اشکال در نصب بازی شمشیر نادر
سلام
من بازی شمشیر نادر را نصب و بطور کامل رجیستر کردم اما هنگامی که می خواهد شروع شود و تازه راه اندازی گردد پیغام خطای زیر را می دهد و بازی شروع نشده خاتمه می یابد
the engine was unable to create suitable grafic contex
...
در سایت راهنما خواندم که اگر این پیغام را داد حتما کارت گرافیک قدرت لازم را ندارد یا شاید درایور به خوبی نصب نشده و ..
حال انکه درایور من Nvidia Gforce 9400 GT است که در ویندوز 7 انرا نصب کردم ام و بازی های دیگری از قبیل pranc of persia و rsident evil را به راحتی جواب می دهد من همچنین quick time و direcx موجود روی dvd را نصب کرده و سیستم را یکبار ریستارت کرده ام
و گفته شده نیاز بازی nvidia 6400 است
لطفا راهنمایی کنید
سایت بازی هیچ گونه مکانی برای پاسخگویی به سوالات ندارد
ویرایش: فکر کنم مشکل را فهمیدم
من اول یک کارت گرا فیک onboard داشتم که ضعیف بود بعد این گرافیک جدید را اضافه کردم در لاگ های بازی دیدم که به عنوان خطا کارت گرافیک را مقصر می داند و به کارت گرافیک انبورد متصل می گردد این در حالی است که در بایوس تعیین کرده ام که اولویت با PCIE باشد و نه با ONBOARD این در حالی است که باقی بازی ها ایم مشکل را پیدا نمی کنند
حال باید چکار کرد
MASS EFFECT 2 ارور کمـــــــــک کمک
سلام به همگی
برو بچ من این بازی رو گرفتم چهر دویودی شو نصب کردم تنظیماتش رو هم کردم در حد تنظیمات مینیمم ولی این ارورو میده وقتی میخوام برم تو بازی با کلیک رو ایکونش تو دسکتاپ
failed to initialize the physics system please ensure you have an ubdated version of physx system software installed
بعد سیستم من هم اینه
رم 2 گیگ
سی پی یو 2 هستهای 6000 ای ام دی
گرافیک 512 -8500 جی تی
ویندوزه سرویس پک سه 2009 محصول اریان
کمک کمــــــــــــــــــــــک کمک