سرعتش بین 180kb/s تا 200kb/s هستنقل قول:
اما یهر 30 تا 60 دقیقه سرعتش واقعی میشه یعنی 64kb/s و باید یک بار اینترنت رو قطع کنی و دوباره وصل بشی تا سرعتت بره بالا
اما با ترفندی که آقای maskot گفته این مشکل حل میشه
Printable View
سرعتش بین 180kb/s تا 200kb/s هستنقل قول:
اما یهر 30 تا 60 دقیقه سرعتش واقعی میشه یعنی 64kb/s و باید یک بار اینترنت رو قطع کنی و دوباره وصل بشی تا سرعتت بره بالا
اما با ترفندی که آقای maskot گفته این مشکل حل میشه
کیفیت سرویس های نا محدود چطوره ؟میارزه ۱مگ بگیرم؟(۵۱۲ با ۱مگ خیلی فرق میکنه؟)
این که واسه سرویس نامحدود نوشتن ۱ به ۸ یعنی باقیه سرویسا ۱ به ۱ هست؟
لطفا اونایی که نامحدود دارن یه گزارشی بدن
منم شدیدم به یه پاسخ کامل نیاز دارم چون داره سرویسم تمام میشه میخام نامحدود بگیرم هر یک از دوستان اگه داره لطف کنه یکم توضیح بده سرعت چطوره دمتون گرمنقل قول:
دوست عزیز یه زحمت بکشید سه چهار صفحه اخر تاپیک رو مطالعه کنید هم به جوابتون می رسید هم نظر همه دوستان درباره سرویس هاشون مطلع میشید و می تونین انتخاب درست انجام بدیننقل قول:
داداش من به مشکل برخوردم ، چرا ایدی یاهوتو پیغام ندادی بهم ؟نقل قول:
منو داداشم دو تا اتاق جدا داریم ، داداشم کامپیوتر داره من لب تاپ ، مودم تو اتاق داداشم هست و کامپیوتر داداشم با کابل لَن به مودم کانکت هست ، من هم لب تاپ دارم تو اتاق خودم با وایرلس به مودم کانکت هستم.
تنظیمات مودم رو بریج هست، کانکت به مودم در هر دو سیستم برقرار هست (یکی با کابل لَن یکی هم با وایرلس) حالا میمونه کانکت به اینترنت :
رو ویندوز کامپیوتر داداشم یک کانکشن هست که وصل میشه به اینترنت
رو ویندوز لب تاپ منم یک کانکشن هست که وصل میشه به اینترنت
=======> هر وقت کانکشن کامپیوتر کانکت شد ، کانکشنی که رو لب تاپ هست کانکت نمیشه ارور 691 میده <===========
چطور میتونم همزمان هر دو سیستم (کامپیوتر داداشم و لب تاپ خودم ) رو از طریق بریج کانکت کنم؟
این صفحاتو خوندم ولی در مورد ۱مگ نامحدود چیزی ندیدم. بگزریم, من تو ساخت کانکشن مشکل دارم لطفا رهنمایی کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش خودم 256 نا محدود گرفتم سرعت دانلود با idm 100kb
با توجه به گفته دوستان 512 هم سرعت دانلود 200 kb
. احتمالا همینجوری تصاعدی بالا میره ،تازه اخبارم اعلام کرد که به مشترکین 2 نوع سرویس داده میشه
یا 1- سرعت بیشتر 2- حجم ترافیک بیشتر
ولی من مطمئنم از این کارشون پشیمون میشن چون ملت همه خوراکشون دانلوده حسابی سرعت ها پایین میاد پس از این فرصت استفاده کنین :n06:
در ضمن سرعت 256 بعد همون چند دقیقه به 35 kb تقلیل میابه
در ضمن اون راه حل دوستمون هم جواب داد دمت گرم :n16:
درمورد طرح کمپین که میگید یه توضیح میدید ؟
منظور طرح های تشویقی یا هدیه هست؟
دوست عزیز من زیاد با ایدیم ان نمی شم بهتره همینجا تو فروم یا پیغام خصوصی کارتون رو بگین تا اگه تونستم کمکتون کنمنقل قول:
مودم فقط رو یه کامپیوتر به اینترنت می تونه وصل بشه شما دو راه داری یکی اینکه مودم رو در حالت pppoe قرار بدی که در اون صورت مشکل کانکت کردن حل میشه ولی اگه نا محدود داشته باشی دیگه نمیتونی از ترفند استفاده کنی و باید برا رفع محدودیت هر بار مودم رو خا موش روشن کنی یا بری تو تنظیماتش از اونجا دیسکانکت کنی
اما راه دوم اینه که کامپیوترتون رو با هم شبکه کنید یه کارت شبکه وایرلس برا pc می خرید و pc و لپ تاپ رو با هم شبکه می کنید سپس با یکی از کامپیوتر ها به اینترنت وصل می شید و کانکشن اینترنت رو share می کنید و تو کامپیوتر دیگه default gateway رو ip کامپیوتری که به اینترنت وصله رو می دین که در این صورت هر دو کامپیوتر اینترنت دار می شن
البته این دو راهی بود که به ذهن من رسیده اگه دوستان راهه دیگه هم بلدند دوستمون رو راهنمایی کنن
سلام_ من برای کار با این برنامه (alarm clock pro) به یه مشکلی برخوردم
فایلی رو که گفته بودید با دقت با فرمت bat ذخیره کردم
تو قسمت open a file نمی تونم فایل که با فرمت bat ذخیره کردم انتخاب کنم
میشه یه کم توضیح بیشتر بدین منظورتون از اینکه نمی تونین انتخاب کنین چیه اگه ارور خاصی میده هم اینجا بنویسیننقل قول:
من ویندوز 8 نصب کردم برنامه Alarm clock ساپورت نمیشه توی این ویندوز. از Task Scheduler استفاده کردم جواب داد. اگه نیاز هست آموزشش رو بزارم. برای من هر 30 دقیقه محدود میشه!
وقتی روی choose کلیک کنم نمی تونم فایل مورد نظر رو پیدا کنم
دوست عزیز ببین فایل رو کجا save کردی بعد برو اونجا فایل رو پیدا کن اگه بازم نتونستی کاری از پیش ببری از دوست عزیز ghasem.m کمک بگیر تا با استفاده از task scheduler ویندوز این کار رو انجام بدی ویندوز من xp هست و استفاده از task schedule برا من نا موفق بوده وگرنه خودم راهنماییت می کردمنقل قول:
یه برنامه ی کوچیک نوشتم واسعه انجام کارتون
اگر به هر دلیلی با روش قبل مشکل داشتید میتونید از این برنامه استفاده کنید
پیش نیاز برنامه : NetFrameWork 3.5.
دلیل برای استفاده : بدون نیاز به نصب . ساده و کاربردی فقط برای یک منظور خواص
آموزش 1 صفحه ایی هم همراه برنامه هست
هر گونه باگ و مشکلی دیدید مطلع کنید.چیز هایی رو هم که میخواید اضافه بشه رو هم اطلاع بدین
کد:http://www.4shared.com/rar/2NeroBob/UnlimitedInternetConnection_V1.html?
با تشکر از دوست خوبم که واقعا زحمت کشیدن دوستان از این برنامه استفاده کنید بدون دردسر تست شده و کاملا جواب میده و صد در صد ایرانی:n02::n19:نقل قول:
سلام دوستان سرعتتون چطوره؟
dns مخابرات چنده ؟
DNS1نقل قول:
217.218.127.217
DNS2:
217.218.155.155
راه حل اولی که گفتین نمیشه چون من سرویس نامحدود دارمنقل قول:
راه حل دومی که شما گفتین هزینه داره باید کارت وایرلس بخرم نمی صرفه
خودم به این نتیجه رسیدم که رو حالت pppoe باشه هر وقت دانلود میخوام کنم بذارم رو بریج ، وگرنه با بریج نمیشه همزمان هم لب تاپ کانکت کنم هم کامپیوتر
سلام . راستم گفتیا . راستش این ماه عجله ای گفتم وصل کنم. اصلا یادم نبود که تعرفه های جدید رو یه نگاه کنم . که دیروز وصل کردم. انشاالله ماه بعد ببینم احتمالا نامحدود میگیرم .نقل قول:
اصلا 4 گیگ واقعا ارزش نداره ! همون 8 گیگش هم کم بود برا ما . گرفتن اینطوری کردن . دیگه مجبوری وصل کردیم. زودتر میگفتین نامحدود میگرفتیم .:n02:
حالا از دوستانی که نامحدود دارن . 256 سرعتش چطوره ؟
سرعتش 90 هست.نقل قول:
دوستان برای شما توی سامانه قیمت هرگیگ اضافه 2500 زده؟
بله فعلا قیمت هر گیگ رو زده 2500 تومن اما قراره چند روزه آینده قیمت ها بره بالا هر گیگ حدود 4000 تومن!!!:n13:نقل قول:
نقل قول:
کسی نیس یه کمکی به ما بکنه؟
دوستان قیمتها داره میره بالا سرعت هم داره میاد پایین
و اینکه اینترنت نا محدید هم داره برداشته میشه پس باهاش خدا حافظی کنید
رسما اینترنت به فنا رفت
راستی اینا همش از برکات تحریمه
تحریم که تاثیر داره ولی نه اینقدر.خودشون هم دخالت دارن .اول به خودشون گفتن سرعت رو بالا میبندیم بعد که مشترک جمع کردیم مثل الان اگه مشترک رفت برای دریافت سرویس جدید بهانه در میاریم مثل من که 2 هفته الاف سیم رانژه بودم یعنی برای من رانژه نمیکردن چون به یه شرکت دیگه رفتم.آخر سر هم خودم سیم رو گرفتم بردم بهشون دادم بازم گفتن امروز که اصلا برو هروقت سرمون خلوت شد خود مرکزی آسیات بالای10با بهشون زنگ زدن نمایندم هم چند بار بهشون زنگ زد.آخرش مجبور شدم به رئیشون یعنی مرکز مادرش صحبت کردم اونم همون روز برام وصل کرد یعنی دیروز.به رئیسش هم میگفت که این مخابرات داشت باز رفت از این شرکت و از این حرفا داشت میزد رئیسشم گفت وقتی مشترک سیم رو خودش اورد باید براش انجام بدی.نقل قول:
ما ایرانیا چقدر بدبختیم ببین چیجوری دارن سرکیسمون میکنن جالب اینه که هیچی هم نمیتونی بگی تازه بگی هم مگه چی میشه هیچی خلاصه یکی آخرش باید باشه که مشکلات رو بررسی کنه دیگه و اون نفر هم اصلا وجود نداره هر کی فکر جیب خودش و منفعت خودشهنقل قول:
دوستان کسی بعد عوض شدن طرح ها سرویس های حجمی گرفته؟ سرعتش چه طوره؟ مثله سابقه؟
دوستان این که میگن گرون ترمیشه , اینجوری که من شنیدم گیگی 2500 داره میشه 1000 و خرده ایی !!
دوست عزیزنقل قول:
زمانی که سرعت های همه 20 مگ بود
برای این بود که بتونن میزان استفاده از پهنای باند استان رو ببرن بالا تا بتونن از مخابرات مرکز (تهران) پهنای باند بیشتری بگیرن!!!
خداییش شما هم قدر نمیدونید (انصاف داشته باشید):n01:
الان به نظر من مخابرات مازندران قبل از طرح یکپارچه کشوری داشت بهترین سرویس رو نسبت به استان های دیگه میداد:n02:
الان هم اگر کسی خطش مشکل نداشته باشه به نظر من مخابرات بهترین گزینه هست چون:
1- پینگ :lost=0%
2-سرعت دانلود 350 روز
3- دانلود شبانه حداقل 2 گیگ
4- قیمت : حداقل 1/5 برابر کمتر از شرکت های دیگه هست(تا به حال)
کسانی که از ISP های دیگه استفاده میکنن شاید مورد 1 و 2 رو داشته باشن اما فکر نکنم مورد 3 و 4 رو هم داشته باشن!!:n09:
ساعت دانلود آزاد شبانه برای سرویس های جدید تغییر کرده؟
سرعت چقدر افتضاحه :n03: ساعت دانلود شبانه تغییر کرد؟؟؟؟ چرا الان داره از ترافیکم کم میکنه؟؟:n03:
ما که از مخابرات رفتیم راحت شدیم.
ولی انصافا دردسر کشیدم تا رفتم.ولی ارزشش رو داشت:n09:
انصفا مخابرات اینقدی که میگید بد نیست.من سرویس نامحدود 512 گرفتم.نیم ساعت اول سرعت 190 هست(البته دنباله اینم که با روش اقای maskot بشه درستش کرد) اونم با 25تومن.حالا کدوم شرکت دیگه ای
چنین سرویسی داره.بنظرم مخابرات فعلا بهتر از باقیه Isp هاست.
این سرویس های نا محدود هم مثل محدود سرعت بالا میدن بعدش میارن پایین.نقل قول:
سلام
دوستانی که سرویس نامحدود دارن :
سرعت شبانه رایگان چجوریه؟
اونم محدود میشه یا مثل قبل میمونه؟
نا محدود که دیگه شبانه رایگان نداره////////////نقل قول:
هر چی میتونی دانلود کن.
تمام سرویس ها اوایل بالا هستن بعدش میان پایین.خود محدود مگه نبود داشتن با 2 مگ دانلود میکردن الان 500 تا میره.
مخصوصا مخابرات که سر مشترک رو کلاه گشاد میزاره.
آپدیت مودم ها رو از کجا میتون تهیه کنن؟
مثل اینکه سرعت سرویس های حجمی هم پایین اومده رفیقم 128 4 گیگ گرفته سرعتش از 50 بالاتر نمیره دقیقا سرعتش با نا محدود یکیه کلا تو مخابرات چیزی به نام تفکیک سرویس وجود نداره خواستن نا محدود رو سرعتش رو پایین بیارن کلا هرچی سرویس 128 بود سرعتش رو پایین اوردن دیگه حجمی و نا محدود رو تفکیک نکردن از هم:n02:
پس نامحدود بهتره ؟نقل قول:
آخه میخوام بیام مخابرات واسه همین دنبال یه سرویس خوب ازش هستم
الان 2 مگ دارم از نوین نت که سرعتش خوبه
بهترین سرویس نامحدود مخابرات تو چه سرعتی هست ؟ یعنی 256 بهتره یا 512 ؟