دوستان کسی جوابمو نداد.میخواستم اینترنت از مخابرات بگیرم. بنظرتون خوبه؟ قطعی نداره؟ سرعت کم و زیاد نمیشه؟ کدوم سرویسشو بگیرم بهتره؟؟ ممنون.
Printable View
دوستان کسی جوابمو نداد.میخواستم اینترنت از مخابرات بگیرم. بنظرتون خوبه؟ قطعی نداره؟ سرعت کم و زیاد نمیشه؟ کدوم سرویسشو بگیرم بهتره؟؟ ممنون.
نه.البته شبانش خوبه-100%-فعلا نه البته سرعت دانلود همونه فقط وبگردی بعضی ساعات خراب میشه-اگه بودجه مسئله نیست 2 مگ 6 ماهه یا یکساله بگیر که شبانه سرعت 300 هست یا میتونی 1 مگ بگیری که سرعتس شبانه 220 هست.البته این سرعتا توی روز هم همینه.پینگ بالاست.تایم اوت هم دارهنقل قول:
تاریخ چه سرعت اینترنت برای من به روایت تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------
------------
---------
------
----
----
و الان که 1 مگ دارم و سرعت 220 هستش. :n02:.
برای کم شدن حجمتون فقط بهم فحش ندین. دمتون گرم.:n02:
سلام دوستان من تازه اومدم خلیل شهر بعد بهشهرِ، میخوام اینترنت بگیرم مخابرات خوب هست یا نه؟؟
دانلود رایگان شب خیلی واسم مهمه، فقط سرویس های 6 ماهه و 1 ساله دانلود رایگان شب دارن؟؟
هزینه ی سرویس 6 ماهه 1MG و 2MG چقدر میشه؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین...
lمخابرات پیگنش بالاستنقل قول:
شب هم اگه می خوای رایگان دانلود کنی با 1 مگ تقریبا 3 تا 4 گیگ نوسان می تونی دانلود داشته باشی
با 2 مگ هم که60 تا 70 سرعت دانلود بیشتر از یه مگه شبی می تونی 5 یا 6 گیگ دانلود داشته باشی
1 مگ با حجم 2 گیگ در ماه و 6 ماهه یه چیزی حول و حوش 90 تومن در میاد است و
2 مگ هم با حجم 2 گیگ در ماه 6 ماهش 111000 تومن
مجموعا هنوز هم مخابرات برای دانلود شبانه بهترین گزینه است؟ درسته؟
سلام دوستان عزیز
ی برنامه براتون میزارم که تمام مشکلا مربوط به اینترنت و adsl رو رفع میکنه من خودم تست کردم و کارایی خوبی داره
قط کافی اجراش کنید تیکهاش رو بزنید و بعد تایید کنید تا تمام مشکلات اینترنت برطرف بشه
اسم برنامه هم : Complete.Internet.Repair.2.0.0.1490
امیدوارم بدردتون بخوره
آره مخابرات فعلا برای شبانه عالی هست.نقل قول:
یعنی تو روز اصلا نمیشه استفاده کرد ازش؟؟
سرویس رایگان شب و سرعتش خیلی واسم مهمه اما تو روزم صفحه زیاد باز میکنم
اینجا اسیاتک و شاتل و مخابرات سرویس میدن به نظرتون کدومو بگیرم؟؟
من 1 مگ محدود 1 ساله با 512 محدود 1 ماهه رو امتحان کردم،در طول روز سرعت صفحه باز کردنش خیلی خوبه انصافا.کلا محدود ها صفحه باز کردنشون خوبه.نقل قول:
نامحدود رو فعلا نگیر،کلا از گلوگاه تا بهشهر نا محدودش مشکل داره،قطعی زیاد داره،طبق چیزی دیدم دارم میگم.
اگه شبانه می خوای،1 مگ محدود 6 ماهه یا 1 ساله بگیر.هر شب 3-3/5 گیگ می تونی بگیری (دقیق نمیدونم،ولی همین قدر رو دوستم گرفته)
آسیاتک هم یکی از پسرداییم داره،صفحه باز کردنش خوبه تا اونجایی که میدونم و دیدم.(اینم بسته به طرحش 3-3/5 گیگ پسرداییم گرفته،طرحش رو نمیدونم)
شاتل رو هنوز ندیدم.