دوستان مودم TF-I60F1 با قیمت ۳۵۹۹۰۰ تومن در سایت یلو موجود شد
نکته جالبش اینه که با ۲ سیمکارت ارایه میشه.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
دوستان مودم TF-I60F1 با قیمت ۳۵۹۹۰۰ تومن در سایت یلو موجود شد
نکته جالبش اینه که با ۲ سیمکارت ارایه میشه.
لینکشو میدین؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ello.ir/ip/dt/237
سلامنقل قول:
خدمت شما
حذف شد
yon.ir/t0jCEنقل قول:
منظورش از ۲سیم چیه؟
یعنی یکی بزاریم کار نمیکنه؟
چرا، یکی fdd میدن یکی tddنقل قول:
هرکدوم بخوای میذاری
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
فکر کنم جای دوتا اسلات سیمکارت داره یکی با فرکانس td کار میکنه یکیش هم با فرکانس fd.نقل قول:
به نظرم الکی نوشته اون سایت های منتخب که نیم بها هستند ..منم از شاتل لند دانلود کردم یه بازی 50 مگی همون 50 مگ کم شده بود .. بهشون گفتم اپراتور گفت اگر میخای بررسی بشه باید بری ریز کارکردتو تو کنترل حساب اینترنتی درخواست بدی بعد چند روز تا یک هفته واست ایمیل میشه بعد اگر مشکلی بود درخواست بدی پیگیری پرکنیم تا بررسی شه..نقل قول:
کلا بیخیال شدم :n31:
حالا منتظر شیم دوسه ماه بگذره قیمتش نصف شه بگیریم یا این مث مودمای 4Gفرقی نمیکنه زیاد قیمتش فایده نداره صبر کردن
پس هموون الکیه بعد طرف به من میگه چون از فیلترشکن استفاده کردین حجم کامل حساب شده .. گفتم من فیلترشکن روشن نکردم اصن :n37:نقل قول:
من که صبر میکنم توی طرح تعویض با وایمکس بزارنش اون موقع میگیرم [emoji23]نقل قول:
اخرین خبر و تست سرعت مودم tf-i60
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lborz
درستش همینه، مودم کت ۹ یا ۱۲ که نیست، کت 6 ا فقطنقل قول:
اینجا مگ تبلیغ ممنوع نیست چرا هرکسی لینک میده و تبلیغ میکنه حذف نمیشه اونوقت ما اطلاع رسانی میکنیم حذف میشه؟اینجا مدیر نداره یا کاروانسراس؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دوستان این مودم جدیده cat6هست؟
کت 6، مگه کمهنقل قول:
تا 300 مگابیت در حالت 40 مگاهرتز
متأسفانه ایرانسل نمیاد مقایسه کن که این مودم با تی دی معمولی در عمل چه فرقی می کنه
یا نمیگه کجاها تی دی مایمو 4 ایکس فعال و قابل استفاده هست
اگر سرعتش مشابه 5186 باشه که عالیه
اون 620 تومنه
کلا کمی ناشکریم
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
۱ تومن تخفیف خورد! از ۳۵۹۹۰۰ شد ۳۵۹۸۹۹!
ولی مودم DT-350 هم همین الان قیمت خورده ۳۵۹۸۹۹ که با تخفیف دارن میفروشن ۱۴۹۸۹۹. اینم صبر کنید همین میشه.
من بعید میدونم مودم cat6 به این زودی ها ارزون بشه.
360 تومن خیلی زیاده
قیمت این مودم ارزون نمیشه ، ایرانسل داره کف قیمت میفروشه
بله، کم هست، بعد از این همه مدت. و فعلا بعیده از 4x4 مایمو استفاده کنه، که اونم قطعا فقط در tdd ش هست نه در fdd. به خاطر اینکه مودم های cat6 در عمل حدود ۳۰ مگابیت میدن و در cat4 این مقدار ۱۵ بود، و اگر cat9 میداد تا ۲ ۳ سال آینده نیازی به خرید مودم نبود، این کارو میکنه که هی هر سال مودم جدید ازش بخریم، مقداری ناشکر نیستیم، آدم بالاخره حس میکنه اپراتور داره فناوری کمی عقبتر رو میفروشه.نقل قول:
سلام، دوستان بنظرتون این مودم از وای فای باند ۵ پشتیبانی میکنه ؟ وایرلس ان هست یا ای سی !؟ جک لن چندتا داره و اینکه گیگابیت هست یا فست اترنت !؟
یک سیمکارت رو بیشتر پشتیبانی نمیکنه دو سیم کارت هم زمان نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا هر کسی از دوستان مودم tf -i60 خریداری کرد یک تست سرعت با سرور داخلی و هم سرور خارجی بذاره هم روی fdd و هم روی td ممنون..!
سایتشون مودم رو آورده
به نظرم دو ایرادی که میشه به مودم جدید tf-160h1 گرفت اینه که پورتابل و قابل حمل نیست و هر جا میبری باید به برق وصلش کنی و دوم اینکه خیلی گرونه
سریع بخرید تست کنید ببینیم چه جوریه! :n02:
سلام، سوالم اینه که آیا پینگ این سیستم از پینگ اینترنت همراه ایرانسل کمتره یا بیشتر ؟ چون من برای بازی آنلاین استفاده میکنم و برام پینگش مهمه ، و هم اینکه آیا راهی برای کم کردن پینگ اینترنت همراه ایرانسل وجود داره ؟ ممنون .
سلام به همه ی عزیزان می خواستم از این td-lte ایرانسل بگیرم منتهی چون تازه واردم چندتا سوال دارم:1-مودم gp-2101 که ایرانسل میفروشه لاک هست و اینکه میشه آنلاکش کرد یا نه؟
2-سرعتش رو ممکنه محدود کنن یا هرچه سیگنال قوی تر باشه بهتره
3- اینکه این موذم gp-2101 فقط 4g هست یه میشه به شبکه ی 3g هم وصل شد؟
ممنون ازعزیزان که راهنمایی می کنند.
ضمنا اگر دقت کرده باشید شرکت های وب نه tdd lte داره و نه چند کریر، فقط یه ۴جی ساده رو ۸۰۰ داره، ولی مودم هایی که داره میفروشه اونم به صورت قسطی چه کاربران خانگی و چه شرکتی همه cat13 هست، اونوقت میبینید که ۱ سال دیگه مودم ایرانسل رو جدسد باید بکنید ولی هایوب تا ۵ سال دیگه مودم سرعت روز رو به شما میده.نقل قول:
الان بعد cat6 چی هست و cat13 تا چند می کشه؟نقل قول:
بعد cat6 میشه cat9 که برای tdd میشه حدود ۳۳۰ مگابیت و اگر مایمو ۴×۴ هم استفاده بشه بعلاوه یک کریر دیگه، میشه کت ۱۲ اینا که سرعت tdd به حدود ۴۲۰ میرسه و در fdd هم حدود ۶۰۰ میرسه. و اگر در آپلود هم باز تجمیع فرکانس صورت بگیره میشه cat13.نقل قول:
اینم خارجیش
الان این مودمی که گذاشتید چند هست.در ضمن فیبر نوری خیلی راحت تا یک گیگ کشش داره.نقل قول:
بله، فیبر نوری خیلی ظرفیتش بالاتره، مشکل اینه که دست ارگان فاسدی چون مخابراته، که ۱ گیگابیت رو ۲۷ ملیون تومن در ماه میدن،نقل قول:
این مودم حدودا ۶۰۰ دلار هست، که قیمتش رو های وب بسیار پایین تر از معمولش گذاشته حدود ۱ تومن، که به صورت قسطی هم فروخته میشه فعلا
بله دیگه تکیش 600 تا در میاد اگه یه شرکتی مثل ایرانسل بده که خیلی ارزون تر در میاد چون تعداد بالاس.های وب فکر کنم توی روستاها فقط می ده درسته؟گوگل یک گیگ رو میده 70 دلار تازه با درامدهای که امریکایی ها دارن خیلی ارزون تر در میاد.واقعن مخابرات شورشو دراورده.نقل قول:
بله، ظاهرا فقط فعلا در روستاها میده های وب.نقل قول:
بله متاسفانه نظارتی روش نیست، و با هم تعارف دارن بر خلاف ادعاها و تبلیغات.
1-بله تمامی مودم های این شرکت لاک هستند بعضی هاشون رو میشه انلاک کرد و بعضی ها رو هم خیر ولی در مورد مودم مذکور تا حالا کسی نتونسته انلاکش کنه .نقل قول:
2-محدودیتی روی پهنای باند اعمال نکرده و اینکه در اینده بخواهد همچین کاری کنه نمیشه با قطعیت چیزی گفت ولی بعیده .
3-فقط TD هست و با سیم کارت 4G هم به فرکانسهای نسل ثابت وصل میشه و به هیچ عنوان نمیشه از 3g-4G روی این مودم استفاده کرد. اگر میخواهید هر دو را استفاده کنید بهتره مودم جدید این شرکت رو که طی روزهای اخیر ارایه شده خریداری کنید.
این شگردش هست که مجبور بشید هر چند ماه یک بار مودم بخرید ازش ولی شاید برای های وب این مسائل خیلی مهم نباشه که بخاد ملت رو سرکیسه کنه.مثال های زیادی از ایرانسل میشه زد .مثل طرح تعویض مودم وایمکس که به زور 50 تومن بابت ترافیکش از مردم می چاپه و اجبارا باید این بسته رو همراهش خریداری کنید در صورتی که همین بسته رو بخواهید جداگانه بگیرید با هزینه خیلی کمتر هم میشه که روی مودم های دیگش گذاشته .خلاصه اینکه کارش رو خوب بلده.نقل قول:
مودم جدید چی شد پس. هنوز تو سایت ایرانسل نگذاشتنش :n13: