ذوست عزیز rx که از محدوده خارج شه شروع میکنه چشمک زدننقل قول:
مثل adsl نیست
Printable View
ذوست عزیز rx که از محدوده خارج شه شروع میکنه چشمک زدننقل قول:
مثل adsl نیست
جواب دقیق شما را فقط کارمند مخابرات میدونهنقل قول:
ولی
بیشتر به مرکز مخابراتی و شهرش بستگی داره
بله رو 100 مگ محدود کردن
بله دوست مننقل قول:
dns مخابرات را برداری سرعتت نصف میشه
یه چیزی هم کمتر از نصف
راه حلش چیه ؟ مولتی کانکشن چیه اصلا ؟ فقط تو یه ساعات خاصی اینجوری میشه . بعد ظهرها از ساعت 2 شروع میشه و تا 4 و 5 طول میکشه و بعدش خوب میشه و سرعت دانلودم از سایتهای داخلی خیلی میره بالا .نقل قول:
بچها شما سرعت دانلودتون از سایت های داخلی چند هست واسه خودم بیشتر از 12 مگ نمیره
بعد از اون قطعی که گفتن آتش سوزی و چرت و پرت پیش اومده ظاهرا تغییرات زیادی دادن خیلی موارد رو تحت تاثیر گذاشته حتی وی p ان ها هم خیلیاشون سرعتشون خیلی افت پیدا کردهنقل قول:
داخلی هم مقداری افت داشته
والا من خودم 3 4 ماه درگیرش بودم و جسارتا اطلاعات کافی در این زمینه دارم.وقتی میرفت بالای منفی 31.55 سرعت اپلود شروع میکرد نزدیک شدن به صفر ..حتی تا یک دهم مگابیت هم میرفت..نمیدونم شاید مودم با مودم فرق داره اپتیکشنقل قول:
اخر به یه شرکت دیگه که پیمانکار داشتن زنگ زدم اومدن فیبر داخلیو چک کردن دیدن تو حیاطمون یکی از اسلایس ها سست شده و دوباره فیوژن زدن شد 26 25 ..130 تومن هم پول گرفتن..پیمانکار محلی حاضر نشد بیاد چون براش به صرفه نبود!2 3 بار بهش گفتم بیاد اخر تو تلگرام عین بچه ها بلاک کرد!امیدوارم دیگه این افت زیاد نداشته باشه چون روز اولی که راه انداختن(30 اردیبهشت 99)افتش رو -19 بود و رفته رفته عین تورم ایران بیشتر شد :p
کارمند مخابرات که دو کلاس سواد نداره در این زمینه (منظورم تیپیکالاشون هست)نقل قول:
چرا مشکل چیه؟
واسه من 43 مگ داخلی و 31 مگابایت خارجی.
مولتی کانکشن اینه که وقتی فایل دانلود میکنی چند تا کانکشن میسازه برای دانلود که سریع تر دانلود میشه .نقل قول:
با مرور گر و بدون منیجر دانلود کن اگه قطع نشد مشکلت همونه
سلام
۱-بهترین مودم برای فیبر نوری چیه؟
۲-جز مودم حواسم به چه تجهیزات دیگه ای باشه که از بهترین ها استفاده کنم؟
۳-اگه حجم طرح پانصد گیگ ماهانه سیصد تومن (سرعت ۵۰ مگابیت) تموم بشه بعدش برای هر گیگ اضافه چقدر میگیرن؟
۴-طرحی هست که همون اول حجم بیشتر از پونصد گیگ بفروشن؟
سلامنقل قول:
1-مودم EG8145X6 که وای فای 6 داره و پارسال ریلیز شده و فعلا فقط برق چی میفروشتش به قیمت 3 میلیون 800
2- یه سریا رو کانکتور حساسن ولی تو پهنای باند پایین هیچ فرقی نمیکنه(کانکتور همون پورت ابی پورت سبز ها هست که پورت سبز بهتره ولی با این پهنای باند هیچ فرقی ندارن باهم)
3-من همین طرحو دارم ولی خوشبختانه تمومش نکردم تاحالا ..گیگی 2 تومن هست انگار
4-طرح های پیش پرداخت هست مثلا 1500 گیگ بهت میده برای شش ماه..از من میشنوی همین طرح یه ماهه 500 گیگ از همشون بهتره با اینکه دوبرابر شده قیمتش..
سلام . درود به شرفت ، خدا پدر مادرتو بیامرزهنقل قول:
1-دستگاه هایی که دارم wifi بالاتر از N رو ساپورت نمیکنن داداش
2-پس کانکتور رو سبز بگیرم بهتره (با اینکه فعلا تفاوتی نداره)
3-چون استریمم 1080 با 60 فریم بر ثانیه هست متاسفانه مصرف حجمم کمی زیاده
4-حله داداش دمت گرم
خواهش میکنم..گوشیاتون چیه؟؟الان گوشی های پایین رده هم ac ساپورت میکنن!
کانکتور سبز باید خونتون هم atb (پریز)پورت سبز داشته باشه..مودم های پورت سبز هم طی یه سیاست مسخره تو ایران گرونترن..
میخوای رو چه بیتریتی استریم کنی؟رو بیتریت 6000 من قبلا حساب کاردم ساعتی 2.7 گیگ اینا میخوره..
خواهش میکنم..گوشیاتون چیه؟؟الان گوشی های پایین رده هم ac ساپورت میکنن!نقل قول:
کانکتور سبز باید خونتون هم atb (پریز)پورت سبز داشته باشه..مودم های پورت سبز هم طی یه سیاست مسخره تو ایران گرونترن..
میخوای رو چه بیتریتی استریم کنی؟رو بیتریت 6000 من قبلا حساب کاردم ساعتی 2.7 گیگ اینا میخوره.
این مودمی هم که گفتم واقعا شاخ هست ..سرعت وای فای اگه 4 تا انتن باشه روی باند 5 گیگاهرتز 150 مگابیت میده!البته اگه پهنای باند اینترنت ساپورت کنه که الان میگن رو 100 مگابیت قفل کردن..
1-مطمئنم ac رو پشتیبانی نمیکنه داداش (توی gsmarena چک کردم)نقل قول:
بیشترین استفاده ام با PC هست که با کابل LAN مستقیم به مودم وصل میکنم
2-پس به مخابراتیا میگم واسه خونه هم کانکتور atb(پریز) سبز رنگ استفاده کنن و خودمم یه مودم پورت سبز میخرم
فقط اگه واسه خریدش هم راهنمایی کنید که بهترین مدل چیه ممنونت میشم
3-بیت ریت 9000 حدودا ساعتی 5 گیگ مصرف میکنه داداش . یعنی هر روز 6 ساعت هم استریم کنم ، مصرفم در ماه میشه 900 گیگ اینا
4-این مودم EG8145X6 که گفتید بیشتر برای wifi سرعت بالایی که داره پیشنهاد دادید درسته؟ من استفاده اصلیم با کابل LAN هست داداش
اگه از قبل زیرساختشو بر حسب upc (ابی رنگ) زده باشن دیگه نمیشه کاریش کرد!بیت ریت 9000 توییچ نمیزاره داداش بید پارتنر باشی..فک کنم برای non partner همون 6000 هست مکسیموم..نقل قول:
مودمش در کل شاخه ولی اره بیشتر برای وای فای هست..اگه مودمی میخوای که لنش عالی باشه و وای فایش معمولی بهت hg8245h پیشنهاد میکنم البته اگه olt منطقتون بر حسب هواوی باشه چون بعضی جاها هواوی ساپورت نمیکنه..قیمتش هم باید 1.400 اینا باشه.برای محاسبه بیتریت هم اگه میدونی که هیچ ولی اگه شک داری به میزان مصرف اول بیت ریت مورد نظر رو ضربدر 3600 کن ,عددی که بدست میاد رو به وسیله گوگل تبدیل کن به گیگابایت.
مخابرات شهر زنجان ، فقط مودم فایبر هوم رو پیشنهاد می ده و می گه این مودم روی بستر ما جواب می ده !!!
این مودم یه مشکلی که داره بعد یکی ، دو سال پورت های LAN اش از کار میافته . ( مثلا : شما با پورت LAN وصل می شی به مودم . پینگ مودم میگیری اوکیه ولی بعد از مودم رو دیگه نمی بینی و انگار اینترنتی نداره . در حالی که با وای فای مشکلی نیست . ( چندین بار مودم ریست کانفیگ شده ولی مشکل حل نشد ) .. بعده مدتی هم وای فای به همین مرض دچار می شه . و کاری جز تعویض مودم نیست )
می خواستم ببینم شما هم دچار این مشکل شدید ؟ راه حلی براش هست .؟
نقل قول:
شاتل هم
اول فایبر هوم تو سایتش بود الان مثل اینکه زایکسل میده
بعیده مال پورت مودم باشه مشکل از جای دیگس
مشکل از خود مودمه . دو سری مودم خریدم و عین دوبار هم به این مشکل خوردم . حتی با مخابرات چندین بار صحبت کردم که مودم از یه برند دیگه استفاده کنم ولی مخابرات زنجان می گه فقط این مودم .نقل قول:
نکته جالب اینجاست ( اینترنتم IP ثابت داره ) و از بیرون راحت می تونی به مودم وصل بشی ولی مودم هیچ اینترنتی به شبکه خودش نمی ده . هیچکش هم نتونست مشکل رو حل کنه .. فعلا با مودم امانی خودم مخابرات دارم کار می کنم تا اینم بعد یه مدت خراب بشه .
نه مشکل برق دارم ، نه آداپتور و نه محل نصب . دونه ، دونه رو دقیق بررسی کردم ...
آقا منم سرویس سه ماهه داشتم، که پریروز تموم شد
سرویس جدید 30 مگابیت خریدم، 350 گیگ، به خیال اینکه مثل قبل پهنای باند باز میذارن
قبلا تا 200 مگ دانلود برام باز بود، الان رو 50 بستن، صاف میره تا 50 و فیکس سرجاش میمونه
هم گرونش کردن، هم سرعت رو انداختن. ثبات تو این مملکت وجود نداره. همه چیز به سرعت نور در حال تغییره
هیچی ... :angry:
چطوری چنین اینترنتی رو جرات کردی 3 ماهه بخری داداشِ من..!نقل قول:
واسه همینه که تو تمدید، شامله کاهشه سرعت شدی دیگه، قانون که نداره هر کی هر کیه. خودت مقصری که رفتی کوتاه مدت خریدی.
مگر نمیدونی که آدم تو این مملکت از فردای اینترنتش خبر نداره. امیدوارم دوباره سه ماهه نگرفته باشی که سر خودت کلاه گذاشتی..!
از همون روز اول باید یک ساله یا حتی سه ساله بگیری که حداقل خیالت از سرعت و افزایشه قیمت در آینده کامل راحت باشه.
من با این چیزایی که میبینم قطعا روزِ تمدید، دیگه امکان نداره یک ساله بگیرم. تازه اونم برای هر دو سرویسم.
پس پرداخت تمدید کردی یا پیش؟
دو سرویسه منم هر کدوم 3 ماه ازش مونده.
شخصه دیگه ای رو میشناسم که تو شهر خودمون سرویسشو برای یک ساله دیگه همین چند روزه قبل تمدید کرده بود که سرعت و پهنای باندش دقیقا مثل همون قبلی بود و کاهشی نداشته. سرویسه جدیدش هم مثلِ قبلی 50 مگ استاندارد و یک ساله پیش پرداخت بود.
بنظرم دیگه نمیشه کاریش کرد، متاسفانه از مخابرات هزار سال دیگه هم تمدید کنی بازم سرعتش همونه، مگر اینکه شاتل یا جای دیگه ای فیبر بیاره.
متاسفانه دیگه سرعت رو نهایت تا 2 برابر سرعت خریداری شده می بندننقل قول:
اگه پس پرداخت هستی می تونی تغییر سرویس بزنی به 50 مگ که تا 100 مگ برات باز باشه سرعت
اگر هم نه که باید صبر کنی تا 3 ماه تموم بشه و بعدش سرویس 50 مگ بگیری
این مدل تقریبا هیچ فرقی با مدل 8546 و 8141 نداره درسته ؟نقل قول:
واسه منی که تلفن نمیخوام و وایرلس پرسرعت نیاز ندارم.
8546 پورت گیگابیت نداره و منم خریت محض کردم خریدمش...نقل قول:
همچین محض هم نبوده ، الان سرعت همه را دارن رو 100 مگ محدود میکنن ..نقل قول:
حاجی من اردیبهشت ۹۹ این طرحو گرفتم،اونموقع تا ۲۰۰ ۳۰۰ باز بودنقل قول:
آقا این پیمانکار مایید گارو. امروز بعد از یک ماه معلوم شد ثبت نام نکرده منو برای سرویس. یک هفته س کابل کشی و فیوژن کارش تموم شده، مودم رو هم گفت وقتی پیامک بیاد برام میفرسته. من امروز ثبت نام کردم برای سرویس تو مرکز مخابراتی. چقدر طول میکشه تا پیامک بیاد؟
سلام کسی می دونه این چیه؟؟؟جدیدا داخل کوچه نصب کردن!!
حدس میزنم یا باید کابینت فیبر نوری باشه یا vdsl !!
کسی اطلاعی داره؟
باکس هم ساخت ارگ تلکامه که شرکت مخابراتیه و مودم های utel رو تولید میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شبیه کابینت vdsl مخابرات نیست
شاید مال شاتل باشه
پیامک را مرکز مخابراتی میفرسته نه پیمان کار .نقل قول:
مرکز مسئول فیبر را پیدا کن برو خودت مودم را با کانفیگ بگیر
پیمان کارها چون با مردم سر و کله میزنن این جوری هستن
1- دقیق نمیشه گفت ، مثلا همین مودم زایکسل که خیلی قدیمی ه ممکنه عملا از هواووی و فایبر هوم بهتر باشه چون برند تایوانی هستنقل قول:
شاتل الان از زایکسل استفاده میکنه
2-اگه با مودم وصل میشی مستقیم تحهیزات دیگه ای نیس دراپ کابل داخل ساختمان را میتونی خارجی بگیری که خیلی گرون درمیاد اگثر کابل های ایرانی میکشن
3-الان مثل اینکه حجم هر ماه مصرف نشده اش میره ماه بعد
4-بستگی به شهرش داره (استان)
عه پس قفل نیست انگار..نقل قول:
مخابرات به من فیبر نمیداد میگفت حتما باید چند نفر بخوان. این پیمانکار قرار شد همه کارهاشو بکنه و اینترنت تحویل بده بهم با هزینه شخصی که سیصد متر کابل کشید. مدارک برای ثبت نام رو هم همون اول گرفت.پول مودم هم گرفته.نقل قول:
مطلع هستم پیامک رو مخابرات میده میخوام بدونم حدودا چقدر طول میکشه، تهرانم.
نقل قول:
نه دوست من
مستقیم به کامپیتور میزنم این عدد را میده
رو روتر رو 100 مگ میخابه
خب دوست من چرا شما مدل های جدید هواووی را تهیه نمیکنید ؟ اونقدر هم نیست قیمت هاشنقل قول:
سلام راستش من تهران نیستم که دقیق بدونمنقل قول:
من خودم میخواستم ثبت نام کنم گفتم باسه چند طبقه میخوام
نهایتا رفتم یه مرکز دیگه گکه مسئول اصلی فیبر اونجا بود
مودم کانفیگ کرد بهم داد همون لحظه پیامک اومد ولی 3-4 ماه بعدش بهم دادن چون 100 متر را شهرداری بهشون اجازه نداده بودن بکشن
این مدلی خیلی جاها هست مثل جزیره کیش
باسه شما از پیمان کار که باهاش در ارتباط هستید بپرسید ارتباط شما تا مرکز پیوسته هست ؟
اگر هست احتمالا پیمان کار خودش یه جا گیر کرده به شما نمیگه
...