بچه ها کسی میتونه جیمیلشو تو حالت استاندارد ویو با تم کمتر از ۳۰ ثانیه لود کنه؟؟؟
قبلا ها برای من کمتر از ۵ ثانیه با تم لود میشد ولی الن باید بیشتر از ۵ دقیقه صبر کنم :n03:
خسته شدم از بس به جیمیل با بیسیک ویو رفتم :n02::n02:
Printable View
بچه ها کسی میتونه جیمیلشو تو حالت استاندارد ویو با تم کمتر از ۳۰ ثانیه لود کنه؟؟؟
قبلا ها برای من کمتر از ۵ ثانیه با تم لود میشد ولی الن باید بیشتر از ۵ دقیقه صبر کنم :n03:
خسته شدم از بس به جیمیل با بیسیک ویو رفتم :n02::n02:
حالا دوستان بنظرتون من کلاسیک مخابرات رو بگیرم یا مال مکس نت؟:n13:
مال من امروز خوبه چند روز پیش وضعش خراب بود اصلا باز نمیکردنقل قول:
فعلا هیچی نگیر به نظرمنقل قول:
یکم صبر کن ببینیم چی میشه :n02:
با توجه به این وضعیتی که همه شرکت ها دارن ، منم فعلا صبر میکنم و امروز که اعتبارم تموم میشه ، میخوام به مدت یکماه دیگه از همارا سرویس بگیرم ( 2GB - 13500 ) - بعد اون که وضعیت همه شرکتا درست شد ، تصمیم میگیرم که کدوم شرکتو انتخاب کنم .نقل قول:
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ، تشکر میکنم . :n16:
راستی وضعیت اینترنت مخابرات چطوره ( سرعت دانلود و پینگش ) . تعرفه هاش خوبه یا نه . مثلا 128 یا 256 نامحدود رو چقدر میدن .نقل قول:
مخابرات سرویس نامحدود ندارهنقل قول:
همه نامحدود ها مال هماراست که به درد نمیخوره
ولی من الان خودم ۱۲۸ محدود مخابرات دارم که قبل از خرابی سرعت دانلودم حدود ۱۷۵ بود و پینگم با مکس برابر بود ولی الان سرعت دانلود از خیلی کم سرور ۶۰ و از اکثر سرور ها زورکی ۲۰
پینگ هم که افتضاح به تمام عیار:n02::n02:
من امتحان کردم 300 تا 350 تا میرفت ولی از سرور خارج میگیرم تا 30 تا بیشتر نمیره شما هم یه تست کنیدببینید واسه شما هم همینجوریهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vip مکس نت :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش حسين تو ميگي ،منم ميرم ،عوض ميکنم ، بعد از شانس بد من اينم خراب گالار!نقل قول:
حالا نميدونيد کي درست ميشه !
شرکت که به ما جواب درست حسابي نميده!
کشتن مارو!
3 روزه مال همارا هم افت شديد داره!:n27:
speedtest.net هم نميره!
شبا هم اینجوری میمونه سرعت یا افت میکنه؟نقل قول: