اینترنت شبانه رایگانش مثل قبل اول از حجم کم میکنه و صبح بر میگردونه یا کلا کم نمیکنه ؟
پیش اومده که صبح بر نگردوونه و دزدی کنن؟
از ساعت 1 به بعده ؟
ممنون
Printable View
اینترنت شبانه رایگانش مثل قبل اول از حجم کم میکنه و صبح بر میگردونه یا کلا کم نمیکنه ؟
پیش اومده که صبح بر نگردوونه و دزدی کنن؟
از ساعت 1 به بعده ؟
ممنون
نه من منظورم همون ریست عادی مودم بود تا ای پی های مختلف بگیرهنقل قول:
خیلی عجیبه نکنه واقعا منطفه بندی کردن وشیرفلکه رو می بندن
من الان یه هفته اس همچین مشکلاتی دارم اصلا فول کانکشن نمیشه همش دو تا ببینم اگه اینجوریه همین هفته مخابرات رو تخلیه میکنم
والا اینجوری که من میبینم ، تنظیمات idm ات بهم ریخته و رفته روی 2 تا conections چون شماره 3 4 5 6 7 جلوش اصن ننوشته send یا disconentنقل قول:
برو تو اپشن بعد تو قسمت کانکشن max رو بزار رو 16 کانکشن !
موفق باشی
نه مشکل از اون نیست چون تو تنظیمات هم رو 16 کانکشن هست
کسی یه لینک از سرورهای داخلی نداره من برا تست بزنم برا دانلود؟
نقل قول:
سلام
نه عزیز کلا کم نمیکنه , واسه من تا حالا پیش نیومده حجم و برنگردونن , به غیر از همون موقع که نگفته بودن شبانه رو برداشتن و از حجم همه کم کردن و دیگه هم حجم و برنگردوندن
اره از ساعت 1 تا 7 رایگان هست .
از سایت آپارات یه ویدئو دانلود کن سرورش داخلیه !نقل قول:
نقل قول:
تنظبمات مودم و ریست کن , حالت و هم به Bridge تغییر بده , چون اینجوری سرعت کم باشه سریع
دیسکانکت میشی و دوباره وصل میشی , من بعضی وقتها که سرعت خوب نیست اینکارو میکنم و سرعت خوب میشه
زنگ زدم پشتیبانی خط رو ریست کردن سرعت خوب شد ولی بعد 1 ساعت دوباره سرعت همینطور شد لعنت به این اینترنت
چون لپتاپ دارم و فاصله از خط تلفن کمی زیاده نمیتونم تغییر بدم حالت رو
به هر حال این وضعه اینترنت ما
من این پست ها رو برای خودم نمی زنم ها:n12:نقل قول:
میزنم که استفاده کنید :n06:
به صفحه 445 برو اونجا بهت گفتم چی کار کنی تا بتونی راحت همه سایت ها بری ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سرعت شبانه ها حتی از سرورهای خارجی هم تقریبا خوب شده . ما من فقط اینطوریه یا همه . اگه همه که امیدوارم ادامه داشته باشه .
اره سه شبه خیلی خوبه تا بازببینیم تو شب عای اینده چطورمی شه
امروز اصلا برا من خوب نبود نوسان وحشیانه ای داشت...
دیگه کم کم داریم بارو بندیلمون رو جمو جور میکنیم...
من همین چند دقیقه پیش تماس گرفتم بعد از کلی بحث با آدم نفهم نتیجه این شد:نقل قول:
چرا نامحدود نمی دی؟
جواب:این ها بین هیئت مدیرشون تصمیم گرفتن که دیگه نامحدود ندن بهش گفتم که چرا تهران میده گفت اونا خلاف می کنن!!!
چرا به شرکت های خصوصی اجازه فعالیت در محدوده ی فییبر نوری نمی دید؟
جواب:ما آزاد گذاشتیم اونا نمیان!!!!
بهش گفتم شما تو سایتتون نظر سنجی بزارید ببینید چند نفر می خوان طرح نامحدود رو
گفت چیز خوبیه ولی 100% هم رای بیاره باز طرح نامحدود رو برنمی گردونیم!!!
فقط از این تماس گرفتن یک اعصاب داغون نصیبم شد که دارم با یک گاو سرو کله می زنم
اکثر جاها نامحدود میدن , بعد این یارو میگه خلاف هست , هیئت مدیرشون الان خودشون حتما نامحدود با سرعت بالا دارن , خوب حق دارن نامحدود رو حذف کنن , کی حالشو ببره جز خودشون :n02: حجمی ها رو هم به ملت می دن حال کنند.
البته این شرکت ها هم مثل مخابرات شدن و همشون از سرتا پا یک ان.:n01:
سلام
لطفا فوری جوابه منو بدید .
من الان رفتم مخابرات طرح نقره ای 30 گیگ سه ماهه رو بگیرم . پرسیدم شبانه رایگان داره دیگه ؟ طرف گفت نه خیلی وقته ورداشتن دیگه نداره .
اما اینجا همه شبانه رایگان دارن و دوست خود بنده هم 1 ماهه پیش سه ماهه گرفت اون هم خودم چک کردم دانلود رایگان داره . میشه بگید قضیه چیه ؟
الکی می گن ؟ من برم با خیاله راحت بگیرم ؟
ببین عزیز ازهفته قبل نعرفه های جدید رو گذاشتن تو سایتشون که دیگه درباره شبانه چیزی ننوشته وبه نظرهرجورهست می خوان شبانه رو بردارن فعلا زورشون به قدیمی ها نرسید ولی جدیدارو دیگه می تونن ندن
به کی زنگ زدی ایمان ؟ اسمش چی بود ؟نقل قول:
اول زنگ زدم به آقای مثلا مهندس عليرضا نايبياننقل قول:
بهش گفتم مشکل چیه یک شماره تلفن دیگه به من داد گفت شما با معاون من صحبت کنید
می خواستم بهش بگم تو خودت معاون هستی بعد من برم با معاونت صحبت کنم ولی هیچی نگفتم:n08:
بعدش هم که معاونه کله خرش گوشی رو برداشت کلی شر ور تف داد
با هزار تا منطق بهش فهموندم که دارید کاره اشتباهی می کنید اصلا به کتش نمی رفت
از آخر هم بهش گفتم خودتون جواب مردم رو اون دنیا بدید بعد گوشی رو قطع کردم
خوب شد اسمم رو نگفتم
چون پرسید اسم شما چیه منم بهش گفتم یک شهروند مشهدی :n02:
معلوم نبود می خواست چه دردسری برای من درست کنه
عجیبه!
با من خیلی خوب و منطقی صحبت میکردند.
اما شما با دفتردارش صحبت کردید...
مثلا همین آقای نایبیان
میگفت من طرح هارو بررسی کردم و بهترین روشها رو برای تمامی سلایق ارائه دادم :n02:
یه مورد مثبت هم هست. فکر کنم تماس زیادی داشتند و دیگه اعصابشون خورد شده. چون من این شمارههارو منتشر کردم :n10:
اگه اعصابشون خورد شده باشه خیلی عالیه!
بازخوردهارو میفهمن
البته خیلی بهتره که باهاشون مودبانه و با حفظ آرامش صحبت کرد. بهترین مکانها برای انتشار این شمارهها دفاتر شارژ و پشتیبانی اینترنت مخابرات هست.
اگر مسئولینش از دوستانتون هستند، بگید به هر کسی که اومد بگند هر دفعه بجای تماس با 2020 برای مشکلات، به این شماره ها زنگ بزنید و با مسئولین مستقیم صحبت کنید :n02:
مسئولین در خدمت شما هستند :tongue:
تمام شمارهها، شمارههای خود اتاق مسئولین هست. هیچ داخلی اضافهای نیاز نیست شمارهگیری بشه. حتی به منشی هاشون هم وصل نمیشید...
امیدوارم تغییری اتفاق بیوفته!
اما دقت کردید چقدر تمیز شماره خود کسی که این بلارو سر اینترنت مشهد پیاده کرده در اوردم؟ :cool:
عوامل نفوذی دارم اونجا!
غلط کرده دردسر درست کنه / میخواستی بهش بگی من نه ما / ما هزاران نفر هستیم / به اسمون چه کار داری /نقل قول:
میخواستی بهش بگو از از صبح تا شب هم عبادت خدا رو بره بکنه ولی بازم به درد آخرتش نمیخوره / چون من همین جا اعلام میکنم اگه آخرتی در کار باشه و اون دنیایی وجود داشنه باشه من از دست تمام اونایی که دارند به عنوان اینترنت از ماها دزدی میکنند نخواهم گذشت / اون دنیا بیان منو پیدا بکنند و حلالیت ازم بگیرند /
این نائبیان ادم ترین فرد بود توی مخابرات که دیدم . فکر نکنم به کارهاتون رسیدگی بشه اگه به غیر از نائبیان مراجعه کنین . یه چندتا دیگه هم خوب هستن اما حداقل میتونین با این یارو صحبت کنین . چون نسبت به همه اون حیوونهای مخابرات این زبون انسانها رو کمی بلده .
دوستی که میگی فریگیت خوبه اینو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بروزینگ خواهرم با فریگیت هست از فیس بوکم اونورتر نرفته لامصب ۵۰۰مگ شارژمو به فنا برده!!!!
آخه مگه داره عکسای خانوادگی رو آپلود میکنه این فریگیت که ۱۵۰ مگ آپلود داشته؟؟؟؟؟
دانلودش چی؟؟؟کجای دنیا تو ۲ ساعت بروزینگ ۳۵۰ مگ میشه؟؟؟؟؟
حواست باشه!
اقا چی شد بالاخره فهمیدی این جدیدا شبانه داره یا نه؟نقل قول:
راستی دوستان با ------ فایر همه سایتا باز میشه فقط کافیه اول اسم سایت یک//: https
بزارید ور در مورد یوتوپ هم باید لینک ویدیو را در این سایت وارد کنید و دانلود کنید به چه راحتی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی وقتی سایت می خواد دانلود را انجام بده چیلترینگ خودی نشون میده و باید دوباره قبل لینک دانلود هم یک httpsاضافه کنید واینتر میبینید که پنجره آی دی ام باز میشه!
نکته جالب اینجاست که لینکی که گرفتید بدونه چیلترشکن هم دانلود میشه!!!
:n02: من گرفتم اما تا 2 3 روز دیگه وصل میشه ، خبرشو میدم که داره یا نه .نقل قول:
خدا بهت رحم کنه فقط همینو می تونم بگم:n02:
جواب نمیده! با S گذاشتن. نمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزم شما تنظیمات دوره پیشدبستانی ------ فایرو انجام ندادای عزیزم:n02:(شوخی کردم)
اول کارایی رو که این سایت گفته انجام بده بعد یقه مارو بگیر
دوستان من 28 اینترنتم تموم میشه
موندم چه کار کنم وازکجا بگیرم.
واسه یه سال حدود 200 گیگ می خوام حدود 500 هزار تومان هم بیشتر نشه
با این شرایط مخابرات خوبه یا برم جای دیگه؟
"فقط کافیه" یعنی چی؟
وضع سرعتتون چطوره؟ واسه من طی این هفته و حشتناک پایین بود حتی بدتر از ماه رمضان. دانلود که سهله وبگردی هم نمیشه کرد.الان IDM بین 0 تا 14 الی 20 نوسان داره تا قبل از ساعت 1 شب با سرعت 130 دانلود میکنه درحالیکه خط من 128:n24:همین که از یک شب گذشت اول میاد رو 50 و بعد چند دقیقه میرسه به 20 و کمتر:n04:این سایت لعنتی 2020 و 2030 هیچ کدوم باز نمیشن واسم نکنه باز میخوان مخفیانه شبانه رو ور دارند
دیشب که سرعت خوب بود از سرور های خارجی دیشب تقریبا 3 گیگ گرفتم:n26:نقل قول:
اگه شبانه زیاد برات مهم نیست برو شاتل . 200 گیگ تقریبا همین مقدار برات در میاد . حسنش اینکه میدونی توی روز هیچوقت سرعتت کم نیست . اما خوب شبانه فاتحه ...نقل قول:
کسی همچین مشکلی الان داره یا قبلا داشته ؟
سرعت دانلود از سرورهای خارجی خیلی خوب شده فقط یه مشکل جدید من دارم این که دقیقا از موقعی که سرعتها خوب شده بعضی مواقع وسط دانلود یه دفعه IDM ارور میده که سرور مربوطه فقط تک کانکشن جواب میده و باید با یک کانکشن از اول دانلود کنی و خودش بدون اجازه از اول دانلود رو شروع میکنه . حتی از سرورهای ایرانی .
یه فایل یک گیگی رو با این همه بدبختی دانلود کرده بودم اخرش یهو همین ارور رو داد و شروع کرد از اول دانلود کردن . خیلی واسم عجیبه بدون هیچ پرسشی و yes و no ای خودش دانلود رو میاره از اول . دیشب چندتا از دانلود هام رو از اول خودش دانلود کرده در حالی که تا ساعت سه من بیدار بودم اکثرشون چند درصد بیشتر نمونده بودن تا تموم بشن .
جالبه وقتی باز کنسل میکنم و رزیوم میکنم باز با همون 16 تا کانکشن دانلود میکنه .
از سرور های ایرانی چطور ببین شب سرعتت چطوره؟ من الان بیشتر گیم دانلود میکنم که سایتهای ایرانی میزارند اون خارجیا بخاطر کپی رایت زود لینک ها رو حذف میکنند:n21:نقل قول:
حدود دوماه پیش منم همین مشکل رو داشتم چندین بار فایلی تا 80 الی 90 درصد دانلود میشد بعد یهو IDM همشو پاک میکرد دوباره از اول دانلود میکرد. حتی یه دفعه یک فایل یک گیگی دقیقا تا 99.5 درصد دانلود شده بود که یه دفعه شروع کرد از اول دانلود کردن. اینقدر حالم گرفته شد که قابل تصور نبود البته اون موقع سرعتم خوب بود و زیاد اهمیت نمی دادم. بعضی شبا تا 2.5 گیگ هم دان میکردم اگه افت سرعتی هم پیش می اومد کمتر از نیم ساعت بود و این موارد خرابی دانلود که گفتم تو همون تایم کوتاه رخ میداد.البته تو ماه رمضان که سرعتا برای اولین بار افتضاح شد حدود سه گیگ به همین ترتیب پرید.نقل قول:
الان که مخابرات شبانه رایگانش رو برداشتهنقل قول:
اگر چه بود و نبودش هم با این سرعت افتضاحش هیچ فرقی نداره
دوستان کسی پیشنهاد خوبی واسم نداره
تو اکانت های مخابرات چیز بدرد بخوره دیگه ای نیست؟
طرح خانواده بگیرم 100 گیگ شارژ کنم چه جوری ؟
اگر دوستان از شرکت دیگه اکانت خوب دارن ممنون میشم معرفی کنند.
پایین صفحه تو قسمت جدیدترین خبرها رو نگاه کنید
در مورد دانلود شبانه هست