شرمنده من فكر كردم art هست ممنون ازشما.نقل قول:
Printable View
شرمنده من فكر كردم art هست ممنون ازشما.نقل قول:
حالا ما هرچي بگيم شما باز شك دارين :31: كاري نداره 5 شنبه ساعت 12 بامداد اگه بيدار بودين اگه نه صبحش يه فايل كوچيك دانلود كنين بعد برين صفحه كاربريتون گزارش ترافيك اون روز رو نگاه كنين ببينين توي بخش ترافيك رايگان زده يا نه كه مطمئناً ميبينين نزده :31:نقل قول:
:40:
نه فکر نکنم امکانش باشه!حالا شما یک تماس بگیر و صحبت بکن ببین چی میگن!نقل قول:
توی 4 ماه 2 گیگ استفاده کردی؟! اصلا کانکت شدی!دی:
یه راه داره اونم اینه که یوزرت را بدی به کسی دیگه ای استفاده کنه توی همین مدت 2ماه.... (من در خدمتم:27::31:)
البته فکر کنم باید توی یه شهر باشید تا بتونید از اکانت همدیگه استفاده کنید.شما شیرازی شیپ شیپ جون کرج.نقل قول:
از دوستان کسی شماره مستقیم مدیریت شاتل تهران رو داره مشکلی دارم که فقط شاید مدیریت شون بتونه حلش کنه این کارمندای بی بخارش که نتونستن کاری کنن
ممنون میشم .
نه هر جا باشه میشه!نقل قول:
امتحانش مجانی هست شما یوزرو پست را بده!:31::27:
همین الان 3ماه شارژ کردم!
سلام بچه ها...من اگه بخوام از art 1 به eco 128 تغییر سرویس بدم شرایطش چیه؟؟
ممنون
تماس میگیری ودر خواست میدی و برات فاکتور جدید صادر میکنن و پرداخت میکنی و احتمالا از سرعت 512 لذت میبری:31:نقل قول:
البته به شرطی که مرکزتون از eco پشتیبانی کنه:46:
دمت گرم...البته من که شانس ندارم یهو دیدی واسه من 64 میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تماس میگیری و برات فاکتور جدید صادر میکنن و پرداخت میکنی و احتمالا از سرعت 512 لذت میبری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به شرطی که مرکزتون از eco پشتیبانی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اون 25 تومنو که واسه راه اندازی سرویس هست رو باید پرداخت کنم باز؟
نه دیگه حداقل همون 128 میشه:31:نقل قول:
نه اون هزینه نصب فقط برای رانژه هست و نصب مودم:46: