آخرین ورژن KIS چند هست؟
Printable View
آخرین ورژن KIS چند هست؟
نقل قول:
پس 16.0.1.445 چی؟
درود :نقل قول:
نوشته شده توسطIntelCentrino [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین ورژن KIS چند هست؟
آخرین ورژن : 16.0.1.445 (C) پچ سی
پس چرا در سایت رسمی کسپر لینکی برای دانلود آن نیست؟نقل قول:
سلام دوستان
چطور میشه کل پوشه رو توی فایروال کسپرسکی قرار داد؟ و چرا هر برنامه که بخواد به نت وصل بشه, کسپرسکی اعلام نمیکنه؟ چون مجبور شدم از bwmeter و netlimiter استفاده کنم چون اونا برای اتصال هر برنامه به اینترنت اعلام میکنند
ممنون
نسبت به مناطق مختلف توزیع ورژن آخر کمی با تاخیر انجام می شود.پست زیر را ببینیند :
درود
من می خوام آپدیتای کسپر یک سیتم را بردارم و به کسپر روی سیتم دیگه را به صورت آفلاین آپدیت کنم.
اگه امکانش هست، چجوری باید این کار را انجام بدم؟
نرم افزاری برای برداشتن فایل های آپدیت وجود داره؟
سلامنقل قول:
نرم افزار نمیخاد،برید تو درایو c تو یکی از پوشه ها که حجم زیادی هم داره نسبت به بقیه چون آپدیتها اونجا کپی میشن
کل پوشه رو کپی کنید و بعد تو سیستم جدید پست کنید
من الان یادم نیست چیکار کردم،ولی آپدیتای لبتاب رو ریختم تو pc
نسخه 15.01 هم بود
اگر از محصولات kaspersky استفاده می کنید احتمالا با پیغام زیر در مرورگر هایی مثل اپرا و فایرفاکس روبه رو شدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل این مشکل خیلی ساده است .
این مشکل ناشی از نصب نبودن گواهی کسپرسکی در مرورگر فایرفاکس است .
در صورتی که نصب گواهی به صورت اتوماتیک توسط آنتی ویروس انجام نشد ، می توان آن را به صورت دستی نصب کرد.
در مرورگر فایرفاکس به روش زیر عمل کنین
برای این کار باید ابتدا مرورگر Firefox را اجرا کرده و وارد Options مرورگر شوید
در پنجرهی تنظیمات بر روی بخش Advanced کلیک کنید. در بخش Certificates گزینه View Certificates را انتخاب کنید.
حال روی دکمه Import کلیک کنید .
وارد آدرس زیر شوید :
نقل قول:
C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP16.0.0\Data\Cert
و فایل fake)Kaspersky Anti-Virus Personal Root Certificate) را انتخاب و روی دکمه Open کلیک کنید .
در پنجره باز شده تیک هر سه گزینه را بزنید و روی OK کلیک کنید .
همان طور که مشاهده می کنید گواهی نصب شده است
در انتها بر روی OK کلیک کنید.
در مرورگر اپرا نیز مشابه همین باید عمل کنین .
سلام من آپدیت میکنم کسپر رو
ولی دوباره پیام میده database out of date
تاریخ سیستمم هم درسته!!
چکارش باید بکنم؟
سلام یه سریال اصل کسپرسکی دارم.مخصوص اینترنت سکیوریتی ۲۰۱۶ هست هرکی خواست پیغام خصوصی بفرسته 60000هزار تومن
اگه خصوص جواب ندادم ایمیل بزنید
فک کنم این سایت تعطیل شده .... :(
کدام نسخه؟نقل قول:
نسخه 16 برای من این مشکلو داره،البته چندین بار fail میزنه ولی پشت سر هم که روی آپدیت میزنم،درست میشه و آپدیت میشه
یا سعی کنید هر روز اینکار رو نکنید،بذارید 2 روز یه بار
ولی نسخه 15 که داشتم اصلا این مشکلو نداشت
به نظرم نسخه 15 بهتر از نسخه 16
نسخه RC کسپرکسی 2017 منتشر شد ، علاقه مندان به این آنتی ویروس میتونند از لینک های زیر دریافت و نصب کنند:
Kaspersky AntiVirus 17.0.0.611 RC
2017 هنوز بتا هست مگه ؟
تو سایت اصلیش قسمت تریالها فقط 2016 گزاشتن و 2017 رو از ساپورت میشه دان کرد
ایشون گفتن که نسخه آر سی هست که از مرحله بتا رد شد و آخرین نسخه قبل از ارائه و انتشار نسخه اصلی میشه...یعنی نسخه کاندید انتشار (Release candidate
) که بسیار به نسخه اصلی شبیه خواهد بود...
سلام خدمت اساتید گرامی
در توتال سکوریتی نسخه 16.0.1.445 برای استفاده از تریال ریستر مشکلی دارم اینکه وقتی میخامSelf Defense رو از تنظیمات برنامه
غیر فعال کنم نمیتونم کلا تمام گزینه های بخش Addtional از کار افتاده و غیر فعاله ، و میگه چون لایسنس ندارید نمیشه
حالا باید چیکار کرد ؟ لطفا راهنمایی کنید . ممنون
نتایج تست آنتی ویروس در دنیای واقعی و نتایج بهتر آنتی ویروس های کم ادعا تر در مقابل بزرگان از جمله کسپرسکی
اینکه چطور نسخه رایگان آنتی ویروس avast نتایج بهتری از اینترنت سکیوریتی ها گرفته از نکات عجیب این تست است
با سلامنقل قول:
احتمالا شما باید با یه سریال تقلبی آنتی ویروس رو ابتدا فعال کنید و بعد Self Defense رو غیر فعال کنید. اما بهتره اینه که کلا استفاده از این شیوه رو بذارید کنار
و به جاش یا در فروش ویژه و تخفیف هایی که شرکت ها میذارن آنتی ویروس اورجینال بخرید خصوصا اگه بتونید با دوستانتون این کار رو انجام بدید خیلی قیمت مناسب میشه.
مثلا کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 5 کاربره تو فروش ویژه میشه نفری 24000
اما اگه این هم نشدنی است برید سراغ نرم افزارهای امنیتی رایگان . اگه به تست ها نگاه کنیم avast با نسخه رایگان آنتی ویروسش تو تست ها شرکت میکنه و نتایج خوبی هم میگیره
برای فایروال هم یا زون آلارم یا کومودو خوبه
باور کنید هم از این تریال ریست راحت میشید و هم امنیتتون بهتر میشه
نقل قول:
سلام
راستش منم یه بار هم شنیده بودم این آنتی ویروس آواست رایگانه
سوالم اینه پس چطور درآمدزایی میکنه این شرکت؟
نسخه های غیر رایگان هم داره اتفاقا قیمت های بالایی هم دارهنقل قول:
اما تو تست ها با همون نسخه رایگان شرکت میکنه
AVG رو هم خریده. تا چندی دیگری بیشتر ازش خواهیم شنید
نقل قول:
درسته دوست عزیز . ولی کسپر مجموعه کاملیه که راحته ؛ ما هم که به این تریال عادت کردیم
یعنی واسه این مشکل راه حلی نیست ؟؟
سلام
دوستان این rootkit scan کاسپراسکی رو نمیشه غیرفعال کرد؟هر روز برای خودش اسکن میکنه
پیشاپیش تشکر
سلامنقل قول:
از قسمت تنظمیات قسمت performance تیک گزینه اخر رو بردارید ( نوشته داخل پرانتز rootkit )
سلام.
فایروال ویندوز چرا این پیام رو میده و باید چی کار کنم؟
همون یس رو بزنید بره اون تیک پایین رو هم بزنید تا دوباره این پیامو نشون ندهنقل قول:
کاسپر به عنوان فایروال هم عمل میکنه و این پیغام ظاهرا فقط از شما میخاد بپرسه اطمینان داری از این آنتی ویروس و publisher اش یا نه
من که یس رو زدم و تموم
سلامنقل قول:
محمد جان همین جوری صرفا جهت اطاع خدمتت عرض کنم تلفظ درست اسم این آنتی ویروس کسپرسکی است. یعنی این جوری کَسپِرِس کی (س ساکن، کی شبیه تلفظ کلید در انگلیسی)
فامیل موسس شرکتشه ، یوجین کسپرسکی . اسم های روسی مشابه هم داشتیم مثل داستایوفسکی
اینجا هم آنلاین تلفظش میکنه:
با سلام
برنامه Kaspersky Total Security 16.0.1.445 نصب می کنم ولی بعد از 1 بار ریست کردن سیستم غیر فعال می شه
روی آیکون برنامه هم که کلیک می کنم اجرا نمیشه
حتی با Process Explorer هم که نگاه می کنم اصلا پروسه برنامه (باز شدن و termintae شدننش) رو نشون نمی ده
:n03:
مشکل از کجاست؟
سلام دوستان
دو سه روزیه که علامت تعجب روی ایکون کسپر (کنار ساعت) اومده ،اینم بگم که انتی ویروس همیشه اپدیت میشه ،به صورت قانونی اکتیو شده ،سیستمو همین امروز فول اسکن کردم چیزی پیدا نکرد،دیگه نمیدونم اشکال کجا میتونه باشه؟!!لطفا راهنماییم کنید.
با سلامنقل قول:
خوب شما باید اطلاعات دقیق تر و بیشتری بدید تا بشه فهمید ایراد از کجاست
خود آنتی ویروس رو باز کنید و تو بخش DETAILS مطابق شکل زیر بررسی کنید یا یه عکس از اون بخش بذارید
با سلام. خوب مسلما هیچ انجمن مرتبطی در بخش آنتی ویروس ها برای نوشتن این پست وجود نداره. برای همین این رو اینجا میذارم یه مدتی باشه بعد که دیده شد
برش میدارم
سلام دوستان
چند روز پیش در اخبار IRINN گفت:
آنتی ویروسهای قفل شکسته و کرک شده و مجانی خطرات بسیار زیادی دارند و هکرهـا توی این آنتی ویروسها بدافرارهای جاسوسی نصب میکنند .
با سلامنقل قول:
بله آنتی ویروس های کرک شده میتونه در دسر ساز باشن و اصولا استفاده از این کرک ها و تریال ریست ها هرگز توصیه نمیشه
اما در مورد نسخه رایگان آنتی ویروس ها نمیشه این حرف رو زد. این نسخه ها خطری ندارن . امکانات کمتری نسبت به نسخه های پولی دارن اما اینکه به لحاظ امنیتی خود آنتی ویروس
برای کاربر دردسر ساز باشه درست نیست. جالبه شرکت avast تو تست های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نسخه رایگان شرکت میکنه و با همین نسخه از نسخه های پولی
نتایج بهتری گرفته
به نظر من یا نسخه اصلی آنتی ویروس رو بخرید ، خصوصا اگه با چند تا از دوستان این خرید انجام بشه قیمت خیلی مناسب میشه مثلا نسخه کاربره و گرنه از نسخه های رایگان
آنتی ویروس هایی مثل avira/avast/avg/comodo/zonealarm استفاده کنید
با سلامنقل قول:
انگار کسان دیگه ای هم همچین مشکلی رو دارن که معمولا بعد از کشف و پاک کردن ویروس آیکون کسپر به حالت اولیه اش بر نمیگرده
بعضی ها گفتن بعد از چند روز خودش درست شده
بعضی ها هم با repair کردن به نتیجه رسیدن
و خوب اگه نشد یه بار کسپر رو آنیستال کنید. تیک مربوط به ذخیره لایسنس رو بذارید باشه
بعد از ری استارت سیستم، نسخه 2017 رو نصب کنید از لینک زیر حدود 170 مگه
سلام دوستان
نسخه قانونی ۱۶.۰.۱.۴۴۵ روی ویندوز ۱۰بیلد ۱۰۵۸۶ استفاده می کردم،ویندوزو به بیلد ۱۶۰۷ ارتقا دادم الان که میخوام کسپرو نصب کنم ،دیگه نصب نمیشه ،این نسخه با این ویندوز مشکل داره ،موقع نصب پیغام ناسازگار بودن نمیده.
درود:نقل قول:
برای نسخه 1607 و رداستون یک ویندوز 10 توصیه شده که ورژن 17 رو نصب کنید... 17.0.0.611
آنتی ویروس کسپرسکی 2017 سه ماهه قانونی
توجه : این نرم افزار باید بصورت آنلاین نصب شود
آنتی ویروس کسپرسکی 2017 سه ماهه قانونی
توجه : این نرم افزار باید بصورت آنلاین نصب شود
Award-winning protection against viruses, spyware and other threats
Optimized performance does not slow down your PC
Simple installation and use
Compatible with Windows 10/8/7 / Vista / XP
3Months to try it for free
درود
سوال اول اینکه آموزش جامع تنظیمات کسپر (ورژن های جدیدش) رو کجا می تونم پیدا کنم؟ (تو صفحه اول برای 2012 . 2013 و... رو گذاشتن)
دوم با توجه به اینکه کسپر نمایندگی قانونی تو ایران نداره (چون تو سایتش نمایندگی از ایران ننوشته بود) از کدوم سایت می تونم لایسنس قانونیش رو تهیه کنم که بعدا داستان نشه و مشکل پیش نیاد؟