میشه منظورت رو واضح بیان کنی دوسته من.چه برنامه ایی؟نقل قول:
Printable View
میشه منظورت رو واضح بیان کنی دوسته من.چه برنامه ایی؟نقل قول:
در پستهای قبل گفتم اما
1 . تمام دیمو های بازی رو بیبینی
2 . در تولد تمام افراد شرکت کنین و بهشون کادو بدین
3 . تمام احالی به شما اعتماد داشته باشن
4 . تمام 10 توتفرنگی قدرتی رو گرفته باشین
5 . بچه دار شده باشین و قلبش کامل باشه و راهم بره و ....
که در پستای قبل در بارش گفتم
من این برنامه که گفتید دانلود کنید نصب کردم تنظیماتش هم مثل عکس هاس فقط تو تنظیم cdrom تو تا عکس هست که نمی دونم کدومش درسته هر کدوم هم می زنم بازم ارور میده
میشه بهم بگید کجا اشتباهه؟
راستی یه چیز جالب
تو لوح خانه نوشته بعد از سه سال پدر بزرگت میاد و میگه که میخای بری شهر یا نه و از این حرفا
به نظر من پدربزرگش مرده آخه اگه واقعا زنده بود چرا تو عروسیش نمیاد؟
حالا من یه فرضیه دارم
اون کسی که آخر سه سال میاد باید پدر پوری باشه یعنی شوهر همون زنه که مرغ می روشه(ببخشید اسمش یادم نبود)
تو بازی هم میگه که اون هر روز میره شهر
کسی هست که با پوری ازدواج کرده؟
شاید باید با پوری ازدواج کنی بعد پدر اون میگه که بیا بریم شهر
نظر شما چیه؟
نقل قول:
سلام ایمان هارویست مون:20:
بازگشت تو بهت تبریک می گم و خوشحالم که بهمون سر زدی:31:
احتمالا صفحات که نبودی یه نگاهی انداختی
ما الان دنبال 12 درصد:18: بقیه بازی هستیم گرچه چیزای که گفتی به ما تو بازی کمک می کنن
ولی هیچ کدوم به ما 12 درصد نمی دن ویا بهتر بگم به طور مستقیم به اون 12 درصد ربطی ندارن
عضویت دوستان جدید رو تبریک میگم .
بازگشت دوباره ی دوست عزیز هاروست مون ایمان رو هم خوشامد میگم .
شاید ایشون منو نشناسن ولی وقتی من به صورت میهمان تو این تاپیک میومدم میدیدم که ایشون چقدر زحمت میکشن .
خوب بریم سر اصل مطلب
[QUOTE][درسته ، پدربزگش مرده ، ولی نه به خاطر اینکه تو عروسشی نمیاد ، چون با همین دلیل میتونیم بگیمنقل قول:
QUOTE]راستی یه چیز جالب
تو لوح خانه نوشته بعد از سه سال پدر بزرگت میاد و میگه که میخای بری شهر یا نه و از این حرفا
به نظر من پدربزرگش مرده آخه اگه واقعا زنده بود چرا تو عروسیش نمیاد؟
اصلا چرا پدر پاپوری تو عروسی دخترش شرکت نمیکنه ؟
ممنون فرضیه جالبیه .ولی دوست عزیز من اولین بار با پاپوری ازدواج کردم و هیچ اتفاقی نیفتاد .نقل قول:
حالا من یه فرضیه دارم
اون کسی که آخر سه سال میاد باید پدر پوری باشه یعنی شوهر همون زنه که مرغ می روشه(ببخشید اسمش یادم نبود)
تو بازی هم میگه که اون هر روز میره شهر
کسی هست که با پوری ازدواج کرده؟
شاید باید با پوری ازدواج کنی بعد پدر اون میگه که بیا بریم شهر
البته ممکنه حق با شما باشه چون همونطور که گفتم اولین بار بود که بازی میکردم و خیلی چیزارو رعایت نکرده بودم و درصدم زیاد بالا نبود .
اگرم قرار باشه که همچین اتفاقی بیفته (رفتن به شهر ) به نظر خودم شهردار این کارو میکنه .
نقل قول:
شما یکی دوبار دیگه امتحان کن دقیقا مثل عکسا عمل کن درس می شه
من خودم چندین بار اون رو نصب کردم 80 درصد موارد هم بدونه ارور بوده
من وقتی PS 1 ندارم به جه دردم می خوره ؟
چجوری می تونم این بازی رو رو PC انجام بدم ؟
سلام سلام سلام ...
1-من یه چیز عجیبی که دیدم که gray همون شاگرد اهنگره ساعته 8:40 روز 28بهار سال اول طبقه 4 غار ابشار بود منم رفتم پیشش خواستم یک سنگ معدن به اون بدم که دیدم هیچی نمیگیره شما هم اینو دیدید
2-کی این کارو انجام داده
در سال دوم مادر بزرگ Ellen در يكی از فصول هر هفته از شما نوعی پشم ميخواهد، اگر شما آنها را برای مادر بزرگ Ellen تهيه كنيد در فصل بهار سال سوم الهه لباس در كنار خانه شما ظاهر شده و شما به همراه او به جايی ناشناخته ميرويد و دوباره به تپه مادر برميگرديد كه او بشما لباسهای Work Cloth( لباس كار)- Party Cloth( لباس مهمانی)- Woo Cloth( لباس خواستگاری)- Doit Cloth ( لباس سياه) را ميدهد. شما بايد در روزهای تولد افراد وقتی ميخواهيد به آنها هديه بدهيد با لباس مهمانی هديه داده و در موقع كار لباس كار و بطور خودكار در زمستان لباس سياه را ميپوشيد و در روز تولدتان و همچنين در روز 14 زمستان لباس خوستگاری را بپوشيد. اگر اين كارها را بدرستی انجام دهيد مادر بزرگ Ellen برای شما و سگتان كفش پشمی ميدوزد كه در خانه آنرا ميپوشيد.
به نظر شما این واقعیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ورژن دختره،پیرزنه ازم خواست که براش کاموا ببرم،ولی من اشتباه کردم و بهش ندادم،دیگه هم نتونستم این دمو رو ببینم.نقل قول:
در سال دوم مادر بزرگ Ellen در يكی از فصول هر هفته از شما نوعی پشم ميخواهد، اگر شما آنها را برای مادر بزرگ Ellen تهيه كنيد در فصل بهار سال سوم الهه لباس در كنار خانه شما ظاهر شده و شما به همراه او به جايی ناشناخته ميرويد و دوباره به تپه مادر برميگرديد كه او بشما لباسهای Work Cloth( لباس كار)- Party Cloth( لباس مهمانی)- Woo Cloth( لباس خواستگاری)- Doit Cloth ( لباس سياه) را ميدهد. شما بايد در روزهای تولد افراد وقتی ميخواهيد به آنها هديه بدهيد با لباس مهمانی هديه داده و در موقع كار لباس كار و بطور خودكار در زمستان لباس سياه را ميپوشيد و در روز تولدتان و همچنين در روز 14 زمستان لباس خوستگاری را بپوشيد. اگر اين كارها را بدرستی انجام دهيد مادر بزرگ Ellen برای شما و سگتان كفش پشمی ميدوزد كه در خانه آنرا ميپوشيد.
به نظر شما این واقعیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مطمئنی خواب ندیدی؟نقل قول:
1-من یه چیز عجیبی که دیدم که gray همون شاگرد اهنگره ساعته 8:40 روز 28بهار سال اول طبقه 4 غار ابشار بود منم رفتم پیشش خواستم یک سنگ معدن به اون بدم که دیدم هیچی نمیگیره شما هم اینو دیدید
من که تو این مدتی که دارم بازی می کنم چنین چیزی ندیدم ولی سیو اون روز رو دارم و می رم امتحان می کنم
با عرض معذرت
پست شما شایعه ای بیش نبود و به دو دلیل رد می کنم
1- الان خودم امتحان کردم و نشد
2- هیچ کدوم از بچه ها سایت چنین چیزی یا شبیه چنین چیزی رو اسم نبردن
ودیگه شایعه نکنید و بحث رو به میون نکشین مگر عکسی بزارین
نقل قول:
من تا حالا اونو تو غار پشت آبشار ندیدم. چون اصولا فقط برا گرفتن توت فرنگی یه بار میرفتم اونجا و باقی رو می ذاشتم واسه معدن زمستون. ولی تا دلت بخواد این بچه رو دیدم که تو طبقات پایینی معدن زمستونی علافه. دفعه اول یه علامت تعجب میاد بالا سرش میره یه سمت معدن( مثل کلیف که اگه برا کار دعوتش کنی میره یه گوشه وای میسته و واقعا من نمیدونم جز اینکه مزاحم ما باشه چه کمک دیگه ای میکنه!!!)
زیاد سخت نگیر خب اونم آهنگره و برا کارش به سنگ احتیاج داره. ما که معدنو واسه خودمون نخریدیم. سنگاشم که تا حالا تموم نشده. پس دیگه نگران چی باشیم؟؟؟؟!!!! این دمو نیست چون زیاد اتفاق میفته و هیچ صحبت خاصی هم نداره.
فکر کنم (البته اون جور که به نظر خودم میاد) اگه اون دموی آشنایی با گری رو ببینی (همون که روزای اول بازی بعد از ظهر از مزرعت میری به سمت دهکده یه دفعه گری هم از در خونه ی پدر بزرگش میاد بیرون رو می گم) بعدنم زیاد تو معدن میبینیش
شایعه ی جدید چیه؟ لطفا به منم بگید:5:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز زحمت کشیدی که یه سایت هاروست مونی رو معرفی کردی. البته دوستان خودشونم می تونن رو عکسا properties بگیرن. اما من بیشتر فکر میکنم امتیاز اونها مال سایتهستش برای سایت ژاپنی marucom.کد:http://www.deviantart.com
البته هرچی گشتم نتونستم دوباره همون صفحه رو پیدا کنمکد:http://browse.deviantart.com/gameart/?order=24#catpath=&order=9&q=harvest+moon
مجموعه عکسها رو کامل کردم. (ص 446)
و واقعا خوشحالم که خوشتون اومد. امیدوارم روحیه گرفته باشیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایSANR شما ازکجا فهمیدید که پیره زنه از شما کاموا خواست مگه شما زبان ژاپنی هم بلدید:18: نکنه این بازی زبان انگلیسی دارهنقل قول:
داخل صفحه اول سیو کامل 88% رو بگیرید تو اون سیو همه چیز تو یخچالش داره حتی شکلات همین جوری نه الکی چیزایی که فکر میکنین غذا میشه بسازید نگران تموم شدن وسایل نباشید همه چیز 99 است نقطه
راستی بابت gray عزر میخوام این رو توی دختره دیدم
سلام
من تازه بازی رو شروع کردم و امیدوارم با راهنمای های شما دوستان به راحتی بازی کنم.
حالا سوال:
1. یه یارو لباس زرده میاد باهام حرف میزنه، و میره میشینه زیر درخت. چیکارش کنم؟
2.. می خواستم ببینم تو اول بازی وقتی اون مرد لباس زرد میاد، اون سیبه رو ازش بخرم؟
اول بازی چیکار کنم که با بازی اشنا بشم؟
ممنون.
نقل قول:
وقتی با دلیل محکم حرف می زنم و می گم کسی ندیده یا دلیل رو قبول می کنی
یا حرف بی خود و بی ارزش نمی زاری و تو هم یه دلیل نقص برام من می یاری که سند داشته باشه
یعنی عکس بزا تو که می گی تا دلت بخواد دیدی!
یادت نره عکس بزاری منتظرم که عکستو ببینم
سلام
منم قبول ندارم این حرف رو مگه این که خلافش ثابت بشه .... این لحظه ها شکار کردنی هستن حتما" اگر چیز عجیبی دیدید ازش عکس بگیریدنقل قول:
راستی hasti_smile ممنون بابت عکس های زیباتون اما اگه میشه عکس ها رو زیر هم بذاربد... اینطوری شکل صفحه به هم خورده
ممنون
من امروز این بازی پلی قسمت 1 و 2 را خریدم . نمیدونم کدوم قسمت بهتر هست که بازی کنم . ولی خودم 3 سال پیش قسمت 1 را روی پلی 1 بازی میکردم.
ام الان کامپیوتر دارم و یک برنامه خوبی میخوام که بتونم روی pc هم بازی کنم .
ممنون میشم.
خوب سلامنقل قول:
عضویت رو تبریک می گم
ح
حالا جواب سوال
1-باید بری باهاش حرف بزنی بعد بری مرکز شهر بعد با پلیس حرف بزنی بعد اون دزده میاد دمرکز شهر حالا با اون حرف بزن حالا برو خونه نجار باز با پلیس حرف بزن(اگه دکمه سی رو بزنی نقشه رو بهت می ده)
2-نه نخر
خوب می تونی پست های اولیه رو بخونی(چندتا پست اولیه) بعد پست های 150 صفحه اخر خیلی خیلی کمکت می کنه(راستی تو چند صفحه پیش hopee جان یه راهنما برای دانلود گزاشته بود اون رو بخون)
راستی همه چیزای که می خونی باور نکن شاید بچه ها شایع کرده باشن یا اشتباه
نقل قول:
خوب برنامه که می خوای چند صفحه پیش لینک دانلودش رو گزاشتم
يعني با اين برنامه رو pc هم اجرا ميشه ؟
در ضمن اين گيم چند نوع و قسمت داره ؟ كدومش بهتره ؟
یعنی با این برنامه اجرا میشهنقل قول:
در ضمن این بازی انواع زیادی داره و از همه بهتر اینه back to nature
براي PS 1 رو بگيرم ديگه ؟
همه بازي هاي PS 1 با اين برنامه اجرا ميشن؟
99 درصدشون اجرا میشن.نقل قول:
سلام ببخشید که این همه مزاحم شما میشم اما من هر کاری می کنم این برنامه بازم ارور میده
اصلا تو config قسمت صدا وارد نمیشه و میگه:
epsxe SPU Core needn't be configurated!!!
اروری که وقتی اجرا می کنم میده هم اینه:
No WGL extensions!
نقل قول:
اولا هر وقت یاد گرفتی مودبانه درخواست کنی و منم باز دیدمش عکس میگیرم و میذارمش (باید زمستون بشه)
ثانیا من نمی دونستم مشکل سر موضوع گری هستش و جواب یکی دیگه از دوستان رو دادم که فقط پرسیده بود تا حالا دیدین یا نه. مدرک نخواسته بود که من چون عکسم حاضر نبود چیزی نگم
سوما بد نیست یاد بگیریم به حقوق دیگران هم احترام بذاریم.
دلیلی نداره اگه تو تاحالا چیزی رو ندیدی و قبولش نداری هیچ کس دیگه هم ندیده باشه. من حرف درستم رو میزنم. تو شخصا تا مطمئن نشدی قبول نکن
اگه منطقا حساب کنیم گری آهنگره پس احتمالش هست تو معدن بیاد. ممکنه تو ندیده باشی. این می تونه خیلی محتملتر باشه تا اینکه به ندیدن خودت اعتماد کنی و این طوری صحبت کنی
(هر وقت بتونم تو ماه دیگه هم یه فیلم از 2 تا کردن توپ میذارم. هم یه عکس از گری در معدن و هم یه عکس از صفحه آخر غذاها که یکی از دوستان میگه 63 تا بیشتر نیستن)
بابا ول کنین دیگه باهم دعوا نکنیننقل قول:
سلام
میشه بگین چطوری باید از اقیانوس توت فرنگی قدرتی بگیرم؟
بعد از گرفتن چند تا ماهی؟
و تو مسابقه گاو بازی باید چیکار کنیم تا برنده بشیم؟
راستی بعد از اینکه خونمو برای بار دوم بزرگتر کردم gotz پیداش نیست نمی دونم کجاست حالا سه روز شده اما نه تو خونش هست نه تو کوه هست هیچ جا نیست
نقل قول:
تو که دم از ادب می زنی چرا ملت رو سر کار میزاری که این خودش بدترین بی ادبیه(من تند حرف زدم که شایعه درست نکنی که ملت برن سر کار مثل اون نیم ساعتی که من رفتم سر کار)
ثانیا کسی که این پست رو زده بود بیبین چه جوابی بهش دادم ایا با ایشون هم تند حرف زدم وپست تو که رفتی چیزی رو تایید کردی که دلیل نداری کمی تند بودم که بدونی ملت بیکار نیستن
سوما برای اینکه برای دیگران احترام قائل هستم نمی خوام وقتشون رو مثل من از دست بدن این هم که دیگران رو بزاری سر کار بی احترامی
وقتی که چنین چیزی پیش میاد که هیچ کس ندیده زمانی حرف تو درسته دلیلت برای همه مثل روز روشن باشه
منطق اینه نیست که شراب فروش چون کارش اینه بیاد و از انگور وحشی پاییز رو در نزدیکی دریاچه بچینه یا پدر ماری که درباره گیاهان مطالعه می کنه بیاد چندتا از گل ها رو بچینه
این فقط یه بازیه انتظار بی خود و فلبداهه از اون نداشته باشین در نتیجه من به ندیدن خودم اعتماد نکردم بلکه مقداری در این باره فکر کردم و فقط من نبودم 450 صفحه یا 4500 تا پست اعتماد کردم و اون پست رو دادم
تا الان یکی از بهترین سیوهای این بازی رو دارم شاید هم بهترین سیو و نمی خواستم سیو رو تا سال سوم بازی تو سایت بزارم ولی اگه بخوای سیومم رو تو زمستان بهت می دم که فردا برامون بزاری تو که میگی خیلی دیدی اینبار هم می تونی نه
دعوای نیست فقط کسی که میاد پستی رو با قاطعیت رد می کنه باید براش دلیل قاطع داشته باشه نمی شهنقل قول:
بابا ول کنین دیگه باهم دعوا نکنین
ما رو اوس کنه ما هم بریم سر کار مثل خیلی از پستا که رفتیم سر کار
من هم اخرین بار چنین چیزی برامپیش اومد ویندوز عوض کردم درس شد حالا با خودتهنقل قول:
سلامنقل قول:
چه حولی اقا پسر
راحته فقط تو زمستان باید از اونجا ماهی بگیری و به بعد از گرفتن چندتا ماهی ربطی نداره - بدست میاری یکم ماهیگیری کن
برنده شدن هم راحته اونم باید گاوت 10 تا قلب داشته باشه
نفهمیدم منظورت ازسوال اخر چیه ولی ساعت 11 تا 2 تو نجاریه و از 2تا 4 بیرون نجاری اماده خدمت فقط شنبه تعطیله
مگه میشه نباشه !!!نقل قول:
راستی بعد از اینکه خونمو برای بار دوم بزرگتر کردم gotz پیداش نیست نمی دونم کجاست حالا سه روز شده اما نه تو خونش هست نه تو کوه هست هیچ جا نیست
شاید بازی مشکل پیدا کرده ...
از چیت استفاده می کنید ؟
ببخشید من وقتی از ترینر استفاده میکنم دیگه نمی تونم از درخت عسل بگیرم و گلدونی که از won چینی خریدم محو شده
در ضمن اگه میشه مکان دقیق 7 الهه و همچنین میشه روز تولد شخصیتهای مختلف شهر رو بگید؟
متشکر:40:
ترینر چیه؟نقل قول:
7 تا الهه نداریم روز تولد هم اگه سرچ کنی پیدا می کنی؟
شما هم می تونی مطلب های لوح خونه رو جدی نگیری!
آقا من اين بازي رو + شبيه ساز خريدم
ولي خيلي بد اجرا مي كنه يه جايي هم ارور داد اومد بيرون
در ضمن بازيكن اين بازي يه دختري هست كه موهاش زرده ؟
تكليف ما چيه حالا ؟
در ضمن انگار بازي رو دور تند هست و همچنين بازي زود زود گير مينه
ببخشید اشتباه کرده بودم اون هست اما من تو ساعت معین نرفته بودم شانسکی هر سه روزی که رفتم توی وقتی بوده که یا اون خونه نبوده یا اصلا تعطیل بوده
راستی من الا تو فصل پاییز سال اول هستم یه روز won اومد و یه توپ اورد برای سگم منم ازش خریدم بعد روز بعدش باز دوباره اومد یه توپ مثل قلیه اورد
تا حالا سه بار سه تا توپ شبیه هم آورده نمی دونم په جوریه؟!!!
قضیه توپ زرد درسته؟
چه جوری باید زن بگیرم؟بعد از اینکه قلب یکی از دختر ها رو قرمز کردم بعد باید چیکار کنم saibra قبول نمی کنه می گه باید یه فلز بیاری نمی دونم مشکل کجاست
ببخشید که این همه سوال پریدم
Spring
2 Louis
4 Bold(purple Harvest Sprites)
11 Saibara The Blacksmith
15 Staid(blue Harvest Sprites)
16 Elli
17 Barley
19 Lillia (popuri Mom)
20 Elli (if You Birthday 16 Spring)
26 Aqua (light Blue Harvest Sprites)
29 Greg The Fisherman
30 Sasha (karen Mom)
Summer
3 Popuri
4 Harris The Policeman
6 Cliff
10 Popuri (if You Birthday 3 Summer)
11 Basil (mary Dad)
16 Timid (green Harvest Sprites)
17 Ann
22 Kai And Ann (if You Birthday 17 Summer)
25 Mayor Thomas
29 Zack The Buyer
Fall
2 Gotz The Carpenter
5 Stu (elli Brother)
10 Hoggy (yellow Harvest Sprites)
11 Manna (aja Winery)
14 Chef (red Harvest Sprites)
15 Karen
17 Doctor
20 Pastor Carter
23 Anna (mary Mom) And Karen (if You Birthday 15fall)
27 Rick (poultry Farm)
Winter
2 Kano The Photografer
6 Gray (saibara Grandson)
13 Ellen (elli Grandma)
15 Duke (aja Winery)
19 Won (misterious Salesman)
20 Mary
22 Nappy (orange Harvest Sprites)
25 Mary (if You Birthday 20 Winter)
26 May (barley Grand Daughter)
29 Jeff (supermarket)