انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن
سلام اتقیا خانم
نمی دونم شاگیا از مارلی رو تست داشتید یا نه؟ چند روز پیش میزبان سمپل اورجینالش بودم. رایحه اصلی اش عود هست ولی تا دو ساعت اول یه کار چوبی عالی هست اونجا هم سدار و وتیور با هم یه کار تلخ و جالب رو میسازن، اگه از بوی چوب سدار موجود در سدرو خوشتون میاد شاگیا رو هم می پسندید با این تفاوت که کیفیت نت های مارلی یک سرو گردن بالاتر از سولو سدرو هستند.
بعد از دو و نیم ساعت تبدیل به یه کار عوودی صرف میشه، با اینکه اصلا میونه خوبی با عود ندارم ولی رایحه چوبی با کیفیت اش ادم رو وسوسه می کنه.
پ.ن:
سولو رو چند قیمت گرفتید؟
Sent from my iPad using Tapatalk
Gris Clair Serge Lutens
عطری ساده با رایحه خطی و بوی غالب تونکا و لاوندر
تقریبا در تمام مدت ترکیب این دو کار غالب هست. گرمی تونکا نسبتا ملایم هست شاید بخاطر ترکیب با لاوندر و زنبق باشه نتیجه اش باعث شده که با یه کار یونی واقعی طرف باشیم. شاید بشه گفت بعد از یک ساعت کفه ترازو بیشتر به سمت یه کار زنانه میل داشته باشه البته برای برندی که کاری مثل امبرسلطان رو برای زنان معرفی میکنه این یکی خیلی ملایم حساب میشه.
رایحه دوست داشتنی داره ولی تک، خاص و جدید نیست تا ۴ ساعت پخش و بعد از ۱۲ ساعت هم هنوز میشه اثری ضعیف ازش را روی پوست حس کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-——-———-
مدتی پیش تستی رو جاغدن نیل از هرمس داشتم مثل بقیه کارهای این برند و همونطور که دوستان اشاره کردن نت های این کار هم طبیعی و زیبا بودن فکر کنم تنها در تولیدات هرمس باشه که ادم براحتی می تونه مثل یک قطعه موسیقی تک تک نت های رو یکی بعد از دیگری تا انتهای کار حس کنه. ماندگاری و پخش بیش از ۲ ساعت نخواهد بود ولی هنوز نفهمیدم چرا باید برای عطری اینهمه هزینه کنم تا لباسم بوی طبیعی هویج و گوجه بده!
نقل قول:
:دی
آرش عزیز راستش من این هزینه رو انجام دادم اما علت
خب راستش برای عطرهای معمولی بله قبول دارم ارزش هزینه رو با این رایط ماندگاری و پخش پایین نداره
اما برای من بازی نت ها و تغییر رایحه جالب خیلی دوست داشتنیهخصوصا اگر هرمس باشه و در این شرایط نیل و ویاژ ارزشمند هستند از لحاظ خرید
ولی خب عقاید متفاوته مثلا آلین تری ماگلر بیش از یک روز میمونه و از چند متری پخش میشه اما به جرات میگم ۱۰ تومن هم بخاطرش هزینه نمیکنم!
[COLOR="silver"]- - - Updated - - -
نمی دونم احتمالا فضای عطرش با روحیات من نمی سازه ولی در مورد ویاژ موافقم خیلی دوست داشتنی هست هرچند شاید پخشش به یک ساعت نرسه.
برای من هم اولویت با رایحه هست و اگه پخش و ماندگاری هم داشته باشه چه بهتر. بنظرم بعضی از عطرها برای میهمانی یا دیگران نیستند، ادم فقط باید برای خودش و به افتخار خودش عطر رو استفاده کنه.