نقل قول:
از هیچکدوم
از شرکته
وضعیت خطت خوبه
Printable View
نقل قول:
از هیچکدوم
از شرکته
وضعیت خطت خوبه
سلام دوست من
مودم خازن بادكرده داشت عوض كردم
حالا هي قطع و وصل ميشه داغ هم ميكنه
كسي نيست تعميرات وارد باشه
یعنی قبل از اینکه خازنش باد کنهنقل قول:
قطع و وصلی نداشتید؟
نه
البته چرا ولي خيلي كم بود شايد از اون اصلا نبوده
مودم با اينكه قديمي و روي سرويس رايگان بوده و چيني هم هست ولي تمام اي سي هاش تايوان تا همين چند وقت قبل اصلا مشكل نداشت تازگي قطع و وصل زياد شد باز كردم ديدم باد كرده همون خازن آبي رنگ
نگاه کنید تعمیرات حرفه ای میخاین بکنید معمولا کسانی که پروژه های برق انجام میدن میتونن کمک کنندنقل قول:
ولی من میگم برای اینکه مطمئن بشید عیب از مودم یه مودم از کسی قرض بگیرید و ببنید قطع و وصلی دارید به همون اندازه یا نه
اگر داشتید پس بدونید عیب از شرکت
یا مودم خودتونو بدید به یه دوستی،آشنایی که اینترنتش اصلا قطع و وصلی نداره تا ببینه با این مودم قطع و وصلی پیدا میکنه یا نه
اما اینم بگم که اطلاعاتی که از مودمه شما هست نشون میده خط کیفیتش خوبه نویز نداره
میخاین مود مودم رو بذارید روی g.dmt یا g.lite
ولی اینو بگم اگر مودشو عوض کنید پهنای باندتون از 9 مگ کمتر میشه
عوض نویزتون کمتر میشه
احتمال ميدم از مودم باشه
هم داغ ميكنه هم قطع ميشه كلا انگار خاموش روشن كردي
هر چي نگاه ميكنم برد مشكلي نداره
نميدونم از چي بوده خازن باد كرده بوده
اگر فروم تخصصي تعميرات ميشناسين معرفي كنين
نگاه کنید خازن کارش اینه که شارژ نگه دارهنقل قول:
اگر باد کنه مودم هی خاموش و روشن میشه
دیدید گاهی کیسای کامپیوتر خاموش و روشن میشن زود به زود
دلیلش اینه که خازنای مادربرد باد کردن
ولی شما که مودمتون خاموش و روشن نمیشه!!خاموش و روشن میشه؟
اگر داغ میکنه احتمالا چیپستش داغ میکنه
چیپستش هم ریلتیک دست بزنید بهش احتمالا اونه که داغ مییکنه
تو همین انجمن هم میتونید تایپیک جدید بزنید
با عنوان داغی مودم
سایتای دیگه هم هست
تو گوگل سرچ کنید زیادند
انجمن سخت افزار فکر کنم یکیشون باشه
سلام
نمیدونم چرا هی ریست میشه
البته شانسی بعضی مواقع تا 3 - 4 ساعت ریست نمیشه و گاهی هم هی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان من یه سوال پرسیدم در باره تشخیص فاصله کاربر تا مخابرات در تنظیمات مودم adsl.آیا همچین چیزی اصلا وجود داره یا نه؟
یکی از دوستان تنظیمات مودم رو خواسته بود.اینم snr مودم هستش
اگه نویز گیر داری از مدار خارجش کن
نقل قول:
" حذف شود.... "نقل قول:
بله ؛ Attenuation رو تقسیم بر 13.81 میکنی و فاصله تقریبی بر اساس کیلومتر بدست میاد که برای شما با توجه به اطلاعات مذکور ، تقریبا 2 کیلومتر است و خطتون تا 16 الی 18 مگو به راحتی میکشه!نقل قول:
البته این مورد رو هم بگم که برخی افراد میبینند که فاصلشون از مرکز مخابراتی کمه ولی Attenuation شون بالاست که دلیل این مورد ، سیم کشی نامناسب می باشد که باعث ایجاد نویز شده و کیفیت خط رو پایین آورده !
سلام مرسی از جوابت ولی یه نکته هست .اول این عدد 13.81 از کجا میاد دوم اگه ما بخوایم بر downتقسیم کنیم تکلیفupچی میشه؟
اون 13.81 قابل تغییرنقل قول:
یعنی خودشون به صورت پیش فرض گرفتند که به ازای هر کیلومتری 13.81 db تلف شدن داده داریم
جواب سوال دومو نمیدونم!!
مقدار میرایی یا همون attenuation هر نوع موجی در کل به 3 تا عامل بستگی داره: فرکانس امواج یا سیگنالها، جنس محیطی که ازش عبور میکنن و مسافتی که طی میکنن.نقل قول:
بر اساس قوانین فیزیکی، هر چی فرکانس امواج بیشتر باشه، میراییشون هم بیشتر میشه و هر چه امواج مسافت طولانیتری رو طی کنن به میزان بیشتری دچار میرایی میشن.
وقتی جنس محیط عبور سیگنال و مسافت طی شده یکسان باشه، تنها عامل تفاوت میرایی، فرکانس امواجه.
در مورد سیگنالهای الکتریکی ارسال شده روی کابل مسی تلفن که برای تکنولوژی ADSL استفاده میشه، عدد میرایی داناستریم رو مودمها از اطلاعاتی که DSLAM داخل مرکز مخابراتی محاسبه و اعلام میکنه، نشون میدن. با توجه به این که سیگنالهای دیتا تو تکنولوژی ADSL فرکانسهای مختلفی دارن، DSLAMها میرایی داناستریم خط رو بر اساس میرایی سیگنالهای با یک فرکانس معیار (که اگه اشتباه نکنم 300KHz باید باشه) محاسبه میکنن.
اما مقدار میرایی آپاستریم رو خود مودم اندازهگیری میکنه. چون فرکانس سیگنالهای آپاستریم کمتر از فرکانس سیگنالهای داناستریمه تو ADSL، بنابراین میرایی آپاستریم هم به صورت کلی کمتر از میرایی داناستریمه. تا جایی که اطلاع دارم فرکانس معیار برای اندازهگیری میرایی آپاستریم 64KHz اه و طبیعتن میرایی محاسبه شده برای آپاستریم کمتر از میرایی داناستریم میشه.
---------------------
اون عدد 13.81 هم مقدار میرایی سیگنالهای الکتریکی داناستریم با فرکانس معیار (همون 300KHz) بعد از طی مسافت 1 کیلومتر در کابل استاندارد مسی تلفن AWG 26 اه که قطرش 0.4 میلیمتره. برای همین جنس و استاندارد کابلها، مقدار میرایی سیگنالهای الکتریکی آپاستریم در 1 کیلومتر روی سیگنال معیار 64KHz حدودن 9.37 اه. مقادیر 13.81 یا 9.37 مقدار دقیقی نیستن. اگه کیفیت کابل مسی تفاوت کنه یا اگه به جای کابل گیج AWG 26 از کابلهای ضخیمتر AWG 24 یا AWG 22 استفاده شده باشه مقدار میرایی روی 1 کیلومتر متفاوت از این اعداد خواهد بود.
سلام
خطم الآن روی 10 مگ بسته شده اگه بگم رو 8 مگ ببندنش وضعیتش بهتر میشه یا همین میمونه ؟ ازلحاض نویز و میرایی میگم
سلامنقل قول:
اصلا خط شما روی 5 مگ تقریبا بسته شده و تا 5696 کشش نداره
روی 8 مگ نمیشه ببندیدنش
میرایی تون بالاست رو 57 اصلا نمیشه بالا ببندنش
شما Modulation ات رو G.DMT عه و ممکنه همین عامل باعث شده باشه که ریت خطت بیاد پایین ( چون اصولا مقدار 5696 نداریم و اگه میخواست رو 5مگ ببنده ، باید رو 5120 میبست و احتمالا خطتو رو 8 بسته ) ؛ کاری که باید بکنی اینه که Modulation رو بذار رو ADSL2+ و بعد از همین قسمت اسکرین شات بگیر و بذار اینجا تا راهنماییت کنیم...نقل قول:
پ.ن : در صورتی که خطت بیشتر از این نکشید ،بهتره که Modulation رو بذاری رو همون G.DMT تا پایداری خطت بره بالا و با پرش لینک مواجه نشی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من در نظرم اینه که اگه بگم رو هشت مگ ببندن نویز و میرایی مقدارشون بهتر میشه ؟ درسته یا نه ؟
از پشتیبانی پرسیدم گفت خطت رو ده مگه
آقا شما خطت داغونهنقل قول:
به عکس بالا نگاه کنید میرایی روی 57 بود به این عکس نگاه کنید میرایی شده 66
شبیه خط من بود یه زمانی
منم خطم نوسان نویز و میرایی داشتت
مثلا میراییش از 25 گاهی می اومد روی 33
اگر خط بالا ببندن نویز میاد پایین ولی میرایی هیچ تغییری نمیکنه
شما برای اینکه تشخیص بدید میرایی ذقیق چقدره فاصله تونو بگید از مرکز؟
میتونید برید به سایت زیر و ببنید چقدر کشش داره خطتون
نقل قول:
حدودا 4 کیلومتر فاصله دارم
G.DMT تا چقدر میکشه حداکثر ؟
g.dmt پهنای باندو کم میکنه تا نویز کم بشهنقل قول:
شما مشکل نویز نداری
بد نیستت نویزت
ولی من بعید میدونم خط شما تا 10 مگ بکشه
احتمالا منظو.ر پشتیبانی اینه که خط شما رو تا 10 مگ می بنیدم اگر مشکل نویز نداشته باشید
شما میتونید به خود اونها هم زنگ بزنید و بهشون بگید اگر خط من رو 10 مگ بسته شده پس چرا مودم عدد 5 مگ نشون میده؟؟
نقل قول:
ببینید این اعداد با برداشتن اسپلیتر از سر خط بهتر میشن
دیتا ریت تا 6100 میره و نویز میشه 13.5 میرایی هم 56
برا همینه که میگم دیتا ریت تنظیم شده از شرکت 5 مگ نیست و 10 مگه
اسپلیتر مشکلی نداره بنظرتون ؟
چرا اسپیلتر پس نویز انداختهنقل قول:
شما برای اطمینان میتونید برید سر جعبه و مودمو اونجا تست کنید و ببینید اعداد چقدر فرق میکنه
اگر فرق کرد و اومد روی 10 مگ پس نویز دارید
البته خوده پشیبانها میتونن ببنید نویزتون و میراییتون چقدره
به اونها بگید میرایی من چقدره
اگر میراییتون با این چیزی که الان زدید تو عکس فرق کرده پس احتمالا مشکل نویز دارید
دوستان روی خط من میشه 10 مگ بست الان 2 مگ مخابرات دارم و راضی هستم توی یک سال یک بار هم قطعی نداشته به جز قطعی سراسری سرعت هم 230 تا 40 ثابت
ممنون میشم راهنمایی کنین
نقل قول:
کیفیت خط شما خیلی عالیه !!!!!!!! :n19:
و تا 27 مگ را ساپورت می کنه . ولی فعلا شرکت رو 2 مگ بسته :n31:
احتمال زیاد خط شما فیبر نوریه که اینقد کیفیتش بالاست!! اگر که فیبر باشه ، شما فعلا از هیچ شرکتی نمیتونی نت بگیری و فقط از مخابرات میتونی بگیری...نقل قول:
مگه داریم خط به این خوبی!!!!!!:n04:نقل قول:
خوش به حالتون. شما کدوم شهر و منطقه ای دوست عزیز؟؟؟ تا 27 مگ میکشه
من الان این خطو داشتم با این سرویسم 16 مگ سرعت داشتم ولی الان فقط از 3 مگش میتونم استفاده میکنم:n28:
نه اتفاقا مسیه قدیمی هست سیم کشی ها قبلا های وب و امتحان کردمپس خط خوبیه و مشکلی نیست سرعت بالا بگیرمنقل قول:
پس حتما نزدیک مرکز مخابراتی هستید که اینقدر با کیفیت خطتون؟نقل قول:
مشکلی نیست به شرکت بگید براتون بالا میبنده البته اگر شرکت از اینکارا بکنه
چون بعضی از شرکتا از این کارا نمیکنن
گلستانم سیم کشی از جعبه رو درست کردم که کنار برق و اینا نباشه قبلا ارقام تا این حد بالا نبود و هر از چند گاهی تلفن قطع میشد و میومدن درس میکردن چون زیاد باد و ... میادنقل قول:
دفه اخر که اومدن تعمیر جعبه تقسیم گفتم کاری کنین دیگه قطع نشه اونام با یه تیکه سیم یکاری کردن درست ندیدم اومدم تست کردم ارقام چندبرابر شده بود و دیگه هم قطع نشد سیمه
.پس خیلی خوبه کیفیت خطم چون فکر میکردم بده ارقام بالا باشه :n20:
از دوستان کسی سرویس پر سرعت 10 مگ به بالا میشناسه که قیمت و کیفیت خوبی داشته باشه؟
تقریبا یک کیلومترنقل قول:
مگه میشه از مخابرات میگیرم طرح یکساله فکر نکنم بالاتر ببرن
نقل قول:
پارس آنلاین که هست روی 16 مگ هم میده
فکر کنم معروفا مثل شاتل و...هم روی 10 مگ میبندن
تو سایت هر کدوم برید توضیح داده احتمالا
شاتل حداكثر سرعت خط رو بهتون ميده
سقف نداره فقط آپلود زير يك هست
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
سرويس هاي ١٢٨ رو گفتم
مخصوصا طرح كه الان داره هم خوبه تا ١٦ اسمش هست ولي سقف بسته به خط داره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
دوستان سلام
من خلاصه میگم و یک سوال
من مشکلم اینه که اینترنتم با زنگ تلفن 45 ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه...............بعد از خداحافظی نیز باز قطع میشه و وصل میشه.......
ببینید داخلی خونه رو کنترل کردم و همه چیز رو عوض کردم.سیم مستقیم درجه 1-اسپیلت خوب
کارشناس اومده سر خط رو چک کرده و میگه روی 10 مگ،اس ان آر 23 هست.راست میگه ولی مشکل اینه که در 24 ساعت متغیره یعنی یک موقعهایی میشه 9.....میگم بهشون که هر موقع خراب بود بیاین سر خط رو کنترل کنین...میگن مگه ما بیکاریم؟
تا اینکه یک روز تو خونه دیدم 9 هست(اس ان آر).....فوری رفتم سر خط و خودم مودم رو اونجا وصل کردم...زنگ زدم شرکت میگم الان چنده میگه 23!!!
اومدم خونه رو سیستم دیدم آره 23......گیج شدم.................8 ساعت 23 بود همون سر خط.....صبح بلند شدم می بینم شده 12............گیج تر شدم
حالا خلاصه به 2 چیز شک دارم
1- کابلها مخابرات از مخابرات تا سر خط.....یعنی اونا بعضی وقتها نویز دارند
2- مودم و اتصالات آن.................
به نظرتون مودم میشه نویز بندازه.........تو رو خدا راهنمایی کنید.....حاضرم مودمم رو هم عوض کنم.یک مودم عالی هم بگید
مخابرات هم قول داده بیاد کافو رو کنترل کنه ولی نمیاد
حس می کنم با گرما و سرما این متغیره.....خلاصه به همه چیز شک کردم.
گاهی سوکتهای مودم و اسپیلتر و تلفن رو در میارم ودوباره جا می زنم یکدفعه کلی تغییر می کنه
کمک کنید لطفا.........................
پس واقعاااااا خطت عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه!! منتها حیف که تو این مملکت یه شرکته درست حسابی واسه اینترنت نیست !!نقل قول:
اگه به شبانه رایگان نیاز داری ، یا شاتل بگیر یا آسیاتک ( البته آسیاتک کیفیتش واقعااا آشغاله و سرعته شبانشم در بعضی مراکز خوبه )
و اگر که به شبانه رایگان نیاز نداری و کیفیت برات مهمه ، یا پارس آنلاین بگیر و یا صبانت....
من از سر خط تونستم به 4 مگ برسم!!:n28:نقل قول:
شما باید از دوستان همشهریت بپرسی تا بهتر کمک کنن. شاتل تو تهران خیلی خوبه و حتی اگه 128 هم بخری براحتی سرعتت رو روی 15-16 مگ میبنده:n39:
تنها گزینه های وب و اسیا تک هستش
که های وب ک تعطیله
اسیا تک هم میگین خوب نیست صبر میکنم ببینم مخابرات طرح جدید چی میده
این طرح 60 گیگ اسیا تک چجوره؟
برید تو تایپیک آسیاتک از دوستانی که آسیاتک داشتند بپرسید زودتر نتیجه میگیرید.نقل قول: