سلام به همه
من اعزام مجدد بودم 120 روز خدمت تو زاهدان {کارشناسی} رفتیم 01 تا 16 مرخصی بعدش 16 امریمونو دادن شکر خدا افتادم استان خودم {اداری} {ارتش}
ولی حقوقاش کمه خدایی . ستوان سه 53 تومن میده احتمالا
بازم خدارو شکر استان خودمم
Printable View
سلام به همه
من اعزام مجدد بودم 120 روز خدمت تو زاهدان {کارشناسی} رفتیم 01 تا 16 مرخصی بعدش 16 امریمونو دادن شکر خدا افتادم استان خودم {اداری} {ارتش}
ولی حقوقاش کمه خدایی . ستوان سه 53 تومن میده احتمالا
بازم خدارو شکر استان خودمم
حتما درستش میکنن؟ اصلا چرا همچین اشتباهی کردن؟ من موقع ارسال مدارک مدرک کارشناسی دانشگاهم دادم.نقل قول:
بلینقل قول:
حتما درستش میکنن؟ اصلا چرا همچین اشتباهی کردن؟ من موقع ارسال مدارک مدرک کارشناسی دانشگاهم دادم.
حتما باید درستش کنن اگر واقعا مشکلی نداشته باشید از لحاظ زمان اخذ مدرک
این تاپیک رو خوندم یاد آموزشی افتادم
رفتم خدمت آموزشیم تو عجب شیر بود گفتم 2 ماهه بعدش راحت میشم 2ماه بعد دوره کد خوردم گفتم 2ماهه بعدش راحت میشم بعد 2 ماه فهمیدم اشتباهی منو فراری رد کردن اشتباهشون رو قبول کردن ولی مجبور شدم 2 ماه دیگه همونجا بمونم 6 ماه آموزشی گذروندیم الکی!!!
سلام
دوستان درجه سرباز چطوری تعیین میشه؟
فقط بر اساسه مدرک تحصیلیه؟
یا آموزشی هم موثره؟
حداقل و حداکثر درجه چطوری تعیین میشه؟
قانونا باید با توجه به نمرات اموزشی تایین بشه که نمیشه و دیمی هستنقل قول:
اگه دیپلم هستی از سرباز معمولی تا گروهبان سوم
فوق دیپلم از گروهبان دو تا گروهبان یک
لیسانس استوار دوم تا ستوان سوم
فوق لیسانس از ستوان سوم تا ستوان دوم
دکترا ستوان دوم تا یکم
بالا تر از ستوان یکی هم به هیچ احدی نمیدن
send from my open source device
مرسی از توجهت دوست مننقل قول:
متاسفانه دیر سر زدم به اینجا دیگه امروز درخواست دادم
متصدی police+10 میگفت چون کد نخوردی هنوز امکان موافقت زیاد هست خدا کنه که بشه
خودمم شنیدم با پارتی نمیشه ولی این طرف گفت واسه برج 12 قطعیه دیگه منم اعتماد کردم اگه نشه که خیلی بد میشه :(
شما کی اقدام کردی واسه پذیرش سپاه؟ برگ سبزو چقدر قبل از اعزام واسه پذیرش بردی؟
دوستان بنده تو خانوادم تنها فرزند هستم برادر و خواهرم هم ازدواج کردن رفتن پی زندگیشون و پدرم که سنش بالای 60 ساله و مادرم
شامل قانون کفالت میشم ؟
البته پدر بیماری قلبی هم دارن میشه از اون طریق هم اقدام کرد برای معافی ؟
ممنون میشم کمکم کنید ، من این ترم آخرمه بعدشم یه سر باید با خدمت دست و پنجه نرم کنم
با سلام دوست عزیز اگر صفحات قبل رو خونده بودیدمتوجه میشدید که اگر برادر بزرگتر از خودتون داشته باشید حتی اگر در خارج هم زندگی کنه نمیتونید معافیت کفالت بگیرید الانه خیلی سخت معاف میکنن افراد رو از خدمت ؛ به عنوان مثال :یادمه قبلا قانون اخذ کفالت مادر بزرگ به این صورت بود که مادر بزرگ فرزند پسر نداشته باشه و طرفی هم که میخواست کفالت بگیره تنها نوه ذکور بالای 18 سال باشه اما الان اومدن تغییرش دادن و گفتن کلا مادر بزرگ نباید فرزند داشته باشه!!!!! همون قانون قبلیش شاید 1 در 1000 کسی میتونست این کفالتو بگیره الان که دیگه 1به 10000 هم فکر نکنم ...نقل قول:
اساتید عزیز من آبان 90 اعزام بودم و نیرو انتظامی پادگان مالک اشتر اراک افتاده بودم
کارشناسی ارشد قبول شدم و دوباره معافیت تحصیلی دادند
حالا اگر بخوام برای کارهای اعزام اقدام کنم آیا باز هم همون پادگان و ارگان میفتم یا نه؟ برای فرستادن دفترچه بازم باید واکسن بزنم؟
پدرم 6 ماه رزمندگلی داره آیا قابل استفاده هست یا نه؟