تا چند دقیقه دیگه ترجمه زندگی نامه داریوش رو توی وبلاگم میزارم :n12::n26:
بچه ها این همه زحمت کشیدم ترجمه کردم فقط نظر بدین لطفا ممنون میشم :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تا چند دقیقه دیگه ترجمه زندگی نامه داریوش رو توی وبلاگم میزارم :n12::n26:
بچه ها این همه زحمت کشیدم ترجمه کردم فقط نظر بدین لطفا ممنون میشم :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tryn و syvana و کلا اونایی که fury دارن بربر هستننقل قول:
mf و gp دزد دریایی ان
اونایی که انرژی دارن مثه akali و zed نینجا هستن
panth که یه گلادیاتوره
sion که یه زامبیه
من urgot رو که میبینم یاد فرانکاشتاین می افتم که البته یه همچین چیزی هم هست
amumu هم که معلومه یه مومیاییه
اپدیت خورده آره ؟
خوشم میاد از استقبالتون :mellow:
دوتا دونه کامنت فقط :n29:
آمارو دیدم همه خوندن ولی خب فقط خوندن ...:44:
دوست عزیز پست تبلیغاتی خلاف قوانینه . حالا چون به تاپیک مربوط بود و هدفتون به نظر میاد تبلیغات نیست این بار ایرادی نداره .نقل قول:
از این به بعد اگه مطلبی میذارید به جای لینک وبلاگ خود مطلب رو بذارید ! ( یا حداقل هم لینک هم مطلب : دی )
مرسی
پ.ن : مطلبتون رو خوندم خیلی خوب بود ولی ترجمش میتونست روون تر هم باشه ;)
اقا دیگه اعصاب نمونده میره تا صفحه لودینگ بعد چند ثانیه صفحه میپره میره تو بازی نمیره بعضی مواقع میره هیچ جز مپ نمیتونم ببینم :grrr:
مشکل از چی؟
بنده قدیما که لول میزدم(دوتا2 Rocks : دی) مشکل صفحه سیاه داشتم , یعنی چمپ که پیک میکردیم جای لودینگ صفحه سیاه میشد . از سایت اصلیم دان کرده بودم !
بعدش از یکی از دوستام که واسش سالم بود گرفتم کل بازیشو کپی کردم رو هارد اجرا کردم دیگه مشکل نداشت !
ظهر چند دست زدم درست بود الان تایم آوت میزنه لاگین نمیکنه :|
پروژه های کاری مون که به خاطر انتخابات تعطیل شد ... اینترنت و بازیمون هم باز به همین صورت ... کارهای اداری هم به حالت تعلیق در اومده ... در کل این انتخابات چه حالی داده به ملت ... همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم ....
چون مرتبط بود گذاشتمنقل قول:
در مورد ترجمه واقعا روون تر نمیشه ترجمه کرد دلیلشم متن سنگین و مبهم خود سایت لول هست. اگه میخواستم مثل خودش ماشینی بنویسم که واویلا بود...
با این عکسی که از Cassiopeia زدی اگه در وبلاگت تخته نشه جای تعجبه ... پیشنهاد میکنم یکم با فوتو شاپ حجابش رو دستکاری کنی (اونجوری به پستم نگاه نکن ... چه میدونم یه چادری چیزی بکش روش دیگه):n02:نقل قول:
چند وقت پیش یکی در مورد پروژه EPEG گفت.باید بگم فعلا هیچی ازین پروژه به ایران نمیرسه و فقط کابل فیبر نوری از ایران می گذره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کنین,اما اگه 1 فرجی بشه فقط سهم کوچیکی ازین کابلا به ایران اختصاص داده بشه اینترنت ایران ازین رو به اونرو میشه :n27: بیاین همه با هم دست به دعا ببریم که به ما هم 1 کوفتی برسه :n02:
بله 1 پچ حدودا 30 mg هم اومده برین با سرعت بالای اینترنتتون دانلود کنین :n02:
کسی هست که بازی کنه؟ من حدود 1هفته هست که نمیتونم بازی کنم صفه لودینگ میشه از بازی میادبیرون. کسی از ایرانی ها این مشکلو نداره:thumbsdow:thumbsdow
والا ما هم یه ماهیه به سختی بازی میکنیم, تو امریکا هستم البته, ولی از هفته پیش دیگه کامل قطع شد.نقل قول:
پ.ن: بزن قدش دراون :31:
نه بابا کاسیپیا رو دو سال پیش ترجمه کرده بودم اگه میخواستن تخته کنن کرده بودن تا حالا :n09:نقل قول:
من میره به درستی هم میره پینگمم حوب شده از وقتی شما ها نمیتونید بازی کنید:n19:
حالش خوب نیس این بازی
بابا خوبه آپدیت ولی نه دیگه اینقد:n02:
دوسان من مشکلی با دانلود از سرور خارج ندارم با سرعت 300 میتونم راحت اپدیت استیم دانلود کنم ولی وقتی تو بازیم; مشکلی نیست ولی وقتی درگیری زیاد میشه کاملا تاخیر بوجود میاد و تو بازیای دیگه مشکل خیلی اعصاب خرد میکنه جالب اینجاست پینگم 130ه تو بازی ولی تاخیر دارم
نمیدونم اینا چه به اینترنت کردن
چرا این پلیرهای بیهوده تو co op لیو میدن :n02:
من که 2 روز دیگه عازم سفر به لندن , انگلیس هستم از شر این پینگ و لگ خلاص میشم ... :n26:
بازی و اینترنت با هم جمع شدن اعصاب منو خورد کنن
میرم تو بازی بدون لگ بدون قطعی ولی یارها اینقدر فید میدن که میبازیم
باز میرم تو بازی بازیکنها خوب بازی پایاپای ولی من لگ دارم و قطعی
کافیه یه ذره اسرار کنم که با همین لگ بازی کنم زاپارات کلن قطع میشه قشنگ پنج دقیقه بعد وصل میشه مثل آیینه منتها آیتم و لول من چنده اونها چند
یه بار که اول بازی قطع شد بعد وصل شد من لول یک بودم اونها یازده دوازده
دوست عزیز همانطور که گفته بودم این مشکل فقط بخاطر اکانتهای یوزر و پسورددار که با شناسه ip شون به سرور خارجی ای وصل میشوند وجود دارد حال برنامه باشه هاست باشه بازی باشهنقل قول:
ان که شما میبینی با سرعت بی نهایت از فلان سایت خارجی دانلود میکنی و پینگت اصلا 2 ثانیه با سرور LOL هست باز ربطی به مشکل 20 روزه کنونی نداره
قبلا سر 30 ثانیه یا 1 دقیقه ارتباط قطع میشد حالا کلا شما وصل میشی ولی دانلود یا اپلود از فلان سرور نداری :n27:
در ضمن حالا هم که میگی میری تو سرور جای خوش شانسی شما دارده
مشکل در کشور پابرجاست
دوستان من الان ساعت 9 صبحه مشکلی ندارم میتونید بازی کنید
کلا 1 شب تا 9 گویا خوبه بعد تعطیلنقل قول:
اه بابا ...... مسخره کردن دیگه خیلی ...... هستن اعصابم خورد شده 5 تا بازی لیو خوردم 2 تا بازی هم اینقدر دیسکانت شدم که فیدر شدم ای خدا چرا ایران ؟!؟
یه اینترنت آشغالم که تو ایران هست مبین نته بخدا هر گیگ 8500 هست :n03: واقعا زوره هر گیگ مخابرات 4 تومن این 8500 هست حالا سرعتشم اصلا :n15: 512 دارم انگار 68 دارم :n21: بخدا پارس آنلاین اصلا یه چیزی بود 128 داشتم پینگم تو لول زیر 100 هم میرفت خیلی که میخواست زیاد شه 120 بود تا 70 هم رفته بود اگه 512 میگرفتم 100% زیر 50 میرفت حالا این مبین نت آشغال 512 دارم پینگم بالای 350 هست و همش تایم اوت میده خدا بزنه همین شرکتشونو با خاک یکسان کنه که اینقدر پول مردم رو بالا میکشن :n30:
یه دست بازی کردم نه لگ بود و پینگ ثابت ولی دیروز نمیشد.
مبین نت آشغاله من داشتم ردش کردم رفتنقل قول:
مخابرات بد نیست ولی همچین تعریفی نداره پارس هم اینجا بد نیست ولی به هیچ وجه پینگش ثابت نیست
در مورد اینکه گفتی 128 داشتی اونقد بود و با 512 50 میشد نه مطمعن باش پینگ فرقی نمیکرد چون سرعت ربطی به پینگ نداره توی ایران
آقا بزار اصلا همون 100 بمونه :n27:
باید ability power خرید یا magic resist یا attack damage کدوماش تاثیرش بیشتره و هر کدوم رو چی تاثیر میذاره؟ مجیک رسیست کدوم گزینه رو بیشتر می کنه ابیلیتی و اتک کدوم گزینه رو ؟
ابیلیتی پاور روی قدرت مجیکت تاثیر داره البته اگه mageباشه!!!!!اگه بدونی منظورم چیه.اتک دیمیج روی همه ی چمپ ها خوبه روی بیسیک اتک و بعضی از ابیلیتی هات تاثیر داره و دیمیجی که به دشمن میزنی رو قوی تر میکنه مجیک رزیست اون دیمیجی که از طریق ابیلیتی ها و یا بعضی از ایتم ها که به صورت مجیک می باشد رو کم میکنه کلا همه ی این ها برای چمپ خوبن و بستگی چمپت داره که چی براش بهتر باشه(اگه موست رو بیاری رو ابیلیتی ها اونجا نوشته که اتک دیمیج یا ابیلیتی پاور قدرت اون ابیلیتیت رو افزایش میده)خوب تونستم منظورم رو برسونم:n29:؟نقل قول:
تا حدودی فهمیدم :n02:نقل قول:
اینطوری درسته؟
فرضا چمپ انتخابی شمشیر دستشه اگر اتک دمج انتخاب کنم قدرت شمشیرش بیشتر میشه درسته؟
حالا اون ابیلیتی ها اونایی هستند که باید از گزینه های پایین انتخابشون کرد و یکبار رو حریف اثر می کنه بعد چند ثانیه بعد دوباره انتخاب میشه .. درسته؟
خوب مجیک کدومه این وسط؟ :n13:
بزار یه توضیح کوتاه بدمنقل قول:
نگا واسه یه بازی بر فرض بازی رنک باید توی یه تیم همه جور چمپ باشه یه Ap range میره MID به طور معمول یه تانک میره Top که معمولا Solo یعنی تنها بازی میکنن و یه ADCو Suport میرن پایین
حالا اینا که گفتم چین ؟
AP که همون جادوگرا هستن معمولا و اکثرا هم دور زن هستن
tank هم که فکر کنم بدونی البته تاپ غیر از تانک هم میره یعنی melee هایی که off tank هستن مثل XIn یا Garen
و AD کلا به اونایی میگن که با اتک معمولی دمیج وارد میکنن و اسپل هاشون کمتر کار میکنن نسبت به Ap ها
ADC هم همونا هستن ولی دور زن هستن
Support هم که کارش معلومه خریدن Ward و کمک به تیم و معمولا مینیون نمیکشه تا ADC بکشه و قوی بشه
Jungler رو جا گذاشتم اونم که کارش جنگل کردنه تا نفری که سولو تاپ بازی میکنه زودتر قوی بشه و جانگر باید بیاد همه لاین ها و گنک کنه
این توضیح رو دادم که کل بازی دستت بیاد
حالا کاربرد ttack damage همون AD میشه که فکر کنم فهمیدی واسه کیاست
ability power هم همون Ap هست که واسه جادوگراست
magic resist واسه اینه وقتی یه Ap جلوت هست باعث میشه هر اسپل که به تو میزنه قدرتش کمتر به تو وارد بشه یعنی در واقع یه جور آیتم دفاعیه مثل Armor که برای دفاع در مقابل AD ها هست
میونم توضیحم کامل نبود چون تند تند نوشتم ولی امیدوارم یاد گرفته باشی قانون کلی این بازی رو
آقا شما موست رو ببر رو ابلیتی ها تو نوشته ش نگاه کن اگه (X+) با رنگ سبز بود با ability power اثر میکنه اگه نارنجی بود با attack damage زیاد میکنه یا مثلا w راموس زرده با armor ااثر میکنه بازم هست ولی بیشتر ap و ad
magic resist و armor هم قابلیت های دفاعی هستن
دقیقا همین پست بالا!
موس رو می بری رو ابیلیتی ها نوشته که فیزیکال دمج یا مجیک دمج وارد می کنن!
یه چیز دیگه اینکه شما هنوز وارد بازی نشدی تو خود کلاینت یه تب چمپیونز داره اونو کلیک کن!
اونجا اومده چیمپیونها رو بر اساس نقششون تو بازی دسته بندی کرده مثلا carry یا tank و... مثلا برای یه چمپ تانک مشخصه که باید hp و armor و mr بخری! یعنی اینا تو همه تانکها مشترکه ولی مثلا اینکه اول چی بخری یا کدوم بیشتر قوی کنی نسبت به بازی خودت و شرایط تیم و حریفت داره! (اینا کم کم دستت میاد)
آقا کی گفته کری حتما باید range باشه؟ yi بهترین کری تو کل بازی :n02:نقل قول:
ADC هم همونا هستن ولی دور زن هستن
فقط یه چیز یادت باشه
حالا شما لول پایینی تو بازی هات جانگل نیستش.
معمولا 2/1/2 میرند
ولی معمولا ADC و ساپورت میرن Bot، یه AP قوی مثل Diana, TF, Syndra, Morgana,... میرن Mid و یه چمپی که بدونه تنهایی از پسش بر بیاد (مثل داریوس Irelia Jax Jayce Garen و ...) میره top و یه جانگل هم که معمولا با چمپای استاندارد و تابلو جانگل میکنند (کسی نمیاد با morgana جانگل کنه :دی)
به نظر من آسون ترین اینا Top هستش. اگه یکم map awareness داشته باشی و 1-2 تا وارد بذاری و با چمپت یاد بگیری دیگه کسی جلو دارت نیست.
Adc که من خودم با این پینگ نمیتونم چون باید هر چی کریپ هست Last Hit کنی و با این پینگ میزنی 5 ثانیه بعد اینکه مرد اتک میده :n09:
ساپورت هم بد نیست ولی باید وارد باشی و سخت ترین چیزش اینه جلوی خودتو بگیری و فرتی کیل ندی :دی
مثل اون Sona ی که Triple زد :|:n21:
البته یه نکته زیاد به دورزن و نزدیک زن بودن توجه نکن.
بعضی ها که کلا Hybrid هستند.
مثلا Yi به ظاهر ADC اما باور کن اگه AP ببندی یکی از بهترین AP های Mid میشه. هر 25 ثانیه کل عمرتو هیل میدی :دی
Alpha Strike ت هم مثل چی دمیج میده. :n04:
همچنین Teemo هم میتونه ap هم ad باشه.
بعضی ها که کلا جدا هستند. مثل Kayle نزدیک زنه ولی یه اسپلش دور زنش میکنه و از APش استفاده میکنه به خطار همین هم ساپورت BOT میتونه باشه هم میتونه Solo Top بزنه همه رو :دی
یکم پیچیده شد:n19:
از بین free ها کدوم بهتره؟ می خوام بوت بکشم فقط . من دفندر نیستم کلا:n02::n19::n19::n12:
انگیلیسی بلدی دیگه برو رو ابیلیتی ها ببین چی نوشته بعد هر چمپی که شمشیر دستشه اتک دیمیج براش خوب نیست که کاسادین کاملا ap باید بری یا master yi با اینکه ابیلیتی هاش apقویش میکنه و در اصل باید apبری ولی به خاطر attack speedاش براش کریتیکال هیت ببندی . اتک دیمیج خیلی خفن تر یا به عبارتی اور پاور میشه همش بستگی به چمپت داره خواستی ای دی اکنتتو بده شاید یکی اومد تو بازی یهت یاد داد:n02:به صورت خفن:n06:master yi وقتی apمیری میشه از ابیلیتی 2 اش به عنوان تانک هم استفاده کرد وقتی جانش میرسه اخر همه میخوان اونو بزنن تا سریع بمیره ابیلیتی دو شو میزنه دیگه نمیمیره ولی نمیدونن جکس تو اون چند لحظه که میخوان yiرو بکشن چه میکنه(از بازی های خودم و مستر یی در تاپ)نقل قول:با viبری یاtalonبد نیستنقل قول:
اینم آی دی من تو بازی ادد کنین تا وقتی بازیم بهتر شد باهم بازی کنیم:n07:
smohsen