمام!
اگه مودم نو بگیرین معمولا تنظیمات مخابرات رو به صورت پیشفرض روش داره . که شما فقط کافیه PPPOE رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد رو وارد کنید.
اصلا خودتون رو الاف کارشناس نکنید
من از تاریخ درخواست تا تاریخ وصل شدن اینترنتم کمتر از یک هفته زمان برد. شاید 5 روز ! ولی کارشناس یکی دو روز شایدم بیشتر طول بکشه تا بیاد!
اون وقت هزینش رو چجوری حساب میکنن؟ از وسط ماه سرعت رو زیاد کنیم پول کل ماه رو میگیرن؟نقل قول: