آقا من میخوام یه W350 رو آپدیت کنم ولی نمیشه دانلود نمیکنه فریم ویر رو چیکارش کنم؟
آقا من میخوام یه W350 رو آپدیت کنم ولی نمیشه دانلود نمیکنه فریم ویر رو چیکارش کنم؟
بـازی هـایی که مـاله خوده گوش هـا هستـن قـابل حذف شـدن نیسـتن .
چطـوری حذفشـون کنـم ؟!
گـوشی : T 700
منم همين مشكلو دارم ولي گوشيم k550i هستش.يكي به ما كمك كنهههههههههههههنقل قول:
بهترین برنامه برا آپدیت سونی اریکسون آپدیت سرویس (update service)هس کارم باهاش راحته.نقل قول:
سلام بر نازنینها!!!
خواستم اگه کسی نرم افزار ضبط مکالمات برای سونی اریکسونs500داره می تونه برام بفرسته!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:سلام نازنین!!!!!!!!نقل قول:
سیستم عامل اندروید را بگیر اصلا شک نکن!!!!!!!!!!!!!!
تعداد نرم افزارها +بهترین نرم افزارها+راحتی کار با آن+
سلام من یه گوشی آینو دارم نرم افزار موقعیت یابشو wisepilot رو آپدیت کردم شد 42 مگ حالا پیغام حافظه پر شده می ده و نمیشه اس ام اس فرستاد نرم افزار رو هم نمی شه پاک کرد . چه کنم؟
سلام
به نظر شما این گوشی برای خرید مناسبه؟ چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیت.
ظاهرا قویترین گوشی از لحاظ صدا تو بازاره.
و هنوز کابل هاشو هم باز نکردن. کاملا نو و تمیزه.
نظرتون چیه؟
با سلام کسی میدونه چطور میتونم برنامه ی آندروید توی گوشیه x8 نصب کنم هر کار میکنم نمیشه!؟
بردمش فروشگاه میگفت کار خودمونه باید آپدیت شه!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان سلام. من امروز یه گوشی xperia pro خریدم.گارانتی کامتل هست. فقط یه سوتی دادم موقعی که میخواستم جعبه گوشی رو باز کنم حواسم نبود پلمپ گارانتی رو باز نکردم وقتی کشیدم دیدم بار کدش همراه چسب گارانتیش کنده شد.
البته imei و s/n دست نخورده فقط اون بارکد که نشونه کشور سازندست عدد اولش کنده شد و دوبار چسب زدم ولی نشون میده.
الان میخوام ببینم گارانتیم باطل نمیشه؟ اصلا جعبه تو گارانتی تاثیر داره؟
----------------------------------------
یه مشکل دیگه هم دارم. بلوتوث این گوشی فقط برای 120 ثانیه قابل ردیابی میشه راهی نیست همش قابل ردیابی از طرف دستگاههای دیگه باشه؟
بعد زمانی که با بلوتوث کامپیوترم فایل میفرستم یه نوشته رو گوشی میاد میگه تایید کن و نوشته محو میشه ولی من نمیدونم کجا باید تایید کنم هیچ الارمی نمیاد چه کنم؟
این گوشی جدید ما نحس شده. دیروز pro خریدم امروز از دستم افتاد نوار فلزی دور گوشی رفته داخل . تعویض میشه؟
سلام
اتصال کابل hdmi چطوری هستش؟
وصلش کردم به lcd ولی چیزی نشون نداد
گوشیم اکسپریا نئو هستش
سلام. گوشی خواهرم w595 است. یه مشکلی داره. الآن 2_3 روزه که آنتن نداره. یعنی تو صفحه موبایل ، بالای صفحه، هیچ آنتنی نشون نمی ده. نه میشه اس ام اس داد ونه زنگ زد. چی کار باید کرد؟ مشکل چیه؟
سلام
من گوشیم w995 هست و چند روز مشکلی پیدا کردم و اس ام اس ها در اینباکس ذخیره نمیشه و شماره هایی هم که تماس گرفتن و من گرفتم نمیادش و اصلا نمایش نمیده...
نمیدونم مشکل چیه و تنظیمات کلی گوشی رو هم ریست کردم ولی درست نشد .
delete////////////
یه سوال....x8 بهتره یا ویواز ؟
میتونی فلشش کننینقل قول:
البته با اجازه تعمیر کار متخصص!
نقل قول:
از نظر مشخصات کاربردی مثل دوربین و سرعت اجرا و.................... ویواز بهتره - اما تنها برتری x8 سیستم عاملش هست که اندرویده
سلام. من live with walkman دارم.
چند بار روت کردم. ولی انگار درست انجام نمیشه. superuser در منو نیست.
ضمناً به اکانت جیمیلم نمیتونم با گوشی وارد بشم؛ در حالی که روی لپتاپ مشکلی ندارم.
دوستان کسی اینجا XPERIA RAY داره ؟؟؟ میخواستم بدونم عیب و ایراد هاش و خوبی هاش چیه ؟؟؟ چون میخوام این گوشی رو بخرم ( الان گالاکسی جیو دارم ) ! درضمن اگه قیمتش رو میدونین قیمتش رو هم بگین چون واسه من قیمت 415 تا 490 دادن همشون هم بدون گارانتی !!! ( آخه مگه 80 تومن تفاوت قیمت هم میشه ؟؟؟؟ چرا ؟؟؟ )
من دارم دوست عزیزنقل قول:
نسبت به قیمت و اندازش گوشی خوبیه
من که خیلی ازش راضیم و فقط عیبش کوچیک بودنش هست
البته برای من چون یه کم سایزم بزرگه :D
الانم میخوام با گالاکسی اس 2 عوضش کنم یا این رو بفروشم یه اس 2 بخرم
اینو.برام از آلمان آوردن و قیمتی هم که دیدم تو سایت چاره زده 507 تومن با گارانتی بود
فکر کنم 470-80 بدون گارانتی باشه
در ضمن خواستی من فروشنده هم هستم البته فقط تهران
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
جواب پرسشهای قبلیم را پیدا کردم. ولی حالا یه چیز دیگه:
چطور میشه یه عکس را که در قطع گوشی است درست والپیپر کرد؟
وقتی که عکس را میخواهم والپیپر کنم، حتماً باید بطور عرضی آنرا بگذارم که باعث میشه فقط یه قسمت کوچک وسط عکس والپیپر بشه. یعنی یه مستطیل از وسط مستطیل اصلی.
سلام من گوشیم xperia x8بعضی از برنامه ها وبازی ها روش نصب نمی شه مشکل چیه
مثلا چه برنامه های ؟؟؟ یعنی چی نصب نمیشه ؟؟؟نقل قول:
سلام
من یه گوشی سونی اریکسون هازل (J20) کشویی دارم. وقتی وای فای اونو روشن می کنم مودم وایرلسم رو پیدا می کنه وصل میشه ولی نمی تونه اینترنت رو باز کنه.مشکلش چیه؟
لطفا کمک کنید.
:41:
سلامنقل قول:
مودمت پسورد نداره؟ وقتی میخوای کانکت بشی، حتماً پسورد میخواد. وگرنه که اصلاً کانکت نشدی. صرف پیدا کردن معنیش کانکت شدن نیست.
یک موبایل s312 دارم. یک مموری 2g Transcend micro خریدم و بهش وصل کردم اما زمانی که با یواس بی به کامپیوتر وصلش می کنم و روش کلیک راست می کنم حدود 14 مگابایت حافظه نشون میده و فقط می تونم 3 تا اهنگ روش کپی کنم یعنی مشکل از کجاست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
گوشی xperia x2 بخرم بنظرتون با این که قدیمیه خیلی ولی امکاناتش خوبه بخرم؟
کلن هم شنیدم زیاد خراب میشه و کیفیت ساخت نداره درسته؟
من یه live with walkman دارم بعضی بازی هارو که نصب میکنی میگه نصب نشد حتی بی گرافیک ترین بازی ها.
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککک:42::4 2::42: اخه من که گوشیم پردازنده 1 گیگا هرتز داره چرا یه بازی 3 مگی رو نمیاره؟؟؟؟؟؟؟
اگه رم رو با گوشیت به کامپیوتر وصل میکنی این دفعه با رم ریدر امتحان کن.نقل قول:
رم رو یه بار فرمت کن.
اگه این هارو تست کردی و بازم همون آش و کاسه بود شک نداشته باش که بهت انداختن:21:
ربطی به پردازنده و رم نداره. ببین مشکل کجاست. مگه اون بازیهایی که نصب میشوند، زیر 3 مگ هستند؟نقل قول:
دوست عزیز:10: مشکلم حل شد. زبان گوشی فارسی بود تغییرش دادم به انگلیسی درست شد.:31:نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان گل. من سونی اریکسون مدل هازل دارم. وقتی میخوام شکلک انیمیشن متحرک همراه اس ام اس بفرستم تبدیل به ام ام اس میشه. کلافم کرده. همه تنظیماتشم رفتم ولی درست نمیشه. جالبه وقتی کسی واسم انیمیشن میفرسته مثل گوشی خودش واسم میاد. و وقتی همونو ری سند میکنم مشکلی نیست. تورو خدا یکی کمکم کنه....
شما وقتی مرورگر گوشیتو باز کردییه آچار فرانسه سمته چپ پایین صفحه هست اونو انتخاب انتخابش کردی آچار فرانسه تبدیل میشه به چمدون..بعد چمدون رو انتخاب کن.الا یه سری گزینه میاد.آخرین گزینه تنظیم ها رو انتخاب کن..بعد از منو بالا برو سراغ وصل شدن. . بعد از گزینه اتصال با استفاده از: شبکه وایر لسی که میخوای ازش استفاده منی انتخاب کن. البته اینو باید قبلا روو گوشیت رمزشو وارد کرده باشه و از اتصالش مطمئن باشی یعنی توو منو بالای گوشیت عکس شبکه وایرلست باشه.بعد اوکی کن و مجاز بودن شبکه محلی رو بله انتخاب کن. بعد مرورگرتو دوباره باز کن و ببین کارت راه میوفته یا نه.نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
اگه میشه روش مستر ريست ( هارد ریست ) گوشی w300i رو بگید
با سپاس
دوستان سلام
ببخشید من سوالم رو اینجا مطرح میکنم گفتم از شما دوستان سونی اریکسونی بپرسم که بیشتر راهنماییم کنید
بین گوشیهای xperia mini . mini pro . live . ray کدام محکم تر هستند و سخت افزار مناسب تری دارند
نقل قول:
سلام
اول باید به سایت زیر بری وبرنامه App Installer رو نصب کنی
و بعد در همان سایت دوباره برنامه mirsal رو پیدا کنی و نصبش بکنی.
این برنامه امکان ارسال و دریافت اس.ام.اس فارسی رو میده.
سلام
چطوری میشه روی WT19i برنامه و بازی نصب کرد؟
توی منوش هیچ فایل منیجری نداره.Sony Companion هم نصب کردم ولی فایده نداشت
بچه ها مدل xperia ray قابلیت فارسی شدن داره یعنی همه منوهاش فارسی بشه می پرسم جون واسه یکی می خوام که 50 سالشه و هیچی هم از انگلیسی نمی دونه به نظرتون به دردش می خوره این مدل و فارسی می شه خشگل که طرف بتونه راحت باهاش کار کنه؟!
سلامنقل قول:
البته بدون فایل منیجر هم میشه بازی روش ریخت. ولی فایل منیجر بدرد میخوره و بهتره یه دونه روش نصب کنید.
شما با یکی از app ها در منوی پانلها، بروید در گوگل پلی و هرچی میخواهید دانلود و نصب کنید. من پرندگان خشمگین را گرفتم و نصب کردم.
برنامه های نصب هر گونه app روی گوشی لایو: Slide ME, Play Store با وایفای به اینترنت پرسرعت وصل شو که مشکل نداشته باشی.
البته یه اکانت گوگل هم باید داشته باشی و لاگین کنی.