پرسپولیس هم مساوی کرد و اختلاف 3 امتیازی سر جاش هست. و ما دوم هستیم اونا چهارم..
پرسپولیس هم مساوی کرد و اختلاف 3 امتیازی سر جاش هست. و ما دوم هستیم اونا چهارم..
فردا اگه ذوب و پیکان مساوی کنند خیلی به نفع ماست. واینکه بهتره فولاد بازیشو نبره.
قلعهنويي با نارضايتي از تساوي استقلال:
دقت ميكرديم، پيروز ميشديم
قهرماني در نيم فصل فايدهيي ندارد
سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از تساوي مقابل ملوان گفت: بازي بسيار زيباي از سوي هر دو تيم ارائه شد و تماشاگران حاضر در استاديوم راضي به منازلشان بازگشتند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقهي خزر، امير قلعه نويي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: اولين نكتهيي كه در اين بازي به خوبي جلب توجه ميكرد حمايت همه جانبهي تماشاگران هر دو تيم بود كه به واقع براي برتري تيم هاي خود سنگ تمام گذاشتند.
وي افزود: در مجموع از نتيجهي بدست آمده رضايت ندارم، چرا كه بازي كاملا تحت اختيار استقلال قرار داشت، بازيكنانم موقعيت هاي بسياري بدست آوردند كه در صورت دقت بيشتر ميتوانستند با هر سه امتياز ميدان را ترك كنند، ولي هيچگاه موقعيت هاي بيشتر در جريان يك بازي دليل بر برتري تيمي نخواهد بود.
قلعه نويي متذكر شد: ملوان تيم خوب و بي ادعايي است كه با برخورداري از يك كادر فني قوي و بازيكناني با استعداد علي رغم امكانات محدود خود به نتايج ايده آلي در ليگ برتر دست يافته و قطعا در صورت تكرار نمايش امروز به جايگاه بهتري خواهد رسيد.
سرمربي استقلال متذكر شد: قهرماني در نيم فصل براي استقلال هيچ فايدهيي در بر نخواهد داشت چرا كه به قهرمان نيم فصل هيچ جامي تعلق نمي گيرد و مهم اين است كه با تداوم روند موفقيت آميز در ديدارهاي اخير بتوانيم قهرماني پايان فصل را براي هواداران استقلال به ارمغان بياوريم.
قلعه نويي در پايان در خصوص قضاوت مسعود مرادي خاطرنشان كرد: در اين خصوص و به ويژه صحنهي پنالتي اعلام شده به سود ملوان هيچ اظهارنظري نمي كنم و بهتر است كارشناسان در اين خصوص صحبت كنند.
استقلال در اين بازي موقعيتهاي خوبي داشت كه در صورت استفاده از آنها نيازي به بحث در خصوص صحت اعلام پنالتي به سود ملوان نبود.
استقلال بايد دست خالي انزلي را ترك ميكرد
احمدزاده: لياقت ما انتهاي جدول نيست
محمد احمدزاده گفت: ملوان مستحق هر سه امتياز بود.
به گزارش ايسنا، سرمربي تيم فوتبال ملوان پس از تساوي 2 بر 2 در برابر استقلال گفت: علي رغم بازي ضعيف در نيمهي اول، در 45 دقيقهي دوم كاملا سوار بر توپ و ميدان بوديم و مي توانستيم در صورت شانس بيشتر به پيروزي برسيم.
احمدزاده اظهار كرد: بازيكنانم نيمهي اول اصلا خوب بازي نكردند و بين دو نيمه در رختكن به آنها گفتم به هيچ وجه از كارشان رضايت ندارم، ولي در نيمهي دوم ما كاملا برتر بوديم و با ارائه يك بازي هوشمندانه موقعيتهاي فراواني براي گل زني خلق كرديم.
وي افزود: سه امتياز اين بازي خانگي حق مسلم بازيكنان ملوان بود چرا كه در مجموع توپ و ميدان بيشتر در اختيار ما قرار داشت و در صورت تمركز و شانس بيشتر استقلال به مانند فصل پيش بار ديگر دست خالي استاديوم انزلي را ترك ميكرد.
احمدزاده خاطرنشان كرد: بازيكنان ملوان با اين بازي خوب نشان دادند كه لياقتشان حضور در جمع تيم هاي انتهاي جدول نيست. ما بازي به بازي بهتر ميشويم و قطعا در ادامهي فصل نتايج درخشانتري در انتظار ملوان خواهد بود.
سرمربي ملوان در پايان تصريح كرد: از نتيجهي تساوي به هيچ عنوان رضايت ندارم، ملوان در اين بازي از حمايت پر شور هواداران خود به مانند ديدارهاي گذشته برخوردار بود و ميتوانستيم با كمي هوشياري آنها را راضيتر به منازلشان برگردانيم.
پس از تساوي مقابل استقلال /
احمدزاده: استقلال فقط از توپهاي هوايي استفاده كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: استقلال در اين بازي فقط توانست توپهاي هوايي بفرستد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، محمد احمدزاده در جمع خبرنگاران درباره اين بازي اظهار داشت: نيمه اول از بازي بازيكنانم راضي نبودم چون توانايي آنها بيش از اين بود.
وي افزود: در بين دو نيمه به شدت با آنها برخورد كردم به طوري كه تا به حال اينگونه با آنها صحبت نكرده بودم. با توجه به صحبتهايم بازي در نيمه دوم شكل ديگري به خود گرفت و ملوان شرايط يك تيم پيروز را داشت.
احمدزاده ادامه داد: استقلال صاحب موقعيتهاي گل زيادي نشد و اين تيم ما بود كه مستحق كسب 3 امتياز بود، اما جواني تيم ما و يك لحظه غفلت باعث شد تا 3 امتياز را از دست بدهيم.
سرمربي ملوان با بيان اينكه با مصدوميت مدافع خارجي تيمش مجبور شد رافخايي را به خط دفاع منتقل كند ،اضافه كرد: استقلال در دقايق پاياني هيچ اميدي براي كسب امتياز نداشت اما بد آورديم و با مصدوميت بازيكن خارجي خود مجبور به تغييرات در خط دفاع شديم.
احمدزاده تصريح كرد: تا قبل از آن توپهاي هوايي بازيكنان استقلال توسط مدافعان بلندقامت ما دفع ميشد اما با مصدوميت باسيچ همه چيز را از دست داديم.
ديدار تيم هاي ملوان و استقلال دو بر دو به پايان رسيد.
انتهاي پيام/ز
تقسيم امتيازها در انزلي
استقلال به مكان دوم جدول صعود كرد
هفتهي چهاردهم ليگ برتر فوتبال با تساوي تيمهاي ملوان انزلي و استقلال تهران آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در آغاز هفتهي چهاردهم ليگ برتر فوتبال ايران تيم هاي ملوان بندر انزلي و استقلال تهران در ورزشگاه تختي انزلي به ميدان رفتند كه در پايان اين ديدار با تساوي دو بر دو خاتمه يافت.
سياوش اكبرپور و عليرضا عباسفرد براي استقلال و جلال رافخايي و محمد نزهتي براي ملوان گلزني كردند.
در نيمهي نخست اين بازي در حالي كه لحظات ابتدايي بازي با حملات پردامنهي استقلال همراه بود و اين تيم همانند بازيهاي گذشته به دنبال رسيدن به گل در دقايق ابتدايي بود، ملوان نيز با استفاده از ضد حملات فرصتهايي را بر روي دروازهي استقلال ايجاد كرد. در دقيقهي 26 بازي بر روي يكي از همين ضد حملات هادي شكوري بر روي مهاجم ملوان خطاي پنالتي انجام داد كه جلال رافخايي با ضربهيي آرام توپ را درون دروازهي استقلال قرار داد. پس از اين گل حملات استقلال شدت گرفت و در دقيقهي 33 سياوش اكبرپور گل تساوي استقلال را به ثمر رساند.
پس از اين گل بازي دو تيم كمي رنگ احتياط گرفت تا نيمهي نخست با اين نتيجه پايان يابد. با آغاز نيمهي دوم تلاش هر دو تيم براي رسيدن به گل پيروزي آغاز شد اما تا دقيقهي 77 حملات دو تيم نتيجهيي در بر نداشت، در اين زمان بود كه محمد نزهتي گل دوم ملوان را وارد دروازهي استقلال كرد. از اين دقيقه به بعد حملات پردامنهي استقلال براي جبران نتيجه آغاز شد اما عدم دقت در زدن ضربات آخر اين تلاش ها را بي نتيجه گذاشت.
در لحظات پاياني بازي قلعهنويي با افزايش قواي تهاجمي تيمش به دنبال كسب حداقل امتياز اين بازي بود كه سرانجام عليرضا عباسفرد در سومين دقيقهي وقت هاي تلف شدهي نيمهي دوم با استفاده از اشتباه مدافع ملوان گل تساوي استقلال را به ثمر رساند تا دو تيم امتيازات اين بازي را تقسيم كنند.
با كسب اين نتيجه استقلال با 25 امتياز پيش از بازي هاي روز جمعه به ردهي دوم جدول صعود كرد و ملوان هم با 14 امتياز تا ردهي دوازدهم جدول بالا آمد.
ديگر ديدار اين هفته را امروز تيمهاي پرسپوليس تهران و صباي قم از ساعت 16:30 برگزار ميكنند
پس از تساوي مقابل ملوان/
قلعهنويي: مرادي به دليل دوري از فوتبال اين پنالتي را گرفت
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: من فكر ميكنم تصميم مرادي براي اعلام پنالتي به سود ملوان به دليل دوري چند هفتهاي او از فوتبال بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از تساوي مقابل ملوان در جمع خبرنگاران درباره قضاوت مسعود مرادي در اين ديدار اظهار داشت: به مسعود مرادي تبريك ميگوييم كه پس از هفتهها دوري به فوتبال برگشت اما از او گلهاي هم دارم.
وي افزود: او خطايي كه نميتوان اسم آن را خطا بگذارند و خطاي كف پا بود را پنالتي اعلام كرد. ناظر بازي هم بين دو نيمه به من گفت خطاي پنالتي صورت نگرفته است.
قلعهنويي تصريح كرد: من فكر ميكنم دوري چند هفتهاي او از داوري روي قضاوت مرادي تأثير گذاشته بود.
سرمربي استقلال درباره بازي عنوان كرد: از مردم انزلي تشكر ميكنم كه جو سالمي را در ورزشگاه ايجاد كردند و در يك فضاي ورزشي بدون مشكلي دو تيم توانستند بازي فوتبال را انجام دهند.
وي افزود: من مخالف نظر دوستاني هستم كه ميگويند استقلال دو نيمه متفاوت داشته است ما در هر دو نيمه با برنامه ظاهر شديم و موقعيتهاي زيادي خلق كرديم.
قلعهنويي اضافه كرد: اگر از موقعيتهاي خود استفاده ميكرديم مسلماً اين نتيجه را به دست نميآورديم ملوان مربي فهيمي دارد و من به احمدزاده تبريك ميگويم با امكانات كم و مشكلات مالي تيم خوب و جواني را ساخته است.
سرمربي استقلال ادامه داد: اين تيم در بازي امروز حرفهاي زيادي براي گرفتن داشت و مطمئنم اين تيم در ادامه براي تيمهاي ديگر در انزلي مشكل ايجاد ميكند.
قلعهنويي در پاسخ به اين سؤال كه چرا فرهاد مجيدي را تعويض كرده است گفت: در آن لحظه دو تيم مساوي بودند و من آرش برهاني را به زمين فرستادم تا از عمق خط دفاع ملوان فرار كرده و به گل دست پيدا كند.
/حاشيه ديدار تيم هاي ملوان و استقلال /
اعتراض قلعهنويي به مرادي
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال بين دو نيمه از مسعود مرادي به دليل اعلام پنالتي براي ملوان اعتراض كرد.
به گزراش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي از پنالتي اعلام شده به سوي ملوان در نيمه اول ناراحت بود و بين دو نيمه سوي مرادي رفت و از او بابت اين تصميم اعتراض كرد اما مسعود مرادي بدون توجه به اعتراض سرمربي استقلال به سمت رختكن داوران رفت.
*در بين دو نيمه از نادر عزتالهي مربي تيم نوجوانان ايران تقدير شد.
* امير قلعهنويي پس از به ثمر رسيدن گل دوم ملوان به شدت بازيكنان خود اعتراض كرد و آنها را بابت اشتباهشان ملامت كرد.
* در دقايقي از بازي خسرو حيدري به تصميمات داور مسابقه به شدت اعتراض داشت.
* عليرضا عباسفر كه پس از مدتها فرصت بازي را پيدا كرده بود پس از به ثمر رساندن گل تساوي استقلال در دقايق پاياني بازي پيراهن خود را به نشانه شادي درآورد و با كارت زرد داور روبرو شد.
هفته چهاردهم لیگ برتر/
استقلال در مرداب انزلی متوقف شد/ گلزنی عباسفرد در ثانیههای آخر
تیم فوتبال استقلال تهران در هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور در خانه ملوان بندرانزلی با نتیجه تساوی 2 بر 2 متوقف شد.
به گزارش خبرنگار مهر، در آغاز هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور از ساعت 14:15 امروز دو تیم ملوان بندرانزلی و استقلال تهران در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف هم رفتند که تقابل آنها در پایان با نتیجه تساوی 2 بر 2 همراه بود.
در این بازی ابتدا جلال رافخایی در دقیقه 28 از روی نقطه پنالتی ملوان را پیش انداخت. پنج دقیقه پس از ثبت این گل سیاوش اکبرپور روی ارسال جان واریو از روی نقطه کرنر با ضربه سر کار را به تساوی کشاند تا نیمه اول با نتیجه مساوی یک بریک به اتمام برسد.
در نیمه دوم ملوان نمایشی به مراتب بهتر از 45 دقیقه اول داشت و توانست در دقیقه 77 توسط محمد نزهتی به گل دوم دست یابد. مهاجم جوان ملوان از اشتباههای پی در پی میثم منیعی و پژمان منتظری نهایت بهره را برد و دروازه استقلال را گشود تا ملوان در آستانه یک پیروزی بزرگ قرار گیرد.
شاگردان محمد احمدزاده فقط دو دقیقه تا پیروزی برابر استقلال فاصله داشتند که علیرضا عباسفرد موفق به گلزنی برای آبی پوشان شد. او که در دقایق پایانی به میدان آمده بود با استفاده از اشتباه مدافعان ملوان پاس آرش برهانی را در دقیقه 3+90 به تور دروازه میزبان چسباند و بازی را مساوی کرد.
دیدار ملوان بندرانزلی - استقلال تهران را مسعود مرادی قضاوت کرد. او در این دیدار به علیرضا عباسفرد، علی علیزاده، هادی شکوری، حسین کاظمی و پیروز قربانی از تیم استقلال و رمضانی از تیم ملوان بندرانزلی کارت زرد نشان داد.
استقلال با تساوی مقابل ملوان 25 امتیازی شد تا پیش از برگزاری دیدارهای باقیمانده از هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور به رتبه دوم جدول صعود کند. ملوان نیز جمع امتیازات خود را به عدد 14 رساند و جای تیم استقلال اهواز را در رده دوازدهم جدول گرفت.
پس از تساوي مقابل ملوان/
قلعهنويي: مرادي به دليل دوري از فوتبال اين پنالتي را گرفت
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: من فكر ميكنم تصميم مرادي براي اعلام پنالتي به سود ملوان به دليل دوري چند هفتهاي او از فوتبال بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از تساوي مقابل ملوان در جمع خبرنگاران درباره قضاوت مسعود مرادي در اين ديدار اظهار داشت: به مسعود مرادي تبريك ميگوييم كه پس از هفتهها دوري به فوتبال برگشت اما از او گلهاي هم دارم.
وي افزود: او خطايي كه نميتوان اسم آن را خطا بگذارند و خطاي كف پا بود را پنالتي اعلام كرد. ناظر بازي هم بين دو نيمه به من گفت خطاي پنالتي صورت نگرفته است.
قلعهنويي تصريح كرد: من فكر ميكنم دوري چند هفتهاي او از داوري روي قضاوت مرادي تأثير گذاشته بود.
سرمربي استقلال درباره بازي عنوان كرد: از مردم انزلي تشكر ميكنم كه جو سالمي را در ورزشگاه ايجاد كردند و در يك فضاي ورزشي بدون مشكلي دو تيم توانستند بازي فوتبال را انجام دهند.
وي افزود: من مخالف نظر دوستاني هستم كه ميگويند استقلال دو نيمه متفاوت داشته است ما در هر دو نيمه با برنامه ظاهر شديم و موقعيتهاي زيادي خلق كرديم.
قلعهنويي اضافه كرد: اگر از موقعيتهاي خود استفاده ميكرديم مسلماً اين نتيجه را به دست نميآورديم ملوان مربي فهيمي دارد و من به احمدزاده تبريك ميگويم با امكانات كم و مشكلات مالي تيم خوب و جواني را ساخته است.
سرمربي استقلال ادامه داد: اين تيم در بازي امروز حرفهاي زيادي براي گرفتن داشت و مطمئنم اين تيم در ادامه براي تيمهاي ديگر در انزلي مشكل ايجاد ميكند.
قلعهنويي در پاسخ به اين سؤال كه چرا فرهاد مجيدي را تعويض كرده است گفت: در آن لحظه دو تيم مساوي بودند و من آرش برهاني را به زمين فرستادم تا از عمق خط دفاع ملوان فرار كرده و به گل دست پيدا كند.
انتهاي پيام/ز