دوستان حجم کم نمیکنه من با 2000 تومن 2 گیگ دانلود کزدم!! تو مبین نت هم منفی نداره ! مطمئن باشید
Printable View
دوستان حجم کم نمیکنه من با 2000 تومن 2 گیگ دانلود کزدم!! تو مبین نت هم منفی نداره ! مطمئن باشید
همين كه ساعت 2 شد آنتن هاش پريد ! به چندتا از بچه ها اهواز هم اس ام اس دادم گفتن قطعه واسه اونا هم . توي اون سايت كوفتيشون هم يه عذرخواهي ساده نميكنن از مشترك ها به خاطر اين قطعي ها !
مبین نت لعنت بهت با این سرویس دهیت
تو کل دورانی که Adsl داشتم چندین سال یک بار اینترنتم قطه شد که فک میکردم مودمم خرابهه
آخه مبیت نت عوضی همه که برا فیسبوک اینترنت نماین بعضیام 100 تا مشتری دارن باید on باشن
عجب غلطی کردیم 250 مفت ریختیم تو جیب این حروم خورا که هی قطع کنن اینترنتو
گور باباشون باید adsl هم بگیرم !!
مسخره
نبینم کسی اینجا از این مسخره ها تعریف کنه
این هفته 3 روزش هر کدوم 5 ساعت قطع بوده!!!
خب بالاخره معلوم شد اونايي كه توي اين يك هفته دانلود كردن به نفعشون شد چون هيچ حجمي كم نكرده و اون 6 روز در قسمت Call History نشون داده نميشه.
سايت مبين نت هم تغيير كرده و خيلي بهتر شده , اما تعرفه ها تكون نخوردن ! حداقل سرويس من كه همونه قيمتش.
دیشب قم هم قطع بود.
سایت درست شده؟رکورد مصرف رو نشون میده؟والا من که امتحان کردم باز نوشت رکوردی یافت نشد
مشكلي نداره , از تاريخ 1 مهر تا 5 مهر بزني نشون نميده . از 6 مهر فقطنقل قول:
سایت جدید واسه من مینویسه "نام کاربری یا رمز عبور صحیح نمی باشد".نقل قول:
من که از همون E-care قدیم (صفحه انگلیسی) استفاده میکنم و حجمی هم کم نمیشه.
دوستان یه سئوال:
واسه اضافه کردن حجم چطور میشه این کارو کرد بدون اینکه به شرکت تلفنی نشه؟
منظورم اینه راهی هست مثل شارژ ایرانسل، واسه مبین نت هم اینترنتی اقدام کرد و دیگه منتظر فعال کردن توسط شرکت نشد؟
راهنمایی کامل کنید لطفاً. ممنون
بله الان که نگاه مثل اینکه فقط 500 مگی که از صبح تا الان دانلود کردم رو کم کرده!!!
از اینجا میتونی حجم یا تمیدید کنی اکانتت رو(هزینه هر گیگ هم بستگی به نوع سرویسی که گرفتی داره.. مبلغش رو بزن اضافه میشه توی اکانت) در مورد تمدید هم هزینه سرویس مورد نظرت+ 5 درصد مالیات رو باید بزنی و بصورت خودکار تمدید میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حجم اضافه نیازی به تماس نیست ، باتوجه به قیمت گیگابایت اضافه در طرح انتخابیتون ، حساب کاربریتونو شارژ کنید ... به میزان مصرف از مبلغ واریزی کسر خواهد شد ...نقل قول: