دوستان اگه شما جای من بودید کدوم یک از شهرهای اطراف تهران رو برای تحصیل انتخاب می کردید؟(قم.سمنان زنجان.قزوین.کاشان و....) همه این دانشگاهها رو قبول میشم
Printable View
دوستان اگه شما جای من بودید کدوم یک از شهرهای اطراف تهران رو برای تحصیل انتخاب می کردید؟(قم.سمنان زنجان.قزوین.کاشان و....) همه این دانشگاهها رو قبول میشم
سلام
یه سوال خیلی خیلی مهم
پسر منطقه 1 با رتبه 3100 it تهران قبول میشه؟
خواهش مبکنم جئاب بدید
بچه ها چمران هم ظرفیت دخترها برگشت و کار مارو سخت تر کرد!!
مهندسی معماری خوبه؟چه جور رشته ایه؟؟؟بنظرتون روزانه متالوژی بهتره یا شبانه برق و مکانیک؟؟؟؟؟؟؟اولویت کدوم باشه بهتره؟
1.برق و مکانیک و عمرن روزانه 2شبانه همینا 3.متالوژی روزانه 4.مهندسی کامپیوتر بعد معماری نمی دونم!!!!کمک.
مهندسی کامپیوتر بهتره یا معماری؟؟؟
تفاوت مهندسی برق الکترونیک و قدرت چیه؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟بازار کار کدوم بهتره؟؟؟حیطه کاری هر کدوم چیه؟؟؟؟؟از ته دل کمک میخوام لطفا جامع شرح بدین!شما کار به علاقه من نداشته باشین نظر خودتونو بگین.:45:
چرا اینقدر سر در گمی :41: تنها کسی که میتونه این انتخاب ها رو انجام بده خود تویی.در مورد برق باید بگم که اگه می خوای بری و یه لیساننس برق بگیری نرو ولی اگه برق رو با تمام وجود بخونی و از 0تا 100 (نه فقط درس دانشگاه بلکه مهارتهاه رو )رو یاد بگیری خیلی خوبه .نقل قول:
نقل قول:
به حتم قزوین و زنجان رو بزن.اگه میتونی قم بری اونجارم بزن
زدندنش که می زنم ولی می خوام بهترینش رو انتخاب کنمنقل قول:
سلام کارت ثبت علاقه مندی پیام نور رو گرفتم حالا باید کجا ثبت کنم؟
سلام
با رتبه 7700 رشته تجربی منطقه یک کدوم دانشگاه بین الملل در رشته های پزشکی یا دندانپزشکی قبول میشم؟(البته بجز چابهار و آبادان)
معدل دیپلم:50/17
معدل کل:50/19
با تشکر
پسرم با یه وجب ریش:31:نقل قول:
پرستاری که نه!
علوم تغذیه چطوره؟
دام پزشکی هم پول داره ولی خب با سرو کله ات با دامه!
رادیولوژی چطوره؟
سلام انتخاب رشته فعال شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم علاقه مندی رو ثبت میکنن
سلام
با رتبه 260 (خانم) رشته تجربی منطقه 3 کدوم دانشگاه میشه قبول شده برای تحصیل در رشته دندونپزشکی؟
غمت نباشه.زنجان رو حتما بزن.من خودم زنجان رفتم.دوستامم از کرج میرن ابهر(یکی از شهرستان های زنجان) واسه برق.زنجان رو بزن.ولی قبلش قزوین رو بزن که نزدیک تره.زنجان خیلی جای خوبیه واسه درس و دانشگاه.ولی پر پلیسه.یه حرکت نمیشه زد اونجانقل قول:
انتخاب رشته مجازی می کردی خوب بودنقل قول:
انتخاب رشته های مجازی اطلاعات دانشگاه های بین الملل رو ندارن.نقل قول:
یکم بیشتر میتونی در مورد دانشگاهش توضیح بدی؟نقل قول:
پ.خ دادم بهتنقل قول:
علاقه مندی به غیر انتغاعی رو از قبل میشد ثبت کرد(موقع ثبت نام اصلی)؟
از کجا بفهمم که ثبت کردم؟
وقتی تو کارنامه زده مجاز یعنی ثبت کردم؟
در مورد برق من خیلی تحقیق کردم از اینو اون. الکترونیک و قدرت رشته هاشون تقریبن یکیه و حدود 20 واحد از 140 واحد فرق دارن. ولی کارشون زمین تا آسمون فرق فوکوله. کار واسه قدرت خیلی بیشتره و الکترونیک الان کار زیادی واسش نیس توو ایران. البته شاید 4 - 5 سال دیگه برعکس شه.نقل قول:
پس فقط و فقط در صورتی برو الکترونیک که عاشقش باشی. در مورد حیطه کاری هم برو سایت گزینه 2 و یا لایتنر، اونجا توضیح دادن.
این که میگی فلان رشته بهتره یا اون یکی ، اصلن این سوال غلطه ! مثل این میمونه که من از یه جمع چند نفره ، بپرسم ماکارونی بیشتر دوس دارید یا فسنجون و انتظار داشته باشم یه جواب واحد بشنوم!نقل قول:
ممکنه برای یه نفر رشته ی موسیقی خیلی خیلی بهتر باشه تا برق و مکانیک.
فقط بگم کامپیوتر و معماری هر دو بازار دارن.
از نظر مسافت که مشخصه ! به ترتیب قزوین ، قم ، زنجان ، سمنان و کاشان نزدیکتره. البته فک کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای اینکه سطح دانشگاه ها رو هم بفهمی دوتا راه داری. یکی این سایته ur.isc.gov.ir ، اون یکیش هم اینه که بری یادگار ماندگار ببینی کدومشون رتبه های بهتری گرفته.
هیچکی نیست بهم جواب بده؟؟؟نقل قول:
بله هنگام ثبت نام اصلی و هنگام دریافت کارت میشد ثبت کرد. من که نتونستم ببینم مشخصه خاصی داره یا نهنقل قول:
این فیل رو دانلود کننقل قول:
تو این فایل تمام پذیرفته شدگان نیست
از صفحه 93
دوستان سه تا سوال:
1-با 500 منطقه دو (کرمانشاه) میشه پزشکی شهید بهشتی نیمسال دوم قبول شد؟
2- دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خوابگاه میده؟
3-اگه نیمسال دوم برم باز هم خوابگاه میدن؟
اعتبار مدرک غیر انتفاعی هایی که موسسه ی اموزش عالی هستند(نه دانشگاه) چه در داخل چه برای ادامه تحصیل در خارج چجوریه؟
کلا به نظرتون ارزش داره ادم بره به این جا ها؟
اونایی که تو قزوینن خوبن؟کدوم بهتره؟
من درباره اعتبار این مدرک در خارج کشور چیز زیادی نمیدونم و طبق گفته ها مدرک غیرانتفاعی از طرف وزارت علومه و فرقی نداره.برای کار در داخل کشور که به نظر من اگه بخوایم از پارتی بگذریم باید "کار" بلد باشی تا بتونی استخدام بشی و حتی برای رشته هایی مثل مهندسی علاوه بر دانشگاه باید دوره های دیگه هم بری تا بتونی استخدام بشی.از نظر من که چند تا دانشگاه تحصیل کردم خوب بودن دانشگاه رو به امکانات و تجربه دانشگاه تو اون رشته میدونم و مطمئنا این دانشگاه ها فاقد اون هستند و فقط به درد این میخورن بری یه مدرکی بگیری بیای بیرون و در آخر هم نه بنیه علمی داری و نه کار بلدی.من که حاضرم 20 سال پشت کنکور باشم ولی این جاها نرم!!!!!!نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
1-رتبه شما در تقریبا در مرز قرار دارد.شما به ترتیب اولویت بزنید .
2-همه دانشگاههای روزانه تعهد خوابگاه دارند ...
3-اگر روزانه باشه 100% (مگر انکه در توضیحات جلوی رشته نوشته باشد) واگر شبانه اغلب دارند ....
موفق باشید
متشکر یه سوال اگه من نیم سال دوم اصفهان قبول بشم (که احتمالا قبول میشم) بعدا میتونیم انتقالی به کرمانشاه بگیرم؟نقل قول:
در داخل که حتی دوره های مجازی و نیمه حضوری و پیام نور هم هیچ محدودیتی ندارن چه برسه به غیرانتفایی ! درخارج هم بستگی به کشور مقصد و رشته تحصیلی داره . کشور هایی مثل مالزی و هند؛ رشته های علوم پایه و رشته های مرتبط با کامپیوتر رو معمولا راحت قبول میکنن. به نظر من در مقطع کاردانی و کارشناسی بله ارزش داره چون اولا شهریه خیلی پایینی نسبت به دانشگاه آزاد و بین المللی دارن و ثانیا شما حتما باید تا ارشد ادامه تحصیل بدین و میتونین این چندسالی که در دانشگاه غیرانتفایی هستین با علاقه و جدیت درس بخونین تا از دانشگاه های خوب کشور برای ارشد پذیرفته بشیننقل قول:
سلام. کی گفته همه دانشگاه های روزانه تعهد خوابگاه دارن ؟ شما یه دور دفترچه رو بخونین میبینین اصلا دانشگاهی نیست که تعهد خواگاه داشته باشه ضمن اینکه بعضی دانشگاه ها تاکید کردن که به هیچ وجه امکان ارائه خوابگاه ندارن. این که شبانه ها اغلب دارن هم صحیح نیست امسال فقط چندتا از شبانه ها گفتن که خوابگاه میدن و چندتاشون گفتن پول زیاد میگیرن برای خوابگاه خودگردان معرفی میکنن و 90% شبانه ها گفتن به هیچ وجه خوابگاه نمیدن. کلا در سال های اخیر ظرفیت رشته ها توی دانشکده ها به صورت چندبرابر افزایش پیدا کرده ولی ظرفبت خوابگاهی دانشگاه ها به صورت چند درصدی افزایش پیدا کرده که این موضوع باعث میشه دانشگاه ها در ارائه خوابگاه با مشکل مواجه باشن.نقل قول:
با رتبه 500 منطقه دو شاید بشه. شما میتونین توی انتخاب هاتون بزارینش. ولی من یه توصیه ای به شما میکنم اونم اینه که تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی نه تاثیری روی درآمد یه پزشک عمومی خواهد داشت و نه تاثیری روی پذیرفته شدن شما در آزمون تخصص (دستیاری). اگه گرفتاری شخصی ندارین بهتره به هیچ وجه سراغ نیمسال دوم نرین و پزشکی رو همین نیمسال اول در یه دانشگاه دیگه بخونین. آزمون های علوم پایه و آژمون پره انترنی که قراره بدین به اندازه کافی وقت شما رو تلف خواهند کرد بهتره از الان 5 ماه وقت بیخودی هدر ندین و همین ترم اول در دانشگاه های دیگه بزنین. نیمسال دوم پزشکی جز سهمیه روزانه هست و بله خوابگاه ارائه میکنن.نقل قول:
طبق قانون جدید امکان انتقالی از دانشگاههای سطح 1 به 2 و 3 امکانپذیر است ....نقل قول:
موفق باشید.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
تمامی دانشگاههای روزانه خوابگاه دارند. این رو هم گفتم بجز اونهایی که در قسمت توضیحات نوشته عدم تعهد ارائه خوابگاه .
دانشگاه شبانه هم بسته به شهرش داره ولی اغلب میدهند.... باید به شهرش توجه کنید
موفق باشید
بچه ها نظر تون در مورد رادیو لوژی و فیزیوتراپی چیه؟
میرم برای انتخاب رشته
رفقا زیاد طولش ندید و این و اون پا نکنید.اول آخر باید انتخاب کنید
موفق باشید
انتخاب رشته تا کی وقت داره؟
سلام.
یه مشکل مهم و فوری ... با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس تست کردم انتخاب رشته مجازی سنجش فقط بانک های سامان و پارسیان رو برام امکان پرداخت گذاشته.
چکار کنم؟یعنی بانک ملی نداره؟مشکل از سایته موقتا مشکل دار شده یا مشکل از منه؟!
اینطور که من شنیدم فیزیوتراپی خیلی بهتره. آینده خوبی هم داره و میتونی مستقل کار کنی.نقل قول:
اما رادیولوژی در معرض پرتو هستی و جای پیشرفت نداره و نهایتا باید زیر نظر یک پزشک متخصص کار کنی.
و البته فیزیوتراپی رتبه های بهتر میخواد.
از همون سامان و پارسیان هم میتونی پرداخت کنینقل قول:
عزیزم سامان و پارسیان هم عضو شتاب هستن.میتونی از همونا پرداخت بکنینقل قول:
تا 23 مرداد ماه فرصت دارینقل قول:
از کرج تا قم میشه برای دانشگاه هر روز بری و برگردی؟(یعنی خوابگاه نگیری؟)