کلا آنتن های 4G همراه اول سرکاری هستند. زیاد روشون حساب باز نکنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
کلا آنتن های 4G همراه اول سرکاری هستند. زیاد روشون حساب باز نکنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
پوشش داخلی نداره رایتل و همراه اول اینجوریه فقطنقل قول:
نقل قول:
lg g4
یا حتما باید بسته الفا پلاس هم بخریم؟
نداری مگهنقل قول:
اره باید بسته داشته باشی
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
نه.من بدون بسته تست کردم که ببینم اصلا روی 4g کانکن میشه و علامتش اون بالا میاد یا نه.که نیومدنقل قول:
دقیقا منم همین مشکل را دارم خود به خود برام سرویس پیامکی ارزش افزوده فعال میشه قطع هم که میکنی بعد از یه مدت دوباره یه سرویس جدید برات فعال میشه سیم کارت داداشمم همینجوریه معلومه که از سیستم خودشون هس بعدم میگن تا کد را نفرسی فعال نمیشهنقل قول:
من الان یکساله که پرونده تشکیل میدم واسه مشکل 3جی با اینکه 400 متر با دکلشون فاصله دارم جواب درست و حسابی نمیدهند
من برای تست سیمکارت 4G رفتم دفتر خدمات مشترکین.
کلاً اولین سوالی که می کنند اینه که توی گوشی دیگه تست کردی یا نه؟ :n02:
بعد حالا این هیچی.
یه دختره نشسته پشت باجه. سیم کارت 4G منو میگیره میندازه توی یه گوشی 1200 بعد میگه اینکه درسته :V18:
گفتم خانم من توی حالت 4G مشکل دارم اونو انداختی توی گوشی 1200؟
بعد گفت نه همه چیش اوکیه برو زنگ بزن 9990.
9990 هم می گفت همه چیش درسته برو خدمات مشترکین برات تست کنند :n02:
خلاصه که وضعیت اینطوریاست.
الان هم یه سیمکارت مثلاً 4G گرفتم که وقتی گوشی رو میزاری روی حالت 4G با جابجا شدن و عوض شدن دکل، گوشی No Service میشه و شبکه رو پیدا نمیکنه و باید گوشی رو خاموش روشن کنم درست شه.
خلاصه که امیدوارم خدا لعنت کنه هر چی آدم بده :n12:
نقل قول:دوست عزیز بنده هم همین مورد رو میخواستم تست کنم و در حالی که کارت هدیه اینترنت هم موقع تعویض سیم کارت از نمایشگاه کتاب گرفتم، ولی بازم نهایت علامت H+ ظاهر میشه !نقل قول:
و گویا 4G فقط برای بسته های آلفا + و در صورت وجود پوشش نسل چهار قابل دسترس هست !
مثه قبلا که تازه 3G رو راه انداخته بودن و در حالت مصرف آزاد نمیشد به بیشتر از Edge دست پیدا کرد !
حالا که 4G راه افتاده، 3G حکم همون Edge سری قبل رو پیدا کرده !
سلام
شبانه نامحدود دقیقا تا چه ساعتی از صبحه ؟
دیشب 5 تومن شارژ کردم و فقط هزار تومن نامحدود رو فعال کردم. سیستم کلا ساعت 6:50 خاموش شده. ولی الان شارژ باقیمونده شده 1 ریال!
چندمین باره که این اتفاق میفته!
از ۲ تا ۷نقل قول:
چقدر دانلود داشتیم
بعد ۲ شروع کنین یکم قبل ۷ سعی کنین قطع کنین
سلام. شبانه نامحدود از ساعت 2 تا 7 هست ولی نکته اش اینجاست که نامحدود نیست و اگه 20 گیگابایت رو رد کنید از اعتبار اصلی مصرف میکنه. بدتر اینکه هیچ جا هم این قضیه رو نگفتن و تا ضرر نکنی متوجه نمیشی. اینکه شارژ شده 1 ریال هم به همین خاطره.نقل قول:
سلام. دوستان اینترنت همراه اول شبانه از چه ساعتی هست؟
سلام
دوستان کسی از بسته های اینترنت شبانه همراه اول استفاده کرده؟
سرعتش چطوریه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-7 صبحنقل قول:
پست بالا نوشته!!
ممنون ولی من سری قبلی که این بسته رو گرفتم (حدود 2 هفته قبل) نزدیک به 25 گیگ دانلود شده بود تا صبح! که البته اون دفعه هم اعتبارم شد 1 ریال!نقل قول:
دیشب 16.5 گیگ دانلود شده و بازم 1 ریال :n27:
نقل قول:
توصیه میکنم اگه قصد استفاده از شبانه رو دارین همون شبانه نامحدود رو استفاده کنین. *1000*2*1#
و البته به چند پست بالاتر و سوال منم دقت کنین که مثل من بهتون هزینه اضافی تحمیل نشه
قرار باشه 9 هزار تومن رو 22 گیگ استفاده کنید، با 9 تا بسته هزار تومنی میشه حداقل 140 گیگ دانلود داشت!
چند تا مشکل داره شبانه همراه اول ...نقل قول:
یکی اینکه با بسته هزار تومنی روی LTE رجیستر نمیشه.... بعد اینکه حجمش حدود 20 گیگ هست که اصلا هشداری نمیده که داره تموم میشه.... و در آخر اینکه خرابی فایل های دانلودی با این روش خیلی بالاست....
از ترابرد پزیری هم که خبری نشد....
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
اپراتور TURKCELL برای عرضه LTE advanced با حداکثر سرعت 375 mbps جمعا
172,4 MHz پهنای باند با فرکانس های زیر به ارزش 1.6 میلیارد یورو خریده با این فرکانس ها تا یک یا دوسال کل ترکیه رو پوشش میده ما الان هنوز تو مناطق روستاییمون تلفن روستایی با تکنولوزی GPRS داریم 3جی هم که خیلی ضعیفه
Spektrum Frekans Euro cinsinden bedel 800 MHz (FDD) 2x10 = 20 MHz 372,9 900 MHz (FDD) 2x1.4 = 2.8 MHz 39,9 1800 MHz (FDD) 2x29.8 = 59.6 MHz 430 2100 MHz (FDD) 2x5 = 10 MHz 160 2100 MHz (FDD) 2x5 = 10 MHz 188 2100 MHz (TDD) 1x10 = 10 MHz 35,7 2600 MHz (FDD) 2x25 = 50 MHz 384 2600 MHz (TDD) 1x10 = 10 MHz 12,9 TOPLAM 172,4 MHz 1.623,3
من یک مشکلی دارم
ماه پیش انتراکت رو فعال کردم بخاطر شرکت در قرعه کشی
ولی دیدم سرماه20تومن برای قیض اومد هرماه3-4میومد
الان دیدم فایده ندارم خاموش رو میفرستم به اون شماره ولی کماکان پیام میاد عضو انتراک هستید میترسم این ماهم قیضم زیاد بیاد چیکار کنم غیر فعال شه؟
من بسته روزانه دارم و همیشه شارژم رو صفر میکنه همراه اول. با اینکه چند گیگ حجم دارم!نقل قول:
اون طرح مصرف آزاد ایرانسل خیلی خوبه و همراه اول هم به راحتی میتونه اجراش کنه. اما همراه اول کاملا مشخصه که به هیچ عنوان قصد نداره این طرح رو فعال کنه. چون دیگه نمیتونه حساب مشتریاشو خالی کنه بزاره جیبش بفرسته یمن و سوریه!
سلام شبی چند گیگ میشه دانلود کرده
قیمتا همراه اول بهتره یا ایرانسل؟؟؟؟؟؟؟
جالبه تو شهرهای بزرگ هم پوشش نسل 4 همراه اول کامل نیست مثلا مثل قم که فقط چند نقطه تحت پوشش داره
ولی دیشب یک طرح نامحدود فعال کردم سرعت دانلود بین 1.5 تا 2 مگابایت متغییر بود روی 3جی
رایتل هم با فول انتن 3جی بیشتر از 600 کیلوبایت دانلود نمیده
مودم 932c دیلینک چطوره؟
بچه ها شده برای شما کد ussd خود به خود بیاد با پیغام به نظر برنده شدن
ی لحظه اومد و رفت
در بهترین شرایط 18 گیگ و بعد از رسیدن به این حجم اینترنت قطع میشه چه از زمان شبانه مونده باشه یا نباشه سرعتت فول باشه یا نباشهنقل قول:
ادیت
ضمنا اگه زیاد استفاده کنی میشی مصرف نامنصفانه سرعتت هم میکنن دایلاپ تا حال کنی:n02:
کد یو اس اس دی پر باگهنقل قول:
من هر بار کد 141 رو میزنم که پول گوشی رو چک کنم برام اس ام اس میاد که 3000 دقیقه بنده شدی (البته قابل استفاده نیست متاسفانه)
نوروز امسال هم اون هدیه ای که میداد هر چی میزدم میگفت هدیه تون اضافه شد ولی اصلا هدیه ای در کار نبود
برای شما ظاهرا باگش یه جور دیگست
نميدونمنقل قول:
داخل تاپاتالك داشتم ميچرخيدم
ي دفعه ديدم شبيه صفحه كد ussd اومده كه شما برنده فلان شدين اينقدر تعجب كرده بودن زود كنسل زدم
نميدونم از كجا و چه جوري خودبه خود صفحه كد اومده بوده صفحه شبيه اين بود ولي با پيغام برنده شدن
اینکه بگه برنده شدید من ندیدم تا الان ولی یه مدتی هس همین پیام های تبلیغاتیشون را بصورت کد USSD یا فلش ظاهر میشه روی گوشی که واقعا هم ازار دهنده هسنقل قول:
برای منم میاد در روز 2 بار میاد میزنه هزینه هر پیام 120 تومان من رد میکنمنقل قول:
بهتر از ایرانسل نیست ؟؟؟نقل قول:
با سلام
من یه مودم e3372 آنلاک که مال ایرانسل نیست و مال خود huawei هست رو خریدم
و تو تنظیمات این مودم Auto Disconnect Interval حداکثر 120 دقیقه هستش و قابلیت غیر فعالسازی هم نداره !!!!
و تب USSD هم نداره
آیا فریم وری هستش که این مشکلات رو مرتفع! کنه ؟؟
راه حلی هست ؟؟؟
توی تایپک مربوط به مودم مطرح کننقل قول:
خوب بستگینقل قول:
اگه دانلودت زیاده همراه اول خیلی بهتره ولی باید مواظب باش هر شب دانلود نکنی
ایرانسل محدودیتی نداره ولی گرونه یعنی برای 3 ساعت 2000 ت ولی اگه سرعت 4 5 مگ بگیری 30 گیگ رو میتونی بگیری و میصرفه
من هر چی تو بسته های اینترنت همراه اول میگردم طرحی نیست که مثل ایرانسل ساعتی باشه بشه چند گیگ با سرعت نامحدود دانلود کرد
همچین طرحی هست یا من پیدا نکردم؟
ستاره 1000 ستاره 2 مربع : نامحدود شبانهنقل قول:
اگر سیمکارت معمولی رو یو سیم کنم بازم میشه ازش توی گوشی معمولی استفاده کرد؟ یعنی گوشی هوشمند نیست از این ساده هاس
میخوام بعضی وقتا از گوشی سیمکارت رو در بیارم و بندازم روی مودم 4g
مشکلی به وجود نمیاد؟
بله میشه.نقل قول:
سیم کارت های یو سیم هر 3 نسل رو ساپورت میکنه.
همراه اول یه دستی به سایتش کشیده و از اون شلوغی حال بهم زن در اومده ولی هنوز بعضی از گزینه ها خوب کار نمی کنه :n13:
کد:https://www.mci.ir/
سرعت واقعا بد شده است.از 100 به 20 میرسه و خیلی قطعی داره.3جی همراه اول از آخر!