ممنوننقل قول:
راستش من داشتم صفحات قبل رو مرور می کردم که به این پست شما برخوردم:
فکر کنم پست 4396 هستنقل قول:
میشه یه کم توضیح بدین؟
یه دنیا تشکر :n01:
Printable View
ممنوننقل قول:
راستش من داشتم صفحات قبل رو مرور می کردم که به این پست شما برخوردم:
فکر کنم پست 4396 هستنقل قول:
میشه یه کم توضیح بدین؟
یه دنیا تشکر :n01:
من از earpod آیفون استفاده کردم ولی اصلان جواب نیست. برای مثال پیش خودم فکر کردم Beats Powerbeats که تو بازار ایران از همه بیتس ها گرون تره، خوبه اما فک کنم این هدفونا فقط بیس خوبی دارند قابلیت تفکیک خوب ندارند.بعد دیدم یه هدفون دیگه هم هست تو بازار به اسم Harman kardon EI که اونم که با توجه به نموداراش نمیدونم به کار من میاد یا نه؟
درسته، نمره خوبی نداره. ولی در مقابل cx300 بهتره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال در نظر بگیرید که اگر از خارج کشور توانایی تهیه دارین، مطمئناً گزینه های دیگه ایی توصیه می شه که توی صفحه قبل معرفی کردم.
من هم مثل شما علاقه مند به سبک الکترونیک و ترانس و هاوس هستمنقل قول:
ولی فکر میکنم در مورد بیس پانچی دارید اشتباه میکنید و این بیس مناسب سبک الکترونیک نیست
تا اونجا که من صفحات این تاپیکو خوندم دوستان میگفتن هدفونهای t-jays بیس پانچی داره و بنده هم چند روز پیش یکی از این هدفونها رو در مجتمع پایتخت تست کردم.آهنگ مورد نظر هم از کارهای dj Armin van buuren که با بیس عمیق شروع میشد.اجرای بیس توسط این هدفون واقعا ضعیف و ناامید کننده بود و به نظرم اصلا نتونست از پس اجرای آهنگ اکترونیک مورد نظر بربیاد.
نه متاسفانه. دستم کوتاههنقل قول:
این لینکو قبلا بررسی کردم. تو این چند روزه که دنبال ایرفون بودم کلی اصطلاحات جدید یاد گرفتم که خیلی خوبه.
متاسفانه این سایت هنوز یه رویو از cx300 II رو که گفته میشه 25 تا 30 درصد نسبت به نسخه اولیه بهبود داشته رو نذاشته. مدل اولیه cx300 این مشکل رو داشت که بیس قویش به تریبلش می چربید و آهنگ رو گنگ می کرد که با توجه به نقد هایی که خوندم مثل اینکه توی ورژن دوم cx300 این مشکل حل شده و این لینک هم فقط نسخه اول cx 300 رو داره. توی بقیه فروم هاشم نتونستم ریویو خوبی از نسخه دومش پیدا کنم
ولی در کل نمی خوام زیاد وسواس به خرج بدم. چون وسواس زیاد خرید رو دردناک می کنه و نمی ذاره آدم از جنس خریداری شده لذت ببره. واسه همین به زودی میرم و یه eph-50 یا cx300 II رو میگیرم. هر کدوم که شد ما را خوش آید فکر نکنم تفاوتشون اون قدر ها زیاد باشه.
فقط اینکه شکل eph-50 یه طور خاصیه که تا حالا تجربه استفاده ازشو نداشتم. نمی دونم توی گوش هام راحت هست یا نه و راحت بیرون می افته یا نه
ممنون rave جان :n16:
راستش منم از اساتید همین سایت این مطلب رو خوندم که اگه بیس پانچی باشه، زودتر محو میشه و بنابراین توی آهنگ های شلوغ مثل الکترونیک تاثیر منفی روی فرکانس های بالاتر نمی ذاره و برعکس، بیس های بومی دیرتر محو میشن و فرکانس های بالاتر رو تحت تاثیر خودشون قرار می دن که یه چیز منفی هستنقل قول:
یعنی اگه جایی خوندیم که فلان هدفون با بیس قویش تریبل رو محو می کنه یا نا مفهوم می کنه احتمالا می شه گفت که بیس اون هدفون بومی هست
حالا ممکنه اشتباه از من باشه. اگه این طوره اساتید اصلاح کنن :n01:
این تحلیل هم درسته ولی در نظر داشته باشد لذت بیس به بومی بودنشه به خصوص در آهنگ های الکترونیک که بیس از اجزای اصلیه آهنگه و با عدم اجرای صحیح اون شما لذتی از آهنگ نخواهید برد.همانطور که بنده در همان چند ثانیه اول متوجه شدم هدفون tjays به هیچ وجه از پس آهنگ الکترونیک مورد نظر برنیومد و البته قبلا هم به نتیجه مشابهی در مورد هدفون سنهایزر hd201 رسیده بودم که عملکرد خیلی ضعیفی در بیس داشتنقل قول:
به هر حال هیچ چیز بهتر از تجربه عملی نیست.اگر امکانش براتون هست یکی از هدفونهای t-jays رو با یک آهنگ الکترونیک که با بیس قوی شروع بشه تست کنید خودتان متوجه همه چیز خواهید شد.سعی میکنم آهنگ مورد نظرو برای استفاده دوستان آپ کنم
بله خب حرف شمام درسته و قبولش دارمنقل قول:
من خودم الکترونیک دوس دارم و بیس قوی که یه هدفون خوب با آهنگ های آرمین یا دیوید تولید می کنه رو با هیچی عوض نمی کنم
منتها هدفون هم باید آدم باشه دیگه :n02: مطمئنم قبول دارین که همینجوری بیس بیش از حدم آهنگ رو خراب می کنه. خلاصه هدفون داریم تا هدفون...هدفون بومی و پانچی داریم تا هدفون بومی و پانچی
آپلود کنین ما ام حتما استفاده می کنیم :n07:
به نظرم خیلی ضعیفه در حد هدفون های خیلی معمولی !نقل قول:
کسی جایی تو تهران سراغ نداره که هدفون های ایرفون و داخل گوشی رو واسه تست گذاشته باشه یا حداقل اجازه تست یکی دو مذل رو بده؟
چون خدایی هر چقدرم آدم ریویو های خوب و مثیت بخونه بازم رضایت از صدا یه چیز سلیقه ای هست که واسه هر کسی متفاوت هست
کسی قیمت هدفون Sony MDR7506 رو داره ؟
سلام من میخوام یه هدنزفری فیلیپشس بخرم مدل رو ش نوشته بود extra base و از این های بود که تو گوش میرفت قیمتشم سیو خورده ای هست بنظروتون کیفیتش خوبه تا این مدلو بخرم چون من خیلی موسیقی گوش میکنم و کیفیت برام مهمه
دقیقاً به همین خاطره که وقتی دوستان سوالی در مورد هدفون های توی بازار ایران اکثراً دارن، من جوابی نمی دم. چون نه خودم گوش دادم و نه 2 یا 3 نفری که می شناسمشون اون ها رو گوش دادن.نقل قول:
امروز یکی از دوستان خودم ازم پرسید در مورد هدفون زیر 200 تومن. هرچند می دونستم ljokerl قدیم ها سنهایزر cx300 II رو گوش نداده بود، ولی ازش پرسیدم که نظرش چیه در مقابل یاماها، گفتم شاید شنیده بوده باشه توی این مدت.
تنها جوابی که گرفتم این بود. امیدوارم اندک کمکی بکنه:
نقل قول:
I haven't tried the mkII CX300. From what I understand it should be very similar to the old CX400, but I haven't tried that either.
اگر مدل 3590 منظورتونه. خوبه در مقابل قیمتشنقل قول:
دوستان تا 80 تومن چه هدفون داخل گوش خوبی میشه گیر آورد؟ (تو دیجی کالا) مثلا این مدل Sennheiser MX365 چطوره؟
من این 80 تومنو بزور جور کردم اگه میشه کمکم کنید :n28: میارزه یا نه (نیاز زیادی به هدفون دارم و به موسیقی راک گوش میکنم)
خب وقتی خود شما به هر دوتاش گوش دادین، خب بهترین فرد برای تصمیم گیری خودتون هستین.
این هدفون ها نیازی به آمپ ندارن.[/QUOTE]
من می خواستم نظر شما یا سایر دوستان رو نیز بدونم.مثلا اینکه جبرا ارزش این هزینه رو داره و دوامش چه قدر هست و اینکه من که بیس دوست دارم کلا بی خیال سنهایزر شم؟
اگر بیسی در حد اون جبرا بخواین، من مدلی از سنهایزر رو نمی شناسم که اون چنین بیسی داشته باشه. شاید هدفون داخل گوشی سنهایزر مثل cx300II شبیهش باشه.
من اگر قرار باشه به کسی هدفون با بیس زیاد توصیه کنم، یاماها رو ترجیح می دم به اون جبرا. ولی در نظر داشته باشیم که مقدار بیسش باز هم از جبرا پایین تر بود تا اونجا که یادمه. یا مخصوصاً پلیر/هدفون های سونی (wh303) صدای بیس دار خیلی دلنشینی داشتن تا اونجا که یادمه. jbl j55 هم توی بازار موجوده که سبک صداش توی همین حدودی هست که شما مد نظر دارین. قیمتشم حدود 280 تومن، که البته با توجه به قیمت 60 دلاریش، گرونه. البته بقیشون هم همینطور گرونن در مقابل قیمت دلاریشون. انتخاب اقتصادی که در مقابل قیمت دلاریش هم خوب باشه، کریتیو hq-1600 هست که حدود 140 تومنه. ولی قضیه اینه که تا شما خودتون امتحان نکنین، کسی نمی تونه نظر حتمی بهتون بده.
نقل قول:
مرسی rave حان از زحماتتون
امروز رفتم نامداران بالاخره یاماها eph-50 رو که گفتین رو گرفتم
صداش همون طور که می خواستم بیس دار و بلند هست
اولش روی سنهایسر cx300 II شک داشتم ولی چون فروشنده cx300 II باز شده برای تست نداشت یه cx275 داد و گفت صدای cx300 II تقریبا شبیه cx 275 هست. صدای cx 275 اصلا دلنشین که نبود هیچ حتی گوش خراش هم بود و بیسش هم خیلی ضعیف بود. حالا این که چقدر صدای cx300 II شبیه cx 275 هست رو مطمئن نیستم ولی ریسک نکردم و eph-50 رو برداشتم. با این حال هنوزم فکر می کنم بیس کریتیو ep-630 یه کمی عمیق تر بود. توی نقد های خارجی به عمر بالای eph-50 اشاره شده بود که امیدوارم مثل کریتیو ep-630 بعد از چند ماه صداش کم نشه. توی استفاده های بلند مدت با eph-50 هم یه کمی گوش درد نائل آدم میشه که توی کریتیو ep-630 وجود نداشت
راستی این هدفونم به burn-in احتیاج داره؟
سلام عزیز ، مبارکتون باشه ، در مورد burn فکر نکنم این هدفون ها نیاز داشته باشن چون تو این رنج معمولا هدفون هارو طوری میسازن که از پس چند تا سبک بر بیاد ، به همین دلیل واسه یه سبک خاص نیست که نیاز به burn داشته باشه (البته اگه درست گفته باشم ) . . . راستی اگر مقدوره یه بررسی کوتاه واسمون بزارید ممنون میشم ، شما که یه مدت کریتیو داشتید یه مقایسه ای هم بکنید بد نیست . .نقل قول:
در این مورد هم با کمی تاخیر برای دیگر دوستان :n01:، ورودی بازار بزرگ کامپیوتر اولین فروشگاه سمت چپ تقریبا یه 20 تایی هدفون گذاشته برای تست ، البته اکثرا از برند فیلیپس بود ولی برند های دیگه هم یادمه داشت . . ..نقل قول:
سلام دوستان
تو رنج 50 تا 60 تومن تو گوشی چی پیشنهاد میکنید؟
حتی الامکان ظاهر شیکی داشته باشه ممنون
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام ,بین cx 300ii سنهایزر وhammerhead ریزر کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟تفکیک صدا مهمه برام.ممنون.
فرایند بورن این (Burn in) چیز پیچیده ای نیست و به سبک خاصی هم مربوط نمیشه. فقط به دوره ای که از هدفون استفاده میشه تا به صدای نهایی خودش برسه گفته میشه. چون بسته به جنس دیافراگم مدتی زمان نیاز داره تا به اصطلاح نرم بشه و کیفیت خودشو به نمایش بزاره. تقریبا همه هدفون ها این فرایند رو طی میکنند حالا یکی چند دقیقه طول میکشه یکی دیگه چندصد ساعت.نقل قول:
در کل برای هدفون های ارزان و میان قیمت این فرآیند چندان قابل مشاهده و قابل تامل نیست.
سلام سدوتان الان کدوم برند بهتره و به صرقه تر هستش؟
یه ایرفون میخوام یه هدفون
تو مایه های 300 هدفون و تو مایه های 100 یا کمتر ایرفون
توی pc بتونم استفاده کنم توی ps3 یا tv و همچنین اهنگ هکه جوره گوش میدم الان ایپاد دام اما شاید دستگاه دیگه بگیرم
سلام.می خواستم یه مقایسه بین Sony MDR XB600 و jabra revo با توجه به قیمت دو برابریش نسبت به سونی انجام بفرمایید.کسی تجربه سونی رو داشته؟
دوستانی که می خوان قبل از خرید ایرفون هارو چک کنن :
توی طبقه اول مجتمع پایتخت واحد 114 خیلی از مارک هارو واسه تست گذاشته. مارک هایی که امروز واسه تست امتحان کردم شامل چند مدل هر کدوم از هدفون های Philips, t-jays, a-jays, Klipsch, Skull Candy, JBL و .... بود
البته توی بقیه مغازه ها هم میشه هدفون واسه تست پیدا کرد
به امید اینکه همه قبل از خرید هدفون بتونن هدفون مورد علاقشون رو حداقل یه بار تست کنن :n16:
من خودم خیلی (2 ماه)جستجو کردم و به این نتیجه رسیدم ک هدست سونی drbtn200 m بهترین گزینه است.هم با وایرلس. nfc و هم با بلوتوث کار میکنه.اگه گوشیت سونی اکسپریا باشه با تماس دادن به هم به راحتی جفت سازی میشه اما با کل گوشیها سازگاره.دارای سیستم تنظیم صدا پخش و توقف و جلو و عقب بردن ترک از روی خود هدست قسمت چپآن مقدوره.میتونین با اون مکالمه و جوابگوی تماساتونم باشین.من هنوز نخریدم.تازه اومده بیرون دست یکی از بچه ها دیدم.انصافا صدای شفاف و بیس خوبی داره.سعس کنین از نمایندگی سونی بخرینش.چون تازه وارد شده همه ی نمایندگی ها ندارنش.وارد کنندشم نمایندگی آریان منا(نماینده ی اصلی وارد کننده ی گوشی های سونی و اچ تی سی) هستش.اینم سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما فروش اینترنتی نداره.تو این سایت شماره تماس داره ک زنگ میزنین و آدرس نمایندگیهاشون اونایی که این هدستو میفروشن میگیرینو بقیشم ک خودتون میدونین.بدرود.امیدوارم راهنماییم بتونه کمکتون کرده باشه.راستی ی مدل دیگشم هست که به نظر من این ب صرفه تره چون ضد آب و گردو غباره و علاوه بر اتصال به گوشی به تنهایی و بدون اتصال از طریق میکرو اس دی کارت میتونه پخش اهنگ داشته باشه.خودش رادیو اف ام داره.و از طریق صفحه ی ال ای دی میتونین پیامک ها و لیست تماسهاتونو چک کنین.فقط این مدل یعنی sbh 52 توی گوش میره و گوشو نمی پوشونه.:n06:
اگر کسی خریدار اییرفون SENNHEISER CX 175 بود بهم پیام بده به قیمت خوب میدم ، بسیار کم استفاده شده
اقا من اموزی یه هدفون Razer Electra خریدم .سیمش کوتاست .به پشت کامپیوتر نمیرسه خوب!الان چه راه حلی دارم !؟
سلام
یه سوال اورجینال دارم
این هدفون های بیتس که سایت دیجی کالا واسه فروش گذاشته
پایین همه محصولاتش هم زده که:
لطفا توجه داشته باشید
کلیه کالاهایی که در دیجی کالا عرضه می شوند اصلی بوده و هیچ گونه کالای کارکرده و غیر اصلی در دیجی کالا به فروش نمی رسد.
راسته؟
یعنی همش اورجیناله یا دروغ میگه؟
من از هرکی میپرسم میگه هدفون بیتس اورجینال تو ایران نیست
دوستان تا 250 ايرفون چيا پيشنهاد ميكنيد؟ تفكيك صدا و جزييات برام مهمه و باس اهميت زيادي نداره واسم.ممنون.
یه سیم افزایش طول تهیه کنین حلهنقل قول:
ارزون هست همه جا هم داره.
ببین عزیز من دی جی کالا تمام محصولاتش اصلیه.چون من خودم ازش خرید داشتم.اما ی سرس چیزا هس ک کار اصلیو میکنه اما اصل نیست.شما تو کل ایران هم بگردی مارک بیتس رو نمیتونی اصلی گیر بیاری.اینا چین درجه یکه.نقل قول:
بزار ی مثال برات بیارم.محصولات اپل همه میگن آمریکاییه.همینطور هم هست اما مونتاژ چینه.میخام بهت بگم ک جنس آمریکایی مستقیم اینطرف نمیاد(اما اگه نمایندگی داشته باه فرق میکنه ک تو ایران اصن جنس آمریکایی نمایندگی نداره) چون واسش نمیسرفه.اما مونتاژ چین هست.پیشنهاد من ب شما چیزیه ک همین طرف اصلیش هست نمایندگیشم داخل هست.مثل سونی پاناسونیک سامسونگ.اینا مارکای کمی نیستنا؟تازه دقدغه ی اصلیو وتقلبیو و... رو ندارین
به تاپیک من بالاتر ی سر بزن ضرر نمیکنینقل قول:
به تاپیک تو جواب دوستان ی نگاه بنداز.درکل اینی ک میگی سونی چیز شاخی زده جدیدا.تقریبا تو همون رنجهنقل قول:
پس قطعات و كيفيت اصله فقط مونتاژ چين درسته؟نقل قول:
چون همين هدفون ها تو خيابون ٣٠ - ٤٠ دارن ميفروشن گفتم يه وقت از اينا نباشه ديجي كالا ١ تومن بندازه به مردم:n02::n09:
سلام دوستان
یه راهنمایی میخوام در مورد بهترین ایرفونی که میشه از انگلیس خرید! برای سندیسک کلیپ +
میخوام مید خوبی داشته باشه یعنی صدای خواننده واضح باشه....ایرفون حتی الامکان داخل ایران نباشه و به پول ما هم بیشتر از 200 نشه...
سبک های مورد علاقه : راک و مشتقات آروم راک....پست راک...آلترناتیو...ایندی راک...ایندی پاپ...
و هرزگاهی پاپ!
یعنی بیسش زیاد بالا نباشه! ولی تریبل هم اینقدر بالا نباشه که صدای سوت بده آهنگ!
عجله هم دارم! ممنون میشم سریعا بگید
سلام دوستان :)
من دنبال یه هدفون ِ خوب میگردم برای گوش دادن به آهنگ با موبایل
بیس و وضوح ِ صدا خیلی مهمه واسم
و از مدلای به قول ِ معروف On-Ear و بزرگ میخوام
و خوشگلی و شیک بودنش خیلیییی برام مهمه
و اینکه در استفاده ی طولانی مدت مشکلی ایجاد نکنه
و ترجیحاً سبک باشه
بودجه هم تا 250تومن :n23:
آقا قربونت اگه چيزى پيدا كردى به ما هم بگو.شما راك باكس استفاده ميكنى؟نقل قول:
بله استفاده میکنمنقل قول:
اگر دنبال هدفونی با صدای متعادل می گردین:نقل قول:
Brainwavz M1 و HiFiMan RE-400
اولی حدود 40 دلاره و دومی 100 دلار
ببخشید با همین نیاز ها فقط چیزی که تو ایران پیدا بشه چیا رو پیشنهاد میکنید؟نقل قول: