خواهش میکنم.اون شماره ای که دادی بهت زنگ میزنن حتماً.نقل قول:
Printable View
خواهش میکنم.اون شماره ای که دادی بهت زنگ میزنن حتماً.نقل قول:
اگه ترافیکم تموم بشه ولی زمان سرویس باقی مونده باشه میتونم یه طرح یک ساله دیگه بگیرم یا حتما باید گیگ اضافه بخرم ؟
بله میتونید و مشکلی نداره.نقل قول:
سلام من میخوام از مبین نت سرویس بگیرم دوستانی سرویس دارن از سرعتش راضی هستن الان adsl شاتل دارم سرعتش رو 10 مگ برای مبین نت چقدر هست سرعتش
درود.نقل قول:
نمیشه گفت که مثلاً اگر سرعت من سی مگابیت هست برای شما هم همین سرعت رو میده.
بستگی داره در جایی باشید که آپارتمان زیاد داره یا نه. یوزر مبین نت زیاد هست یا نه. حتی تو ساعت های مختلف شبانه روز هم سرعت های متغییری داره.
اگر در جایی باشید که خود مبین نت آنتن دهی داره که هیچ، اگر نداشته باشه سوئیچ میکنه رو همراه اول که نصاب میاد تست میکنه براتون و هر کدوم بهتر بود همون رو تحویل میده.
حتی نوع مودمی که بهتون میده و اینکه چه چیپستی داره در سرعتی که میگیرید تاثیر داره.
اینجا که ما هستیم خود مبین نت آنتن دهی داره برای همین دیگه برای همیشه گذاشتن روی TDD-LTE مبین نت. از روزی که مبین نت اومد و ابتدا وایمکس داشت مشترک این شرکت بودم. الان هم از سال 1398 TDD-LTE همین شرکت رو دارم که نصاب شرکت اومد مودم وایمکس رو برد و تست کرد و دید که TDD-LTE پوشش داره یه مودم جدید بهمون داد.
در کل ازش راضی هستم. سرعتم هرگز زیر پانزده مگابیت نبوده برای سرویس های داخلی و سرعت آپلود هم حداکثر چهار مگابیت هست و دانلود حداکثر چهل مگابیت. پینگ هم همیشه زیر سی بوده.
اگر خریدید و نصاب نیومد برای نصب سعی کنید همه جای خونه بگردید و بهترین جا رو پیدا کنید که آنتن دهی خوبی داره و نزدیک فضای باز (پنجره) باشه.
ولی اگر بار اول هست میخرید حتماً نصاب میاد.
دوستان سلام
با توجه به تعدد اپراتورهایی که LTE میدن، به نظرتون کدوم بهتره؟
من در جایی هستم که هیچ اپراتوری LTE اختصاصی نداره.
یعنی مبین نت، پیشگامان، ماهان نت و...از زیرساختهای ایرانسل و همراه اول استفاده میکنن.
به نظرتون کدوم یک به صرفهتر هستن؟ پشتیبانی کدوم بهتره؟
پیشنهادتون کدوم هست؟
ممنونم
درود، طی تماسی که باهاشون داشتم فقط آسیاتک و مبین نت هستند که FD-LTE ارائه میدن و بقیه شرکتا صرفا TD-LTE هستند؛ اگر در محدوده پوشش TD-LTE نیستید، بهترین گزینه مبین نت هست.نقل قول:
درود.نقل قول:
نوشتید فلان و فلان از زیرساخت ایرانسل استفاده میکنن در منطقه شما.
نکته ای که داره اینه که تا ایرانسل اونجا پوشش نده چطور اون شرکت از زیرساخت مثلاً ایرانسل استفاده میکنه؟ پس ایرانسل آنتن دهی داره که اون شرکت هم TDD-LTE اون آنتن دهی داره.
مثلاً جایی که ما هستیم قبلاً تجهیزات ایرانسل نبود پس هیچ شرکت دیگه ای که از ایرانسل استفاده میکرد آنتن دهی نداشت. بعد که ایرانسل تجهیزات گذاشت، به عنوان مثال میشد از وینکس هم استفاده کرد که من سیم کارتش رو خریدم.
پس اگر جایی که هستید یه شرکت دیگه به عنوان مثال همین وینکس که از ایرانسل استفاده میکنه آنتن دهی داره، پس خود ایرانسل هم آنتن دهی داره و بهتره برید سراغ همون ایرانسل که من دیدم تعرفه هاش از بقیه بهتره و بعد از اون مبین نت.
به ستاره بیست مربع که با خط ایرانسل میگیرید و میگه پوشش TDD-LTE ندارید توجه نکنید که تو محله ما هم همینطوره ولی برعکس پوشش داره. اطلاعات خیلی از BTS ها بروزرسانی نشده.
ممنونم از پاسخگویی شمانقل قول:
TD LTEرو مطمئنم که نداره. چون شهرستان کوچک هست. از نمایندگی هم پرسیدم.
دوستمون گفتن آسیاتک و مبیننت FD LTE میدن.
من زنگ زدم به پشتیبانی آسیاتک، گفت ما روی همین 4G معمولی ایرانسل، FD LTE میدیم. یعنی در مقایسه با اینترنت موبایل، ارزونتر در میاد هزینهاش.
گفت فقط کافیه جای شما پوشش 4G ایرانسل باشه. نیازی نیست TD LTEباشه. همون 4G کفایت میکنه. مبیننت هم پیام دادم همینو گفت.
قبلاً مشهد بودم همون TD LTE ایرانسل از هر نظر خوب بود، ولی متاسفانه اینجا نمیشه استفاده کرد.
سلام. ظاهراً پیشگامان هم FD-LTE میده.نقل قول:
تکنت و ماهان نت هم همینطور. چون پوشش سراسری داشتند.
درود ؛ وقتی میگیم FD-LTE منظور باندهای 1 ، 3 ، 7 و 40 هست مثل سیمکارت های عادی که میندازین روی گوشی که فقط آسیاتک و مبین نت ارائه میدن .نقل قول:
TDD بر روی باند 42 و 43 ارائه میشه و تک نت، ماهان نت، پیشگامان که نام بردید و بقیه شرکتا فقط روی این باند سرویس ارائه میدن ولی این باند فراگیر نیست و بسیاری از مناطق پوشش نداره. طی تماسی که با همه این شرکتا داشتم بعضیاشون که اصلاً فرق باند TD و FD رو نمیدونستن ولی با پیگیری مکرر گفتن که باند 42 و 43 هستیم یعنی فقط TD LTE .
ممنون از توضیخاتتون. ایرانسل که میدونم جای ما باندهای 43 و 42 رو نداره.نقل قول:
روشی هست خودم بفهمم که آیا TDD هم جای ما ارایه میشه یا نه؟
چون این شرکتها حقیقتاً فقط میخوان مودم و سیمکارتشون رو بفروشن!!
و اینکه آیا همراه اول اصلاً TDD داره؟
چون سامانتل میگه ما روی بستر همراه اول ارایه میدیم.
ایرانسل رو میشه با کد دستوری #20* بررسی کرد که تحت پوشش TDLTE هستید یا خیر .نقل قول:
TDD همراه اول همون TDD مبین نت هست، شرکت مبین نت متعلق به همراه اوله و جاهایی که TDD پوشش داشته باشه سیمکارت و مودم TDD و جاهایی که پوشش نداشته باشه سیمکارت و مودم FD می فرستن براتون ؛ سامانتل هم همیطور بسته های TD که ارزون هست بر بستر باند 42 و 43 و بسته های همراه عادیشون بر بستر FD و باند 1 و 3 و 7 و 40 .
خیلی ممنون از توضیحاتتون.نقل قول:
پس با این حساب و با توجه به اینکه TDD نیست جای ما، بهترین گزینه همون مبیننت هست. درسته؟
چون طبق برداشت من از صحبت شما، سامانتل دو جور بسته ارایه میده که ارزونترش روی باند 42 و 43 هست و اگر سیمکارتشون رو بگیرم باید بسته 4G معمولی تهیه کنم که گرونتره:sad:
برای مبیننت که تفاوتی بین قیمت نیست؟ بگن شما بسته FD دارین و گرونتره؟
من از سرعتش راضیم ولی بدرد بازی نمیخوره . پینگش یکمی بالاست. جیتر هم که دیگه نگم برات. اما خوشبختانه پکت لاستش از adsl پارس آنلاین هم که استفاده میکنم کمتره.نقل قول:
سلام دوستان
من دیروز اینترنت مبیننت گرفتم از نمایندگی خودشون در مشهد.
خیلی سریع فعال شد. در مقایسه با ADSL مخابرات که قبلاً داشتم، از هر نظر بهتره به جز پینگ.
تایماوت نداره. سرعتش هم کاملاً بسته به محل مودم و آنتندهی داره.
اول تست گرفتم ۸ مگابیت بود. با تغییر مکان مودم، سرعت دانلود به ۴۰ مگابیت رسید که حداکثر سرعتی هست که تبلیغ میکنن.
بیشتر از ۴۰ نمیره و مشخصاً قفل هست. اما برای من بیشتر از کافی هست.
قندشکنهای رایگان هم خیلی بهتر از ADSL مخابرات روش جواب میده.
امیدوارم همینجوری بمونه.
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن طی چند وقت اخیر که سوال پرسیدم.
سلام از چه مودمی استفاده میکنی؟نقل قول:
همون مودم 4200 خودشوننقل قول:
سلام
دوستان دیدن فیلمیو رایگانه از طریق مبین نت؟ خود مبین نت میگه رایگانه ولی من حساب میکنم اصلا رایگان نیست. یا مقدار کمیش رو رایگان حساب کرده و حجم بیشترشو کم کرده.
تشکر از شما
نقل قول:
در نظر داشته باشید در صورتی که در حال حاضر اشتراک فعال فیلیمو دارید، ترافیک مصرفی شما به صورت نیمبها محاسبه میشود و در صورتی که بدون اشتراک، فیلم و سریال تماشا کنید، ترافیک مصرفی شما به صورت تمامبها محاسبه خواهد شد.
این چیه که نوشتن:مگه معنیش نمیشه که رایگانه؟!نقل قول:
از تاریخ 28 اسفند 1402 به بعد، میتوانید از طریق اینترنت مبیننت به تمام محتواهای فیلیمو (برترین ارائهدهنده محتوای ویدئویی کشور) بدون نیاز به خرید اشتراک دسترسی داشته باشید و از مشاهدهی انواع فیلم، سریال و انیمیشن جذاب لذت ببرید.
برای اعمال تغییرات میبایست یکبار مودم خود را خاموش و پس از چند ثانیه آن را روشن کرده و با مراجعه به وب سایت یا اپلیکیشن تلفن همراه فیلیمو، فیلم و سریال دلخواهتان را به صورت رایگان تماشا کیند.
- - - Updated - - -
این چیه که نوشتن:مگه معنیش نمیشه که رایگانه؟!نقل قول:
از تاریخ 28 اسفند 1402 به بعد، میتوانید از طریق اینترنت مبیننت به تمام محتواهای فیلیمو (برترین ارائهدهنده محتوای ویدئویی کشور) بدون نیاز به خرید اشتراک دسترسی داشته باشید و از مشاهدهی انواع فیلم، سریال و انیمیشن جذاب لذت ببرید.
برای اعمال تغییرات میبایست یکبار مودم خود را خاموش و پس از چند ثانیه آن را روشن کرده و با مراجعه به وب سایت یا اپلیکیشن تلفن همراه فیلیمو، فیلم و سریال دلخواهتان را به صورت رایگان تماشا کیند.
نه، منظورش اینه که با اینترنت مبین نت نیاز به خرید اشتراک فیلیمو ندارید که در این حالت ترافیک مصرفی تمام بها حساب میشه. اگر اشتراک فیلیمو داشته باشید ترافیک نیم بها محاسبه میکنه. در واقع چیز کاملا رایگانی نیست. در هر دو حالت ترافیک مصرف میکنه. حالا باید مقایسه کنید کدوم حالت به صرفه تره! اینکه اشتراک فیلیمو بخرید و ترافیک نیم بها حساب بشه یا بدون اشتراک فیلیمو ترافیک تمام بها حساب بشه.نقل قول:
سلام
کسی فرکانس دقیق td مبین نت رو میدونه؟ بعضی مودما دقیق مینویسه. مودم من فقط میزنه باند ۴۲
- - - Updated - - -
سلام
کسی فرکانس دقیق td مبین نت رو میدونه؟ بعضی مودما دقیق مینویسه. مودم من فقط میزنه باند ۴۲
درود ، مبین نت از باند فرکانسی 3500 مگاهرتز (باند 42) و باند فرکانسی 3700 مگاهرتز (باند 43) برای ارئه اینترنت TD-LTE استفاده می کند.نقل قول:
باند ۴۲ خودش از ۳۴۰۰ تا ۳۶۰۰ مگاهرتز رو پوشش میده. فرکانس دقیقش ممکنه به عنوان مثال ۳۵۷۰ باشه. بعضی مودما دقیق نشون میدن.نقل قول:
سلام از لینک زیر می توانید مشاهده کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام از لینک زیر می توانید مشاهده کنید:نقل قول:
سلام ، میخواستم از مبین نت سرویس بگیرم
درحال حاضر سه مدل مودم داره
MN6200 طرح جشنواره
MN-C1210 EQ طرح پرو
MN-C1200M طرح آلترا
از لحاظ سرعت فرق میکنه کدوم مودم رو بگیرم؟
سلام یه تست از مبین نت بذارم اینجا. البته منطقه ما پوشش خوبی داره. فقط دوستان من یک مشکلی که دارم اینه گاهی اینترنت قطع میشه و مجبورم مودم رو خاموش و روشن کنم تا وصل بشه. خواستم ببینم این مشکل از مبین نت هست یا مودمم ایراد داره. مودمم هواوی b622 هست . یکساله خریدمش. اوایل ایرانسل داشتم این مشکلو ندیدم. مبین نت هم این مشکل اوایل نبود. الان این مشکل گاهی پیش میاد ولی خب مشکل چندانی نیست با یک خاموش و روشن کردن حل میشه. ممنون از شما . اصلا قطعی اینترنت سیم کارتی چطوریاست؟ قبلا adsl داشتم خب نگاه به سیم تلفن و وضعیت نویز میکردی و خب معمولا با خاموش و روشن کردن مودم هم مشکل حل نمیشد. ولی این سیم کارتی ها رو نمیدونم چه شکلیه؟ پارامترهای کیفیت سیگنال رو هم چک میکنم خوب هستند ولی نمیدونم چرا باید با خاموش و روشن کردن مودم قطعی اینترنت درست بشه. گاهی به مودمم شک میکنم.
این مشکل از مبین نته. قطعی زیاد داره برا منم اینجوریه. البته یه مدته که قطعیاش کمتر شده انگار
سلامنقل قول:
مودم رو جابه جا کنید به بهترین با بالاترین سیگنال نقطه ببرید. تنها داشتن سیگنال خوب بسنده نیست و باید ارور پایین و کیفیت سیگنال بالا باشه که توی بخش اینفو اینها رو هم چک کنید بالای منفی 100 دیبی باشه
این اطلاعات کیفی الان مودمم هست. نوسان داره و ثابت نیست. مثالا sinr گاهی به 19 و 20 هم میرسه. کلا مودمم از همون اول هم همینجا بوده و اوایل هم این مشکل نبود. من کلا پهنای باند 40 مگ رو میگیرم و گاهی هم بیشتر هم میرسه ولی خب اون کم پیش میاد که به بالای 40 مگ برسه. اون 100 مگ هم استثنا بود
RSRQ
-14.0dB
RSRP
-92dBm
SINR
6dB
سلام جدید مبین نت خیلی داغون شده کسی تجربه مشابه داره ؟
به علت مشکلات و اختلالات GPS
همه ی سرویس های مبتنی بر سیم کارت مشکل دارن.
عجب داستانی شده این جی پی اسنقل قول:
برای من از زمان قطعی برق اینجوری شد.نقل قول:
قشنگ مشخصه به یک cell یا دکل دیگه وصل میشه و سرعت در خد دو مگ!