از ۲ بامداد تا ۸ صبحنقل قول:
Printable View
از ۲ بامداد تا ۸ صبحنقل قول:
نقل قول:
خوبه از باند ۳ فرکانس ۱۸۰۰ استفاده کرده عالیه :n01:
سلام
من یه بسته 30 گیگی شبانه میخوام فعال کنم میگه موجودی کافی نیست در صورتی که 10 هزار و خورده ای تو حسابم هست
سیمکارتم دیتا هست و قبلا دو بار این بسته رو فعال کرده بودم ولی الان نمیشه
مشکل کجاست دوستان؟
سلام
ایا می تونم سیم کارت دیتا بخرم و اونو توی گوشی بندازم و با گوشی دانلود کنم/؟
یا اینکه سیم کارت دیتا رو فقط میشه با دانگل استفاده کرد ؟
بله میشه مشکلی ندارهنقل قول:
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
شما بسته فعالی داری الان رو خطتنقل قول:
نسل چهار رایتل با مودم 4G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
نسل چهار رایتل با مودم 4G در نیمه شب
رایتل اولین ارایه دهنده اینترنت پرسرعت همراه، به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو و بهمنظور فراهم آوردن فرصت استفاده از خدمات نسلهای نوین شبکه تلفن همراه با مقرون بهصرفه ترین و منحصر بهفردترین بستهها، طرح دانشجو را ویژه دانشجویان سراسر کشور با بسته آغازین استثنایی و با 75 درصد تخفیف عرضه میکند. در این طرح کلیه دانشجویان میتوانند اقدام به خرید سیمکارت اعتباری رایتل به شرح زیر نمایند.
جهت بهرهمندی از این طرح، شما دانشجویان عزیز میتوانید از تاریخ 14 الی 17 آذر تنها با پرداخت 5,000 تومان ضمن دریافت یک عدد سیمکارت اعتباری با مزایای طرح دانشجو، یک عدد سیمکارت اعتباری یا دیتای هدیه نیز دریافت نمایید.
مزایای طرح دانشجودریافت سیمکارت اعتباری به همراه 90 روز بهرهمندی از هدایای رایتل شامل :
12گیگابابت اینترنت (6 + 6 گیگابایت ساعت افت مصرف)
تماس صوتی درون شبکه نامحدود
پیامک درون شبکه نامحدود
چند روز طول ميكشه تا به دستمون برسه؟؟ موقع تحويل مدركى چيزى ميخواد؟ و اخر اينكه اين سيم كارتها 4g هستن؟؟نقل قول:
اطلاعی از جزییاتش ندارم صرفا خبرو دیدم توی سایتش گفتم بذارم اینجا.نقل قول:
از سایتش چک کنید.
4G رایتل/ تهران/ بسته حرفه ای 3 گیگ + 3 گیگ/ Modem USB E3372 Huawei+ Router TP-Lnik MR3020:
سرعت رایتل در نسل 4 و 3 هیچ فرقی نداره همه یکی هستننقل قول:
اوه اوه اوه عجب سرعتی خوب منم بسته 3 گیگ داشتم این سرعت رو نمیداد بهم بهترین سرعت سر 5 مگابیت بودنقل قول:
رایتل یکم تنوع در بسته ها بده بد نیست!
بنده هم هفته پیش تست کردم سرعت روی 5 مگابیت رسیو و یک مگابیت سند محدود شده بود.نقل قول:
ظاهرا" هر روز سرعتها رو دستکاری میکنن.
دوستان كسى ميدونه وقتى پست سيم كارتو مياره حتما بايد صاحب سيم كارت باشه كه تحويل بده؟؟ مدارك هم چيزى ميخواد؟؟
نیازی نیست صاحب سیمکارت باشهنقل قول:
برای سیمکارت هدیه نیاز به مدارک نیست.
براى سيم كارت اصلى چى؟؟؟نقل قول:
باید مدارک تحویل مامور پست بدیدنقل قول:
کارت ملی صاحب سیم کارت باشه با یه امضا تحویل میده پستنقل قول:
هر جفتش.نقل قول:
البته زنگ بزنید رایتل دقیقتر راهنمایی کنه.
من فقط سیمکارت هدیه رو از پست تحویل گرفتم و نیازی به ارائه مدارک نبود.(چون قبلش برای سیمکارت اصلی مدارک داده بودم)
شما الان e3372 رو به روتر Router TP-Lnik MR3020 زدین به راحتی نت رو از دانگل داد به روتر؟ تنطیماتی چیزی انجام ندادین؟ از کجا خریدین؟ چه قیمت و چند روزه تحویل گرفتین؟نقل قول:
من یکساله رایتل دارم تا حالا هدیه ای نداده بعد یکی از دوستان 4 ماه از خریدش میگذره رایتل یک هفته اینترنت 7 گیگ روزانه داده
چرا اینطوریه ؟
بله.نقل قول:
خیر نیازی به تنظیمات خاصی نداره.
توضیحات تکمیلی در پست زیر:
رایتل / 4G / تهران / بسته حرفه ای 3 گیگ + 3 گیگ / Modem USB E3372 Huawei + Router TP-LINK TL-MR3020:
عزیزان کسی خبر داره مدل مودمی که برای نمایشگاه الکامپ پیش ثبت نام میکنن چیه؟ ارزش داره؟
اگه یه دانگل 4g + یک روتر وایرلس بگیرید همین کارو انجام میده با قیمت 200 تومن.نقل قول:
300-400 برای مودم 4g زیاده.
نقل قول:
خودم فهمیدم اگر سال پیش سیم کارت رایتلو در روز دانشجو گرفته باشید امسال به شما تعلق میگیره
اینم چندتا تست سرور خارج با برنامه مایکروسافت نتورک مخصوص ویندوز ده موبایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست رایتل تو ترافیک بودم دیدم بیکارم گفتم یه تست بگیرم
رایتل / 4G / تهران / بسته حرفه ای 3 گیگ + 3 گیگ / Modem USB E3372 Huawei + Router TP-LINK TL-MR3020:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این مشکل رو داشتم.نقل قول:
از ایرادات عجیب غریب سیستمه.
من زنگ زدم پشتبانی گفت تیکت میزنم و این حرفا.
منم حوصله صبر کردن نداشتم هزار تومن دیگه شارژش کردم، دیگه ارور نداد و بسته فعال شد.
اینم از زرنگ بازی اوپراتورهاست. میخوان تو یه چیزی بیشتر شارژ کنی که معمولا هم این باقی مونده ته حساب روز آخر که بسته تموم میشه تو یه دقیقه میپره.
دوست عزیزنقل قول:
این اسپید تست ها وقتی سرور تهران رو انتخاب میکنید واقعا هیچ ارزشی نداره! اکثر نیاز کاربران اینترنت سرورهای خارج از ایران یعنی اروپا و آمریکا است.
سلام دوستان. چرا اینترنت 3G رایتل مدتی هست افت کرده. قبلاً سرعت زیر یک مگابایت نبود الان به زور به 200 کیلو میرسه و نوسان سرعتش هم زیاد شده. همه جا همینجوری شده!؟
سلام دوستان. چرا اینترنت 3G رایتل مدتی هست افت کرده. قبلاً سرعت زیر یک مگابایت نبود الان به زور به 200 کیلو میرسه و نوسان سرعتش هم زیاد شده. بسته شبانه که دیگه سرعتش فوق افتضاح شده و به 100 کیلو هم نمیرسه. همه جا همینجوری شده!؟
بله ... اکثر مناطق تهران همینجوره که می فرمایید ... فقط صبح ها تا ساعت یازده دوازده سرعت خوبهنقل قول:
وقتی که قیمت اینترنت موبایل از ADSL ارزونتر بشه و کاربران اینترنت سرویس ADSL شون رو جمع کنن و با اینترنت موبایل دانلود کنن اوضاع همینجور خواهد موند.
امروز صبح از رایتل بهم زنگ زدن حواسم به گوشی نبود.واسه پیگیری مشکل بود فک کنمنقل قول: