البته این گفته مال یوزف گوبلز...وزیر تبلیغات هیتلر هست.نقل قول:
Printable View
البته این گفته مال یوزف گوبلز...وزیر تبلیغات هیتلر هست.نقل قول:
اندیشه،اندیشه هیتــــلر است و گوبلز فقط مطیع امر او.....نقل قول:
بگذار عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی......
نلسون ماندلا
«بههنگام صلح،
پسران، پدران خود را به خاک میسپارند؛
در زمان جنگ،
پدران، پسران خودرا.»
* هرودوت
اگر واقعاَ خدايی وجود دارد، واگر اين خدا خدای واحدی است، در اين صورت همه چيز در اختيار اوست، واگر چيزی بنام شر در روی زمين وجود دارد نمی بايد گفت او اجازه آنرا داده است، بلکه می بايد گفت که او خود آنرا خواسته است، و خدايی که خودش شر را خواسته باشد خدايی ناپذيرفتنی است. اين عذر بدتر از گناه که شر کيفری است که بخاطر نافرمانی آدم و حوا در بهشت نسيب فرزندان آدم شده است مشکلی را حل نمی کند، زيرا اگر آدم گناه نخستين را مرتکب شد، برای اين بود که خدا خود اجازه آنرا داده بود، و بنابرين خودش آنرا خواسته بود. در اين صورت اين چه جور خدای مقتدر و عادل و رحيمی است که خواسته است آفريده او مرتکب گناه شود تا وی را بابت آن مجازات کند؟ آيا صحيح تر نيست که اين خدا بپذيرد که عامل اصلی نابسامانی های مادی و نابسامانی های معنوی در روی زمين خود اوست؟
فرانتس بوهل
«امروز به شما میگویم ای دوستان من، که با وجود دشواریها و محدودیتها، من هنوز رویایی دارم...
رویایی دارم که روزی این ملت به پا خیزد و در معنی کیش حقیقیاش زندگی کند؛ و این حقیقت را بدیهی بداند که همهٔ مردم با هم برابرند.
رویایی دارم که روزی، فرزندان بردههای سابق و فرزندان بردهداران سابق به روی تپههای سرخرنگ جورجیا کنار هم برادرانه بنشینند.
رویایی دارم که روزی ایالت میسیسیپی نیز که از داغ بیعدالتی و ستم در رنج است، تبدیل به واحهٔ آزادی و عدالت شود.
رویایی دارم که روزی چهار کودک من در جامعهای زندگی کنند که نه بر مبنای رنگ پوستشان، که بر اساس شخصیتشان ارزیابی شوند.»
* مارتین لوتر کینگ، سخنرانی در واشنگتن دی سی ۱۹۶۳. بخش مشهور «رویایی دارم» از سخنرانی در میدان لینکلن.
من ترجیح می دهم در جایی که مرگ حکمرانی میکند عشق و زندگی کنم نه اینکه در یک جای ابدی بدون عشق زندگی کنم
رابرت گرین اینگرسال
من ترجیح می دهم در جایی که مرگ حکمرانی میکند عشق و زندگی کنم نه اینکه در یک جای ابدی بدون عشق زندگی کنم
رابرت گرین اینگرسال
دفتری که از یاد خدا خالی باشد محکمه ای است که در آن قاضی وجود ندارد.
اگر مي خواهيد در زندگي، دوستان وفادار و ياران غمخوار داشته باشيد، كم و خيلي دير با مردم دوست شويد.
هرشل
اگر میبینی کسی به روی تو لبخند نمیزند علت را در لبان فرو بسته ی خود جستجو کن. (دیل کارنگی)
خیلی با شکوه است که بدانی در قلمرو اندیشه تو بدون زنجیری، حق داری عمقها و بلندیها را کشف کنی
. هیچ دیوار و حصاری نیست و در این گستره وسیع تفکر هیچ مکان ممنوع و هیچ جای مقدسی نیست.
رابرت گرین اینگرسال
روزي امپراطور يونان به کوروش بزرگ گفت:مابراي شرف ميجنگيم شما براي پول!
کوروش بزرگ پاسخ داد : هرکسي براي نداشته هايش ميجنگد
دکتر شريعتي :
روزي فرا خواهد رسيد که شيطان فرياد برآورد آدمي پيدا کنيد، سجده خواهم کرد...!
" هرگز مرتکب این اشتباه نمی شوم که با کسانی که برای نظرشان احترامی قایل نیستم، بحث کنم
ادوارد گیبون "
چه معجزه ایست ، موجودی انسانی را دوست داشتن ...
ماکسیم گورکی
اين زمين که اينک بر آن گام مینهی و بر آن زندگی میکنی را خدای بزرگ هم زمان با آفرينش هستی آفريد . قبل از تو بسياری بر اين خاک زیسته اند و آن گاه رفته اند . پس اين را بدان که تو نه اولينی و نه آخرين و نه ماندگار بر اين زمین ...
کورش کبیر
در تمام مدت زندگی با یک نفر دوست بودم ، خـــودم !
ناپلئون بناپارت
دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آنها را آشکار می کند
انتوان چخوف
زن شاهکار خلقت است . برنارد شاو
شاید چشمهای ما نیاز داشته باشند که گاهی با اشکهایمان شسته شوند، تا بار دیگر زندگی را با نگاه شفافتری ببینیم.
الکس تان
من معتقدم تاریخ، هرگز نمونه ای از مردمی را که تحت تسلط روحانیون هستند نشان نمی دهد که توانسته باشند یک دولت آزاد و متمدن را تشکیل بدهند.
توماس جفرسون
کسانی را که در جستجوی حقیقت هستند باور کن و به کسانی که آن را یافته اند شک کن
André Gide
یک روز زندگی در شهرت و عظمت، بهتر از 100 سال زندگی در کنج ازلت است.
ناپلئون بناپارت.
دو چیز در دنیا حد ندارد، یکی کیهان و دومی حماقت انسان، البته در مورد اولی زیاد مطمئن نیستم.
آلبرت انیشتین.
همه انسانها تکامل یافته از میمونها هستند، بجز ما آریایی ها که مستقیمآ از بهشت آمده ایم.
آدولف هیتلر.
ذهن مثل چتر نجات است , تنها زمانی عمل میکند که باز باشد
توماس دوار
هرگز مرگ را به گريه اي شاد نكردم / برخيز تا زندگي را زنده كنيم / استاد بهرام بيضايي
چیزی را که برایمان غیر قابل درک است,حقیقتا وجود دارد.پشت اسرار طبیعت,چیزهای ظریف-ناملموس-و لاینحلی باقی مانده.ستایش این نیرویی که فراتر از حد درک ماست,آیینه ی من است.....(انیشتین)
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
خداوند امید شجاعان است نه بهانه ی ترسوها.(پلو تارخ)
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
تنها کسانی که جرات باخت های بزرگ را دارند به برد های بزرگ دست پیدا میکنند...(کندی)
تلاش برای تفسیرِ سکولار از دین، تابحال دین را سکولار نساخته بلکه سکولاریزم را دینی گردانده است. بهتعبیری در این رویکرد، این دین نیست که در چارچوبِ سکولاریزم محدود میگردد بلکه این سکولاریزم است که در چارچوبِ دین محصور خواهد گردید.
یحیی بزرگمهر
برای من "خواندن" این كه شن ساحل ها نرم است كافی نیست : می خواهم پای برهنه ام این نرمی را حس كند . معرفتی كه قبل از آن احساسی نباشد ، برای من بیهوده است. هرگز در این جهان چیزی ندیده ام كه حتی اندكی زیبا باشد ؛ مگر آن كه فوراً آرزو كردم همه ی مهر من آن را در بر گیرد.
"آندره ژید"
این دین ساده من است: نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد. دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
دالایی لاما
من هیچ راه مطمئنی به سوی خوشبختی نمی شناسم.
اما راهی را می شناسم که به ناکامی منجر می شود،
گرایش به خشنود ساختن همگان
افلاطون
من از آنچه نمیدانید نگرانی ندارم ولیکن باید دید آنچه را میدانید چگونه به کار میبندید (رسول اکرم صلي الله عليه و آله)
سهچهارمِ جمعیتِ آمریکا، رسماٌ به معجزات باور دارند. شمارِ کسانی که به شیطان و اینکه خدا در روزِ رستاخیز چنین و چنان میکند، عقیده دارند، حیرت انگیز است. این آمار را شما در هیچ کشورِ صنعتیِ دنیا که دارای تکنولوژیِ پیشرفته است نمیبینید. چنین ارقامی را، تنها میتوانید از مساجدِ ایران و یا زنانِ سالخورده در سیسیل آمارگیری کنید. ولی در آمریکا، وضعیت همین است که میبینید.
نوام چامسکی
نصایح بسیار زیبای زرتشت !!!! ...
آنچه را گذشته است فراموش كن و بدانچه نرسیده است رنج و اندوه مبر
قبل از جواب دادن فكر كن
هیچكس را تمسخر مكن
نه به راست و نه به دروغ قسم مخور
خود برای خود، زن انتخاب كن
به شرر و دشمنی كسی راضی مشو
تا حدی كه میتوانی، از مال خود داد و دهش نما
كسی را فریب مده تا دردمندنشوی
از هركس و هرچیز مطمئن مباش
فرمان خوب ده تا بهره خوب یابی
بیگناه باش تا بیم نداشته باشی
سپاس دار باش تا لایق نیكی باشی
با مردم یگانه باش تا محرم و مشهور شوی
راستگو باش تا استقامت داشته باشی
متواضع باش تا دوست بسیار داشته باشی
دوست بسیار داشته باش تا معروف باشی
معروف باش تا زندگانی به نیكی گذرانی
دوستدار دین باش تا پاك و راست گردی
مطابق وجدان خود رفتار كن كه بهشتی شوی
سخی و جوانمرد باش تا آسمانی باشی
روح خود را به خشم و كین آلوده مساز
هرگز ترشرو و بدخو مباش
در انجمن نزد مرد نادان منشین كه تو را نادان ندانند.
وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ما آمدند، در دستشان کتاب مقدس داشتند و ما زمینهایمان را داشتیم. پنجاه سال بعد، ما در دستمان کتاب مقدس داشتیم و زمین هایمان در دست آنها بود.
جومو کیانتا، اولین رئیس جمهوری کنیا بعد از استقلال
سلام دوستان...
باعث افتخار كه در يكي از قديمي ترين و اصيلترين تاپيك هاي انجمن ادبيات پست ميدم كه هيچ چيز نميتونه جاي اون رو بگيره.
خدا در همه جا هست.زير سنگ... در شاخه ي خشكيده ي درخت ... در برگ هاي سر سبز ... در خاك... در آب ...
حضرت مسيح(نقل شده در فيلم Stigmata )
عمر آنقدر کوتاه است که نمیارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
(دیزرائیلی)
من به اصول و عقاید تو اگر با آزادی من جور در بیایند حمله نمی کنم
. اگر عقاید تو خطرناک باشند و با یقین بگویند که شک کردن جرم است،آن وقت با همه وجود به آنها حمله می کنم چون ذهن انسانها را به بردگی می کشند.
رابرت گرین اینگرسال
ذهن خود را با روش ها و اصولی که افراد موفق به کار گرفته اند بارور کنید.(مارک فیشر)
بزرگترین درس زندگی اینست که گاهی آحمق ها هم درست می گویند....(چرچیل)
من میتوانم سکوت کنم، نادان و یا دانا باشم، چرا که من یک انسانم، و اینها صفات انسانى است. و تو هم به یاد داشته باش:من نباید چیزى باشم که تو میخواهى ، من را خودم از خودم ساختهام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و تو هم به یاد داشته باش....(گاندی)
اگر یك روانپزشك ادعا كند كه بیشتر اختلافات زناشویی بوجود آورنده ناكامی های جنسی نیست، خیلی نادان است. به طور كلی، اگر زن و مرد در زندگی جنسی از یكدیگر خشنود شوند، سایر اختلافات و ناراحتی های زندگی را نادیده خواهند گرفت.((دكتر هامیلتون))
صبر را باید از درخت آموخت که همه رنج خزان و زمستان را تحمل می کند تا بهار برسد و باز شکوفا شود. (دانته)
خطا کردن یک کار انسانی است اما تکرار آن یک کار حیوانی. (آناتول فرانس)