معمولاً تمامی نمایندگی های سامسونگ دارن.نقل قول:
فروشگاه اینترنتی دیجیکالا هم اونا رو داره.
البته چون تازه اومده، ممکنه هنوز خیلی از جاها نداشته باشند.
Printable View
معمولاً تمامی نمایندگی های سامسونگ دارن.نقل قول:
فروشگاه اینترنتی دیجیکالا هم اونا رو داره.
البته چون تازه اومده، ممکنه هنوز خیلی از جاها نداشته باشند.
دوستان میخام تب 4 10.1رو بالاخره بخرم فقط دیجی گارانتی لایف سرویس داره کسسی از این گارانتی خبر داره چجوریه خدماتش و....؟
راستی این برنامه ای کهگفتیو من هرچی سرچ کردم با گوشیم پیدا نکردم تو سامسونگ اپز همون گلکسی اپز فرقی نداره جفتشون یکیه بیئ زحمت اگه شما داری رو دستگاهت یک بک آپ ازش برام بگیر بزار اینجا
مرسی
نقل قول:
یک برنامه خارق العاده به نام Hword 2014 وجود داره که می تونید از Galaxy App دانلود کنید.
بدون شک و به جرعت می تونم بگم بهترین نرم افزار جهت ویرایش فایل های ورد است. توجه
داشته باشید که این برنامه فقط در دیوایس های Samsung قابل اجراست. این نرم افزار به
شدت شبیه به Microsoft Office Word 2013 می باشد. با خرید یک داک کیبورد، به راحتی اون
رو به یک لپ تاپ فوق العاده تبدیل کنید!!
دوستان نظرتون در مورد خربد Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition 3G - 16GB چیه؟ شنیدم لگ و هنگ و داغ کردن داره ؟ 10 اینج مناسب تا 1400 -1500 به نظرتون کدومه ؟
سلام،
یه تبلت میخوام که:
- برای Data Transfer ، نه لزوماً برای برقراری تماس، سیم کارت بخوره.
- Display کیفیت خوبی داشته باشه.
- هنگ نکنه.
- بیشتر استفاده برای وایبر، فیسبـوک، ایمیل و ...
- دوربینِ خوب (زیاد برام مهم نیست، اما به عنوان آخرین ملاکِ انتخاب در نظر گرفته بشه).
بودجه: زیر یک میلیون تومان.
من میخوام یه تبلت 8 اینچی مدل ایسوس me181 با قیمت 620 بخرم
کاربردم هم فقط مطالعه هستش
به نظر شما این تبلت با صفحه 8 اینچ برای من کافیه؟ به مشکل نمیخورم؟
مدل بهتری سراغ دارید تو این رنج قیمت؟
با سلام...
دوستان نظرتون در مورد تبلت Tab S 8.4 LTE - 16GB چی هستش؟
من بیشتر برای استفاده های اینترنتی و وبگردی + تماس های اینترنی میخوام حالا شاید یکم بازی هم کردیم دیگه :n02:
آیا این تبلت به واسطه ی اینکه 8 هسته ای هستش ، امکان داره مثلا تحت استفاده ی مداوم مثلا یکساعته داغ کنه و...؟
بعد به نظرتون دوستان ارزش داره برای sony z3 compact صر کنم یا برم همینو بخرم؟
z3 compact که 4.6 اینچه و تب اس تبلت 8 اینچ!نقل قول:
وبگردی و اینترنت تو صفحه بزرگتر لذت بخش تر ، راحت تر و بهتره!
سلامنقل قول:
با توجه به اینکه تبلتی میخواید که با قیمت زیر 1 تومن، دوربین خوبی هم داشته باشه؛ Huawei Mediapad X1 رو پیشنهاد میکنم. صفحه اش 7 اینچی هست و میشه حتی به جای گوشی ازش استفاده کرد.
میگن رابط کاربریش کمی Lag داره که شنیدم با آپدیت به Android Kitkat درست میشه.
اگر فقط برای مطالعه میخواید، چرا کتابخوان نمی خرید؟نقل قول:
من منظورمنقل قول:
Sony Xperia Z3 comapct Tablet که صفحش 8 اینچه ولی تراکم پیکسلیش 283 هستش که تقریبا 70 تا از تب اس کمتره
در مورد تب س من فقط میرسم داغ کنه ، چون 8 هسته ای هستش ، کسی از دوستان تجربه ای داره در این مورد؟!
سلام دوستان
بنده قصد خرید تبلت asus fe385cg یا asus fe375cg رو دارم منتها نمیدونم چرا هنوز نیومده و این که قیمتش چنده کلا تبلت خوبی هست
احتمالاً منظور شما، از Sony Z3 Compact، تبلت Sony Z3 Compact است.نقل قول:
بین این و مدل Samsung Galaxy Tab S 8.4، به نظرم از لحاظ سخت افزاری، مدل Z3 Compact،
بالاتر باشد. البته از لحاظ رابط کاربری، امکانات و پشتیبانی، بی شک مدل Tab S، بهتر می باشد.
از لحاظ تراکم پیکسلی نیز مدل سامسونگ، بهتر ظاهر شده است.
اما از لحاظ باطری، طراحی، کیفیت ساخت، مدل Z3 Compact، یک سر و گردن از حریف خود، بالاتر
می باشد.
در مدل Tab S، داغ شدن به چشم می خوره. مثلاً با یک ساعت استفاده بسیار داغ می کنه.
تصمیم باشماست. باتوجه به انتظاراتتون، به نظرم تبلت Sony Xperia Tablet Z3 Compact، انتخاب
بسیار خوبیست.
ارزون ترین تبلت باحداقل امکانات چیه و چنده؟
سلام دوستان
یه تبلت ارزون قیمت واسه خواهرزادم میخوام که 7سالشه
قیمتش بین 200 تا نهایت 250 باشه.کمتر باشه بهتره:n06:
سیم کارت خور که فکر نکنم با این قیمت باشه اما اگه شد چه بهتر :n01:
تو این رنج قیمتا نمیدونم چی بخرم که پشیمون نشمو بچه راضی باشه
ممنون میشم چند مدل پیشنهاد بدین
سلام خدمت اساتید گرامی دوستان ممنون میشم چند نفر راهنمایی کنند
من تبلت 10 اینچی میخوام و بین دو گزینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ASUS MeMO Pad FHD 10
نمیخوام بیشتر از 1.400 هزینه کنم
بد جوری گیر کردم کیفیت هر دو هم Full Hd هست
اینطوری که من گشتم متوجه شدم تبلت هواوی میکرو یو اس بی ندارد و کابل های خودشم گیر نمیاد برای HDMI , otg همچنین تقریبا 3 سال رونمایی شده این تبلت تازه براش اندروید 4.1 اومده که بعید میدونم اندروید جدید براش بیاد
و تبلت ایسوس دارای اندروید 4.2 هست و دارای سی پیو قوی تر و دارای میکرو یو اس بی و... دوستان خیلی برام مهمه شما اساتید کدوم رو پیشنهاد میکنید من که کاملا گیج شدم ؟؟؟؟:n13:
ممنون و سپاس
تبلتهای i-life و پیر گاردین قیمت پایینی دارن از 200 تومن شروع میشن.دی جی کالا دارهنقل قول:
i-life , پیرگاردین و اسمارت تاچ بسیار ارزان هستن ولی قول نمیدم که پشیمون نشینقل قول:
ایسوس کیفیت و پشتیبانی بهتری ارائه میکنه و هواوی اصلا.نقل قول:
خودم نظرم رو i-life هستشنقل قول:
نمیدونم واسه بچه 6.7 ساله جواب میده :n13:
مدل خاصی مد نظرتونه؟
بله خودم هم به ASUS MeMO Pad FHD 10 رسیدم متسفانه این تبلت هم دو مدل داره یکی با cpu اینتل 2 هسته ای 1.6 (برای اولین بار در یک تبلت ...چند نفر از اساتید اشاره کردند بسیار لگ داره و خیلی از برنامه ها رو اینتل توانایی ساپورت نداره مثل Rizer I و...قدرت بیشتر دلیل بر بهتر بودن نیست :28:) و یکی هم با cpu کوالکام 4 هسته ای 1.5 و حتی گرافیک هر دو دستگاه هم فرق میکنه گرافیک مدل دوم ادرنو 320 هست و اینطوری که بنده فهمیدم مدل اینتل اشکالات زیادی داره و بازار ایران هم میشه گفت 92.2% از همین نوع اینتل هست( یجوری باید اینایی که ساختنو بفروش برسونند دیگه کجا هم بهتر از ... ) باز هم اگر اساتید گرامی در مورد این دو مدل اطلاعاتی دارند خیلی ممنون میشیم اشاره کنند و همچنین ایا آندروید از هایپر تریدینگ پشتیبانی می کنه؟!!! بعید می دونم هنوز عملی شده باشه!
سلام
من همین امروز asus fe375cg خریدم سفید رنگ 8گیگ با گارانتی ویستا با قیمت 620 هزار تومان
یک مموری سیلیکون پاور 16گیگ کلاس 10 الایت هم براش خریدم 33 هزار تومان
تو سایت ایسوس رفتم دیدم چند تا آپدیت جدید اومده براش حدود 1 گیگ حالا به نظر دوستان آپدیتش کنم مشکلی پیش نمیاد و این که اون آپدیت ها رو باید پشت سر هم به ترتیب انجام بدم یا این که همون آخرین آپدیت کافیه
خیلی ممنون دوستان منتظر جوابم
به نظر من حتماً آپدیت کنید.نقل قول:
آپدیت های ایسوز، رو نمی دونم. ولی به نظرم بهتره همه رو از اول و به ترتیب آپدیت کنید.
تا 700 تومن چی پیشنهاد میدین؟
دوستان من یه تبلت ایسوس 375 گرفتم همه چیزش عالیه یکدفعه زدم به پی سی از طریق usb وصل شد الان هر چی میزنم دیگه وصل نمیشه کسی تا حالا براش پیش اومده میدونه از چیه؟
بجهها بین لنوو A3500، ایسر Tab 7، هواوی مدیاپد 7 یوث 2 و ایسوز 170 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
گزینهی بهتری تو این رنج 400 تا 600 هست که سیم کارت بخوره؟
گزینه بهتر Asus Fonepad FE375CG هست. به قیمت 620 تومن.نقل قول:
همشهری جان تو این رنج قیمتی lenovo5500 هشت اینچیه و تفاوتش فقط با3500 اینه که اون 7اینچیه! asus memo pad8 هم هست که خوبه فقط سیم کارت نمیخوره..... اما نظر شخصی همون5500 لنوو هستنقل قول:
بین این مدل لنوو و 375 ایسوس ، ایسوس انتخاب و خریداری شد:n01:نقل قول:
به نظرتون تبلت اندرویدی بهتره یا ویندوزی ؟ من موندم چی بگیرم
یک تبلت خوب تا قیمت 1.5 میلیون به من معرفی کنید لطفا
نوت 8 مزیتش به قلم و برنامه های مربوط به اونه
تبلت دیگه ای هست که سری نوت نباشه و بشه باهاش همون کارای نوت رو انجام داد
بیشتر بدرد مطالعه بخوره و باطری بادوام داشته باشه
مثل نوت 8 خوشدست باشه و نوت برداری و کارای دانشجویی باهاش لذت بخش باشه؟
دوستان لطفا کمک کنن:n02:
تبلتی میخوای هم خوب باشه و هم قلم داشته باشه => سری surface proنقل قول:
البته قیمتش فضاییه ... چون بزرگه (12 اینچ هم اندازه نوت پرو 12.2) خوشدست هم نیست!
اگه با نوت 8 مشکل داری نوت 10.1 هست
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل من با قيمتشهنقل قول:
مثلا چيزي در حدود 5500 لنوو باشه كه همون كار رو انجام بده
به نظر شما ميشه همين تبلتاي توي قيمت پايينتر از نوت رو گرفت بعد براش قلم گرفت و با چند تا نرم افزار كاراي نوت رو انجام داد
به نظر من كه جي پد ال جي براي مطالعه بهتره حيف كه باتري خوبي نداره و سيمكارت هم نميخوره كه برام مهمه
به نظر شما 7 اينچي ها بهتر نيستند؟ يعني خوشدست ترن
ُلام. من اختصاصا واسه خوندن کتاب میخوام note pro 12.2 سامسونگ رو بخرم... تنها خواهشی که دارم اینه که اگه از دوستان کسی این تبلت رو خریده، من میخوام اندازه فونت فایلهای pdf رو رووش تست کنم ببینم میشه راحت کتابخونی کرد یا نه... ممنون میشم... یه چند هفته ای هست که گیج شدم نمیدونم از کجا مطمئن بشم...
مبارکه...راضی هستی؟ چند خریدی؟نقل قول:
کی galaxy tab s داره ؟
ایا با otg از هارک اکسترنال پشیبانی میکنه ؟
به نظرتون گزینه خوبی هست با توجه به قیمتش ؟
با سلام به دوستان عزیز
صرف نظر از سیم کارت خور نبودن تبلت الجی جی پد 8.3 آیا گزینه بهتری نسبت به این تبلت تا سقف یک میلیون تومن وجود داره؟
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
موفق باشید
درود
دوستان قصد خرید تبلت دارم و بیشتر استفادم هم مطالعه هست و وب گردی . اپلیکیشن و این دست از مسایل هم هست چون اگه نبود کتابخون رو انتخاب می کردم.
خودم گشتم و این تاپیک چند صفحش رو خوندم mediapad x1 ظاهرا انتخاب خوبی هس.
اگه بخوام بگیرم با گارانتی می گیرم که 1080 در میاد. چون احتمال زیاد قسط میگیرم نزدیک 1120 درمیاد. حالا سوالم اینجاس که آیا با چه مقدار بیشتر انتخاب خیلی بهتری می تونم داشته باشم؟
سلام دوستان یه تبلت می خوام برای تو خونه (کلا اهل بیت :n02: و مهمان ). برای استفاده از اینترنت بیشتر. یه چیزی می خوام بین 500 تا یک هر چی کمتر بهتر. باتریش خوب باشه . سیم کارت بخوره بهتره ولی زیادم مهم نیس .فقط باید صفحه بزرگ باشه که کار راحت باشه براشون،دیگه خودتون هر چی صلاح می دونید براشون راحته پیشنهاد بدید
lenovo A8-50 A5500 چطوره؟
سلام یک تبلت برای مطالعه ونصب برنامه های ویژه کتابخوانی می خواهم نصب سیمکارت مهم نیست .۸اینچ می خواهم چون ۷کوچک و ۱۰ بزرگه وقابل حمل نیست.
قیمت هم ارزانترین قیمت را می خواهم!که حداقل دو سه سال بدون اذیت کار کند!باسپاس
براي وب گردي به نظرم حداقل بايد 8 اينچ بگيريد ... هر چند 10 اينچ خيلي بهتره تو اين قيمت مدل هاي خوبي پيدا نميشهنقل قول:
تراكم پيكسلي اگه بالا باشه بهتره
اگه سيم كارت خور ميخواي اين مدل خوبه
ولي اگه سيم كارت خور بودن مطرح نيست اين گزينه بهتره:
ASUS MeMO Pad 8 ME181C
يكي از مزيت هاي سيم كارت خور بودن gprs ـه هست كه ميتوني بيرون خونه هم اينترنت داشته باشي!
امكان افزايش بودجه تا چقدر رو داري؟
راستش چون می خواستم باهاش به بابا مامانم یاد بدم چطور از اینترنت استفاده کنن گفتم یه چیزی بگیرم که خرابم شدم زیاد هزینه نکرده باشم بعد برای خودم یکی دیگه بخرم. ولی حالا اگه ده اینچی خوب که کاری باشه و سیم کارتم بخوره و دیگه از هر نظر تقریبا خوب باشه که دیگه خودمم از همون استفاده کنم رو تا 1200 می شناسید معرفی کنید ممنوننقل قول:
با این شرایط همون 2 مدل 8 اینچی خوبن! تمام نیازهاتون رو برطرف میکنهنقل قول:
+600 تومن صرفجویی میشه
بعدا واسه خودت میتونی مدل بهتری بگیری
مثل Nexus 9 یا آیپد ...