از کسایی که الان شاتل دارن یه سوال دارم!
زمانی که سفارش سرویس دادین فورا انجام شد کارتون؟
من امروز سفارش انلاین دادم اما بهم گفتن فعلا قادر به ارایه سرویس به شما نیستیم و تو لیست انتظار ثبت شدید :n03:
Printable View
از کسایی که الان شاتل دارن یه سوال دارم!
زمانی که سفارش سرویس دادین فورا انجام شد کارتون؟
من امروز سفارش انلاین دادم اما بهم گفتن فعلا قادر به ارایه سرویس به شما نیستیم و تو لیست انتظار ثبت شدید :n03:
درد!:n02:نقل قول:
تو بگیر با سرعت 4کیلوبایتت لذت ببر.:n09:
==========
ابوالفضل با اکانت دانلود میکنی یا بی اکانت؟نقل قول:
با اکانت دانلود میکنم چطور مگه...مثل اینکه همه جا از کار افتاده به جز اینجا:n16::n02:نقل قول:
نقل قول:
LoL درستش کردم با 800 تا تک توومن :D
بدبخت :n08:
اکانت کلا بسته شده تو مشهد وقتی من محدود شدم هیچ جاکار نکرد تا بتونم دور بزنم روش لو رفته و باگ سیستم از بین رفته !:n09:نقل قول:
خدایی واسه من کار میکنه همین دیشب با این اکانت وقتی که هم از داخل و هم از خارج محدود بودم با سرعت 1 مگ دانلود میکردم.:n16:نقل قول:
نقل قول:
صبحت دومتون درست هست و الان عملاً هدف شاتل ایجاد یه ترس یا خودمحدودیت (بر وزن خودسانسوری) بین کاربرها هست. دیگه الان به وجود همچین سیستمی مطمئن شدم.
نقل قول:
خوب معلومه که دانلود رایگان رو میخوام، وگرنه چرا باید بابتش پول میدادم. نظرم این بود که بهتر بود بجای هفتهها سرعت مورچهای از حجم اصلی کم میکردن که حداقل کاربر جریمه شده توی وبگردی خوابش نبره.
سیستم هوشمند بدون شک با یه سری مقررات و تنظیمات هست که شده هوشمند. شما خودتون توی صبحتتون این نظر من رو تائید کردین. این مورد که شاتل بعضی جاها تخفیف ویژه میده خودش یه پارامتر هست که توی سیستم کاربرد داره. تعداد زیادی از همین پارامترها کنار هم این سیستم هوشمند رو میسازه. پس باز حرفم درست بود که میشه این سقف رو تعیین کرد. اما بخاطر اینکه اگه سقف دانلود شبانه گفته بشه کاربرها بجای خودمحدودیت میرن سراغ استفاده از حقی که شاتل نمیخواد برای کاربرها ایجاد کنه یا همین مورد تخفیف ویژه که خودتون خبرش رو دادین (و البته ممنون بخاطر خبرش) و در واقع یه رانت هست برای عدهای خاص، این سقف عمدی مشخص نمیشه. من تائیدیه صبحتم رو هم گرفتم.
متاسفانه بهم گفتن که این افزایش حجم تاثیری توی بازداشت اکانت نداره. من که طبق محاسبهای که بهم گفتن شاید تا اواسط اردیبهشت دیگه سرعت عادی توی ساعات شبانه نداشته باشم.
این سئوالات رو نمیتونستم اون موقع بپرسم مگه علم غیب میداشتم یا با عالم اسرار در ارتباط بودم. کجای قرارداد اشاره کرده که شاتل قراره هیچ وقت اطلاعاتی در مورد دانلود شبانه به غیر از ساعت شروع و خاتمه نده؟
نقل قول:
سیستم اختصاصی واقعاً چیز خوبی نیست چون طرف اگه نتونه ۲۴ ساعته مصرف کنه از جیبش رفته. بجای اون اگه اشتراک یک به دو یا حتی یک به چهار بود، بهتر از اشتراک یک به هشت هست.
دوستم همزمان با من مخابرات یک مگ گرفته توی این مدت تونسته حدود ۵۰-۶۰ گیگ دانلود کنه. من با کمتر از اون الان یک هفته هست که جریمه شدم. بدبختی هم اینجاست که کل اشتراک من تازه شده سه هفته که یک سومش توی بازادشت هست. اما باید حالا حالا توی حبس بمونم تا سرعتم عادی بشه.
نقل قول:
دوست عزیز من با این مدل استدلال شما موافق نیستم. یه جای دیگه هم گفتین که بدبخت اونهایی که پول میدن و شبها مصرف ندارن و انگار که دیگران از حق اونها مصرف میکنن. مگه منطقاً همه کاربرها میتونن ۲۴ ساعته سیستمشون روشن و مشغول دانلود باشن که اگه نتونستن، بشن بدبخت و کسی که اون لحظه وصل شده هم بشه حقخور؟ من خودم چند روز مونده به عید و این ایام عیدی، شده چند شب که اصلاً فرصت نکنم بیام کامپیوتر و بخوام تنظیمش کنم که شبها دانلود کنه. هیچ هم نمیگم حرووم کسانی باشه که دارن سهم من رو میخورن. وقتی خود شرکتها میگن دانلود شبانه حق کسی نیست که هر کس هم تونست و خورد هم قاعدتاً باید بهش گفت نوش جونش. همونطور که وقتی من الان نمیتونم بخورم هم بهم میگن حقت نیست که نمیتونی بخوری.
زمانی صحبت شما درستتر میشه که سقف رسمی تعیین بشه و مشخص بشه هر کس چقدر شبانه داره و چقدر نداره که اگه از حقش بیشتر مصرف کرد، بشه حقخور.
در مورد تلاش هم فکر میکنید بشه مدیران شرکتهای اینترنتی رو با ارشاد و تلاش مردمی عاقل کرد؟
در مورد وضعیت خودم به بخش شکایتشون گفتم که من الان چند روزه شبها با EDGE سیمکارت ایرانسل سر میکنم. اشتراک مبیننتم هم دو سه روز دیگه تموم میشه. اما با وجود تعطیلات عید و اینکه من حالا حالا شبها سرعت مورچه دارم، به نظر که مجبورم یک ماه تمدیدش کنم. یعنی وضعیت من شده ضربالمثل از ترس عقرب جراره به مار غاشیه پناه بردن.
بهشون هم گفتم این ضعف مدیریت شاتل رو نشون میده که با کاربر آنچنان رفتاری میکنه که طرف مجبور به فرار میشه. اگه عاقل بودن این دو تا هزینهای که توی شرکتهای دیگه به اجبار انجام میدم رو توی شاتل خرج میکردم. هم من راحتتر بودم و هم اونها سود بیشتر میکردن.
اینها شنیدن میگن باید دم حجله گربه رو کشت، اما شدید هول کردن و زدن داماد رو هم کنار گربه کشتن.
یا بهشون پیشنهاد دادم که بایستی بین مشتریای که پول خرج میکنه با اونی که خرج نمیکنه تفاوت باشه تا شاتل بتونه بیشتر سود کنه و رفاه مشتری هم بیشتر بشه. یعنی برای مثال کسی که حجم زیاد میخره بتونه امتیاز سقف دانلود شبانه بیشتری داشته باشه. البته قبول کرد که حرفم منطقی هست و وضعیت فعلی به ضرر شاتل هم هست چون عملاً کاربر تشویق به خرید و مصرف بیشتر نمیشه.
مشکل اینجاست که مدیران شرکتها چه اینترنت و چه غیره فکر میکنن عقل کل هستن و نظر مشتری براشون اهمیت نداره.
اولا که حداکثر یک هفته محدود هستی فقط شب ها مودمت را خاموش کن و شبانه دانلود نکننقل قول:
دوما اینکه حرف من این بود که زمان عقد قرارداد ،شما میگفتی این میزان دانلود رایگانش چه قدره؟نه الانی که قراردادت را امضا کردی
شما چرا حرف منو متوجه نشده جواب میدی؟نقل قول:
نه برم پول سرویس دیدیکیت 400هزار تومن به شاتل بدم خوبه ! والااااا ! اتفاقا من دارم ماهی 74 تومن کلاً به مخابرات میدم جمع دانلود ماهم هم روی 280 گیگ هست بدون ذره ای افت سرعت. شما به محدودیت عادت کردی چرا میگی دیدیکیت گرفتی :)
میگم سرویسی که مخابرات در حال حاضر به شما ارائه میده نزدیک به سرویس dedicated هست...و داره ضرر می کنه و شما اگه همچین کیفیتی از هر شرکت دیگه ای انتظار داری،برو dedicated بگیر.متاسفانه شما دانش زیادی در این زمینه نداری و الکی شلوغش می کنی
اگه میبینی مخابرات اینطور سرویس دهی می کنه به نظر من دلیلش کاملا سیاسی هست(کافیه به این فکر کنید که چرا فقط مخابرات تهران سرویس اینطوری ارائه میده)
من یک سوال از شما میپرسم:نقل قول:
دوست عزیز من با این مدل استدلال شما موافق نیستم. یه جای دیگه هم گفتین که بدبخت اونهایی که پول میدن و شبها مصرف ندارن و انگار که دیگران از حق اونها مصرف میکنن. مگه منطقاً همه کاربرها میتونن ۲۴ ساعته سیستمشون روشن و مشغول دانلود باشن که اگه نتونستن، بشن بدبخت و کسی که اون لحظه وصل شده هم بشه حقخور؟ من خودم چند روز مونده به عید و این ایام عیدی، شده چند شب که اصلاً فرصت نکنم بیام کامپیوتر و بخوام تنظیمش کنم که شبها دانلود کنه. هیچ هم نمیگم حرووم کسانی باشه که دارن سهم من رو میخورن. وقتی خود شرکتها میگن دانلود شبانه حق کسی نیست که هر کس هم تونست و خورد هم قاعدتاً باید بهش گفت نوش جونش. همونطور که وقتی من الان نمیتونم بخورم هم بهم میگن حقت نیست که نمیتونی بخوری.
به نظر شما کیفیت اینترنت کسی که در ساعات شبانه 2 گیگ دانلود می خواد بکنه و کسی که ماهی 50 گیگ دانلود می کنه نباید تفاوتی باشه؟
طبق اشتراک 1 به 8،منصفانه اش این هست که هر 8 روز یکبار شما بتونی فول دانلود بکنی(اینکه براتون منطقی هست دیگه؟)یعنی در ماه 4 شب بتونی کامل دانلود بکنی.حالا سرعت قرارداد شما چه قدر هست؟فرض می کنیم که طبق قراردادت سرعتت 1 مگ یعنی 128 کیلوبایت باشه،با توجه به اینکه 4 شب و شبی 8 ساعت دانلود کنی میشه 32 ساعت دانلود شبانه رایگان و با احتساب سرعت 128 کیلوبایت،منصفانه شما باید 14.75 گیگ دانلود کنی
از این ماه شما 15 گیگ دانلود کن من تضمین میدم بازداشت نشی.
مشکل ما اینه که درک درستی نسبت به حقی که داریم و حقی که بقیه دارن نداریم و فکر می کنیم استفاده حداکثری از منابع در اختیارمون،حقمونه
پ.ن:برای راحتی محاسبات هر گیگ را 1000 مگ محاسبه کردم
نقل قول:
چیزهایی که مربوط به من هست رو جواب بدم.
رسماً بهم گفتن بالای یک ماه و شما قبول نداری. اگه اینجوریه که لطفاً پادرمیانی کنید تا مشکلم حل بشه چون الان یک هفته شده که محدودم.
این حقی هم که میگید آیا به نام افراد زده شده و اختصاصی و قابل فروش و انتقال هست؟ یعنی چیزی مثل زمین و ساختمان و ماشین هست؟ یا یه حق مشترک هست برای کسانی که فرصت استفاده داشته باشن؟ یعنی اگه کسی به هر دلیل نخواد از شبها استفاده کنه باید اون حجم بسوزه و کس دیگهای هم نتونه ازش استفاده کنه؟ یه چیزی مثل اینترنت اختصاصی. اینجور که میگید چون اشتراک کاربرها هم یک یه هشت هست طرف باید خودش محدودیت اعمال کنه و بگه حقم یک به هشت هست و هرگز نباید بیشتر از یکهشتم سرعتم، استفاده کنم که وگرنه درک اشتباهم باعث گناهم میشه؟؟؟ این که دیگه اوج تفکر خودمحدود کردن هست. برای مثال اینترنت اشتراکی مثل استفاده از حموم عمومی هست که تا کسی حموم رو برای خودش قرق کامل نکرده توی استفاده با باقی مشترک هست. اگه کسی توی حموم خوابش برد یا گرم صحبت با دوستانش شد، دیگه نمیتونه به دیگران بگه که حق ندارین وسط خزینه شیرجه بزنید و اون بخشش مال و حق ایشون هست. اونی که هر کس برای خودش یه بخش مجزا و خصوصی داره، اینترنت اختصاصی هست.
هم من هم بقیه افراد ده ها بار گفتیم که پشتیبانان شاتل هیچی حالیشون نیست و حرف چرت زیاد میگن:n02:نقل قول:
چیزهایی که مربوط به من هست رو جواب بدم.
رسماً بهم گفتن بالای یک ماه و شما قبول نداری. اگه اینجوریه که لطفاً پادرمیانی کنید تا مشکلم حل بشه چون الان یک هفته شده که محدودم.
این حقی هم که میگید آیا به نام افراد زده شده و اختصاصی و قابل فروش و انتقال هست؟ یعنی چیزی مثل زمین و ساختمان و ماشین هست؟ یا یه حق مشترک هست برای کسانی که فرصت استفاده داشته باشن؟ یعنی اگه کسی به هر دلیل نخواد از شبها استفاده کنه باید اون حجم بسوزه و کس دیگهای هم نتونه ازش استفاده کنه؟ یه چیزی مثل اینترنت اختصاصی. اینجور که میگید چون اشتراک کاربرها هم یک یه هشت هست طرف باید خودش محدودیت اعمال کنه و بگه حقم یک به هشت هست و هرگز نباید بیشتر از یکهشتم سرعتم، استفاده کنم که وگرنه درک اشتباهم باعث گناهم میشه؟؟؟ این که دیگه اوج تفکر خودمحدود کردن هست.
منم به شما میگم که ماکسیموم محدودیتی که اینجا از بچ ها شنیدم 14 روز بوده!!!شما هم 7 روزه از محدودیت خارج میشی اگه شب ها دانلود نکنی و مودمتو خاموش کنی!!!
درباره ادامه حرفتون هم،حرف من این بود که شما حقت 15 گیگ هست...اگه 15 گیگ دانلود کنی و اجازه دانلود بیشتر ازت سلب(؟) بشه کسی حقت را نخورده.
البته نتیجه ای که در ادامه م گرفتی کاملا درست هست و اگه شما زیاد دانلود کنی حق بقیه را می خوری چون افرادی که دانلود کمی دارن حقشون هست کیفیت دانلود خوبی داشته باشند
سلام .
دوستان این چه پیغامی هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی به قسمت گفتگوی انلاین فنی شاتل میرم این پیغام میاد . چند وقت پیش باهال درگیری متنی پیدا کرده بودم اما نه اینقدر :n24:
الان به من گفته بی نزاکت ؟
نقل قول:
پشتیبانی نبود و بخش شکایت بود.
اینی که الان گفتین قابل اعتماد و اتکا هست؟ اگه باشه که باز خودش از هیچی بهتره. منظورم حجمش نبود و این بود که باز حداقل یه اطلاعاتی دستم رو گرفت.
نقل قول:
جدی جدی همچین چیزی گفته. اون غلط املایی توی متنش هم جالب هست.
اما بگم که من سالها با موردی به اسم ضعف سیگنال و قطع و وصل اینترنت توی مبیننت زندگی کرده بودم. اما فکر نمیکردم ADSL هم مثل وایمکس مشکل سیگنال داشته باشه. الان نیم ساعته که خطم بطور مرتب هی قطع و وصل میشه. انگار که توفانی که بیرون مییاد داره سیمهای تلفن که البته زیر زمین هست رو به هم میکوبه و اتصال مشکل داره. چیز عجیبی هست.
برای من یه بار چند ماه پیش همچین پیغامی بی دلیل اومده بود که زده بود بی احترامی!نقل قول:
با پشتیبانی که صحبت کردم گفت مشکل از سیستم بوده و چند ساعت بعدش برطرف شد...
احتمالا برای شما بخاطر همون درگیری بوده...:n02:
ابوالفضل منتظر باش تا نوبت تو هم بشه. و اکانت از کار بیفته:n09:نقل قول:
lolنقل قول:
تنها ارزوم این بود که برای تو بسته بشه که براورده شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره معلومه خوب پس به کی گفتهنقل قول:
در این رابطه من باید بیشتر توضیح بدم... فکر کنم منظور من توی این مورد اشتباه فهمیده شده...نقل قول:
بحث من زمانی هستش که شما یه سرویسی رو میتونی به شکلی استفاده کنی که این میزان و این نوع استفاده با عقل جور در نمیاد مثلاً با توجه به قیمت 500 تومنی زیر ساخت برای هر گیگ شما با یه سرویس 24 تومنی می تونی شبانه 300 گیگ بگیری! (سرویس 2 مگ پارس آنلاین البته قدیما :n02:) بحث من اینه که این جور مواقع به احتمال زیاد این نوع استفاده با ضایع کردن حق دیگران میسر و ممکن میشه!!! البته بعضی ها هستن که با پیدا کردن باگ و تریک و .... این کار رو میکنن.... این بحثش جداست و در واقع صرفاً یه دزدی از ISP هستش که من به شخصه نه تنها مشکلی باهاش ندارم بلکه به نظرم خیلی کار خوبی هستش و حق این ISPهای دزد هم همینه... خودم هم کلی از این کارا کردم و میکنم! :n02: ولی وقتی شما این کار رو میتونی به راحتی و بدون این جور کلک ها انجام بدی (مثل پارس آنلاین) در واقع خود ISP داره این امکان رو به نوعی برای شما فراهم میکنه و چون ISP از جیب خودش خرج نمیکنه در واقع به نوعی از بقیه میگیره و به شما میده!!! حالا کسی که از این امکانی که ISP به هر دلیل داره براش فراهم میکنه استفاده میکنه نه حروم خوره و نه دزد! مقصر ISP هستش و دزد واقعی ISP هستش. حرف من اینه که حالا که شما داری از این استفاده میکنی و میدونی این امکان برای شما با دزدی از دیگران فراهم شده فقط به فکر خودت نباش! چون که باد آورده را باد خواهد برد! (پیشنهاد میکنم پست قبلیم رو دوباره بخونی تا ببینی دقیقاً منظورم همین بوده) و شما اگر دنبال حقی دنبال حق دیگران هم باش نه اینکه فقط به خودت فکر کنی...
در ضمن این بحث رو من در جواب به دوست دیگمون مطرح کردم که گفته بود به من چه که بقیه دانش فنی ندارن!
در مورد دانلود شبانه هم من باید بگم من خودم توی این زمینه یه سری حساب کتاب انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که قیمت گیگ شبانه یه چیزی حدود 300 تومن باید باشه... که با یه سرویس 20 تومنی میشه نزدیک 60-70 گیگ... بیشتر از این غیر منطقیه و با این قیمت پهنای باند تو ایران فقط با ضایع شدن حق دیگران ممکن هستش!!!
کاملاً موافق هستم و به نظرم کاملاً این حرفت درسته.... پیشنهاد میکنم یه بار دیگه این پستم رو بخونی:نقل قول:
خلاصه اینکه سیاست های ISP ها غلطه و منشا ضایع شدن حق مشتری هم همین هستش...
مثلاً برای دانلود شبانه روش نامحسوس کارایی نداره چون کسی که شبانه دانلود میکنه میخواد تا اونجا که میتونه دانلود کنه و نمیشه بگیم مثلاً مصرف 99 در صد کاربرا از فلان قدر کمتره... توی روزانه ولی میشه گفت چون همه نمیخوان مثل تراکتور دانلود کنن... ولی کسی که شب داره دانلود میکنه میخواد تا اونجا که میتونه دانلود کنه...
خلاصه:
به نظر من روش نامحسوس برای کنترل مصرف توی روز مناسبه و روش محسوس (یا همون حجمی) برای کنترل مصرف شبانه!!! ولی شاتل دقیقاً داره برعکس انجام میده!!! :n08:
من معمولا حجم ترافیکم رو مدیریت میکنم و خودم مصرف کمی دارم ، اما بقیه افراد خونه رو که نمیشه کنترل کرد! خدا رو شکر که همه مهمون ها هم بعد سلام اولین چیزی که از میپرسن پسورد وایرلست هست!!! توی این مدت عید هم که دیگه رفت و آمد زیاد...
با 17 گیگ دانلود توی یک ماه محدود شدم. خیلی خیلی برام سخته که منی که تو 6 ماه چندین بار حجم میخرم و از اونطرف توی 1 سال اخیر 5-6 ماه مصرف رایگانم در ماه زیر 3 گیگ بوده بیام و اینجوری محدود شم! یعنی اون ماه هایی که شبی میانگین زیر 150 ترافیک مصرفیم بود رو در نظر گرفته نمیشه اما حالا که بعد مدت ها 4 شب پشت سر هم 2-3 گیگ مصرف کردم محدود میشم!!
من نوعی که طی مدتی و بنا به دلایلی تنها زمان مصرفم از اینترنت شب هست چجوری الان با این مسئله کنار بیام؟ این مدت محدودیت هم اتفاقا بازه مهمی برام هست.
"هزینه سرویس شبانه رایگان" شوخی زشتی بود که شاتل با ما مشتریانش کرد! جمله ای که خودش پارادوکس خنده داری داره!
چیز رایگانی که هزینه بره!!!!! همین یه جمله میتونه منطق و مدنیت جامعه رو کلا از اساس زیر سوال ببره. فکر کردن بهش انقدر ادم رو آزرده خاطر میکنه که نمی تونم وصف کنم، اینکه چگونه اجازه همچین اتفاقاتی چه از طرف دولت و چه از طرف مردم داده میشه.
این ها ژست طلبکاری نیس، بلکه اعتراض به نبود یک سیستم نامناسب ساز و کار بین مشتری و فروشنده هست.
من اگه شاتل داشتم هفته اول نه هفته دوم 10000 % تخلیه میکردم
واقعا جای تاسف داره
اگر شماها تخلیه کنید ، اونها هم مجبورن قانون مسخرشون رو عوض کنن
پررو شدن
به قوله دوستمون وقتی پولی میگیرن واسه شبانه ، این دیگه کجاش رایگانه آخه ؟
یا مثلا میگن : 512 نامحدود ، بعدش از اونور میگن 20 گیگ
یکی اینجا بیاد این نوع نامحدود رو واسه من تعریف کنه !!!
ما جماعت حقمو بزنن تو سرمون
اگه اینترنت رو گیگی 50000 تومن هم بکنن
به هم میگیم خوبه 60000 نشد
بعدشم زرتی زرتی میرم ازشون سرویس میگیریم
واووو :دینقل قول:
از چه شرکتی ؟ وچه سرویس گرفتی؟ :دی
دوست عزیز مشکل دقیقاً همینجاست.... بعضی از کاربرها قرارداد طولانی میبندن و اگه تخلیه کنن چند 100 هزار تومن ضرر میکنن... از اون طرف این فرایند به شکلی هستش که شما کمه کم 1 هفته بدون اینترنت میمونی... از اون بدتر خیلی از شرکت ها اصلاً توی خیلی از مناطق پرت خالی ندارن و شما حق انتخاب نداری... اما از همه حالب تر اینه که شرکتها همه مثل هم هستن و یکی از یکی بدتر! من مطمئنم که زیر ساخت پهنای باند رو به هر کسی نمیفروشه والا با این سیاست هایی که این شرکت ها دارن به راحتی یک شرکت جدید با چند صد میلیون تومن سرمایه میتونه انحصار این شرکت ها رو توی بازار از بین ببره مطمئن باش توی فروش پهنای باند یه سری باند بازی هایی وجود داره...نقل قول:
شرایط رقابتی فقط میتونه مشکل رو حل کنه... با شکایت و این حرفا وضع درست نمیشه این ISP ها قراردادشون رو طوری میبندن که مشتری هیچ راهی برای شکایت نداشته باشه...
نقل قول:
نقل قول:
راستش خیلی متوجه فلسه بحث حق و استفاده از حق دیگران نشدم و برای همین فقط همون مثال گرمابه رو تکرار میکنم که توی حموم عمومی با اینکه همه یکسان پول ورودیه حموم رو اول کار دادن، مصرف آب خزینه به هر کسی میرسه که رفته توی آب و اگه کسی به هر دلیل کنار نشست دیگه به باقی نمیگن سهم آب خزینه رو کنار بذارن. اما اگه کسی رفت توی حموم نمره که خصوصی هست چون هزینهاش بیشتره امکاناتش هم بیشتره و البته کسی هم بجز خودش نمیتونه از دوش اون نمره استفاده کنه. البته بحث هـک و کـرک و غیره رو چون اصولاً نمیدونم چطور هست به کنار میذارم.
اما در مورد سیاست غلط که حرفتون رو قبول دارم و شاتل فکر میکنه که زرنگ هست اما در اصل خودش با دست خودش داره مشتری رو فراری میده. وقتی eman619rv عزیز حرف من رو میزنه که چرا باید کسی که مرتب حجم اضافی میخره با کسی که هیچ وقت اینکار رو نکرده یکی باشه. مگه در دنیای تجارت (هر جای که دنیا باشه) خرید بیشتر به نفع فروشنده نیست و اینجا نباید شاتل از مشتری خوشخریدش بیشتر حمایت کنه؟ مشکل شاتل همین هست که هنوز نفهمیده اگه به مشتری پروپاقرصش بیشتر حال نده دیگه اون هم رغبتی برای خرید بیشتر نداره و تنها به اندازه نیازش خرید میکنه. این هم یعنی ضرر برای خود شاتل و البته کم شدن رضایت مشتری.
نقل قول:
یعنی میشه مثل مدارس غیرانتفاعی که باید مثلاً اهل انتفاع و سود نباشن اما برعکس از باقی مدارس گروونتر هم هستن. شده مثل کچلی که اسمش زلفعلی هست و چلاقی که اسم قدمعلی و یا کوری که اسمش عینالله باشه.
نقل قول:
برای همین بود که وقتی اومدم شاتل دیدم یک ماهه میخوره به عید و وسط عید هم نمیشه کار اداری برای جابجایی انجام داد. بالاتر از سه ماه هم ریسک زیادی داره، این بود که رفتم سراغ طرح سه ماهه که اگه واقعاً نمیصرفید فرصت تغییر داشته باشم. یاد کاربرهای مبیننت افتادم که یه عده زیادی طرح دو ساله گرفتن با مودم جیبی که هم سر گروونی و دانلود شبونه به مشکل خوردن و هم ذاتاً مودم جیبی از نظر سیگنال خیلی افتضاح هست و برای همین شدید ضرر کردن. کلاً توی ایران فکر کنم نهایت ریسک اون هم توی یه شرکت تست شده، ۶ ماه باشه و بیشتر از اون زمان طرح گرفتن اشتباه هست.
در مورد قرارداد هم درست میگید و متاسفانه مشکل از سازمان تنظیم مقررات هست که اجازه میده شرکتها اینجور قراردادها رو تنظیم کنن. این جور قراردادها مثل چک سفید امضا یا سفته سفید امضا هستن که شرکت اینترنتی هر جوری دلش خواست میتونه اون رو تعبیر کنه. خوب وقتی صدور چک یا سفته سفید ولی امضا شده ممنوع هست، چرا نمییان همچین قراردادهایی رو باطل اعلام کنن؟
سلام
دوستان سرویس 2M-4GB محدود شبی چقدر میشهدر بهترین حالت دانلود داشت ؟؟؟؟ شبی 5 گیگ میشه باهاش دانلود کرد ؟
هر چند این مثال یه کم برام عجیب هستش ولی از مثال خودت استفاده میکنم.... :n02:نقل قول:
توی حموم عمومی چرا یه نفر با اینکه پول داده به خاطر اینکه دیر جنبیده نباید بهش آب برسه؟ چرا با وجود اینکه افراد دارن هزینه ی خدمات رو پرداخت میکنن باز باید برای تصاحب منابع با هم رقابت کنن؟ توی حموم عمومی سر این مسئله هیچوقت دعوا نمیشه؟ هیچ وقت حق کسی ضایع نمیشه؟ بنظرت حموم خصوصی عادلانه تر نیست؟ نمیشه یه راه بهتر از قانون جنگل برای تقسیم آب توی حموم پیدا کرد؟ دقت کن که توی این مثال من مقصر اصلی رو جناب حمومی محترم میدونم که به خودش زحمت طراحی یه سیستم عادلانه ی تقسیم آب رو نداده... کسانی که زود میرن توی آب مسئول ضایع شدن حق دیگران نیستن! البته اون ها هم به نوعی تقصیر کارن چون به سیستم ناعادلانه و وجود قانون جنگل توی حموم اعتراضی نمیکنن!
پ.ن: فکر کنم این پست رو به خاطر نامربوط بودن به تاپیک حذف کنن!!!:n02:
نعنقل قول:
ماهی 20-30 گیگ زور بزنی بتونی دانلود کنی
بعدش محدود میشی:n02::n02:
فلسفه وجودی ADSL روی اشتراک پهنای باند بین کاربر هاست و سیستم کاریش هم دقیقا مثل آب کشاورزی هست...شاید شما شاتل را محکوم کنی که چرا آفر هاش اینطور هست و دانلود شبانه پولی نداره ولی باید بهش هم حق بدینقل قول:
هر چند این مثال یه کم برام عجیب هستش ولی از مثال خودت استفاده میکنم.... :n02:
توی حموم عمومی چرا یه نفر با اینکه پول داده به خاطر اینکه دیر جنبیده نباید بهش آب برسه؟ چرا با وجود اینکه افراد دارن هزینه ی خدمات رو پرداخت میکنن باز باید برای تصاحب منابع با هم رقابت کنن؟ توی حموم عمومی سر این مسئله هیچوقت دعوا نمیشه؟ هیچ وقت حق کسی ضایع نمیشه؟ بنظرت حموم خصوصی عادلانه تر نیست؟ نمیشه یه راه بهتر از قانون جنگل برای تقسیم آب توی حموم پیدا کرد؟ دقت کن که توی این مثال من مقصر اصلی رو جناب حمومی محترم میدونم که به خودش زحمت طراحی یه سیستم عادلانه ی تقسیم آب رو نداده... کسانی که زود میرن توی آب مسئول ضایع شدن حق دیگران نیستن! البته اون ها هم به نوعی تقصیر کارن چون به سیستم ناعادلانه و وجود قانون جنگل توی حموم اعتراضی نمیکنن!
پ.ن: فکر کنم این پست رو به خاطر نامربوط بودن به تاپیک حذف کنن!!!
تغییر ناگهانی سرویس های شاتل به حالتی که شما میگی، نیاز به آمادگی مشتریانش داره واگر شاتل به صورت ناگهانی این تغییرات را بده خیلی از مشتریانش را از دست میده(چون بسیاری از مشتریان دنبال سرویس اینترنت ارزان و با شبانه رایگانه هستند که تا میتوانند در ساعات رایگان دانلود و در ساعات غیر دانلود استفاده زیادی نکنند-که نمونه هاشو اینجا هم زیاد میبینی)
حالا شاتل چند تا مشکل اساسی داره:نبود برنامه نویس درست و حسابی(یکی از بچه های همین فروم میگفت که برای برنامه محدود کننده 300 میلیون تومان هزینه کردند!!!)
شکست خوردن در رقابت با بقیه ISP ها(اگه اشتباه نکنم مثالش شرکت آسیانت هست که شبانه نیم بها کرده بود...)
نا مشخص بودن میزان درآمد شاتل در صورتی که به سمت اون سرویس ها حرکت کنه
2 تا مشکل دوم خیلی راحت میتونه بزرگترین شرکت ها را شکست بده چه برسه به شاتلی که یک ISP غیر بین المللی هست...
سلام دوستان یکی از فامیلا میخواد از مبین در بره بیاد شاتل حالا چند تا سوال
این سرویس های eco سرعتشون هر کدوم رو چند بسته میشه؟256 و 512 و 1 مگ و 2مگ هر کدوم سرعتشون چطوره؟
بیشتر سرعت تک کانکشن مهمه چون بیشتر هدف وب گردی و وایبر و .... از این حرفاست؟
(زیاد اهل دانلود رایگان نیستند ولی میخوام بدونم این که گفته اگه تو مصرف رایگان زیاده روی کنید محدود میشید منظور چه مقدار مصرفه؟و محدود شدن تا کی ادامه پیدا میکنه مهمترین چیز اینکه محدود شدن فقط شامل ساعات رایگان میشه یا نه در ساعات غیر رایگان هم محدود میشه ؟)
مرکز مخابراتی هم اگه نیازه لطیفی هست
تا جایی که من می دونم سرعت تمام سرویس هایی که اسم بردید با هم برابر هستشنقل قول:
ولی از اونجایی که در سرویس های 128 و 256 و512 مبلغ 3500 تومن بابت دانلود شبانه رایگان میگیرن،به نظرم بهتره که سرویس 1 مگشو بگیرید(اگه هم دانلود شبانه ندارید 128 بگیرید)
این تیکه را من خودم تجربه نداشتم و تجربه بیشتر دوستان را منتقل می کنم:
برای محدودیت هم تا 15 گیگ در ماه که به صورت پخش شده باشه مسئله ای نداره ولی اگه هر شب بزارند دانلود،شب سوم چهارم محدود میشن
محدودیت هم دفعه اول،حداکثر بین 7 تا 10 روز طول میکشه(البته بیشتر اوقات 4-5 روزه درست میشه)
ولی دفعات بعدی بیشتر و سخت تر میشه
محدودیت فقط در ساعات رایگان اعمال میشه دیگه؟نقل قول:
سرعت این سرویس هایی که گفتی همشون رو 2400 بسته میشن.(ممکنه در بعضی شهرا کمتر یا بیشتر بسته بشن)نقل قول:
از لحاظ کیفیت توی روز شاتل عالیه...بخصوص این تک کانکشنش که حدود 1ماهی میشه عالی شده....
محدودیت شبانه هم بستگی به مصرف کاربر و مرکز مخابراتی و......داره.
اره.نقل قول:
========
یه سوال:نقل قول:
فلسفه وجودی ADSL روی اشتراک پهنای باند بین کاربر هاست و سیستم کاریش هم دقیقا مثل آب کشاورزی هست
میگم اگر فلسفه ADSL روی اشتراک پهنای باند بین کاربر هاست پس چرا در وایمکس و وایرلس هم بحث شیرینگ مطرح میشه؟
یه لحظه با اون سیستمم تست سرعت گرفتم پینگم 0 شده بود:n04:
در واقع فلسفه ی وجودی ISP اشتراک پهنای باند بین کاربرهاست نه ADSL ....:n02:نقل قول:
:n06:
***بچه ها خواهشاً اگه حال خوندن ندارید کلاً بی خیال این پست بشین و الکی نصفش رو نخونید و بعد ریپلای بزنید.....نقل قول:
قبول دارم که از این نوع مسائل و پیچیدگیها وجود داره ولی...
الان اکثر کاربرای حجمی انتظارشون از سرویسشون فقط توی دانلود شبانه خلاصه میشه... حالا کدوم منطق تجاری میگه چیزی که برای کاربر بیشترین اهمیت رو داره باید مجانی باشه؟؟؟؟
بذار برات یه سری حساب کتاب انجام بدم :n02:
یه خط STM 1 اگه فول استفاده بشه توی یک ماه میتونه 48 ترابایت ترافیک داشته باشه که قیمت هر گیگ کمتر از 500 تومن میشه... البته ISP ممکنه نتونه usage خط رو توی تمام ساعات به 100 درصد برسونه و خود ISP هم یه سری هزینه داره و باید سود هم داشته باشه و... پس نمیتونه هر گیگ رو بده 500 تومن. اگه ISP هر گیگ رو بده 1000 تومن یه چیزی حدود 25 میلیون تومن در ماه میتونه درآمد خالص از هر خط STM 1 داشته باشه.(توی حالت ایده آل که خط STM همیشه استفاده بشه) یعنی این کافی نیستش؟ به نظر من که کافیه... حالا اگه هر گیگ رو 1000 تومن بگیریم و ISP بخواد 6 ساعت شبانه رایگان بده باید هر گیگ رو بده 1330 تومن تا درآمدش کمتر نشه... حالا چرا هر گیگ رو دارن میدن 3600 تومن؟ بهت میگم چرا... چون برای اینکه این قیمت ها ممکن بشه لازم هستش خط توی تمام ساعات شبانه روز کامل استفاده بشه یعنی کاربرها به طور متوسط بایستی فقط یک چهارم از ترافیک مصرفی ماهیانشون رو به صورت شبانه استفاده بکنن (دقت کنید دارم میگم به طور متوسط) ولی هیچکس همچین کاری نمیکنه و همه هجوم میبرن به سمت شبانه... حالا ISP میبینه که توی روز داره ترافیک STM رو از دست میده و همه دارن توی روز صرفه جویی میکنن و به جاش از شبانه استفاده میکنن... دو راه داره که ضرر نکنه: یا باید کاربر بیشتر جذب کنه که نتیجش میشه افت وحشتناک سرعت اینترنت شبانه یا اینکه باید این هدر رفتن خط STM 1 توی روز رو با افزایش قیمت جبران کنه که در نتیجه قیمت تا 3600 رفته بالا!
درستترش اینه که قیمت گذاری طوری انجام بشه که کاربرها بیش از حد به سمت شبانه گرایش نداشته باشن و ظرفیت خط توی تمام ساعات روز به حداکثر نزدیک باشه، در عین حال با تنظیم تعداد کاربرها کیفیت سرویس توی تمام ساعات چه شب چه روز قابل حفظ کردن هستش.... مثلاً این قیمت گذاری رو در نظر بگیر:
شبانه (6 ساعت در روز مثلاً 1 تا 7) هر گیگ 300 تومن
ساعات پیک (6 ساعت در روز مثلاً 6 بعدازظهر تا 12) 1700 تومن
ساعات نرمال(12 ساعت باقی مونده) 1000 تومن
(سرویس ها هزینه ی ثابت هم ندارن)
**این عددها رو میشه تغییر داد به شرط اینکه جمع دو برابر قیمت ساعت نرمال با بقیه بشه 4000 تومن.
اینجوری کاربرها طوری هدایت میشن که از تمام ساعات روز استفاده کنن و احتمالاً ISP ماهی 25 میلیون تومن از هر خط در آمد داره....
کاملا درست میگی ولی اینجا ایرانه همه فقط بنده و برده پولن و دنبال هر راهین که پول بدست بیارن نمونش همین لگنی .ه یمدن 20 ملیون پراید رو میگم! و ملت ما هم که .................(خودت بهتر میدونی چجورین)نقل قول:
ولی در مورد هزینه که گفتی 25 میلیون درامد دارن به نظرت آیا این نمایندگی ها خرج نداره؟ اپراتور که چه عرض کنم ربات های تو پشتیبانی خرج ندارن :دی ؟مخابرات پول نمیگیره برای اجاره محل نصب تجهیزاتشون تو هر مرکز ولی خب اینا خیلی خیلی بیشتر از چیزی که باید پول درمیارن ولی به نظر من فلسه اشتراکی رو باید گزاشت کنار هر کاربری داره پول میده مثلا یکی میاد 1 مگ میگیره باید اینا جری برنامه ریزی کنن که طرف پهنای باندش اختصاصی باشه یعنی برای هر مشترک یک پهنای باند متانسب با سرویس در نظر بگیرن نه این که شیر کنن تو شب هم محدود کنن که چی STM1 کمتری بخرن و سودشون بره بالا ! به نظر من اینا باید فرض کنن تمامی مشترکینشون آنلاینن و درحال دانلود برای این که کیفیت هم حفظ بشه 20 درصد پهنای باند بیشتری به نسبت به ظرفیت موجود در نظر بگیرن !:n15:
نقل قول:
یه ISP مثل شاتل چند درصد پهنای باند کشور رو در اختیار داره؟ اگه بگیم 10 در صد رو داشته باشه یعنی 10 گیگا بیت... میشه 65 تا خط STM 1... یعنی اگه هر گیگ رو 1000 تومن هم بدن درآمد شاتل میشه 1.6 میلیارد تومن در ماه!!(25 میلیون برای هر خط STM 1.... هزینه ی خطوط STM 1 رو قبلاً ازش کم کردیم) یعنی بسشون نیست؟ مگه چند نفر پشتیبانی دارن؟ در ضمن هزینه ی ثابت هم برای سرویس ها در نظر نگرفتیم. پس مثلاً یه سرویس 3 گیگ میشه 3 تومن! جالبه با این قیمت هم 1.6 میلیارد تومن درآمد دارن!!!!
آره ولی یک چیزی هست که واقعا ازش خوشم اومده خیلی پیگیرن و کیفیت خدماتشون خیلی خوبه و ازهمه مهمتر زمانیکه رو حجمی بودم یادمه اصلا حجم دزدی ندارن مثل مخابرات مشهد و یا بقیه آی اس پی ها همچیشون رو رواله فقط تنها مشکلش همین محدودیت هاست که.........:n27:نقل قول:
8 مگ شاتل ساعات رایگان :n05::n05::n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]