سلام دوستان من طرح صبحانه اسیاتکی داشتم یک ساله از 6 تا 10 صبح رایگان
غیر اونم ماهی 7 گیگ مصرف دیتا دارم
پارس انلاین طرحی داره دراین حد ؟مناسب باشه !
Printable View
سلام دوستان من طرح صبحانه اسیاتکی داشتم یک ساله از 6 تا 10 صبح رایگان
غیر اونم ماهی 7 گیگ مصرف دیتا دارم
پارس انلاین طرحی داره دراین حد ؟مناسب باشه !
دوستانی که پارس آنلاین دارن
قیمت حجم اضافه 30 گیگ 60400، 50 گیگ 90400 از تعرفه مخابراتی هم بالاتره که. درسته قیمت ها
بله همین طوره ..نقل قول:
اما جدیدا جشنواره تخفیف حجم ترافیکی گذاشته ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
استان های دیگه آدم نیستن؟؟!!!!
چرا فقط ماله تهرانه!!:n29:
کلا گران فروشه ها تازه قیمتش نزدیک بقیه شرکت ها نشده.
نقل قول:
شما کدوم استان هستید ؟
در حال حاضر برای استان های : اردبیل ، تهران ، همدان ، لرستان ، مازندران ، مشهد ، اهواز ، جشنواره تخفیف حجم ترافیکی فعال هست ..
حالا دیگه چرا برای سایر استان ها در نظر نمیگیرن , خبری ندارم.
اخه تو لینکه زده بود ویژه تهراننقل قول:
دمت گرم
من پارس ندارم دارم تخلیه میکنم که بیام ببینم چطوره:n03:
مشکل جدید درپارس انلاین کم شدن حجم بعدازاتمام دانلودفایل کم حجم بخصوص ازتورنت ادامه دارد من این مشکل وقتی دارم که از تورنت دانلودمیکنم وبا اتمام دانلود همچنان حجم کم میشود بانصب برنامهnetworx این موضوع روشن ترشد هیچ راهیم نداره جزاینکه 1بارنت رو قطع ودوباره وصل کنی تاالان مجبورشدم 2برابرحجم سرویسم حجم گیکی بخرم تازه متوجه شدم چرام حجمم فوری تمام میشود برای نمونه برنامه netwoorxمیزنه مصرف400مگابایت میری ریزمصرف پارس انلاین می بینی 570مگاببایت کم شد دوستان ایا به این مشکل برخوردن کم شدن حجم بیش ازمصرف خودکاربر باورنداریدامتحان کنید با تورنت 1بار من مشکل دیگریم دارم وقتی فیلتر هوا میزنی حجم 2برابرکسرمیشه قبلن این مشکللت نبود
سلامنقل قول:
یعنی در ساعاتی که شبانه رایگان داره هم از حجم کم می کنه؟
بادقت نخوندی شبانه عالی منظورم حجم مصرفی روزانه هست خیلی زودتر از اون که فکرکنی تمام میشهنقل قول:
چه تغییراتی در تنظیمات مودم دادین ؟ میشه لطفا بگین منم مشکل شما رو دارم تلفن زنگ میخوره لینک میپره !
شما اگه دانلود تورنتت تموم شده بعدش قطع کن چون اکثر برنامه ها بعد از اتمام دانلود اتوماتیک شروع میکنن سید کردن که اونم آپلود و دانلود حساب میشه و از حجمت کم میشه. البته منم خیلی وارد نیستم.نقل قول:
Sent from my K01Q using Tapatalk
بله پارس آنلاین به طور کامل حجم دزدی میکنه. من ازشون با مدارک کامل شکایت کردم 195 اول قبول نکردن گفتن با wireshark مدرک بیار با اونم گذاشتم بعد گفتن نه قبول نیست کارشناس باید حضوری بیاد کارشناس هم حضوری اومد تست کرد دقیق همون کاری که من انجام میدادم رو انجام داد اما به جای 100 مگ تو 1 گیگ که قبلا کم میکرد این دفعه 40 مگ بیشتر کم کرد. معلوم بود دستکاری کرده بودن که درست حساب کنه اما بازم اشتباه حساب کرد. آخرش هم بعد 2 هفته جوابشون این بود که مشکل از طرف پارس نیست معلوم نیست از طرف کجاس. خیلی جالبه حجم ملت همینجوری داره میره میگن معلوم نیست مشکل از کجاس!!! سازمان بازرسی هم هیچ کاری نکرد. حتی من با وایر شارک یه شب تست کردم شبانه رو که 21 گیگ دانلود داشتم زده بود 29 گیگ دانلود کردی سیستم. من اگه با نهایت سرعت هم دانلود میکردم میشد 27 گیگ. اینم قبول نکردن و گفتن چون شبانه هست و حجمی کم نشده نمیتونیم کاری کنیم!!نقل قول:
سلام. من یه محدود 2 مگ 20 گیگی شبانه رایگان گرفتم امروز وصل شد.اول که تماس گرفتم گفتن سرعتت بیش تر از 7مگ نمیکشه بعد گفتش 7 هم خوب نیست میکنیمش 6 مگ. برو از سر خط مودم رو بزن. منم رفتم تو حیاط باز مودم رو زدم به سر خط باز زنگ زدم گفتن فرق خاصی نکرده بعد دوباره کردنش 4 !!!
میترسم دوباره زنگ بزنم سرعت رو روی 64 کیلوبایت ببندن !
راهکار چیه دوستان ؟ من به امید 16 گرفتم الان بم 4 دادن.
سوال بعد که دارم اینه که پارس آنلاین شبانه اش رایگانه یا نیم بها !؟ چون بعضیا میگن نیم بهاست نه رایگان سرویسم PE2048-1m-20g هست.
دوستان سرعت دانلودم اومد یهو پائین کسی همین مشکل داره snrبالاست فردا بهشون زنگ میزنم مسخره بگه خط رو9مگ نیست چرا میاری پائین میگم نتم قطع شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره باز شما خوبهنقل قول:
من الان 1 ساعته سرعت بین 30 کیلو بایت تا 200 خورده ای در نوسان
البته الان که دارم پیام مینوسم سرعت خوب شد و به 800 کیلو هم رسید
5شنبه شبها خیلی تجربه افت سرعت رو داشتم و مثل بقیه روزها نیست،شاید از عمد اینکار میکنن
دوست عزیزاینجوری باشه هیج حساب کتابی نداره من تازه سرویس 6ماه شارژکردم اگه سرویس دهی شون به هردلیلی تغییرکنه فردا روزی راحت میتونند با یه محدودکردن سرعت کاربر که هنوز ازسرویس قبلیش مونده وادار کنند از تغییرات اعمال شد استفاده کنهنقل قول:
دوستان عزیزم اگر تلفن زنگ میخوره و نتتون قطع میشه مثل من ... این کارو انجام بدید ! اداپتور برق و دوشاخه تلفن رو از پریزها بکشید ! و سیمی مستقیم بدون اسپیلیتر به مودم وصل کنید! مودم را روشن کنید بعدش با موبایل به شماره منزل تماس بگیرید فورا قطع نکنید و بذارین چندین بار بوق بخوره! ایا هنوزم لینک میپره و نت شما قطع میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه طرحی دادی اسپلینتر که از واجباته بر کیفیت نت فراموش نکن اسپلینتر در هر صورت باشه خیلی بهتر من خودم بدون اپلینتر کنم لینک میپره:n08:نقل قول:
نمیدونم تست شما با wireshark به چه صورت بوده اما حرفتون رو قبول ندارم.نقل قول:
قبل از تصویب سازمانتنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فقط ترافیک دریافتی محاسبه می شد اما بعد از اینکه مجموع ترافیک ارسال و دریافت محاسبه شد من هم بسرعت حجم ترافیکم تموم می شد و بطوری که برام باورکردنی نبود و منو بشک انداخته بود.
من یک روتربرد میکروتیک خریداری کردم و سرویس هات اسپات روش راه اندازی کردم و بلافاصله بعد از راه اندازی اشخاصی که بیش از حد ترافیک رو مصرف میکردن شناختم و تونستم باچندتا ترفند ساده کلی توی مصرف ترافیکم صرفه جویی کنم
از طرف دیگه پهنای باند بالا باعث مصرف خیلی زیاد ترافیک می شد با تقسیم پهنای باند و کاهش دادنش برای هر مصرف کننده بطور قابل ملاحظه ای مصرف کم شد.
من ماهانه حدود 120 گیگ ترافیک مصرف میکردم الان همه با رضایت کامل مشغول استفاده هستن با این تفاوت که ماهانه 50 گیگ ترافیک مصرف میشه.
چون مقدار مصرف شبکه داخلی رو از مقدار مصرف اینترنت جدا کردم ؛ کنتوری که برای مصرف داده جلوی من هست دقیقا برابر با مقداری هست که ترافیک اینترنت مصرف میکنم ، تازه کنتور من مقداری هم بیشتر از کنتور پارس آنلاین نشون میده !
الانم که ترافیک شبانه مجانی شده و خانواده کلی فیلم و بازی شب دریافت کردن ، من براشون یک سری اکانت شبانه ساختم که شب ها با اون متصل میشن و آمار دقیق مصرف رایگانم رو هم دارم ؛ یعنی یه جورایی وقتی می بینم واقعا شرمنده شرکت میشم خخخ آخه هنوز یک ششم مدت قرارداد و ترافیکم مصرف نشده 5 برابر کل ترافیک قراردادم خانواده زحمت استفاده از ترافیک رایگان رو کشیدن :n08:
تجربه ام رو درمیون گذاشتم که اگه شما واقعا مشکل دارین ، شما هم یک روتربرد میکروتیک خریداری کنید ؛ واقعا ارزشش رو داره.
البته منم بهتر میدونم هر یکی دو روز از داخل تنظیمات مودم از اینترنت قطع و وصل بشم .... این کار دلایل زیادی هم داره و کلا کار مفیدی هست ؛ با دوستان در این مورد موافقم نباید بیشتر از یک یا دو روز دائم با یک اتصال به اینترنت وصل بود ، حالا چه پارس باشه چه شرکت دیگه
من که خودمو راحت میکنم نه تلفن نه اسپیلیتر ؛ نمیدونم این اسپلیتر ها چه داستانی هستن فقط وقتی نو هستن تا چندماه خوب کار میکنن بعدش دیگه داغون میشه.نقل قول:
من که هروقت مودم رو بدون اسپلیتر وصل کردم تجربه بهتر بوده ؛ حالا شما هم یه امتحانی بکن مودم رو مستقیم وصل کن ؛ بعد از یه جای دیگه فقط تلفن رو واسه وصل شدن به خط از اسپلیتر عبور بده
چیز خنده داری دیدی بگو ما هم بخندیمنقل قول:
من خودم میدونم اسپیلیتر از واجباته ! من فقط برای عیب یابی گفتم که تلفنو جدا کنید کلا و فقط مودمو با سیم مستقیم وصل کنید بعد زنگ بزنید رو شماره خونه اگر بازم اینترنت قطع شد به احتمال زیاد مشکل از مرکزه و پشتیبانی پارس هم بهم گفت که احتمالا مشکل از مرکز باشه :/
:n08:
من موقعی سر راه تلفن اسپلیتر میزنم ولی سر راه مودم نمیزنم بهترین نتیجه رو میگیرم و اس ان ار از بقیه حالت های بالاترهنقل قول:
عزیز یه سوال داشتمنقل قول:
مودل روتز میکروتک تونو میگین؟؟!!
همه مدل های میکرو تک این قابلیتو دارن؟؟!!
چون مودماش اکثرا گرون تر بقیه هستن اینو میگم
الکی هزینه نکنم بعد این قابلیتو نداشته باشه...
در واقع مودمی میخوام که میران مصرف هر MAc address رو بهم بده
این مودم این کارو میکنه؟؟!!
عزیزم وقتی شما میخوای با wireshark تست کنی باید مودم رو در حالت bridge قرار بدی. یعنی فقط یک سیستم به اینترنت وصل هست. wireshark تخصصی ترین برنامه برای مشخص کردن حجم هست. تمامی پاکت هارو به طور کامل نشون میده. بنابراین هیچ اشتباهی نمیتونه صورت بگیره.نقل قول:
شرکت های اینترنتی از همین روتر ها برای ارائه سرویس اینترنت و سرویس های دیگه استفاده میکنن ؛ مودم نیستن ؛ روتر هستن مودم بهشون وصل میشه.نقل قول:
سه مدل خونگی زدن من برای خونه مدل hAP ac Lite یا RB952Ui-5ac2nD رو خریدم که حدود 200 تومن هست ؛ البته ارزون تر از این هم داره اما چون کار پردازشی میخوای باهاش انجام بدی بهتره پردازنده و حافظه حداقلی داشته باشه ؛ تمام روتر های میکروتیک از سیستم عامل روتر OS مخصوص خودش استفاده میکنه و روی همشون امکان برنامه ریزی دقیق ؛ کنترل ترافیک و میزان حجم مصرفی , کنترل پهنای باند و خیلی کارهای دیگه وجود داره اما خوب اگه پردازنده قوی تر و فضای ذخیره سازی بیشتر باشه دست شما برای کارهای بیشتری باز هست ؛ برای همین پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان دستگاه زیر 200 تومن نخری اما اگه بخری با اونم میشه همه این کارها رو انجام داد .
اما مثلا چون 32 مگ حافظه داره یوزمنیجر خودش رو برای تنظیم گرافیکی کاربرها نمیتونی نصب کنی . اما خود هات اسپات بدون نصب یوزمنیجر هم امکان کنترل ترافیک و پهنای باند رو به شما میده . فقط تنظیم کردنش یه مقدار سواد شبکه لازم داره ؛ خودت حداقل یه ماهی باید باهاش سروکله بزنی تا راه اندازیش کنی و یا باید یک نفر حرفه ای برات راه اندازیش کنه ؛ معمولا توی محل های عمومی ؛ فرودگاه ها ؛ رستوران ؛ هتل ، کافی نت و غیره ازش استفاده میشه ... اما اگه تو خونه راه اندازی کنی واقعا حرف نداره.
بله از wireshark استفاده کردم ؛ برای مانیتور شبکه استفاده میشه و شما میتونی اطلاعات تک تک پاکت ها رو بررسی کنی ؛ نرم افزار های مشابه دیگه ای هم برای اینکار وجود دارن.نقل قول:
اما خوب اینکه بخوای جمع تمام پاکت های ارسالی و دریافتی رو بگیری ممکنه بخاطر استفاده از سیستم عامل ویندوز دچار خطا باشه.
همین کار رو میشه با مارک کردن و شمردن پاکت های داده در روتر های سیسکو و یا میکروتیک انجام داد ؛ درکل برای کنترل و کار روی ارتباطات شبکه من روترها رو که برپایه لینوکس کار میکنن بیشتر قبول دارم و از دقت بالاتری در این زمینه برخوردار هستن. یک روتر دقیقا مثل یک کامپیوتر میمونه و شما میتونی با حالت bridge به مودمت با PPPOE اتصال برقرار کنی و نه تنها تک تک پاکت های داده رو مانیتور کنی بلکه روی اونها کنترل داشته باشی ؛ و هرکاری بخوای با تک تک داده ها انجام بدی.
کلا تمام سیستم مخابراتی دنیا براساس همین مسیریاب ها کار میکنه ؛ شرکت های isp اینترنت ، مخابرات و شرکت زیرساخت .... هرکدوم اهداف و کارهاشون رو با این دستگاه ها عملیاتی میکنن .
دمت گرم:n12:نقل قول:
آقا دمت گرم همین الان اسپلیتر رو از مودم جدا کردم SNR 10 تا رفت بالا حداکثر کشش خط هم 1.5 مگ رفت بالا!نقل قول:
شما اسپلیترهای با کیفیت مثل D-link هم امتحان کردید؟ کلا اسپلیتر امکان داره باعث بهبود خط بشه یا کلا بدون اسپلیتر بهتره؟
دیگه وقتی 4 تا برنامه متفاوت یه مقدار مصرف رو نشون میدن و با مقداری که تو پنل پارس آنلاین میزنه تفاوت داره نمیتونه خطای این برنامه ها باشه. خود شرکت هم فقط wireshark رو قبول داره.نقل قول:
در کل وقتی من به طرف گفتم توی 5 ساعت برای من زده 29 گیگ اما من اگه با نهایت سرعت دانلود کنم یعنی 1.5 مگابایت ( که هیچ وقت سرعت من بیشتر از 1.3 نمیشه) میشه 27 گیگ این 2 گیگ این وسط کجا رفته خودش گفت نمیدونیم اما از طرف ما نیست و مصرف درست حساب شده دیگه من به سواد بالا رتبه ترین کارشناساشون پی بردم.
دوست عزیز منظوری نداشتم صددرصدمشکل از طرف خودشون هست همین دیشب سرعت نتم از1مگ اومد رو400کیلوبایت یا snrبه شدت نوسان داره مشکل از پارس انلایننقل قول:
نمیتونم به این سوال جواب بدم چون دقیق جواب سوالتون رو نمیدونم .نقل قول:
در کل به اسپلیتر میگن نویز گیر ؛اما خوب من از اولین کاربرهایی بودم که سرویس ADSL گرفتم وقتی به ایران اومد اما تا بحال تجربه ای نداشتم که کیفیت خط بخاطر استفاده از اسپلیتر بیشتر بشه .
استفاده کردنش برای من هروقت همزمان از تلفن و اینترنت استفاده میشده اجباری بوده تا تداخل و قطعی در اینترنت و یا صدای نویز در گوشی تلفن به گوش نرسه.
والا چی بگم شاید نویز و اطلاعات اضافه وارد خط شما شده یا دستگاه پارس آنلاین دچار ایراد بوده .نقل قول:
به هرحال من بخاطر کنترل دقیق داده ها با استفاده از روتر خدمت شما میگم که مقدار مصرفی برابر با مقداری هست که شرکت پارس داره به من نشون میده .
اما به هرحال تجربه تا تجربه و محل تا محل این موضوع میتونه متفاوت باشه ؛
این موضوع رو دقیق میدونم که کاربرها بخاطر اینکه روی مصرف خودشون هیچ گونه کنترل ترافیکی انجام نمیدن ؛ همیشه باعث به هدر رفت ترافیک خودشون میشن و این مسئله رو من همیشه از قدیم تا الان شنیدم که میگن فلان شرکت ترافیک میدزده ؛ اما واسه من ثابت نشده .
این یک نمونه از کنترل مقدار مصرف اعضا خانه و کنترل ترافیک و پهنای باند اوناست ؛ مجموع اعداد با مقادیری که شرکت پارس نشون میده با محاسبات من یکسان بوده .
بله درسته اکثرا بدون تست میگن که شرکتی حجم میدزده. اما من 7 روز کامل تست کردم هر 7 روز مقدار اضافه حجم کم میکرد. اصلا اون قضیه 29 گیگ هیچ چیز اضافه ای برای اثبات نمیخواد یه حساب ساده هست و مشخص.نقل قول:
بخاطر خرید ترافیک ماهانه من برنامه دقیق برای خودم ریختم و درست زمانی که کاربرها ترافیک اختصاص داده شده خودشون در دستگاه رو مصرف میکنن ؛ مقدار ترافیک من در شرکت پارس آنلاین هم تموم میشه ؛ اینترنت تک تکشون که بخاطر تموم کردن ترافیکشون قطع میشه ، من برای خرید مجدد اقدام میکنم همین طور که مشاهده میکنید حدود 53 گیگ من ترافیک تعیین کردم ؛ وقتی یک بسته 50 گیگ میخرم کنتور همه رو صفر میکنم بعد از اتمام به کنتور پارس که مراجعه میکنم باز هنوز 1-2 گیگ ترافیک دارم اونجا ! یعنی یه چیزی حدود 5 تا هم کم حساب میکنه.اتفاقا دیروز ترافیک ها تموم شد و من ریست کردم برای ماه جدید.
بله درست میفرمایید امیدوارم مشکلتون حل بشه و حقی ازتون ضایع نشه ؛ یک مقدارم شرکت پارس واسه خرید تو باشگاه مشتریانش امتیاز میده که باهاشون میشه ترافیک اضافه رایگان گرفت :n02: اونا رو حتما بگیرین ازشون تا منصفانه بشه ....نقل قول:
بازم پشتیبانی پیگیر باشین ببینین چی میشه ؛ پیشنهاد میکنم درخواست بدین برای محاسبه مقدار مصرفی خودتون یک روتر براتون نصب کنن حالا چه قرضی و یا چه اینکه بخرین ، اون وقت دیگه خودشونم به اطلاعات مصرف شما از سمت شما دسترسی دارن و اگه اختلاقی بین دستگاه های محاسبه پیش بیاد مشخص میشه و مابتفاوت ترافیک رو میتونین ازشون مطالبه کنین.
قربونت داداش .. بله مشکل از پارس انلاینه .. یکی از دوستان در مخابرات کار میکنه و گفت اسپیلیتر پارس انلاین داخل مرکز خراب شده است .. خودش هم از پارس انلاین سرویس میگیره..همچنین گفت که تعویض اسپیلیتر داخل مرکز بر عهده پارس انلاینه ...:n40:نقل قول:
نقل قول:
دوستانی که قصد خرید این اکسس پوینت رو دارند وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید ، شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اکسس پوینت رو میده 170 تومن با گارانتی ..
سرعت دانلود شبانه سرویسهایی که شبانه نامحدود دارن، چه ارتباطی با سرعت اسمی سرویس داره ؟؟
نقل قول:
از یک دو سال پیش که سرعت 16 مگ ارائه میدن ؛ روی بسته ها موقع خرید سرویس پایینش مینوشتن قابل ارتقا به 16 مگ / اگه بسته خریداری شده شما جزو اون بسته ها بود ؛ کافی بود زنگ به پشتیبانی بزنی و حداکثر سرعتی که خط تلفنت جواب میده رو برات فعال کنن.
این تغییر تقریبا برای تمام سرویس های حجمی پارس آنلاین امکان پذیره ؛ اما اگه بسته ترافیک نامحدود روزانه داشته باشی این کار رو برات انجام نمیدن.
الانم هر بسته ای داشته باشی سرعتش رو برات زیاد میکنن اما ممکنه لازم باشه یه مقداری پافشاری کنی ؛ دیگه مثل قبل مشتاقانه یا با اصرار خودشون نیست که سرعت زیاد کنن برات.
حالا من ازشون سوال کردم وقتی شما دارید تمام بسته ها رو سریع میکنید مگه مشکل مغزی دارم که بیام پول بیشتر بدم و از اول بسته سریع تر بخرم ؟
جواب این بود : ما برای هر مشترک یک حداکثر حداقل داریم ؛ حداقل سرعت شما روی سرعت خریداری شده شما تنظیم میشه و در بدترین وضعیت شبکه هم شما اون سرعت خریداری شده خودتون رو دارین. اما حداکثر پهنای باند تمام مشترکین که خط شون جواب میده رو زیاد میکنیم ؛ سیستم خودکار کنترل ترافیک و سرعت درصورتی که ترافیک در محدوده اون مشترک کم باشه اجازه میده تا از حداکثر سرعت تنظیم شده استفاده کنه اما وقتی ترافیک سنگین در شبکه ایجاد میشه ممکنه حتا تا حداقل سرعت برای هر مشترک سرعتش پایین بیاد که این همون سرعت خریداری شده مشترک هست.