رینگاش حرف ندارن کسی همچین رینگی سراغ داره
Printable View
رینگاش حرف ندارن کسی همچین رینگی سراغ داره
ماشاء الله همه رو باهم میخوای ! مد زمستون میخوای از اینجا بگیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه همین مد زمستون که عکسشو گذاشتم رو میخوای از اینجا بگیر البته حجمش 130 مگ هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون اون کسی که این مد اسکین رو ساخته خودش از یه مد رینگ استفاده کرده بوده اونو باید جدا پیدا و دانلودش کنی . تو همون سایت تو قسمت جستجو بنویس wheel ببین چی میاره .نقل قول:
سلام
بچه ها میشه یک مودی ریخت برای ولو که نخواهیم هر دقیقه دنده عوض کنیم بتوانیم با دنده یک حدود 100 بریم و دنده 2 حدود 150 بریم
یکی از بچه ها برای بنز با دنده یک 180 میرفتیم میشه برای ولو را هم درست کنی با تشکر
ممنون داداش خیلی توپهنقل قول:
بیا اینو دانلود کن SpeedFreak damege0.scs ولی با دنده یک دو نمیشه که دنده باید روی حالت دستی باشه تا کار کنه:n08:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تشکر یادت نره:n26:
من یه دستکاریش میکنم ببینم میتونم تریلی 2 دنده واست درست کنمنقل قول:
Sent from my LT15i using Tapatalk
ببخشید اگر من پچ 1.2.5.1رو همون 192مگیه رو دانلود کنم مشکلی واسه بازی پیش نمیاد یعنی با همین مد ها که الان وبا سیو دارم مشکلی پیدا نمی کنه؟و با مد زموستون هم مشکلی نداره:n05:؟
ببخشید خصوصیات این پچ1.2.5.1 چیه چه ویژگی هایی رو به بازی اضافه میکنه؟
1- steering non-linearity یعنی چی؟
2- میشه تو بازی همیشه شب باشه؟
3- دنده H-Shifter چجوری کار می کنه؟
از کجا باید دانلود کنم دست درد نکنهنقل قول:
من برای ماشین ولو می خواهم نه برای بنزنقل قول:
SpeedFreak damege0.scs for euro truck simulator2 رو تو گوگل سرچ کن واست میاره دوست گرامی:sq_24:نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟
میدونم ... من نگفتم بنز ;-)نقل قول:
درست کردم حدود 760بیت شد ...
فردا ایشالله میریزم تو گوشیم برات آپ میکنم
فقط چون خودم ولوو ندارم تست نکردمش ولی اونقدری قدرت موتور رو زیاد کردم 0تا100 اش بشه 6 ثانیه
سلام دست درد نکنه اگه بتوانی یک کاری جای 0 تا 100 بشه 0 تا 140 عالیه واقعا متشکرمنقل قول:
و اگه زحمتی نیست برایت یک مود قدرت 1900 به بالاتر ولی واقعی که اگه 2200 گذاشتی یک تغییری با 1900 باشه متشکرم
دست درد نکنه
نقل قول:
بابا اسکانیاتو عشق است؛ جاده واقعا قشنگه!
3ds. رو هم دانلود کردم!
این چراغ ها خیلی خوبن اما مد سرعت رو غیر فعال میکنه چیکارش کنیم؟:n03::n03:نقل قول:
این 3ds رو چطوری میشه دان کرد؟نقل قول:
یعنی چی چطوری میشه دان کرد ؟ رو همون لینکی که گذاشتم کلیک کن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون یه فایل بصورت سه بعدی هست که از 3Ds Max اکسپورت شده اگه میخوای با زدمدلر یا مکس بازش کنی دانلود کن وگرنه جور دیگه ای بدردت نمیخوره .
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد یعنی واسه مد ها که مطمئنا مشکلی پیش نمیاد نهایتش بعد نصب پچ اگه بازی اجرا نشد مد ها رو برمیداری بازی رو اجرا میکنی و میای بیرون دوباره مدها رو میذاری سر جاش فقط گاهی اوقات ممکنه واسه سیو ها مشکل پیش بیاد که اونم فکر کنم بخاطر همین مد ها باشه . از سیو هات کپی بگیر .نقل قول:
نه با مد زمستون مشکلی نداره ، واسه من که نداشته .
اقا کجا باید عدد lvl بزنم و لولمو بالا ببرم :n13::n27:
تغییرات همچین خلاصه و دست و پا شکسته میشه اینا :نقل قول:
اضافه شدن Daf بصورت لایسنس
سیستم بهبود یافته برای save و load
تصحیح پلاک ماشین ها
طراحی دوباره روشنایی لامپ همه کامیون ها ، تریلر ها و سایر ماشینها
تنظیم شبیه سازی خستگی
گیر بکس جدید برای همه کامیون ها
تنظیم فرمان
حذف جاده های مسدود از سیستم GPS
تصحیح نقشه و آب و هوای مناطق
اضافه شدن اتوبوس به ترافیک بازی
بهبود هندلینگ ماشین ها و همچنین بهبود سرعت ، شتاب و ترمز کردن آنها
کاهش نور داشبورد ولوو
اضافه شدن نوار تنظیم احتمال بارندگی در تنظیمات بازی
اضافه شدن نوار تنظیم شدت ترمز در تنظیمات بازی
بهبود جزئی رنگبندی HDR
این چه مودییه؟؟!!!!!!!!!تو بازی من که کامیون بنزش هینجوری نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n13:
میشه یکمی واضح تر بگی شاید کمکی از دستم بربیاد .نقل قول:
سلام یه لینگ مستقیم برای دانلود پچ 1.2.5.1 همون192مگیه رو بهم بدید؟:42::42::42::42::42:
سلامنقل قول:
دوست عزیز کی میزاری برای دانلود من استفاده کنم
بچه های عزیز بنده یه مود گیر بوکس خیلی خوب دارم که تا حالا باهاش 259 تا سرعت رفتم همون گیربکس 12 دنده فابریک دستکاری شدس فقط مشکلش اینه که روی ولو و اسکانیا جواب میده ولی روی بنز جواب نمیده
کسی میتونه یه کاریش بکنه که واسه بنز هم جواب بده
اگه میتونه لطفا کمک کنه
اینم لینک دانلودش
کسی میدونه چطور میشه واسه اسکانیا موتور 2000 اسب بخاری درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــاً
اینم یه آپلود سنتر واسه دانلود لینک هایی که هیتلر شدن
من patch را از سایت سازنده گرفتم ولی وقتی نصبش می کنم ، میره داخل بازی و میپره بیرون
مشکل از کجاست؟
دادا مگه میخوای پرواز کنی d:نقل قول:
کدوم پچو گرفتی ؟ اگه 1.2.5.1 رو گرفتی و اینجوری میشه برو تو my document و پوشه euro truck 2 رو کلا کات کن و بردار از اونجا برو تو بازی و یه پروفایل جدید بساز و سیو کن بعد بیا بیرون و فایل های سیو قبلیتو بذار جای جدیده . احتمالا درست میشه .نقل قول:
نمی دونم چرا بعضی از دوستان این بازیو با nfs اشتباه میگیرن ! من الان با همون محدودیت سرعت 90 بازی میکنم تو این چند وقته یه بار هم بابت سرعت جریمه نشدم ، تصادف هم نکردم . اصلا تو واقعیت هم همینطوره سرعت کامیون نهایتا 100 بیشتر نیست یعنی اونجور که دوستانی که با کامیون واقعی سرو کار داشتن و گفتن ؛ عمدا سرعت کامیون رو روی 100 قفل میکنن که بیشتر از این نره .نقل قول:
حامد جان بورو صفحه 352 ببین اون ماشین رو من ندارم چرا؟
اون مده باید بریزی تو پوشه مد mod تا تو بازی بیاد . تو همون صفحه لینکشم گذاشتن دوستان :نقل قول:
حامد جان می دونی رمز لول چیه؟؟؟؟وباید چطوری این رمزو زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقایون کسی می تونه لینک پچ 1.2.5.1 برام بذاره
سلام آقا لینکت جواب نمیدهد خراب اگه امکان داره درستش کننقل قول:
شرمندهنقل قول:
این یکی دوروز یا بیمارستان بودم یا مدرسه
صد درصد فردا میزارم...
ولی احتمالا با ترلیت پرواز میکنی
چون من MAN رو گزاشتم رو نیرو 3000 یکی دو ثانیه میره 90 ... حالا واسه تو 7000 هستش باید یکی دو ثانیه 200 تارو پر کنه :-D