اين هم جوابيه درخواست هاي شما
39 47 522 0935
اقا مهدي
1- Voice mail شما فعاله و براي تغيير آن به Who Calls از كدهاي مخصوص آن بايد استفاده كنيد. البته همانطور كه قبلاً گفتم مشكلات زيادي داره. ولي درحال حاضر VMS از Who Calls بهتره چون اگه شما نتونيد به BOX خود با 100 يا 105 وصل بشيد براي شما حداقل يك پيام مياد كه فلان شماره به شما زنگ زده و ...
2- من e-Care شما رو فعال كردم ولي گويا SMS حاوي رمز دست شما نرسيد. تا 24 ساعت صبر مي كنيم اگه نشد دوباره امتحان مي كنيم.
3- طرح قرمز شما هنوز فعاله و اين هم دليلش مشكل در سيستم محاسبه اين طرح در شركته. تا زماني كه فعال است استفاده كن خوب چه عيبي داره پول كه نمي دي.
----------------------------------
30 28 368 0935
آقا حميد
تاريخ ثبت نام شما 11/4/86 است و با يد تا 19 تير ارسال مي شده ولي شما تا 25/4 صبر كنيد اگه نيامد بايد با 140 تماس گرفته تا براتون فرم درخواست پر كنند.
95 86 346 0935
آقا سجاد
1- من e-Care شما رو فعال كردم ولي گويا SMS حاوي رمز دست شما نرسيد. تا 24 ساعت صبر مي كنيم اگه نشد دوباره امتحان مي كنيم.
2- سيم كارت مادر شما هم مثل آقا حميد است. تاريخ ثبت نام مادر شما 11/4/86 است و با يد تا 19 تير ارسال مي شده ولي شما تا 25/4 صبر كنيد اگه نيامد بايد با 140 تماس گرفته تا براتون فرم درخواست پر كنند.
65 28 413 0935
آقا مهدي
براي شما فرم درخواست پر كردم تا مشكل Delivery Report شما را گروه Network بررسي كنند.
60 80 686 0935
1- دوست گرامي خط شما هنوز ثبت نام نشده و بايد در اولين فرصت كد پستي 10 رقمي و شماره سريال سيم كارت (روي سيم كارت با 0 يا 00 يا 000) را آماده كني و با 140 ، 130 يا 120 تماس بگيري.
2- علي رغم نبودن هيچ پرونده از شما من تنظيمان GPRS را بروتون ارسال كردم.
56 47 475 0936
آقا آرمين
Voice mail شما فعاله و براي تغيير آن به Who Calls از كدهاي مخصوص آن بايد استفاده كنيد.
47 38 215 0935
تارا
من تنظيمان GPRS را بروتون ارسال كردم.
46 77 461 0935
آقا ابراهيم
من تنظيمان GPRS را بروتون ارسال كردم.
چند تا قانون براي امنيت بيشتر
با عرض ارادت خدمت همه دوستان:40:
به دليل اينكه ما اپراتورها حافظ و امين اطلاعات موجود در پرونده مشتكين هستيم ، نياز دونستم كه براي هر درخواستي كه دوستانمون دارند نكات زير رو حتماً يادآوري كنم.
1- تمام درخواست هاي خود را فقط از طريق E-Mail به من اعلام كنيد.
2- شماره خود را به صورت *******98935 بنويسيد و هيچ فاصله اي بين آن نگذاريد. (اين روش به كاره من سرعت بيشتري خواهد)
3- حتماً در كنار شماره خود ، نام مالك سيم كارت و شماره شناسنامه مالك را بنويسيد. اين كار بدين علت است كه من دقيقاً همون كاري را كه در مقررات شركت آمده است عملي كرده ام و از موقعيت خودم ديگه سوء استفاده نكرده ام. (در نرم افزار هاي ما تمام اطلاعات شخصي مالك سيم كارت قابل رويت است)
4- حتي الامكان بعد از رفع مشكل يا عملي شدن درخواستتون روند كار رو به طور خلاصه در همين Forum بنويسيد تا دوستان ديگر هم مطلع بشوند تا از سؤالهاي تكراري جلوگيري شود.
5- برخي از درخواست هاي شما ماننده : ارسال نشدن سيم كارت هديه ، فعال نشدن طرح هاي تشويقي ، كار نكردن Delivery Report و چند تاي ديگه در اكثر مواقع من به طور مستقيم نمي توانم درخواست شما را ثبت كنم. چون ما معمولاً در هر شيفت كاري به طور معمول 7 - 10 تا فرم درخواست پر مي كنيم. حالا اگه من در يك شيفت 100 تا تماس جواب بدهم و 20 تا فرم پر كنم پس مطمئناً زير ذره بين خواهم رفت و از آنجايي كه تمامي تماس هاي ما ضبط ميشه پس ممكنه كه به مشكل بخورم.
پس اينجور درخواست هارو اگه براتون امكانش بود از ساعت 3 تا 7 صبح كه خطوط ما كاملاً آزاد است به اطلاع مسؤولين شركت برسانيد.
ولي درمورد GPRS , MMS , VMS , Who Called و چند تاي ديگه من در خدمتتون هستم.:10:
:11:ممنون ميشم اين نكات رو رعايت كنيد:40:
اظهارات وزیر ارتباطات در خصوص اختلالات Sms و ایرانسل
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : حل مشکل ازدحام ترافیکی در ارسال پیام کوتاه تلفن همراه به سرمایه گذاری بیشتری نیاز دارد.
محمد سلیمانی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران افزود : برخی روزها حدود 40 تا 50 میلیون پیام کوتاه در کشور ارسال می شود و متعلق بودن آنها به زمانی خاص موجب بار سنگین ترافیک و بروز مشکل در ارسال و دریافت میشود.
وزیر ارتباطات ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی شبکه مدیریت سوئیچ ، شبکه بهبود یابد و امکانات بیشتری در اختیار اپراتورها قرار داده شود تا از نظر سوئیچ مشکل نداشته باشند.
وی درباره برخی انتقادها از خدمات ایرانسل نیز گفت: ایرانسل شرکت جدیدی است که با واگذاری حدود دو میلیون و 200 هزار شماره به مردم در 8 ماه و راه اندازی شبکه در 180 شهر، کار بزرگی را شروع کرده است و انتظار می رود با مساعدت بیشتر شهرداریها برای واگذاری مکان برای نصب امکانات و افزایش پوشش شبکه ، مشکلات موجود این شرکت برطرف شود.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه ایران با 76 هزار کیلومتر شبکه فیبرنوری از قدرتمندترین شبکه ها را در منطقه دارد افزود حدود 43 میلیون و 500 هزار تلفن ثابت و همراه در کشور واگذار شده که ضریب نفوذ انها به ترتیب 33 و 29 درصد است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : مشکل انتن دهی شبکه ایرانسل به مرور زمان با افزایش پوشش شبکه برطرف می شود.
وی افزود : ایرانسل شرکت جدیدی است که کار بسیار بزرگی شروع کرده و وجود نقاط کور درپوشش این شبکه در برخی مناطق طبیعی است .
وی در همین زمینه از شهرداری ها خواست با مساعدت لازم مکان مورد نیاز را برای نصب امکانات در اختیار اپراتور قرار دهند تا شبکه بهبود یابد .
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد : سازمان تنظیم مقررات و نظارت بر اپراتورهای خصوصی به عملکرد همه اپراتورها از جمله ایرانسل نظارت فنی دارد .
وی تصریح کرد : مردم در صورت وجود مشکل در اپراتورها می توانند شکایات خود را برای بررسی به این سازمان ارائه کنند و این بررسی ها به اپراتورهای خصوصی اعتبار می بخشد .
سلیمانی با اشاره به اغاز نام نویسی سیم کارت های تلفن همراه اپراتور اول از شنبه 23 تیر اظهار امیدواری کرد : این سیم کارتها ظرف یک ماه به متقاضیان واگذار شود