نوسان شدید داره ( بین 250 - 450 ):n04::n04:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------
مال شما هم نوسان داره یا فقط مال من اینطوریه ؟:n28: ؟
Printable View
نوسان شدید داره ( بین 250 - 450 ):n04::n04:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------
مال شما هم نوسان داره یا فقط مال من اینطوریه ؟:n28: ؟
مال من نوسانش خیلی زیاده متاسفانه زنگ هم زدم 2121 گفت مشکل از خطتونه :n29:نقل قول:
پشتیبانی به این میگن .
یکی از دوستام از این شرکت سرویس داره ، میگه 60 گیگ دانلود کرده که اگه میخواستن حساب کنن باید نزدیک 200 تومن پیاده میشد .
به مدت یکماه اینترنتم رو تمدید کردم ( سرویس Classic - 2GB - 13500 ) که به خاطر امتیازم 3GB جایزه گرفتم ... امیدوارم که همه این مشکلات حل بشه و راحت بتونیم از اینترنتمون استفاده کنیم .
اونا انسان اند !نقل قول:
کسی میدونه نوسان شدید سرعت دانلود از چی میتونه باشه ؟ :n13:
سرعت دانلود من 2 ماهه که بین 250 تا 470 نوسان داره و اصلا ثابت نمیشه ؟!!:n28::n13:
خیلی خوب جواب دادن خوشمان آمد...........
کد:
با سلام
مشترک گرامی
جهت سفارش آنلاین می توانید از طریق سایت Tabriz.shatel.ir قسمت سفارش آنلاین اقدام نمائید.
در مورد افت سرعت در سرویسهای محدود همان طور که شرکت شاتل در بازه زمانی یک الی هشت بامداد که زمان مصرف رایگان می باشد مشترکینی که در این بازه به صورت ممتد اقدام به دانلود فایلهای حجیم نمایند جهت جلوگیری از ضایع شدن حق بقیه مشترکین این مرکز پهنای باند آنها به صورت اشتراکی خواهد شد ولی این به منظور جریمه این مشترکین نیست، مشترکینی که بتوانند مصرف خود مدیریت نمایند به هیچ وجه مشکلی نخواهند داشت.
سرعت دانلود مشترکین سرویس اکو 2 مگ از سایتهای معتبر بالای 200 Mbps می باشد و در زمانهای رایگان چون تمامی مشترکین در این بازه اقدام به دانلود می کنند ممکن است سرعت دانلود شما نسبت به زمانهای عادی کمی افت داشته باشد.
در مورد Ping Timeها شایان ذکر هستیم ممکن است در برخی موارد به دلیل مشکل زیرساختی اینترنت کشور و یا خارج از کشور در برخی زمانها بالا باشد که این مورد را با تست Ping Timeهای سرورهای شاتل می توان چک کرد که مشکل هست و یا نه.
در مورد مشکل packet Loss هم مانند مورد Ping Time در صورت بالا رفتن Ping Time بنا به دلایل گفته شده باعث بروز Packet Loss خواهد شد ولی در زمانها عادی که مشکلی در شبکه اینترنتی نیست شما مشکل Packet Loss نخواهید داشت.
در صورت اینکه مشکل و یا سوالی در این باره دارید می توانید با بخش پشتیبانی فنی که به صورت 24 ساعته می باشد تماس بگیرید و مشکلات و سوالات خود را مطرح نمائید، شماره تلفن بخش فنی 3383838 داخلی 2 می باشد
با تشکر
خدایی پشتیبانی شاتل رو همه شرکت هاست