نقل قول:
نه دوست من شما مختارید هر باتری که بخواهید رو ی لپ تاپ بگذارید
Printable View
نقل قول:
نه دوست من شما مختارید هر باتری که بخواهید رو ی لپ تاپ بگذارید
بایوستان مشکل دارد.نقل قول:
سلام دوست من گارانتی تعویض داره ولی تموم شده.راستی من الان فکر کنم مشکل اینو کاملا متوجه شدم من وقتی به اینترنت وصل میشم این مشکل براش پیش میاد چون دیروز کلا به اینترنت وصل نشدم هنگ نکرد والا من خودم موندم چه مرگشه امروز تا به اینترنت وصل شدم هنگ کرد اول فکر کردم مال LAN باشه ولی با ایرانسلم وصل شدم هنگید با آنتی ویروس هم چک کردم ویروس نداره یک راه حل پیشنهاد بدین :41:نقل قول:
سلام اگر ممکنه زود بمن جواب بدین خواهشن. من مدل لب تابم HP Pavilion dv2000هستش از زمانی که ویندوز سون ریختم از هندس فری ان نمیتوانم استفاده یعنی هر موقع وصلش میکنم هم از لب تاب صدا پخش میشه وهم از گوشی هندس فری لطفا منو راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
خیلی عجیبه من این برنامه رو دانلود و نصب کردم اما نمیدونم چطوری واردش بشم.نه توی صفحه دسکتاپ آیکونی چیزی هست نه توی استارت منو و نه توی taskbar
لطفآ بفرمایید چکار باید بکنم؟مرسی.
آخه وقتی بردم گارانتی ، بایوس رو آپدیت کرد اما درست نشد!!! لپ تاپ موند تا چک کنند. امروز دوباره رفتم گارانتی گفتش که گرافیک مشکل داره ، شنبه بیاید و یک مدل بالاترشو ببرید. من فکر کنم N61JV ها از اول مشکل داشتن!!نقل قول:
نظر دوستان در مورد Asus X64JQ چیه ؟! از جند نفر سوال کردم گفتن که مشکلی نداره.
من ايسر 5738z دارم
دكمه دارن اينا بنام پاور منيجر يا گرين پاور كه گرافيكشو ميخوابونه تا باتري بيشتر عمر كنه
حالا
تو ايكس پي كه داشتم اين كار ميكرد
بعد سون ريختم تو سون همينطور روشن مونده بود
دوباره ديروز ايكس پي ريختم توش كار ميكرد بدون نصب هيچونه درايوري
امروز سون ريختم دوباره تو سون اصلا كار نميكنه و همينطور روشن مونده
نكته دوم
من براي نصب ايكس پي هاردمو روي حالت IDE قراردادم حالا كه سون ريختم و اونو برميگردونم روي AHCPI ويندوزم بالا نمياد
یه بار بایوس هم آپدیت کن ضرر نداره ببین چی میشهنقل قول:
بله من تست کردم ظاهرا با ویندوز 7 نسخه 64 بیتی مشکل داره و اجرا نمیشه ، باید منتظر باشیم پک اصلاحی رو ایسر ارائه کنه .نقل قول:
من سعی میکنم روی 32 بیت هم نصب کنم ببینم همین مشکل رو داره یا نه .
ممنون از رسیدگی سریع.پس فعلآ برنامه رو ریمو کنم؟ یک سوال مبتدیانه.من توی کنترل پنل ویندوز 7 قسمت add or remove programs رو پیدا نمیکنم که بخوام این برنامه رو آنیستال کنم.این قسمت در کنترل پنل ویندوز 7 به چه اسمی هست؟نقل قول:
Programs and Featuresنقل قول:
من Acer ندارم که تست کنم، اما تو یه انجمن گفته بود این رو یکی از مدل های ایسر با ویندوز سون 64 بیت جواب داده:نقل قول:
(البته این Power Smart Manager هست،تنظیمتات نور رو فکر میکنم داره، اما محیطش رو ندیدم، دقیق نمیدونم چه امکاناتی داره)
کد:http://global-download.acer.com/GDFiles/Application/PowerSmart%20Manager/PowerSmart%20Manager_Acer_4.07.3008_W7x64W7x86_A.zip?acerid=633969829455527757&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire%205810T&OS=701&LC=en&BC=Acer&SC=PA_7
حجمش حدود 11 مگه، نمیدونم برای مدل لپ تاپ شما هم نصب میشه یا نه.
درود
درایو مودم vostro 1510 رو می خواستم. ( XP )
سپاس
سلامنقل قول:
بخش نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی مرجع درخواست و دانلود درایور ها:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=258
سلام عزیزان
یه مدت هست در لپتاپم این پیام ظاهر میشه کسی میدونه برای چیه و چرا ظاهر میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سوالی داشتم که راهنماییم کردن اینجا بپرسم:
بر روی یک لپ تاپ وایو که قبلاً ایکس پی داشت،سون نصب کردم اما یکی دو تا برنامه با سون همخوانی نداشتند و حالا باید دوباره xp نصب کنم.
با سی دی بوت xp بالا میام اما تقریباً همون مراحل اولیه بارگذاری فایلهای نصب اروری میده و صفحه مشهور به صفحه مرگ ویندوز(همون صفحه آبیه)میاد.از چندتا سی دی مختلف هم استفاده کردم اما نشد
لازمه بگم که ویندوز 7 بدون مشکل داره کارش را انجام میده اما نمی تونم برم تو نصب ویندوز xp.
متشکر
سلام دوستان
يه سوال درمورد cpu هاي سري core i دارم
توسايت notebookcheck براي همه cpu هاي سري corei 3-5-7 مقدار fsb رو نوشته 2500
ولي من هرجا چه تو سايتها و چه تو بازار ديدم يا1033 اند يا 1333 و دراين حدود
جريان چيه؟
خوب مشخصه ديگهنقل قول:
شما احتمالا يه نرم افزار داريد كه مي خواد به اين سايت كانكت شه و نود اين سايت رو يه تهديد واسه كامپيوتر شما تشخصي داده و بلوكش كرده
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
سلامنقل قول:
دوست عزيز اين به اين دليل كه لپ تاپ شما از چيپ RAIDپشتيباني مي كنه و شما براي اينكه ويندوز نصب كنيد بايد از ويندوز سفارشي استفاده كنيد
علائمی که شما در بالا ذکر کردید مربوط به اشکال بایوس است.نقل قول:
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
مشکل مربوط به درایور کارت صدا است. درایور کارت صدا را آپدیت کنید.نقل قول:
آخه دم و دیقه ظاهر میشه روی دستکابم ، من فکر می کنم لابد باید یه کاری انجام بدم که دیگه نیاد ، به همین خاطر شما و دوستان رو زحمت دادمنقل قول:
سلام
می خواستم بدونم لپ تاپی هست که مثل کیس به پشت تلوزیون lcd وصل بشه و تصویر را در تلوزیون دید؟
ممنون
با سلام
من یه DV-5 1070 hp دارم که 32 bit هستش و به تازگی ویندوز 7 روش ریختم اما موردی که پیش اومده اینه که از 4 گیگ رم ، 3 گیگ اون رو می شناسه. می خواستم ببینم مشکل از کجاست و چطوری می تونم حلش کنم. اگر کمک کنید خبلی ممنون میشم.
تمام لپ تاپ های امروزی پورت های D-Sub / HDMI رو دارن و قابلیت وصل شدن به تلویزیون رو هم دارا هستند .نقل قول:
Win 7 X64 یا 64 بیتی نصب کنید درست میشهنقل قول:
هیچ مشکلی اونوقت پیش نمی یاد برای دستگاه دوست عزیز؟نقل قول:
نقل قول:
شما باید به PROCESS های دستگاه یه نگاه بندازید و یا اینکه ببنید این اواخر چه نرم افزار یا کرک رو اجرا و نصب کردید چون معمولا اینها تروجان هستند
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد ، فقط باید CPU شما معماری 64 بیتی رو ساپورت کنه که مطمئن هستم پشتیبانی میکنه .نقل قول:
یه ویدئوی hd بود از یک سایتی ، که باز نمی شد می گفت باید فلش پلیر جدید نصب کنی ، من وقتی دانلود کردم بیشتر از سی چهل کیلوبایت هم نبود ، احتمال قوی این ویروس هم از اونجا سرو کلش پیدا شده .نقل قول:
حالا اسمش رو نمیدونم چیه و کجا نصب شده
علاوه بر این از اون وقت که این مشکل پیش اومده ، هر وقت ویندوزم بالا میاد بعد از روشن کردن یا ریست شدن این آلرت ظاهر میشه عکس اینه :
من حتی نرم افزار تروجان ریموور رو هم از این لینک دانلود کردم و بعد از آپدیت کردنش ، وقتی اسکن کرد نتونست تشخیص بده ویروس رو
کد:
kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=10888
شما بهتره در اینجا مشکل رو پیگیری کنید :نقل قول:
سلام
تازگی ها وقتی لپ تاپم رو روشن کردم مانیتورش بهم ریخته بود.(یه چیزی شبیه تلوزیون بی آنتن الته نه برفک!) البته وقتی صفحه رو خم میکنم درست میشه ولی هرز گاهی این مشکل پیش میاد یعنی مشکل چیه؟
با تشکر
نقل قول:
مشکل فلت یا کانکتورهای LCD لپ تاپ شماست
برادران من ايسر 5738z دارم
اين تاچ پدش اسكرول نميكنه
ويندوزم سون 64 بيته
همه درايوراشم از سايتش دانلود كردم نصبيدم
پاور منيجرش كه دوستان گفتند برنامش با سون مشكل داره كار نميكنه هيچي دكمه پاور منيجرش همينطور روشن مونده تو عكسم مشخصه دكمه سبزه بالا سمت راست روشنه همينطور
اسكرولم هم نميكنه تاچ پدش چه كنم ؟
................نقل قول:
دوستان کسی نیست به فریاد من برسه؟وایرلس اصلا چیزی رو پیدا نمیکنه!:13:
---------- Post added at 05:17 AM ---------- Previous post was at 05:15 AM ----------
من موندم چرا یکی جواب من بیچاره رو نمیده؟
بابا من گیر وایرلسم.پلیییییییز
ممنو ولی خوب چجوری حلش کنم. آخه فقط با تکون کوچیک صفه درست میشه.نقل قول:
دوستان
وایرلس لپتاپ 1525 دل مشکل داره
نصب میشه اما پیدا نمیکنه
تجربه ای نیست؟
سلام
به کمک نیاز دارم :دی
دیروز یکی از بچه های فامیل خودکار دستش بود،بی خبر بودم اومدش سراغ صفحه ی لپ تاپ:13:
بیشترش پاک شد با دستمال
اما 2تا لکه مونده با چی میتونم پاکش کنم که بی ضرر باشه
کسی اطلاعاتی داشته باشه جواب میده عزیزنقل قول:
نیاز به اینهمه فریاد نیست
شما در انجمن شبکه هم باید مطرح کنید
به مرور زمان بیشتر میشه تا جایی که ببرید عوض کنن ، از الان بهتره دنبال تعویض باشید اگر مشکل از فلت باشهنقل قول:
موارد زیادی هست که باید چک بشهنقل قول:
لطفا در انجمن شبکه هم پیگیری کنید
توصیه میشه فقط با آب و دستمال نرم صفحه رو تمیز کنید ، استفاده از الکل و مواد پاک کننده قوی مشکل رو بیشتر میکنهنقل قول:
امتحان کردم پاک نشد:41::41:نقل قول:
نقل قول:
100% با این حل میشه
لولای درب لپتاپم شکسته.
درب اش رو نمیشه به راحتی باز و بسته اش کرد.
با کمی فشار بیشتر، ممکنه هر لحظه درب اش که LCD روی اون هست از جا کنده بشه یا شل بشه و بیفته.
هیچ تعمیرکاری نمیشناسم.
در صورت تعمیر شدن، هزینه اش چقدر میشه؟
کل درب رو باید عوض کنه یا فقط همون لولا اش رو میشه عوض کرد یا تعمیر؟
چه کار میشه کرد؟