به جاي كل كل كردن جواب ما رو هم بديد بابا
همهكه مثل شما پروفشنال نيستن ....
:d
Printable View
به جاي كل كل كردن جواب ما رو هم بديد بابا
همهكه مثل شما پروفشنال نيستن ....
:d
من میخواهم اینترنت Adsl 64 بگیرم
ایا میشه یا این سرعت بازی کرد
راستی میشه بگید اگه من انلاین بزی کنم چه قدر از شارجمو کم میکنه ایا میصرفه واقعا من بگیرم
نقل قول:
خوب وقتی خارج میشه ارور میده ؟
جایزه چی هست حالا ؟!
نمی شه که ارور نده !!
من کهتا حالا ندیدم که همین جوری بندازه بیرون و Reason نداشته باشه !!!!!!
منم در همین عجبم !نقل قول:
چون هر دفعه که از بازی میپری بیرون یه ارور میده که میگه مشکلش کجاست .:13:
اصلا وارد بازی نمیشه بعضی موقع وارد بازی میشه سریع بیرون میاد تو همون صحفه اول که داره لود میشه خارج میشه مشکل از تنظیمات ویدیو نیستنقل قول:
کسی هستش تنظیمات دقیق opshin داشته باشه
كسي نيست جواب بده؟نقل قول:
-هيچ راهي نيست كه مطمئن بشيم در اونجا فقط ميشه سالم بازي كرد و كسي نميتونه تقلب كنه؟
- كلا از چه طرقي بهتره به صورت آنلاين بازي كرد كه مثلا امتياز هم ثبت بشه و همه همديگر را بشناسند (مثلا سايت خاصي هست ؟)
- بازي آنلان كانتر در هر ساعت اگر به طور بدون وقفه بازي كنيم چقدر ترافيك مصرف ميكند ؟ (در ضمن وقتي ميميريم و صفحه سياه ميشه بازم از ترافيك دي اس ال مون كم ميشه؟)
بابا يكي مارو دريابه ...
كمكــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــم كنيــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد
ببین عزیز امتیاز شما تو اکثر سرورایی که وجود داره ثبت میشه؛ یعنی رنکینگ داره. با دیگران هم به مرور آشنا میشی. مخصوصا اگه خوب بازی کنی. زمانی که من بازی میکردم، روزی 4-5 ساعت بازی میکردم که با ترافیک مصرفی برای دانلود(در سطح معمول یعنی دانلود یه فیلم و یه بازی و کلی آهنگ و .....) و مرور صفحات اینترنتی، تو یه ماه تقریباً 3 تا 4 گیگ استفاده میکردم. در نتیجه فکر نمیکنم که کانتر بازی کردن زیاد از ترافیک کم کنه. اینم بگم که وقتی میمیری، بازم از ترافیکت کم میشه. کلا هر وقت که اطلاعات حالا از هر نوعش دریافت کنی از ترافیکت کم میشه.نقل قول:
اینم بگم که با adsl 64 هم میشه بازی کرد.
موفق باشی:10:
تقلب چي؟
راهي هست كه بفهميم ديگران تقلب ميكنن يا نه؟
اصلا جايي هست ه فقط بشه پاك بازي كرد ؟
لطفا 1 سرور معرفی کنید بشه توش بازی کرد من هر چی میخوام برم تو همون سروری که توش راحت بازی میکردم نمیره
و انگار پیدا نمیکنه رفرش که میکنم میگه not response یه همچین چیزایی بعضیاشونم که میگه invalid cd ley
1 سرور لطفا بدید به ما
شايد اون سرورآي پي ايران روبن كرده باشه ...نقل قول:
لطفا 1 سرور معرفی کنید بشه توش بازی کرد من هر چی میخوام برم تو همون سروری که توش راحت بازی میکردم نمیره
و انگار پیدا نمیکنه رفرش که میکنم میگه not response یه همچین چیزایی بعضیاشونم که میگه invalid cd ley
1 سرور لطفا بدید به ما
نميدونم
فقط يكي جواب منو بده
كجا همه پاكبازي ميكنن؟
تو همون No.1 نوب 12 سالهه هستی ؟نقل قول:
جدی؟؟نه بابا الان چی شدی حالا؟؟
هيچ راهي براي بستن تقلب مقلب نيست؟
يعني كانتر همش همينطور مسخره بازي هست و هر بچه كوچولويي با كد تقلب ميتونه مارو ببره ؟
همون Anti-Cheat که شما نصب می کنی جلوی یه سری cheat ها رو می گیره.
به علاوه اگه سرور , سرور باشه و admin درست و حسابی داشته باشه می تونه یه سری Plugin نصب کنه که احتمال Cheat زدن رو به حداقل برسونه.
یه خبر هم بدم که سایت 3S-Gaming.com بزرگترین Game Club ایران داره یه سرور Counter می زنه که اگه کسی بتونه توش Cheat بزنه جایزه می گیره !! Admin این سرور Developer سرور Shatel هست.
موفق باشید ...
من اینو میشناسم !نقل قول:
! Admin این سرور Developer سرور Shatel هست.
دوستان يه سري رمز مي خوام براي گيم نت
مثلا هدشات و وال
بعد
تو گيم نت ميشه اسلپ كرد؟
ممنون
ادمينش همون امين خودمونه ؟؟
اولا : پست پشت سر هم خلاف قوانین سایت هست .
دوما : تو گیم نت فقط میشه تعداد دمیجایی که میدی رو زیاد کرد برای هر تیر !
سوما : ادمین خودتون کیه؟!
لينك اين آنتي چيت رو بزاريدنقل قول:
همون Anti-Cheat که شما نصب می کنی جلوی یه سری cheat ها رو می گیره.
به علاوه اگه سرور , سرور باشه و admin درست و حسابی داشته باشه می تونه یه سری Plugin نصب کنه که احتمال Cheat زدن رو به حداقل برسونه.
یه خبر هم بدم که سایت 3S-Gaming.com بزرگترین Game Club ایران داره یه سرور Counter می زنه که اگه کسی بتونه توش Cheat بزنه جایزه می گیره !! Admin این سرور Developer سرور Shatel هست.
موفق باشید ...
راستي حالا اين سرور ايراني به كنار - شما قبول داري كه بازي با خارجي ها بيشتر حال ميده ؟
با ايراني جماعت بخواهيم بازي كنيم كه ميريم گيم نت
من خيلي دوست دارم با افرادي از سرتاسر جهان ، مثلا يك نفر تو آفريقا و يكي تو چين و يكي تو آمريكا و يا ايسلند بازي كنم
خيلي حالش بيشتره
قبول داري؟
آنتی چیت رو میتونی از آدرس زیر بگیری:نقل قول:
در ضمن سطح بازی تو سرورای خارجی که مجانی هستن خیلی پایینه و اکثرا نوب هستن. به علاوه لیتنسی خیلی بالا میره و به هیچ وجه نمیشه بازی کرد.کد:sxe-anticheat.com
یه خاطره :31: یه بار من رفتم تو یه سرور که 3 4 نفر توش بودن. ازشون پرسیدم کجایی هستید. گفتن آمریکایی. بعد از من پرسیدن کجایی هستم. گفتم ایرانی. یکیشون گفت WOW. فکر کردم میخواد بگه تروریست:31: گفتم واسه چی میگی WOW؟ گفت چون خیلی دوره:27:
والا بازي كردن با خارجي ها كيف داره نه ايراني ها
با ايراني جماعت كه ميشه تو گيم نت بازي كرد
ما از اينترنت استفاده ميكنيم كه با خارجي ها بازي كنيم
پس بهترين سرور خارجي كه توشهيچ كد تقلبي نميشه اجرا كرد لطفا لينكش رو اينجا و در پست اول بزاريد ممنون
لینک دانلود آنتی چیت » mggsnet.com/sxeنقل قول:
ادمین این سرور آقای سید محمد حسین حیدری هستند که وب مستر سایت bazicom هم هستند.نقل قول:
آقا با اين آنتي چيت خودم بايد ميزبان باشم يا اينكه تو هر رومي هم برم اونجا ديگه كسي نميتونه تقلب كنه ؟
فكر كنم خودم بايد نقشه رو انتخاب كنم و ديگران را دعوت كنم تا اين پلاگين كار كنه
------
بگذريم آقا بهترين سرور خارجي كه آدمين درست و درموني داره و تقلب رو هم بسته و سرعتش سرورش هم خوبه معرفي كنيد
ممنون
اولا : چشمنقل قول:
دوما : ميشي بگين چجوري؟
سوما : ادمينه خودمون نه !! اقاي امير شجاعي رو ميگم كه در شاتل هست و الان نسخه 7 زومبيه رو درست كرده
:10::40:
همچنان منتظر یک سرور خوب که توشتقلب نباشه
(کاندیشن زیرو)
نقل قول:
دوست عزیز شما فقط Anti-Cheat رو اجرا کن و بس. یکی از کارهایی که این برنامه می کنه alias ها رو می بنده و کسی نمی تونه scrip بزنه.
می شه یکی بگه مثلا چه چیت هایی کی زنن ؟
چجوري ميشه تو بازي شبكه گيم نت سرور دميجي كه به يه تير رو ميده تنظيم كرد؟
مثلا تير كالت مثل اسنايپ شه
حالا یک سرور خوب هم برای کاندیشن زیرو معرفی کنید
دمتون گرم
سلام:
من با داشتن آنتی چیت 6.5 توی گیم زون بازی کردم با چیت بعد از 10 دقیقه شدم فرگ اول بازی 4 نفر هم نایف کردم تو کوری بعد 10 دقیقه ادمین میگه مشکوکی گفتم چیت دارم گفت امکان نداره بعد بدون چیت بازی کردم فرگ آخر بازی بودم یک نوب تمام عیار پس عزیزان هر موقع سرور ساختند که نشه توش چیت زد ما را خبر کنید (امان از دست این روسها که همه چیز رو هک میکنند) بدون چیت بازی کن حتی اگر نوب هستی
یعنی هیچ سرور مطمئن خارجی سراغ ندارید ؟
الان خودتون باکدوم سرور که ام هست بازی میکنید ؟
امکان این هست که کاربران هنگام بازی با هم از طریق هد ست صحبت کنن؟
مثلا بچه های سی تی صدای همدیگرو بشنون از طریق هد ست و بچه های ترور هم همینطور ...
اگر امکانش هست پس چرا هیچ کدوم از ایرانی ها هنگام بازی صدایی ازشون در نمیاد ؟
نکنه پلاگین خاصی داره این کار ؟
دوست عزیز می شه بگی با این باگ مثلا چی کار کردی ! و باگت چی کار می کرد ؟ کلا یه ذره در مورد اون باگ بیشتر توضیح بدی ؟ من با ادمین های Game Zone آشنا هستم آدم های حرفه ای هستند ... :-؟؟نقل قول:
ممنون
سلام به همگی دوستان کی میتونه کانتر نسخه ی ایرانی برای من بزاره !!!!!!!!!!!!
Game Zone رو بخواهیم با کاندیشن زیرو بازی کنیم باید اسم سرور رو چی وارد کنم ؟
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان شرمنده میدونم که این تکراری هست ولی سرچ میکنم تو گوگل یک چند تا لینک مختلف گیرم میاد به همین دلیل میخواهم که شما ها که واردین جواب بدین
میخواهم تو گیم زون بازی کنم ولی گویا پچ 23 لازمه
میخواهم لینک دانلود این پچ رو بدید
خودم گشتم جاهای مختلف فایل های با اندازه های مختلف گزاشتن که به نظرم مشکوک اومد
میخواهم شما بگین پچ 23 رو از کجا بگیرم
میتونی از لینک زیر دانلود کنی:نقل قول:
موفق باشی:10:کد:http://www.cs.hacker.lv/install/cs16patch_full_V23.exe
دوست عزیز شما اگر دکمه ی k رو بگیری به راهتی با هم تیمی های خود هرف بزنین اینم که میبینید هرف نمیزنن جوابش خیلی ساده س هد ست ندارن یا اگر هم دارن ترجیح میدن با تایپ ارتباط برقرار کنننقل قول:
سلام دوستان من می خوستم بدونم تو رنگ کینگ رتبه های 1 تا 10 چه تیم های هستن و Pach مسابقات جهانی کانتر چیه !؟
چرا وقتی من مپ هایی رو مثل (aim_duztec) رو واسه کانتر zero میریزم مپ بالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هی آنالیز میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمکککککککککککککککک